R. De Boer: 'Bergwijn zou het meer verdienen'

JesseTH, 18-03-2018 om 19:30, 9895 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Arnold Bruggink was zondag erg onder de indruk van de doelpunten die Hakim Ziyech wist te maken in de met 2-5 gewonnen uitwedstrijd met Ajax van Sparta Rotterdam. Ook het door Ronald Koeman verkiezen van Justin Kluivert boven Steven Bergwijn wordt besproken. Ronald de Boer twijfelt over die keuze.

'Ik begrijp de discussie wel, als je hem de laatste tijd ziet met zijn goals en assists, terwijl Kluivert in mijn ogen te weinig brengt. Ik denk dat Bergwijn het nu meer zou verdienen dan Kluivert', oordeelt De Boer over de selectie. 'Ik heb wel heel veel vertrouwen in hem en hij is ongelooflijk talentvol.'

Een andere Ajacied, Hakim Ziyech, kon zondagavond op de lof van Bruggink rekenen. Vooral zijn zijn eerste goal kon de analist erg bekoren. 'Zo’n rollende bal in de verre hoek. Alles is zo goed getimed. Hij loopt de ruimte al in, omdat hij weet dat het daar gaat gebeuren. Dan heeft hij maar één ding in zijn hoofd, dit wilde hij echt zelf doen. Niemand twijfelt er ook aan dat hij dit in zich heeft.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PeterVKV
Ik denk dat Koeman Kluivert boven Bergwijn kiest omdat er bij Kluivert veel meer pit in zit. Kluivert is echt een straatvechtertje die ook de confrontatie zoekt op het veld. Koeman zal wel inzien dat het slappe Oranje van de laatste jaren hier juist behoefte aan heeft.
0 0
Juichtoon
Ronald, is Bergwijn ook een buitenspeler dan?
0 0
Liniaal
Ronald weer met de valse objectiviteit. Ik snap best dat hij objectief over wil komen, maar dat kan hij beter op andere vlakken doen. Bergwijn en Kluivert zijn qua niveau behoorlijk inwisselbaar momenteel. Verschil is dat Kluivert jonger is en volgens mij meer potentie heeft. Daarbij is hij meer een buitenspeler, waardoor hij beter samen kan spelen met de spitsen die we hebben.
1 0
Ajax75Amsterdam
Het valt mij met de week meer op dat men hoe dan ook heel erg bewust zoekt naar comentaar of opmerkingen rondom Ajax.De media in zijn geheel blijft maar negatieve opmerkingen Strooien.Niks is goed en op alles wordt gelet.Bij andere clubs gaat ook lang niet alles goed maar Ajax blijft het middelpunt van belangstelling.Tja het is Ajax he.
7 -1
Suarez16_
Hahahahaha bergwijn, hou op hoor. Hij is 5 jaar gehypet als HET talent van Nederland, beter dan depay zelfs. Vervolgens speelt hij 3 jaar zwak in psv 1 en schiet hij op zijn 21ste (na 3 jaar aanmodderen) 2 mooie ballen er in tegen sparta en scoort hij de 3-0 tegen utrecht en hij moet opeens in Oranje. Tegen willem 2 en gister tegen vvv was hij ook gewoon weer ouderwets zwak.
11 0
masterrr
Klopt helemaal wat je zegt. Ik vind Bergwijn dit seizoen echter wel goed spelen, maar qua potentie steekt Kluivert er wel bovenuit

Beiden moeten natuurlijk eigenlijk nog bij Jong oranje zitten, helaas is het armoe troef
1 0
Bobbaasje
Ik zou lekker met Babel en Memphis spelen op de flanken. Dan mag Kluivert invallen...

Berghuis en Bergwijn moeten lekker gaan gourmetten op de berg ofzo? :P
5 0
DeGodenzonen020
Goeie, hoor ;)
0 0
ambtenaar
Vind Bergwijn nou ook niet bepaald goed spelen.
2 0
Amsterdam Loyals
Bergwijn?? Wanneer was zijn laatste goede wedstrijd?
0 0