'Ten Hag andere trainer dan Bosz en Keizer'

SJvanveen, 11-03-2018 om 12:43, 8478 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Freek Jansen van Voetbal International heeft nogmaals uitgehaald naar het 'zwalkende beleid' van Ajax. Dit deed de Ajax-watcher in gesprek met Jan Joost van Gangelen op FOX Sports

Het euvel in de hoofdstad is tweeledig volgens Jansen. 'Het spelersbeleid was geen touw aan vast te knopen', begint de scribent. 'De transferperiode was bijna lachwekkend. Men wilde een linksback, allemaal namen werden genoemd, en dan kwam-ie niet. Het lijkt nu iets beter te zijn ingericht, maar dan heb je nog de trainerscarrousel...' 

'Als jij de afgelopen twee jaar erbij pakt, met het moment dat ze voor Bosz kozen en vooral waarom ze voor Bosz kozen...', vervolgt Jansen. 'Dan zet je vervolgens achter elkaar welke keuzes ze hebben gemaakt. Bosz de tent uitgejaagd, Keizer die moest de plannen voortzetten, want het was niet lijn Bosz, maar lijn Ajax en dan neem je na een paar maanden afscheid na een moeilijk halfjaar. En dan kies je voor Ten Hag, een tótaal andere trainer dan Bosz en Keizer.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
tonny
bosz terug halen en wel meteen
2 0
020bornraised
Gaat Bosz naar Feyenoord?
1 0
Ajacied33
Van Ajax en Dortmund naar een subtopper in de eredivisie? Lijkt me niet toch..
1 0
EVH
Spelersbeleid is niet het probleem.

Feit dat ze Bosz niet hebben gesteund en dat we (onder andere !! ) daardoor een onrustig seizoen hebben, wel.

Van der Sar vervangen z.s.m. vervangen door La Ling, zoals Cruijff het wilde, en z.s.m. Jonk terughalen voor de jeugdopleiding lijkt mij wijs.

Overmars laten zitten voor het transferbeleid lijkt mij ook wijs.
Nu een ander op zijn positie en daarmee zijn enorme know-how en netwerk kwijtraken zou oerdom zijn. Bovendien kan het zomaar zijn dat onze scouts solidair zijn aan Overmars en daarmee ook de kuierlatten nemen. Dan boeren we nog verder achteruit.
3 -5
BokkieBokstra
Ik vind dat hij wel gelijk heeft, een zwalkende en zwakke clubleiding. Het verwondert me ook nu dat alle gelederen (RVC, directie, Telegraaf, Derksen) zich sluiten en men zegt dat alles prima gaat. Het ontslag van Keizer blijft een onbegrijpelijk verhaal. Hoe krijg je het voor elkaar!
2 -1
Voetbal1900
Bijzonder dat er nu zo op Ten Hag wordt gebeukt. Deze man kwam bij een club die aan het zwalken was. Vergeet niet dat Ajax onder Keizer verloor van Twente, die nu bijna onderaan staat!. Nu wordt dezelfde Keizer weer opgehemeld. Ten Hag moet de tijd krijgen en het gezag krijgen om disfunctionerende spelers (Ziyech, Kluivert, Veltman) het team uit te zetten. Verder heeft Ajax meer kerels nodig die de strijd aangaan. En geen mannen als Schone, Veltman en Ziyech die pas na de wedstrijd tot conclusie komen dat ze dit hadden moeten doen.
2 -5
Aeter
Bedankt voor je bijdrage Freek, volgende week mag jij de kruiswoordpuzzel maken.
2 0
bojansuarez
Al die neppe opiniemakers die zichzelf journalisten noemen...zucht.
In dit land moet er altijd iets te zeiken zijn, anders is er niks meer aan. Ze vinden het prachtig als ze ook maar iets kunnen vinden waar verdeeldheid uitkomt. Any publicity is good publicity. Laat ze lekker genieten van de russische coach bij vitesse. Valentijn Drieseen en Mossou als de meest gedesorienteerde en media geile "journalisten"
1 0
JanTa
Was er nog een opengevallen ruimte in de VI om met deze open deur aan te komen? Alles waar Bosz en in mindere mate ook Keizer voor stonden qua voetbalvisie daarin is Ten Hag precies het tegenovergestelde. Daar hoef je geen kenner voor te zijn.
2 0
gras
Nou, dan mag hij het toch ook zeggen?

Ik heb trouwens niet veel posters hierover gehoord toen Keizer een mes in zijn rug kreeg van Markie mark. Toen was Ten Hag de nieuwe kroonprins, de redder, de vernieuwer. Weg met het oude denken, lekker hardlopen op zijn Duits. Dat hadden deze luie voetballers nodig.

Het is niet alleen een smerige streek van Overmars, maar ook wanbeleid. Je kiest voor een lijn, of niet. Met Bosz was die duidelijk ingezet, Keizer zat in dezelfde trant. Alleen miste hij ervaring en wellicht inhoud. Maar stel dan Bosz weer aan of een soortgelijke trainer.

Wel apart dat hier op AS een journalist wordt aangevallen wanneer die terecht kritisch is, maar het eigen bestuur mag mensen kaltstellen naar eigen voorkeur. Dan verdien je als supporter toch ook niet beter?
4 -1
BokkieBokstra
Vind ik ook, een smerig achtebakse streek die van der Sar en Overmars geleverd hebben. Wat mij betreft is het exit met deze mannen en de RVC erbij. Overnieuw beginnen.
1 -1
Michelinho
Freek heeft de tijd van zijn leven, kijk 'm genieten.
0 0
Ajaxvooraltijd
Freek de teletekst Ajaxwatcher. Boeiend wat deze drol zegt. Hij komt alleen maar met inkoppertjes en nieuws die hij van Voetbalprimeur achtige sites heeft gekopieerd. Ik kan deze man niet serieus nemen.
1 -2
L1tman3n
Dit
0 0