'Ten Hag succesvolle beginnende Ajax-trainer'

BartVeenstra, 24-02-2018 om 15:05, 7974 views, Betweters |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Betweters Hugo Borst en Koert Westerman hebben een verschillende mening over Ajax-trainer Erik ten Hag. Waar Westerman het voetbal van Ajax nog niet veel beter vindt dan onder voorganger Marcel Keizer, ziet Borst juist een stijgende lijn.

'Het gaat niet heel veel beter dan onder Keizer. De resultaten deugen, maar....', aldus Westerman, waarna Borst hem onderbreekt. 'Ik vond dat ze tegen PEC heel aardig voetbalden. Ik heb intensief gekeken en ik heb ervan genoten. Het had 5-0 moeten zijn', aldus Borst, waarna Westerman met een leuk feitje komt. 'Ten Hag is straks een van de meest succesvolle beginnende trainers van Ajax.'

Ook spreekt het duo ook nog over enkele succesvolle trainers in de Eredivisie en een van de namen die valt is die van John van 't Schip. 'Weet je wat ik bij Schippie altijd heb? Ik vind dat nou echt een Ajax-trainer. Hij komt uit de jeugd, van alles meegemaakt, jeugdtrainer geweest, de wereld verkend, heeft een pak bagage. Je zal Ajax maar zijn en je kunt Van 't Schip aanstellen zeg...', besluit Westerman.

Ajax Showtime schreef vorige week in aanloop naar het duel met PEC Zwolle ook over John van 't Schip. Het verhaal nog niet gelezen? Dat kan hier!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
kaashaas
Goeie trainer
0 0
NR9
Lachwekkend. Kapot geërgerd aan slap Ajax. Eeuwige rond getik. Passie nul komma nul. Zo slecht. PSV gefeliciteerd met het kampioenschap. Terecht. Onze jeugdselectie heeft het wederom niet gered...
1 0
kaashaas
Het is logisch, ten hag begind halve wege. Geen opstart problemen. AJAX OP ZN BEST 2e gedeelte.
Spelers kennen elkaar en basis staat er.
1 -2
Matts
Ik snap je gedachtegang, maar als er echt een Barcelona of topclub uit de Premier League op de stoep staat zijn De Ligt, Kluivert en Neres bijv. echt niet te houden. En ik verwacht dat Ziyech ook wel vertrekt. Dan kun je weer voor een groot deel opnieuw beginnen. Ben benieuwd hoe Ten Hag dat gaat aanpakken. Maar dat is helaas inmiddels ons lot geworden.
1 0
Bocarra
Mediums als AS leven van de emotie onder de supporters. Het maakt niet uit wat er geschreven wordt of door wie. Als het maar emoties losmaakt onder de supporters die daardoor weer hier reageren waardoor AS weer geld verdiend. Das logisch he.
3 0
Hans Kraay Jr.
Mediums?

Jomanda is een medium.

In deze context is Media meer op zijn plaats.
3 -2