Vissers: 'Ontslag Keizer blunder van het jaar'

ArthurV, 12-02-2018 om 23:30, 12685 views, Natafelen | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Bij het programma Natafelen is er uitgebreid gesproken over het voetbal wat momenteel gespeeld wordt onder Erik ten Hag. De gasten van maandag geven aan totaal geen verbeteringen in het spel van Ajax te zien sinds het ontslag van Marcel Keizer.

'Het is zeker niet goed en ik zie zeker geen progressie', zegt Zwartkruis. 'Ik vind vooral de uitspraken van de spelers van FC Utrecht, die hebben aangegeven het gevoel te hebben zonder Ten Hag vrijer te kunnen voetballen, opvallend.' Ook Kenneth Perez ziet niet dat het beter begint te worden. 'Ten Hag moet bij Ajax het creatieve gedeelte regelen, maar daar zie ik weinig resultaat in. De organisatie staat voor geen meter.'

Willem Vissers noemt het ontslag van Keizer zelfs de blunder van het jaar. 'Hij werd geprezen door zijn manier van handelen omtrent de situatie van Abdelhak Nouri en de resultaten werden ook steeds beter. Tegen PSV en AZ zag je dat er echt een stijgende lijn in de manier van spelen zat en dan stuur je hem vervolgens weg.'

Daarnaast kwam de situatie omtrent Dennis Bergkamp ter sprake. Zwartkruis geeft aan gesproken te hebben met Bergkamp, die vooral wil dat het ontslag van zijn blazoen gaat, en diens advocaat. 'De bal ligt nu bij Ajax. Ze hebben geen grondige ontslagreden gehoord. Als Ajax van hem af wil, zullen ze dat via een arbitragezaak moeten doen.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AlexIbarra
Ik zie de verbetering ook niet maar laten we niet doen alsof een trainer die midden in het seizoen 13 uit 5 haalt al onder vuur moet komen te liggen.

Bosz en Keizer begonnen erg zwak, deze trainer op papier een stuk beter tegen kakkies, Utrecht, Twente en Roda-uit-in-de-vrieskou. Ten Hag moet er meteen staan en doet dat op zich ook.
Nu nog inspirerend voetballen. :)
1 0
trainerdv
Los van de korte termijnresultaten moet een top-onderneming (zoals Ajax) te allen tijde een koers kunnen varen waarbij nog beter personeel werkzaam is dan daarvoor. Ten hag heeft in die zin veel meer ervaring en is wenselijker dan Keizer als leidinggevende van het eerste. Moeilijker dan dat zou ik het niet zoeken.
1 -1
komopajax777
Dit is opportunisme ten top!Ten Hag is pas een paar weken bezig en wordt nu al afgerekend.Die Vissers die normaal gesproken wel zinnige dingen zegt moet zich schamen.
1 0
Babangida83
Het niet inwilligen van de eisen van Bosz de blunder van het jaar. Nu is Bergkamp niet alleen weg bij het eerste, maar ook bij Ajax. Plus dat beiden, Keizer en Ten Hag niet mogen tippen aan wat Bosz liet zien.
1 -2
petwes
Misschien prima om Bergkamp weg te sturen, alleen weet wel dat hij op zijn eigen manier (die misschien niet goed was) zijn best heeft gedaan, en ook zeker zijn bijdrage heeft gehad. Ik vind het prima dat hij weg is, maar betaal hem een fatsoenlijk bedrag, en kom tot een overeenkomst, waar duidelijk uit blijkt dat hem geen blaam treft. Natuurlijk minder belangrijk in dit geval dan bij normale mensen, aangezien hij een publiek figuur is en al is veroordeeld in de media, maar toch, houd het zo gunstig mogelijk voor hem, en communiceer dit ook naar buiten, zodat hij zo min mogelijk schade op loopt.
2 0
Hagmag
Aanstelling Keizer was een blunder.
Zeefuik voor Dolberg, zal ik nooit vergeten.
Veltman schoof door naar het middenveld.
Deze wedstrijd moest gewonnen worden.
Frenkie de Jong had ook gekund voor Dolberg.
Dan weet je toch genoeg.
4 -4
Michelinho
Wat me danig irriteert is dat het journaille collectief Oostindisch doof is en bij het mislopen van de titel verwacht dat vd Sar opstapt. Dat heeft hij helemaal niet zo naar buiten gebracht: "We hebben nu drie trainers in een jaar. Dan moet je ook naar jezelf kijken. De titel is natuurlijk het doel, maar voor mij persoonlijk niet de afrekening. Er moet wel genoeg progressie zijn". Maar de messen zijn al geslepen; men hamert er maar wat graag op dat er absoluut geen verbetering is waar te nemen. Met uiteraard de nadruk op "absoluut" en met het nadrukkelijke ontbreken van het woordje "nog". Vooralsnog zijn de resultaten prima, mede door slechte wedstrijden toch over de streep te trekken. Dat er nog veel ruimte voor verbetering is moge duidelijk zijn, maar er wordt tussen de regels van het "te vroeg om nu al te oordelen" flink op los ge- en veroordeeld. With a vengeance. Ondertussen vinden Vissers en co PSV ondergewaardeerd. Schiet mij maar lek.
3 0
Bensco
Ik vind dit wel een domme uitspraak. Hoe kun je het aan je supporters verkopen dat een trainer die er in 3 toernooien is uitgeknikkerd gewoon mag blijven zitten? Als trainer van Ajax moet je resultaat boeken, keizer boekte geen resultaat. Zo simpel zit het in elkaar.
3 -2
GerardAjax26
Normaal gesproken mee eens, maar dit seizoen ligt het natuurlijk wat anders. De Europese uitschakeling was erg kort na de gebeurtenis rondom Nouri, dus dan is het niet fair Keizer verantwoordelijk te houden van die uitschakeling. Volgens mij hadden de meeste supporters daar toen ook wel begrip voor. Beker uitschakeling zegt mij verder niet zoveel. Ja het was zonde, maar Ajax was die wedstrijd duidelijk beter dan Twente maar het zat totaal niet mee en uiteindelijk word je uitgeschakeld door een ontzettend slecht ingeschoten penalty. Dat kan iedere trainer overkomen natuurlijk. En het 3e toernooi waar je het over hebt is de competitie neem ik aan? Daar was hij natuurlijk niet ''uitgeflikkerd''.. en of we onder Keizer wel of niet kampioen waren geworden zullen we nooit meer weten. Het spel werd in ieder geval steeds beter en ik acht het aannemelijk dat met Tagliafico die lijn verder was doorgezet.
4 0
Bensco
Ik bedoel met de 3 toernooien de Champions League, Europa League en KNVB Beker. De voorrondes kwamen inderdaad vrij vroeg maar ik vind dat we de uitschakeling in de voorrondes wel volledig aan Keizer te wijten hadden. Beidde wedstrijden was er genoeg pit in de selectie te zien om te winnen maar verprutste hij complete opstellingen met rare wissels. Zo ook in de beker waar voor 2 wissels ineens 4 positiewisselingen nodig waren. Keizer was in alles slechts een pion in een of ander raar machtsspel tussen Overmars en Bergkamp. Dat zag je al na 2 dagen toen die begon te roepen dat hij geen spelers meer nodig had en de spelwijze die ineens 180 graden was omgedraaid. Sympathieke vent maar het ontbrak hem aan ruggengraat om de leiding over het eerste elftal te nemen.

Met Ten Hag hebben we een trainer met ervaring en ambitie in huis gehaald. Petwes geeft hieronder eigenlijk ook al aan waarom Ten Hag in de loop van tijd beter voor Ajax zal zijn dan Keizer. Ten Hag is ermee bezig om de organisatie om het elftal heen ook topclub waardig te maken. Meer fysieke trainingen, spelers langer op de club houden en veel tijd steken in de ontwikkeling van spelers zijn misschien we de belangrijkste peilers van Ten Hag zijn visie. Dat zal wennen worden voor spelers maar als we hier een tijdje aan voort kunnen bouwen, kunnen we eindelijk een dominante positie in de competitie aannemen omdat wij inovatiever zijn dan andere clubs.
0 -1
petwes
Ik ben het 100% met je eens dat qua resultaten Keizer niks te verwijten valt, maar zoals iedereen baseer ik mijn mening/gevoel ook op hoe hij over komt in de media, en dat was gewoon een beetje plat/niet super scherp. Verder geloof ik wel dat hij symphatiek was. De slechte start en Europese uitschakelijk wijt ik aan het rommelige begin rondom Nouri, vertrekt Sanchez, en zelfs Dijks speelde toen. Dit was ook de periode dat we in de competititie veel punten verloren.

De beker was de derde wedstrijd in een week, met steeds maar twee dagen rust er tussen. Ajax speelde AZ uit en Twente uit gegeven de weinige rust fantastisch, alleen fysiek zal het steeds zwaarder worden. Dan ben je uit bij Twente ook nog de betere ploeg, en krijg je in de laatste minuut reguliere speeltijd de gelijkmaker tegen. In de verlenging ben je dan fysiek wel gewoon klaar en moet je wat geluk hebben, wat je dan ook nog niet hebt. Zelf kon ik daar absoluut niet om malen, de beker boeit me amper, ik vind Europees voetba;l 10x zo belangrijk.

Ik geloof dat Keizer en ten Hag allebei beter zijn naarmate ze er langer zitten. Ten Hag verandert een hoop en in het begin lever je meer in omdat de veranderingen onduidelijkheid brengen, en fysiek ook dingen anders zijn. De trainingen duren langer, maar deels ook omdat alles nieuw is. Na een tijdje begrijpen ze wat hij wil, zijn de trainingen vloeiender en zijn ze fysiek sterker, dit zal allemaal steeds beter gaan. Kampioen of niet, als er niet veel belangrijke spelers vertrekken staat Ajax er gewoon goed voor. Op de laatste voorronde CL na kan je gewoon verwachten dat Ajax dat sowieso gaat halen dan, en speel je of EL of CL, en heb je een goede selectie en trainer volgend jaar. Ik zie het positief in dus, al lijkt de titel nu bijna uit zicht. Ik hoopte op sparta uit voor PSV, en bijna gebeurde het, net zoals Heracles uit. Alleen PSV heeft die wedstrijden gewonnen, en is nu praktisch kampioen, al zouden ze van Ajax en Feyenoord verliezen. Ajax is dat twee jaar op rij geen kampioen geworden met de beste selectie van de eredivisie. Dit ligt echter niet alleen aan Ajax dat door allerlei redenen punten laat liggen, maar vooral ook aan het niveau van de eredivisie. De rest buiten de top-3 is zo zwak geworden dat 25 wedstrijden winnen al lang geen garantie op het kampioenschap meer is. Als straks iedereen weer op gras speelt is dat nog erger, want nu zijn de uitwedstrijden bij kunstgrasclubs de lastigste wedstrijden voor de top-3.
1 -1
Joseph
Volgens mij is Keizer in 2017 ontslagen, volgens mij is de grootste blunder van 2017 met afstand het laten gaan van Bosz.
10 0
petwes
Dat klopt, buiten dat dit de beste trainer van allemaal is, waren een hoop andere blunders dan al niet eens meer begaan.
0 0
Desh
Ik ben ook nog niet overtuigd over het kunnen van Ten Hag. Had al mijn twijfels bij zijn aanstelling, maar hij verdient een kans. Opvallend is wel dat er geen spel zichtbaar is. Het lijkt wel of de spelers gewoon voetballen zonder "doel". Daarnaast snap ik niet dat een Ziyech, wat een kwalitatief goede speler is, nog steeds in de basis staat terwijl zijn optreden matig tot slecht is. Lijkt een beetje op Fischer. Wel de kwaliteit maar zelf zijn eigen grootste tegenstander. Het zou goed zijn wanneer hij weer voor zijn plek moet vechten. Ik zie ook het liefst Veltman op zijn vertrouwde positie en die Orejuela als RB. Het middenveld brengt te weinig daar moet absoluut eerst wat gaan gebeuren.
1 -4
Minsc
Je bedoelt Veltman CV? Daar faalt hij iedere keer vreselijk. En Orejuelo kan er niet veel van, multi-miljoenen misser van Overmars.
0 0
wendoo9
Hoe vaak heb je Orejuela in het eerste zien spelen ?? Geblesseerd geweest en in Jong Ajax spelen in JL valt ook erg tegen om daar te presteren. Dussss wacht even met het afschrijven van een speler. Deze jongen heeft wel potentie en veel aanvallende kwaliteiten in mijn ogen en is pas 21 jaar.
0 0
petwes
Zou ooit wel Ajax-1 niveau kunnen zijn, maar via JL gaat hij het gewoon nooit halen, dan moet je hem de kans geven zich in de eredivisie via verhuur verder te ontwikkelen, dan komt zijn niveau dichter tegen Ajax 1 aan, en kan je na een jaar verhuur kijken of hij de stap kan maken. Lukt het dan nog niet, dan kan je hem proberen te verkopen, en is hij nog altijd maar 23, en dus een interessante leeftijd voor club om in te investeren.
0 0
GerardAjax26
Ik vind Veltman onze beste rechtsback en zie hem daar ook veel liever dan centraal, daar vind ik hem een stuk minder.
0 0
petwes
Nu is Veltman inderdaad onze beste rechtsback, in de eredivisie echt prima, zolang hij niet tegen topspelers in de mandekking komt is hij alleraardigst. Ik hoop echter wel dat Kristenses een iets hoger niveau gaat aantikken, want veltman en schone zijn de eersten die tekort komen als je tegen top EL of CL ploegen speelt.
0 0
Genant
Nee het aanstellen van Keizer was de blunder van het jaar. Het tijdstip van ontslaan vervolgens de op één na grootste blunder.
5 -2
gras
Als Keizer de inhaalrace met succes zou hebben afgesloten, valt dat wel mee. De impact van Nouri op de eerste resultaten meewegend.

Het klopt gewoon wat ze zeggen en de media zijn er rijkelijk laat me zoals gebruikelijk. Kennelijk moet men eerst de kat even uit de boom kijken en wat inspiratie opdoen elders, voordat men iets durft te zeggen.
3 -1
Redrum
Oud-voetballers en oud-trainers hebben zo af en toe nog wel eens wat zinnigs te zeggen over de gang van zaken in het huidige voetbal. Waarom Willem Vissers echter zijn mening op tv mag geven is mij echt een compleet raadsel.
1 -1
petwes
Niet helemaal met je eens, zie Gullit, zie Youri Mulder, zie Aad de Mos, zie Johan Derksen, allemaal weinig kaas gegeten van het spelletje.
0 -1
Bjorn
Het is pas een blunder wanneer Ten Hag ons geen kampioen maakt, dit jaar of volgend jaar. Anders heeft het goed uitgepakt. Zo simpel is de voetbalwereld soms ook wel weer.

Ten Hag tot nu toe: 4 wedstrijden, 10 punten en slechts bij vlagen goed voetbal. Er ligt een basis met jonge, kwalitatief goede spelers om op voort te boorduren. Ik denk dat we niet te snel conclusies moeten trekken. Wel is het belangrijk dat er absoluut niet behoudend gedacht wordt.
1 -5
Simon1
Het aanstellen van Keizer was een fout. Die man was er nog niet klaar voor. Hadden ze Bosz zijn zin gegeven, speelde we nu CL en stonden we dik boven aan. Hoefde we Keizer niet te ontslaan én waren Bergkamp en Co zelf al vertrokken.
7 -1
wladimir
Het aanstellen van Keizer was een te groot risico en dus een fout. Het is duidelijk dat dit niet de keuze van Overmars was. Bergkamp en Bosz gingen niet helemaal lekker. Van der Sar heeft toegestaan dat Bergkamp afgelopen zomer een vriendje aanstelde. Nu heeft hij Bergkamp keihard laten vallen. Als Ajax geen kampioen wordt dan kan hij niet aanblijven.

Als Bosz zijn zin had gekregen dan was hij alsnog naar Dortmund gegaan. Zo'n kans kun je niet laten schieten.
1 -1
GerardAjax26
Blunder van het jaar zou ik niet willen zeggen, maar ik was het zeker niet eens met zijn ontslag. Keizer oogde niet altijd even zeker in interviews, maar zo was hij bij Jong Ajax ook altijd dus dat lijkt me geen reden om hem te ontslaan. Ajax had een slecht begin onder hem, wat logisch is gezien de dramatische voorbereiding. Maar je weet wat hij kan, dat heeft iedereen gezien bij Jong Ajax en dat lijkt me ook de reden van zijn aanstelling. Als je dan puur naar het spel kijkt, dan was de stijgende lijn overduidelijk. En de spelers straalde plezier uit en dat lijkt nu een stuk minder het geval, althans zo komt het op mij over. Los daarvan vind ik Ten Hag een prima trainer, maar ik heb wel zo m'n twijfels of het een trainer is die bij Ajax past. Dat gevoel had ik zeker meer bij Bosz maar ook wel met Keizer. Ik vrees dat we dit jaar voor het 4e jaar geen prijzen pakken en dat aankomende zomer weer een aantal van onze beste spelers vertrekken.
3 0
Bocarra
Eerst speculeren over zijn aanstaande ontslag en daarna selectief verontwaardigd.
2 0
Duif63
Als ze Keizer al hadden moeten ontslaan was dat in augustus na Rosenborg geweest of in september na Vitesse. Zijn ontslag in december was dom en kortzichtig, maar daar verbaas ik me niet eens meer over bij vd Sar en Overmars. Beter hadden ze Keizer het seizoen gewoon af laten maken, want hij was ook wel 2e geworden. Onder Ten Hag is er geen enkele verbetering in het spel te zien, terwijl het chagrijn van de gezichten van de spelers afdruipt. Dit gaat nooit werken en als Marc van de zomer weer uitverkoop houdt zijn we helemaal een zinkend schip.
2 -4
wladimir
Ze hadden Keizer nooit moeten aanstellen. Overmars wilde ten Hag (resultaat). Bergkamp wilde de lijn van Bosz doorzetten, maar dan zonder Bosz. Van der Sar zat in kamp Bergkamp, maar is overgestapt naar kamp Overmars. Nu krijgen we wel resultaatvoetbal, maar de kans op een kampioenschap is heel erg klein.
0 0
tMuurtje
Vermoeiende voetbalanalist uit Limburg (zijn er meer van) heeft 't carnaval nog in de benen zitten kennelijk.
Zoals hieronder al opgemerkt: het laten lopen van een coach die met zijn groep in een flow zat en het daarop aanstellen van één die een CV van een half A4-tje heeft, dat was de onvergeeflijke blunder waarmee het seizoen in record-tempo is verkloot.
0 -3
insectenverdelg
Bergkamp werd eruit gewerkt en daarbij zat Keizer helaas voor Marcel in de Package deal.
0 0
4xEC1
Zo makkelijk scoren dit weer.... Hoe lang is Ten Hag nou bezig?? Elke leek ziet dat het nog niet goed gaat nee. Maar deze gasten denken echt dat ze de wijsheid in pacht hebben om zulke open deuren in te trappen. Realisme is weer ver te zoeken bij deze zogenaamde kenners, en ze krijgen er nog dik voor betaald ook. Misselijkmakend.
11 -2
LezDeBoer
Echt jonge het journalistiek in Nederland is van een beschamend niveau soms. Dit zijn dus onze kenners. Triest
0 0
AFCAPolarBear
En wanneer Ajax in mei kampioen is, staat deze gast vooraan om te zeggen dat het ontslag de topper van het jaar is. Niks valt te voorspellen. Wie had verwacht dat PSV zo vaak zou winnen na de debacle in voorronde EL dit seizoen? Of dat Ajax vorig seizoen de EL-finale zou halen na de veegpartij in Rusland?
3 -1
10Sneijder10
De aanstelling van Keizer was de blunder van het jaar. Na het vertrek van Bosz had er gewoon direct een trainer met meer ervaring aangesteld moeten worden en hadden Spijkerman en Bergkamp al de laan uit gestuurd moeten worden. Door dit beiden na te laten zijn we weer zo ver teruggeworpen. Keizer is geen toptrainer; komt uitstraling tekort, heeft geen ervaring, geen autoriteit en komt onzeker over. Hard gelag als je net een trainer voor de jonge spelersgroep hebt gehad die dat wel heeft. Jonge spelers moeten gestuurd worden door een sterke persoonlijkheid. Ten Hag lijkt dat wel meer te hebben dan Keizer. Het is afwachten, nu nog te snel om een conclusie te trekken wat half Nederland al heeft gedaan inmiddels. Wat verwacht iedereen na 6 wedstrijden midden in het seizoen?
9 -4
Michelinho
Vijf wedstrijden zelfs. Verder zeker eens.
0 0
tMuurtje
Precies dit dus.
0 0
Ruff Rhythim
Hoeft geen letter aan toegevoegd te worden...
0 0
Dennis1964
Keizer had het seizoen moeten afmaken. Met de versterkingen in de winterstop (nico) had hij het zeker niet minder gedaan dan ten hag.
5 -1
Dennis1964
Keizer had het seizoen moeten afmaken. Met de versterkingen in de winterstop (nico) had hij het zeker niet minder gedaan dan ten hag.
5 0
Suarez16_
Die hetze tegen Erik en de ophemeling van Marcel vind ik wel bizar. Vanaf dag 1 zijn mensen zoals Driessen, vissers en derksen tegenstander van Keizer geweest. De resultaten vielen ook gewoon zwaar tegen, geen Europees voor het eerst sinds de jaren '60, uit de beker voor de winterstop en in November een achterstand van 10 punten op psv en dat na een seizoen waar we voor het eerst in 21 jaar weer een Europese finale haalde. Het spel hield ook niet over op 1 keer psv thuis na. Vervolgens is "Pep" Ten Hag 2,5 jaar opgehemeld door alle journalisten. Nu is hij net 4 weken bezig met Ajax. In die 4 weken worden 5 van de 6 wedstrijden gewonnen en het lastigste duel van het jaar gelijk gespeeld en het is een mega blunder? Dat terwijl Ten Hag een andere manier van druk zetten wil en aanvallend andere dingen eist wat gewoon tijd kost net zoals bij Bosz. Met Ziyech en Schone in de omschakeling zijn we ook heel kwetsbaar, waardoor hij net wat andere dingen eist. Maar nu is Keizer schijnbaar opeens een koning? Want alles was koek en ei met hem en we lagen met hem op "titelkoers"? En Ten Hag kan er niks meer van, omdat Ajax nog geen tiki-taka speelt binnen 4 weken?
10 -4
RusselWestbrook
Je hebt helemaal gelijk, maar het is ook niet nieuw dit. De Telegraaf heeft een jaar lang aan de stoelpoten van Bosz lopen zagen. Toen was ie weg en had Ajax ineens alles verkeerd gedaan mbt Bosz.
1 0
Genant
Driessen niet want Marcel is zijn maatje van Telstar. Voor de rest eens.
0 0
Ruff Rhythim
Ook hier roerend mee eens !
2 0
AFCAsphere
Haha, exact wat jij allemaal opnoemt. Het is schrijnend om te zien hoe snel mensen een draai van 180 graden maken.

"Ten Hag is een talentvolle trainer en gaat Utrecht verder brengen."

"Keizer niet geschikt voor Ajax na uitschakeling Europees voetbal sinds jarig 60 en 10 punten achterstand op PSV."

"Spel onder Ten Hag is Ajax niet ten goede gekomen en eigenlijk was het ontslag van Keizer onnodig."

Eigenlijk zou je die lui van de media persoonlijk een brief of e-mail moeten schrijven en alle onzin citeren die zij in de afgelopen maanden de wereld in hebben geslingerd. Ik zou hun werk zonder problemen kunnen overnemen en het dan nog beter doen ook.

Soms denk je dat sommige journalisten er gewoon op uit zijn om Ajax expres in een negatief daglicht te zetten.
3 0
ETM
Spijker op de kop mbt wendbaarheid van media en publieke opinie, en de vertroebeling van het collectieve geheugen.
6 0
Restored
Conclusie's trekken na 4 wedstrijden... geef ten Hag gewoon een half jaar en kijk dan hoe je er voor staat.
7 -1
grannig mokum1
Precies D
0 0
Babayaka
4wedstrijden keizer en 4wedstrijden ten hag
Dat moet je vergelijken.
Keizer verloor zijn eerste 4 volgens mij
1 -6
BRAMHOUTEN
Dat had alles te maken met nouri, of ben jij dit alweer vergeten
3 -2
MosesD
Dat had natuurlijk wel zijn oorzaak......
6 -2
mehmetseuntjens
Marcel Keizer is ten onrechte geliquideerd. Begon aardig te presteren na een hele slechte start. Het voetbal was de laatste 2 maanden onder Keizer ook niet zo slecht. In ieder geval niet zo saai als onder Ten Hag. Ten Hag gaat het niet redden hier.
7 -3
Labrador
Tja dat is achteraf natuurlijk makkelijk lullen. Ik was een van de vele die het ontslag van Keizer stond toe te juichen. Achteraf was het een domme zet. Aan de andere kant, als Ajax tegen nac , Roda en Twente wel gewoon de kansen afmaakt in de eerste helft dan hoor je niemand meer. Maar ja. Als als als...
7 0
mehmetseuntjens
Uh nee. Ik vind Keizer ontslaan heel dom.
4 -3
AFCAsphere
En dus is het ontslag ook daadwerkelijk een slechte zet geweest, omdat jij dat vind? Haha oké.

Die achterstand op PSV liepen we op door de tactische blunders van Keizer tegen o.a. Vitesse en Utrecht, notabene in de eigen Arena. Daarnaast werd het met die blamage tegen Rosenborg helemaal bont. Sure, die gebeuretenissen met Nouri hebben een rol gespeeld, maar in hoeverre? Ik heb vaak genoeg gelezen hoe saai het spel onder Keizer was, want men op AS had er veel kritiek op. Alleen tegen PSV en AZ ging het beter, maar tegen degradatiekandidaat Twente ging het twee keer hopeloos mis.

Nu heeft Ten Hag welgeteld 5 keer mogen coachen en moet hij nu al weg? Lui op AS veranderen zo snel van mening. Als we op één of andere manier aan het einde van het seizoen met de schaal staan, dan zal iedereen zeggen hoeveel vertrouwen ze altijd in Ten Hag hebben gehad.
4 -4
mehmetseuntjens
Al vanaf her begin
0 0