Jansen: 'Plichtmatig en creativiteitsloos'

JesseTH, 11-02-2018 om 17:45, 6199 views, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Freek Jansen, journalist van Voetbal International, kijkt erg negatief terug op hetgeen wat Ajax zondagmiddag liet zien in de gewonnen wedstrijd tegen FC Twente (2-1). Er wordt de laatste tijd veel gesproken over het geluk bij PSV, maar Jansen denkt dat Ajax daar nu niet aan toe is.

'Het was gewoon heel erg slecht, plichtmatig en creativiteitsloos. Ook werd er bij vlagen heel veel ruimte weggeven aan de tegenstander', kijkt Jansen kritisch terug op de wedstrijd. 'Twente kon er een paar keer gewoon tussendoor combineren. Als ze wat doortastender waren geweest, dan hadden die meer kunnen halen dan nu gebeurd is. Iedereen kan wel naar PSV wijzen, maar ook bij Ajax valt het allemaal mee hoor, met het overtuigende spel.'

Een stijgende lijn ten opzichte van de periode onder Marcel Keizer ziet de verslaggever dan ook nog niet. 'Maar je moet Ten Hag er nu niet op af rekenen. Na een halfjaar vind ik wel dat je die conclusie mag trekken, want bij Keizer werd de balans ook na vier maanden opgemaakt.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
behangdelul
Ja, en als van de Beek gewoon die twee kansen afmaakt sta je binnen 8 minuten op 3-0, dan ga je heel anders voetballen....zucht....afronding zit gewoon even niet mee de laatste weken.
0 -1
tMuurtje
De realiteit is dat dit seizoen een puinhoop was vanaf de voorbereiding.
Bosz had daar gewoon nog moeten zitten natuurlijk, maar in plaats daarvan werd 't een genante vertoning met een nieuwe trainer die totaal niet op zijn taak berekend was en een verzwakte selectie.
Dat die tien punten achterstand er halverwege nog vijf werden was een meevaller, maar het maskeerde de malaise slechts.
Ik denk dat iedereen bij Ajax stiekem hoopt dat dit seizoen zo snel mogelijk voorbij is om het zo snel mogelijk te vergeten.
0 0
mehmetseuntjens
#WAreBackbijaf
5 0
insectenverdelg
Geheel terecht. Als je al 2x niet van Twente hebt gewonnen en ditcook nog je laatste strohalm is om iets te maken van het seizoen snap ik dit spel echt nirt. T zag er niet uit. Zeker de 2e helft was echt van heel slecht niveau. Beetje zoals Vitesse en Utrecht thuis dit jaar.
0 0
BRAMHOUTEN
Dat deze gast nog geld krijgt voor zijn stukjes die hij schrijft. Ben je Ajax watcher en schrijf je steeds van deze flut stukjes. Weet iemand waar Simon zwartkruis is gebleven ?
1 -4
gras
Wat had je graag gewild dat hij dan zou zeggen? Dat a la Frank de Boer na de eerste training onder de nieuwe trainer gelijk al een betere veldbezetting staat, wat het tempo omhoog brengt en dat er eindelijk weer een goeie 5 seconden regel in lijkt te komen?

Als het er niet is, hoeft hij het toch niet te zeggen?
1 0
BRAMHOUTEN
Klopt, gaat niet alleen om dit stukje, maar de hele verslaggeving van hem, ik vind hem vaak een wijsneus die open deuren intrapt
0 -1