Derksen: 'Zijn toch geen kleuterschool?'

JesseTH, 02-02-2018 om 21:33, 14842 views, Voetbal Inside |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Johan Derksen en Johan Boskamp hebben zich vrijdagavond aan tafel bij Voetbal Inside kritisch uitgelaten over Ajax. Laatstgenoemde moet het nog maar eens zien met aanwinst Hassane Bandé en Derksen begrijpt niets van de Amin Younes-soap.

'Ik lees overal wegens privéproblemen, maar het kost Ajax wel vijf miljoen', constateert een kritische Derksen. 'Dat lijkt me toch een soort verkwisting. Vertel mij nu eens waarom Ajax niet tegen sputtert. Die jongen blijft nog een halfjaar, ze moeten een topsalaris blijven betalen en er verdampt vijf miljoen euro. We zijn toch geen kleuterschool? Hij is rond met die club en er is een deal.'

Bij een vertrek van Younes was Ajax voornemens om Bandé eerder over te nemen. Boskamp blijft zijn vraagtekens zetten bij die overstap. 'Ze wilden ook die gozer van Mechelen halen, maar ik heb hem nog geen enkele keer aan de linkerkant zien spelen. Hij speelt alleen maar als een diepe spits en hij raakt geen knikker meer sinds hij naar Ajax gaat.'

De nieuwe Onze Trots al bekeken? Ja, inderdaad, want we zijn op video! Bekijk hier de Onze Trots met Klaas van der Eerden!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ferd
"het is toch geen kleuterschool?" om vervolgens te gaan giechelen als een pubermeisje als Van der Gijp een pruik opdoet.
2 -1
meerzicht
Een scheet heeft meer inhoud dan Voetbalinside dus waar maken we ons druk om.
2 -1
Ajaxvooraltijd
Die actie van Gijp is een indicatie van het niveau daar. Maar heb wel tranen met tuiten gelachen.
4 0
Van Reenen
Niet kijken naar dat programma, net als ik al 2 jaar niet meer doe. Kan jij je ook niet ergeren. Er zijn (veel) belangrijker dingen op de wereld dan dat onzin programma.
2 -3
DonAdam
Dat maak ik zelf nog wel uit. Ik kijk met veel genoegen. Maar goed, ik kan dan ook door de heren heenprikken en neem het niet persoonlijk als er iets gezegd wordt ten nadele van mijn cluppie.

Helaas was het gisterenavond wat geremd; ze hebben ze onbedoeld toch enigzins laten remmen door de publieke opinie. Wat wel heel hilarisch was, hoe serieus de Telegraaf direct de openingsspeech van van der Gijp nam, waarbij je kan zien hoe moeilijk het tegenwoordig is voor mensen om ergens doorheen te prikken. Dat optreden van Diewertje Blok bij DWDD en al die tweets van BN-ers waren typerend hoe makkelijk men oordeelt terwijl men er niets vanaf weet/snapt.
0 0
Babayaka
Ik kijk ook niet, maar lees wel krantenkoppen.
Tis zon zielig programma, en ook gewoon niet leuk.
Kijken naar groeiend gras is nog leuker.
1 -2
Babayaka
Zegt Derksen wat? En die kleuter van de Gijp dan met zijn transgender outfit?
0 0
Michelinho
Ho ho! Het is een SATIRISCH programma volgens Derksen. Dus ook die kleuterklasopmerking... toch?
0 0
Babayaka
De luizen moeder is satire, dat domme VI programma met een als vrouw verklede van de pijp en zeiksnor Derksen niet. Ze proberen wel degelijk een mening te verkondigen, ze noemen het alleen satire als er veel kritiek komt. Snap werkelijk niet dat er nog mensen naar kijken.
1 -1
Michelinho
Precies mijn punt, schijnheilige disclaimer waardoor ze alles als satire kunnen verklaren.
0 0
Babayaka
Ah oke
1 0
Ajacied33
Dat was echt gênant ja gisteren. Man man...
2 -1
BRAMHOUTEN
Precies dit, ze vinden zichzelf O zo grappig. Het wordt met de week slechter. Ze weten van gekheid niet wat ze moeten zeggen.
3 -1
Mundus
Los van wat je van VI vindt ljkt het er inderdaad op dat we 5 miljoen kwijt zijn en dat is toch dieptriest. De hele situatie schreeuwt om een fatsoenlijke uitkeg van Ajax en Younes.
3 -3
Babangida83
Op zich halen we een goede linksback omdat we de posities dubbel bezet willen hebben. Gaat Younes weg, hebben we dit niet meer voor de linksbuiten positie. Met de jonge Kluivert als eerste keus op links.

Ik vind het goed dat de posities sterk dubbel bezet zijn. Dus ben blij dat we die Argentijn hebben, en ook blij dat die Younes weer terug is. We hebben gewoon een sterke selectie nodig.
0 -1
Mundus
Ja hoor ik ook. Maar begrijp je niet dat dit een wat dure oplossing is ?
0 0
3*stars*3
Off-https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/793583/derksen-haalt-uit-naar-homofiele-makkelie-snap-niet-dat-de-knvb-dat-toestaat-.html

Nou moet Makkelie zelf weten wat hij doet.
Maar Derksen is gevaarlijk bezig want Makkelie bepaald zelf of en wanneer hij uit de kast komt.
Die gozer is nu al beschadigd en is vanaf nu in elk stadion de lul.

Las hierbeneden ook dat Nijhuis WEER aanwezig was maar dat is wel een lieveling van Derksen.
Wat een hypocriet en eng ventje blijft dat toch....
4 -1
Michelinho
Inderdaad schandalig dat Derksen het nodig vindt om iemand te "outen" om een politiek statement te kunnen maken of überhaupt wat voor reden dan ook. Zum kotzen!
0 0
AjaxAmsterdam
Zegt degene die als een kleuter, volgens mij zelfs 2 keer maar ik kan het mis hebben, tijdens een uitzending wegliep.

Kan die vent niet serieus meer nemen
5 0
Ozymandias
Dat Boskamp Bandé nog geen enkele keer aan de linkerkant heeft zien spelen zegt meer over hem dan over Bandé. Bandé speelde namelijk de eerste 10+ wedstrijden als linksbuiten. Daarna is Mechelen naar een systeem met twee spitsen overgestapt en speelt Bandé als schaduwspits maar hij doet het daar een stuk minder dan eerst als linksbuiten.
7 -1
FissaDeGekste
Dankjewel, nu hoef ik het niet uit te typen ;-)
2 0
Juichtoon
Ik kijk nooit naar VI. Dat zouden er meer moeten doen. Luisteren naar Derksen en dikke Jan die iets kritisch over Ajax te melden hebben. Hebben ze vragen gesteld over de volledig ridicule loting van de KNVB beker of het feit dat Fnoord al zn finales thuis mag spelen? Bekerfinale, JC schaal als kampioen of als bekerwinnaar, maakt niet uit Fnoord speelt altijd thuis. Dit kan echt alleen maar in NL.
Neemt het naar hun zeggen kille Ajax een speler terug is het weer niet goed.
12 -4
31xAjax
Als er iets ridicuul is dan is het wel om te denken dat de bekerloting gemanipuleerd wordt. Wat een gotspe!

En toen de JC schaal nog standaard in de Amsterdam Arena werd gespeeld was het zeker wel normaal dat Ajax vaak het thuisvoordeel had??
1 -5
AFCAsphere
Hey lamlul, de bekerfinale is altijd in de Kuip, net zoals de JC schaal in de Arena hoort te worden gespeeld. Maar toen Feyenoord kampioen werd, voerden ze opeens een verandering door. Dat is gewoon bullshit.
1 0
Ferd
Beter toch, geen kakkerlakkenplaag in de Johan Cruijff Arena
0 0
31xAjax
Calimero...
0 0
3*stars*3
Ik kijk ook niet meer maar je krijgt natuurlijk altijd wat mee want je ziet wat korte fragmenten langskomen op YouTube, fb of via app etc.

Boskamp is natuurlijk fey tot zijn dood maar heb ik vaak positieve dingen horen zeggen over Ajax of Ajacieden.

Dat fey weer thuis speelt in de beker is natuurlijk bizar.
Maar je moet vooral niet roepen dat het merkwaardig is of dat PSV een waardeloze koploper is.
Gaat doofpot in en je krijgt te horen dat je een Calimero bent...
6 -1
Ajacied33
Eerlijk is eerlijk,PSV is wel afgemaakt door Derksen en van der Gijp hoor de afgelopen uitzendingen. Maar Feyenoord lijkt heilig idd,gisteren niks gezegd over het feit dat ze in de beker altijd thuis loten of dat de bank van Oranje nu wel erg Feyenoord getint is..
6 0
Michelinho
Jawel, uitgerekend Boskamp maakte de grap over warme ballen. Werd echter idd niet opgepikt.
0 0
masterrr
Tsja terecht punt toch?

In mijn ogen is er nu ook 5 miljoen euro verdampt. En je hoort niemand van Ajax dat het contract zal worden verlengd met 1 jaar.
6 -4
Marcw1972
Die engerd van een Nijhuis zit er ook weer. Krijgen we woensdag weer als scheids tegen Roda. Ik hou mn hart vast.
32 -2
Boer Gijs
Dat wordt dan zeker puntverlies. Ik snap niet dat Ajax dit neemt, geen enkele reactie van Van der Sar of iemand anders gezien, gelezen of gehoord nog, terwijl die engerd ons vorig jaar de titel heeft gekost. Tijd om aangifte te doen na woensdag.
0 0
Juichtoon
Hoop dat Ajax fans in Kerkrade 90 min lang Nijhuis belachelijk maken. Deze vreselijke man verdient niets meer dan pek en veren.
13 0
waayop
Ben bang dat ie dat alleen maar lekker vindt, het gaat Nijhuis tenslotte alleen om aandacht voor Nijhuis, positief of negatief.
4 0
Labrador
ga mn best doen ;)
9 -1
AlexIbarra
Roda wordt dan een lastiger wedstrijd dan Feyenoord of Utrecht waarschijnlijk.
1 0
HeavenlyDivine
Toch niet weer een boek? Of is er inmiddels een straat naar 'em vernoemd
3 0
ajaxpat
dat worden weer paar vage beslissingen in het nadeel van Ajax
5 0
Labrador
Hij speelt als diepe spits en niet als linksbuiten. Is dat niet de rede waarom hij geen kloot meer raakt? Omdat hij niet op zijn eigen positie speelt
3 -3
Ozymandias
Hij speelt niet als diepe spits maar als schaduwspits maar je hebt wel deels gelijk aangezien hij eerst op linksbuiten speelde en het toen een stuk beter deed. Hij is ook opgehouden met scoren toen hij als schaduwspits kwam te spelen.
0 0