'Komende twee duels van groot belang'

BVeenstra, 17-01-2018 om 11:10, 4510 views, AT5 | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

De komende twee wedstrijden van Ajax zijn van groot belang in de titelstrijd, zo denkt Sjaak Swart. De Amsterdammers staan vijf punten achter op koploper PSV en mogen om die reden eigenlijk geen punten verspelen in de competitie.

'Of De Klassieker van levensbelang is voor de titelstrijd? Ja, dat denk ik wel', vertelt Swart bij AT5. 'Deze twee wedstrijden zijn dat. Feyenoord-thuis, maar ook FC Utrecht-uit. Als je zes punten haalt, heb je een grote kans', aldus Mister Ajax, die weet dat Ajax een goed trainingskamp heeft gehad. 'Dat heb ik aan die jongens gevraagd. Ze moeten klaar zijn voor die wedstrijden.'

Erik ten Hag is bezig aan zijn eerste weken in Amsterdam en menigeen is het opgevallen dat de trainer het spel vaak stillegt. 'Dat vinden spelers nooit leuk, zeker niet met dit weer. Maar het is belangrijk dat hij bepaalde dingen erin brengt. Bij dode spelmomenten krijgt Ajax te vaak tegentreffers', ziet de voormalig rechtsbuiten, die tenslotte spreekt over tegenstander Feyenoord. 'Zij worden de laatste jaren steeds beter. Ze hebben ook goede spelers in het elftal staan die wedstrijden kunnen beslissen. Het is lastig om te voorspellen wat de uitslag wordt, maar toch zag ik het: het wordt 2-1 voor Ajax.'

Mister Ajax: 'Klassieker word lastig voor Ten Hag maar Ajax wint wel'

Aankomende zondag wordt de klassieker gespeeld. Voor Ajax de eerste keer onder leiding van Eric ten Hag. Mister Ajax (Sjaak Swart) verwacht dat het wel moeilijk gaat worden, maar gaat toch uit van 2-1 voor Ajax.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Dexy
Eigenlijk mogen we geen enkel punt meer verspelen, want ik zie dat mazzelende PSV met al hun schijtgoals helaas ook niet veel punten meer laten liggen.

Feyenoord-thuis is gewoon een zekerheidje geworden, die pakken we met 2 vingers in de neus. Meer zorgen maak ik me over Utrecht-uit, maar in deze vorm moeten we die toch eigenlijk ook kunnen hebben. Dan is het zaak om PSV-uit in april te winnen en dan moet je tegelijk hopen dat die boeren onderweg nog ergens anders een keer punten laten liggen.
0 0
AlexIbarra
Helaas staan we 5 punten achter waardoor alle wedstrijden belangrijk zijn.

We weten allemaal dat Ajax in staat is om de komende 2 wedstrijden glansrijk te winnen en daarna thuis puntverlies te lijden tegen NAC of uit bij Roda. De onderlinge wedstrijd met psv is ook nog uit, dus echt geen zekerheidje.

Gelukkig hebben we een erg rustig programma. ;)
0 0
SnakeDoc
Vorig jaar werden die kakkies helemaal zoek gespeeld, had 8-0 moeten zijn.
1 0
Ruff Rhythim
2-1, best magertjes Sjaak...
0 0
ajaxminimax
Hij denkt waarschijnlijk iets anders... maar als hij dat zegt, dan wordt hij weer weken als arrogante zak aangekeken door de anti ajax lui. Daar heeft hij geen zin meer in op zijn leeftijd
2 0
AFCAMM
Dat was het eerste dat ik dacht toen Sjaak dat zei, haha. Een 3-0 zie ik net zo snel gebeuren.
0 0
Ruff Rhythim
Nou daar heeft Sjaak over het algemeen maling aan hoor haha. Die zegt gewoon wat ie denkt en wat ie wil.
3 0
Michelinho
Juist, die is zo recht voor zijn raap als het maar kan.
1 0
Duif63
Dit is wel een heel klein beetje een klein open deurtje intrappen Sjaak.
1 0
NouridolbergNeres34
Ik denk eerder 4-1 voor Ajax sjaak, erop en erover neres en ziyech zitten er lekker in verwacht een heerlijke pot net als vorig jaar thuis.
2 0
BRAMHOUTEN
Ik denk dat sjaak dat ook denkt maar ff Feyenoord zand in de ogen strooit. Als Feyenoord denkt dat ze goed zijn wordt het makkelijker voor Ajax
1 0
glob
Maar goed dat Sjakie het even meldt. Dat hadden we toch anders mooi niet geweten. blij dat Sjakie er zoveel kaas van gegeten heeft.
0 -2