'Ajax en Sneijder zaten niet op elkaar te wachten'

BVeenstra, 11-01-2018 om 15:50, 26191 views, Exprofs | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

Met zijn overstap naar Al-Gharafa is de carrière van Wesley Sneijder eigenlijk wel voorbij. Dat is de mening van voormalig Ajacied Ronald de Boer, die bovendien niet denkt dat de middenvelder een terugkeer naar Ajax heeft overwogen.

'Ik denk niet dat Sneijder terug had willen keren. Sterker nog, ik denk dat hij er niet eens over heeft nagedacht', vertelt De Boer in gesprek met Exprofs. 'Als hij terug zou keren, kwam er weer allemaal druk bij kijken en ik denk dat noch Sneijder noch Ajax daarop zat te wachten. Bovendien weet hij nu zeker dat hij vaak zal spelen en dat is iets wat hij natuurlijk ook graag wil.'

Na zijn vertrek speelde Sneijder bij Real Madrid, Internazionale, Galatasaray en OGC Nice. Bij Al-Gharafa gaat hij op een behoorlijk lager niveau spelen dan hij gewend is. 'Je kunt het niveau vergelijken met een goede hoofdklasser in Nederland. Het betekent wel het definitieve einde van de carrière van Wesley op het hoogste niveau', aldus De Boer, die zelf van 2004 tot 2006 in Qatar speelde. Ook Oranje lijkt einde verhaal te zijn voor Sneijder. 'Als er veel geblesseerden zijn op zijn positie, zou hij misschien nog een optie zijn voor Oranje.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Amstelveenseweg
Tja, jammer
0 0
Jan Doedel
Mag ik het jammer vinden? Sneijder zou in de Eredivisie nog steeds een superster kunnen zijn. Daar ben ik van overtuigd.
Heel veel mensen zijn jaloers op hem omdat ie stinkend rijk is, goed kan voetballen en een supermooie vrouw heeft. Maw hij leidt een geweldig leven waar iedereen alleen maar van kan dromen. Ik had t fantastisch gevonden om m nog minimaal 1 seizoen in ons mooie shirt te kunnen zien spelen..........
0 0
vak114
Sneijder heeft gewoon gelijk,het draait allemaal om poen.
Iedereen zou die keuze maken,bent toch geen dief van je eigen portemonnee.
1 -3
Babayaka
Ja want sneijder heeft natuurlijk al die andere jaren geen cent verdient.
Nu pas kan hij echt zijn pensioen bij elkaar voetballen :)
3 0
FUBAR
Niet bij iedereen hoor. Huntelaar had ook kunnen cashen in een ver land maar is een ander type dan Sneijder.
6 0
Liefhebber74
Huntelaar is nog niet klaar met voetballen, Sneijder wel al een aantal jaar.
2 0
Ajax27
Ik denk dat Sneijder zn conclusies in Frankrijk al heeft genomen. Hij dacht daar ff rustig af te bouwen maar die competitie is gewoon stukken sterker dan de Turkse. Huntelaar kon in Duitsland geregeld wel nog mee en is fitter dan Sneijder. En de druk van de media... na al die jaren op hoog niveau kan ik ook wel snappen dat je zoiets hebt van fock it, even nog wat miljoenen binnen harken en kappen maar.
0 -1
aka
Toch een triest einde voor zon voetballer, tenminste sportief, financieel zal t wel goed zijn
1 0
Babayaka
Snap zo ie zo niet wat je als europeaan moet in die zandbak,
0 0
Ajaxvooraltijd
Lees het hele interview mensen met Ronald. Hij zegt geen gekke dingen zoals dat in de zandbak het niveau van een hoofdklasse de standaard is ongeveer en dat Sneijder carrierre voorbij is. Dat is toch niet zo gek?
5 0
kaashaas
Tja denk dat Ajax ook echt niet op die poppenkast zit te wachten
1 0
blueberry
Zijn we gelukkig ook van botoxpop Yolante af
0 0
WinstonWeed
Ik hoop dat we nu eindelijk klaar zijn met post over de terugkeer van; Sneijder, Van der Vaart, N. de Jong, Stekelenburg en Vermaelen.
Zo klaar daarmee...
Van die post van mensen die in het verleden zijn blijven hangen en ook riepen dat Heitinga destijds terug moest komen omdat ie zogenaamd een echte Ajacied is.
8 -3
chrisjuhhh
Heitinga was niet een zogenaamde echte Ajacied , maar is een echte Ajacied
1 0
WinstonWeed
En daarom bied je die man een contract als speler aan??????
Als je niet eens fatsoenlijk meer kan rennen???
Maar ach... echte Ajacied, alsjeblieft hier heb je een contract.
0 0
Babayaka
Wie heeft het over een terugkeer van van de vaart dan nog ?
Die gast volgt gewoon zijn hart nu, al een tijdje trouwens, Voetbal heeft hem financieel onafhankelijk gemaakt, en nu lijkt het of hij het geluk ook terug heeft gevonden. Na alle prive narigheid, waarbij hij ook nog eens te maken heeft gehad met een zeer zware ziekte van zijn toenmalige vrouw. Moest ie nu echt terug komen naar een stadion waarbij zijn vorige vrouw masaal voor hoer werd uitgemaakt ?
Niet iedereen heeft een plaat voor zijn kop zo dik als de holle bolle gijs.
Sneijder is een broodvoetballer pur sang, als die nog voor 100miljoen bij feijenoord had kunnen spelen had ie dat ook nog gedaan. Het maakt sneijder geen fuck uit welke kleur shirt hij aan heeft. Ik begrijp ook het positievisme niet dat spelers en trainers naar die zandbak gaan niveau 0 normen en waarde 0 de man is alles en de rest moet zijn bek houden.
0 0
WinstonWeed
Je snapt m'n punt helemaal niet.
Ik vind het prima dat Sneijder of Van der Vaart doen wat ze willen.
Ik heb alleen een hekel aan mensen die eindeloos blijven roepen om de terugkeer van oud spelers en blij worden met een dooie mus die niet meer kan rennen, alleen omdat het een oud-speler is.
0 0
zuidzuid
Nu was dat van Sylvie achteraf toch ook wel misschien.....

Los daarvan. Die doet t best ok. Zakelijk dan. Prive is t een zootje. En t blijft n lekker wijf. Zo nep als een kaktus maar toch.
1 0
Josajacied87
Suarez, Eriksen, Vertonghen laten we daarover gaan dromen
7 0
eros
Stekelenburg, Blind, Vermaelen en Vertonghen nog een jaartje,...
Alderweireld nog 2 jaartjes,...
Suarez nog 3.

Ik ben benieuwd wie er echt daadwerkelijk terug gaan keren
2 -2
chrisjuhhh
Suarez en Vertonghen heel misschien Blind nog .
0 0
afcklaasf
suarez
0 -1
TheRiviera
Zou er niet op rekenen. Er gingen geruchten rond dat Messi heeft gevraagd aan Suarez om een terugkeer naar Ajax uit het hoofd te zetten zodat hij langer bij Barca blijft. En Suarez heeft ook gezegd dat hij graag ook wilt terugkeren naar Nacional waar hij begonnen is.

Dus ik denk dat als Suarez klaar is bij Barca gaat hij terug naar Nacional.
0 -1
Ferd
Laat die zwakke bankzitter Stekelenburg ver weg blijven!
2 -1
megaonion
Waarom praat die Ronald aandacht Boer zoveel in de media? Ik dacht dat ik veel stront kon lullen maar deze vent overtreft mij. Ja Meneer de Boer, Sneijder heeft deze keuze gemaakt om in een warm klimaat op hoog niveau te kunnen voetballen. Hij zegt er nog net niet bij dat Sneijder het gratis zou doen als het zou kunnen.
1 0
ajaxajaxajax
Bij Ronald is het praten of neuken.........en kinderen heeft hij al genoeg.
2 0
Web
Daar is hij voor ingehuurd
1 0
Semtex
??
Ronald de Boer is voetbalanalyticus. Daar krijgt hij geld voor. Als ze jou mening zouden vragen voor dat geld had je dat ook gedaan.
Welkom in de voetbalwereld.
5 0
jaapdijkemasted
prima keuze van hem.
0 0
GeleenAjax
Schijnt dat Yolante nu ook weer op de markt komt. Einde carrière en einde huwelijk voor Wes en Yo?
1 0
FUBAR
Als je ergens lekker kan shoppen dan is het wel Qatar. Dat is dan ook het enige wat je goed kan daar.
0 0
chloorbestendig
Nare vrouw, mag hij houden.
3 0
ajaxpat
voor 1 keer zal het wel gaan
0 0
Ferd
Vroeger wel, nu is ze eng geworden
0 0
Champy
Sneijder zat op Jack te wachten...letterlijk
0 0
Piejotter
Goede beslissing Ajax. Net zomin als Nigel de Jong is er het beste wel vanaf. Zeker voor middenvelders waar nog meer loopwerk van word verwacht en dus ook snelheid. En wat moet Feyenoord met van Persie? Enkele jaren terug volgde ik de wedstrijden op Fox van Manchester United en zag dus ook van Persie. Verbaasde me dat de scherpte etc toen al flink was verminderd. Geef mij dan maar KJH. Die vechterslust heeft Robin niet.
5 0
fanforeffer
Zeer goed dat Marc hem deze zomer niet heeft gehaald. Kan het niveau niet meer aan . Vaderschap,jootje,horeca, hij heeft het te druk.
4 0
Redrum
Ja Sneijder heeft deze keuze natuurlijk gemaakt om lekker vaak te kunnen spelen Ronald..
3 0