Kieft: 'Ten Hag is een onzekere factor'

giobelloni, 24-12-2017 om 22:10, 13901 views, Rondo, Ziggo Sport |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Wim Kieft denkt dat trainer Erik ten Hag een onzekere factor is voor Ajax. Dat vertelt hij in het programma Rondo van Ziggo Sport. Kieft geeft als reden dat de trainer van FC Utrecht nog geen ervaring heeft in de top.

'Ik denk dat hij een goede coach is, maar ik weet niet hoe hij zich staande houdt onder druk. Hij heeft nog geen ervaring opgedaan bij een absolute topclub. Ajax had ook 'op safe' kunnen spelen en een ervaren trainer kunnen halen', aldus de oud-Ajacied aan tafel bij Rondo.

Youri Mulder denkt wel dat Ten Hag een goede trainer voor Ajax kan zijn. 'Hij is een trainer die erbovenop zit, een echte winnaar. Hij past zich altijd aan aan de selectie die hij heeft en heeft over het algemeen een offensieve visie.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
insectenverdelg
Elke trainer nu is een onzekere factor. De 1e 2 potten zullen cruciaal zijn. Als je daar niet minimaal 4 maar liefst 6 punten meeneemt, Heb je gelijk de opinie tegen. Als je dat wel pakt zit je direct in t zadel. Maar met Feyenoord thuis en Utrecht uit is dat niet zomaar iets.
14 0
geronimo
Toen Keizer werd benoemd zei Kieft dat ze beter ten Hag kunnen nemen omdat Keizer te weinig ervaring had.
9 0
Labrador
Een speler die coke snuift is ook een onzekere factor
6 -13
Bobbaasje
Kieft heeft gewoon gelijk, Ten Hag is ongeschikt voor Ajax.

Bosz kom terug man!
1 -13
FriescheAjacied
Oneens. Bosz was net zo ongeschikt als Ten Hag, toen hij bij Ajax kwam. Waarom Ten Hag afbranden, terwijl hij ook nog ervaring heeft bij Ajax’ grootste voorbeeld Bayern München?
12 -2
trodat4030
Bayern was vooral organisatorisch een voorbeeld (ex voetballers die de club leiden). Dat heeft werkelijk níets met Ten Hag te maken, die was 'slechts' trainer bij het 2e. Zeg je nou dat Ten Hag met Guardiola heeft gewerkt, dán heb je een punt.
0 -1
talent020
Bosz had wel bij Heracles en Vitesse laten zien wat zijn spelopvatting was, hij kwam binnen als kakkerlak, maar herriner mij weinig kritiek op de coach Bosz Bij zijn aanstelling. Ten Hag daarentegen is toch wat onbekender, mensen kennen hem voornamelijk alleen van zijn Utrecht tijd, Geef de beste man zeker een kans hoor, alleen moeten we niet al te blind staren op zijn jaartje Bayern 2 onder Guardiola
1 -2
FriescheAjacied
Pff, wat laag.
Maar als we zo bezig gaan: Een reageerder, die niet eens een punt achter een zin kan zetten is een onzekere factor.
12 -2