'Hij doet alles simpel en is in alles goed'

JesseTH, 10-12-2017 om 23:37, 7292 views, NOS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

De heren aan tafel bij Studio Voetbal zijn gematigd lovend over de prestatie die Ajax zondagmiddag leverde in de topper tegen PSV. Pierre van Hooijdonk kon tijdens de wedstrijd niet leven met het gedrag van Joël Veltman, terwijl Zeljko Petrovic vol lof spreekt over Donny van de Beek.

'Ik vind hem zo'n slimme speler', begint Petrovic lovend over de middenvelder. 'Ik heb het gevoel dat hij bij Swansea City, Manchester United én Manchester City kan presteren. Hij doet alles zo simpel en is in alles goed. Als je ziet hoe hij vrijloopt, ballen aanneemt, op zes speelt of op tien speelt, hij schakelt meteen om en speelt zoals hij moet spelen. Dat vind ik zo geweldig, die slimmigheid bij een jonge kerel.'

Bij Van Hooijdonk was er vooral ergernis en dan met name aan het gedrag van Veltman. 'Er waren een aantal opstootjes die voortkwamen uit wat felle duels. Als verdediger mag je soms uitdelen, maar hij provoceert continu om iemand erin te laten tuinen. Als je zo’n stoere jongen bent, dan moet je tegenover Rico Verhoeven in de ring gaan staan.'

Sjoerd Mossou ergerde zich vooral aan de lafheid waarmee PSV de wedstrijd zondag speelde. 'Natuurlijk is hij irritant, maar had PSV maar iets meer bewijsdwang en gif in de wedstrijd gelegd. Dan was het misschien nog een aardige pot geworden. Het toonde geen enkel initiatief tegen een Ajax dat aanvallend en met een kwetsbare verdediging speelde.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Schmitz11
V. Fucking Hooijdonk, ga jij met je slap geouwehoer ajb zsm van tv af met je verschrikkelijke kop en je niet uitstaanbare conclusies. Een feyenooider pur sang , wat een dramatisch wijf keer op keer, ga lekker janken ergens anders gap. Ik heb er al tijd genoeg van , adios!
0 0
EuforischeRealist
Wat een aandachtsgeile kneus die Van Hooijdonk met z'n dan moet je tegen Rico Verhoeven in de ring gaan staan. Nee als je met je kop in ieder voetbalprogramma opduikt en alleen maar de negatieve dingen in een wedstrijd kan benoemen dan ben je een grote jongen.
1 0
chrisjuhhh
van Hooijdonk denkt dat hij een fenomeen is , dus niet .
0 -1
3sterren
Hé Pierke, bekijk deze foto eens aandachtig:
https://www.msn.com/nl-nl/sport/other/uitblinker-frenkie-de-jong-plaatst-vraagtekens-bij-strijdwijze-psv/ar-BBGveSL?li=BBoPOOe&ocid=mailsignout
1 0
Dennis1964
Het handelsmerk van 010 en dan zo reageren als een Ajax speler een keer zo speelt. Zielig mannetje ben je
4 -1
AFCA.
Haha dat is toch wel een vrij bizar. Wat een onzin zeg. Veltman deed het niet om stoer te doen. Nee, hij speelde Lozano uit de wedstrijd. Dat is toch wat een verdediger moet doen? Je mannetje uitschakelen? Lozano rolt als een klein kind over het veld na een tik tegen zijn hoofd van Frenkie. Paniek! Wöber zijn hoofd word er bijna afgegleden door van Ginkel maar hij staat op en gaat lekker door. Daar hoor je niemand over. Dolberg krijgt bizar veel schoppen maar omdat hij niet reageert hoor je er niemand over.
6 0
Dennis1964
En zo is het
1 0
Bjorn
Die gasten lullen allemaal maar net hoe de wind staat. Kun je echt niets mee.

Ik neem alleen Perez en Kieft serieus.
10 0
gras
Mwah, vond de mening van petro en VHooijdonk over VdBeek terecht. Namelijk dat het er simpel uitzag, maar enkel omdat hij het spel ziet en vooruit denkt. Veel meer dan Klaassen. Die had de techniek en het voetenwerk niet om zo te spelen. Klaassen was een fenomeen wat betreft belangrijke goals en afrondingen, verrichte ook meer loopacties en verdedigend werk dan vdBeek, maar vdBeek heeft een betere techniek. Knappe goal, goed gespeeld.
0 0
Cello
Pierre is een hypocriet. In het verleden verweet hij (en velen met hem, ook hier op AS) Veltman, dat ie niet mannelijk speelde. Zich vaak te gemakkelijk liet wegzetten, uitspelen, niet goed anticipeerde, etc, etc. Zelfs noemde hij Veltman 'juffrouw'. Iets dat wij ook hier wel gedaan hebben.

En nu verweert Joel zich, speelt ie mannelijk en laat ie zich idd niet als 'een lulletje rozenwater' wegzetten. Deelt ie ook eens wat uit...... maar dan is het wéér niet goed in de ogen van Pierre. Tsjah!.

Misschien zit het Pierre wel dwars dat ie vandaag vrij weinig kon bekritiseren, dat hij dit moest verzinnen.
13 0
behangdelul
Ja Pierre als je je laat uitlokken kan je het maar beter met geweld bespreken toch?
0 0
Champy
Het probleem van Veltman is dat die al z'n domme dingen opgemerkt worden. Stuk voor stuk waren het fouten waar je zwaar voor gestraft kan worden.
5 -2
Middenweg401
Ik ben niet iemand die Veltman constant afvalt, maar vandaag speelde hij ongekend lomp.
2 -1
ajaxminimax
Maar daarmee speelde hij wel lozano uit de wedstrijd. In mijn ogen ging hij niet te ver. Vond geen enkele actie van hem rood waard.
0 0
gras
Nee, dat Lozano uit de wedstrijd werd gehouden was ondanks dit soort kermis capriolen zo.

Daarbij werd hij ook opgepakt door de rest van het team. Veltman moet niet de kolder in zijn kop krijgen en sober en normaal blijven verdedigen. Het wordt echt een belachelijke compilatie dvd als je dit soort idioterie op een rij zet.
0 0
ajaxinho
Zo zie ik je het liefst, Donny!
Onzichtbaar betrouwbaar.

Je hoeft helemaal niet de nieuwe Klaassen te worden.
3 0
tyzinho
Als je tegen Italianen speelt, met al die streken van ze, dan is het ervaring en internationale top en weet ik het allemaal, en als Veltman het doet moet hij maar met Rico Verhoeven gaan vechten....Heel apart. Veltman had trouwens weer bijna een penalty veroorzaakt bij dat vastpakken, daarom speelt hij nog bij Ajax ipv een topcompetie. Hij speelt echt goed vandaag en dan toch weer zo'n moment waarmee hij de wedstrijd kan doen kantelen. Dat heeft hij al sinds zn debuut en dat blijft toch zonde.
7 0
3*stars*3
Ah, die Pierre toch.
De man die voorloper was van Luuk, door vooral te duwen en trekken en bij minst of geringste ging liggen of zijn teamgenoten op missie stuurde om vrije trappen uit te lokken.

Moussou...
2 0
Stone020island
Pierre. Jullie kakkerlakken doen niets anders dan provoceren en klappen uitdelen dus hou nou maar gewoon je muil dicht. Wordt schijtziek van deze vent en raaskalt eigenlijk altijd onzin.
8 0
pizzapunt
Veltman tegen Jeroen Verhoeven lijkt mij een eerlijkere partij!
4 0