'Komst Bandé betekent einde Ajax voor Younes'

BVeenstra, 07-12-2017 om 08:30, 13670 views, Voetbal International | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Ajax-watcher Freek Jansen van Voetbal International denkt dat het aantrekken van Hassane Bandé betekent dat Amin Younes komende zomer Ajax zal gaan verlaten. Daarnaast vraagt de journalist zich af wat de komst van de Burkinees betekent voor Justin Kluivert.

'Ajax voegde er bij het persbericht gelijk aan toe dat hij op alle posities voorin uit de voeten kan, om zichzelf wat in te dekken', begint Jansen. 'Younes voetbalt volgend jaar niet meer bij Ajax. Ajax wil zijn contract wel verlengen, die optie hebben ze ook, om zo een hogere transfersom te vragen als je hem verkoopt. Dat is nog niet gebeurd, dus Younes aast vanuit zichzelf op een vertrek.'

Een speler die het de laatste weken goed doet als linksbuiten is Justin Kluivert. De vraag is dan ook waarom juist voor die positie een nieuwe speler haalt. 'Voor Kluivert is veel belangstelling. Tottenham was in de afgelopen zomer concreet, maar het was voor hem nog niet het juiste moment. Maar het is heel opvallend dat je met Kluivert en Johnsen al in de gelederen een nieuwe linksbuiten haalt. Die positie is nu niet meer onderbezet.'

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
mistermiyagi
Bande als schaduwspits, Klaassen rol..

Ik geloof er ook in dat Younes einde verhaal is, na 3 jaar zeuren van mijn kant..

Bande zal meer als speelbare kaart gebruikt worden, Spits, Links, rechts en zeker achter de 1ste spits.
0 0
Jajijdaar
Als ik de filmpjes van Bandé zie, is het meer een spits dan een buitenspeler.
Ik zie geen explosiviteit / snelheid in de filmpjes die ik van hem zie, maar meer een echte afmaker voor het doel en op de juist plaats staan.
0 0
bremovic
Bande en kluivert kunnen ook op rechts,dus prima bezetting met 2 om 2
0 0
smokum
Dit is helaas een voorbode voor een naderend vertrek van Kluivert, die samen met Raiola op zoek gaat naar de jackpot.
0 0
SnakeDoc
Prima, wegwezen Younes.
0 -1
pinballmagic
Nu graag de rechtsback van Zwolle halen
Voor de linksbackpositie in het buitenland denk ik
0 -2
Jelephi
ehizibue? Potentie een leuke speler maar verdedigend kwetsbaar hoor.
0 0
Web
Heel goed bezig Ajax. Dat mag ook wel eens gezegd worden
Nu nog twee backs in de winter. En Blind het nieuwe seizoen
2 -2
mcatarinob
Vraag me echt af, wat we met vier man (Kluivert, Uounes, Bande en die jonge van Heerenveen) voor de positie links voor moeten. Haal dan een kanjer voor het centrum. Achter dicht houden, daar begint het,
1 0
Leviathan
Younes gaat weg en Johnsen zit nog in JA misschien volgend jaar ook nog wel.. En Kluivert kan ook nog op rechts al zie ik hem liever op links en Bande kan ook op meerdere posities misschien wel spits?
0 0
zuidzuid
Schuurs of zo?
2 0
Red Devil
En ik ben bang dat Kluivert ook zal vertrekken komende zomer want hij wil geen bankzitter worden als die Bandé de voorkeur krijgt.
Younes missen we absoluut niet.
0 -1
Redrum
Het feit dat Younes speelt als een natte krant is het einde van Younes.
9 -1
Bobbaasje
Kluivert verlengt gewoon en Younes gaat weg.

Prima deal!
5 -1
Jelephi
Zou eens tijd worden. Deze tuinkabouter hoort in de tuin, niet op het veld in de ArenA.
2 -2
Gerbrand
Zou mooi zijn als Bande voor de spitspositie gehaald zou zijn . Kan Kluivert gewoon op links blijven . Dolberg heeft veel zwakke puntjes , laat zich te gemakkelijk aftroeven b.v. Bovendien zal hij evengoed wel weggekocht worden en Huntelaar is prima maar niet de gedroomde spits.
0 -4
Aeter
Natuurlijk niet. We hebben Dolberg, Huntelaar, Cassierra en Sierhuis en dan wil jij nog een spits? Dan, ben je Cassierra en Sierhuis nu al kwijt.
0 0
JariHeijden
Ik ben voor deze versterking. Johnsen is er nog lang niet en Kluivert kan ook op rechts, dus hij is ook een concurrent van Neres. Lijkt mij geen overbodige luxe.
Dus wat het doet met Kluivert? Hij is gewoon een van de buitenspelers die met de andere buitenspelers de concurrentie moet aangaan. Net als de rest. Worden de spelers alleen maar beter van.
0 -2
BlueDuke
Idd alsof je met 11 spelers kampioen wordt. Bande neres kluivers en johnson. Prima bezetting. Beste spelen. Younes is wel exit denk ik.
0 0
JariHeijden
Dat denk ik ook. Hij zal wel terugkeren naar Duitsland.
0 0
Koenniiee
Ik heb steeds meer vertrouwen in mijn bron: Ajax zou van Mino af willen en daarom het liefst Kluivert zien vertrekken. Overmars op de rancuneuze tour. Younes gaat sowieso, maar dat wil niet zeggen dat Justin niet ook weg gaat.
0 -5
3sterren
Dat Ajax van ’Mino’ af zou willen hoef je geen bron voor te hebben. Maar zolang spelers zich graag door hem willen laten begeleiden voor wat betreft de zakelijke kant, kun je deze sluwe zaakwaarnemer nooit buiten de deur houden.
Vergeet niet dat spelers doorgaans hun eigen keuze maken.
Als Ajax echt van Kluivert af zou willen dan is dat louter en alleen maar omdat Justin heeft aangegeven dat zelf graag te willen en dat Overmars nu nog goed kunnen cashen voor het gewilde talent.
Niet om Raiola ’kalt te stellen’ en/of rancune.
Je kunt beter met zaakwaarnemers goed door één deur gaan, dan oorlog maken uit frustratie ...
0 0
Web
Geloof ik niets van. Dan zou het wel heel makkelijk zijn voor spelers.
Ik denk dat Raiola alleen maar aan geld denkt? En het hem niets interesseert als een speler zich niet verder omwikkeld?

Zou ook onverstandig zijn van Kluivert, gaat hij naar een grote club, kun je hem ook afschrijven. Hij is daar nog lang niet aan toe. Zijn vader zal dat toch ook wel zien.
0 0
RusselWestbrook
Lijkt me sterk. Spelers kunnen dan gewoon een transfer afdwingen door snel Mino als zaakwaarnemer te nemen.
0 -1
Koenniiee
Ik zou het ook heel kinderachtig van Ajax. Maar diezelfde bron zei op zondagochtend dat een aanvaller naar Ajax zou komen (was nog geen gerucht over) en het termijn van spelers met Mino in de Ajax1-selectie was telkens ook maar van korte duur. Ik ben btw ook niet helemaal overtuigd, maar ik sluit het zeker niet uit.
0 0
Deepblue
Eigenlijk de lijn die ze altijd gecommuniceerd hebben.
Niet bijtekenen en geen lang contract hebben = niet teveel tijd geven in het 1e en aan de ontwikkeling meehelpen. Bij voortdurende weigering bij te tekenen, uit het eerste en vervanging halen.
En dat dat nou 'toevallig' vaak gebeurt bij spelers van Mino kan Ajax niet helpen. Niks kinderachtigs aan, gewoon zakelijk.
0 0
3sterren
Kluivert speelde de laatste wedstrijden naar behoren tot goed, scoort er lustig op los, en lijkt het naar zijn zin te hebben bij Ajax.
Zijn vader zal hem bijstaan met raaf en daad.
Ik maak mij voorlopig geen zorgen over een voortijdig vertrek van de sympathieke vleugelaanvaller uit de Johan Cruijff Arena ...
0 0
Koenniiee
Uhmm.. Sympathiek is 'ie niet. Wel leuk talent, aardig in vorm.
0 0
Koenniiee
Zeker. Eens. Maar wat denk je van die kinderachtige spelletjes in de media dan tussen Overmars en Tete? Overmars zegt 'Tete wil niet bijtekenen' en Tete zegt 'ik heb niets gehoord van Ajax'.

Als daar enig opzet bij zit van Overmars, wat ook in de kwestie Kluivert zou kunnen, zou ik dat kinderachtig vinden.
0 0
3sterren
Ik ben eerder geneigd een gelouterd en gelauwerd Directeur van Ajax te geloven dan een verwend talent ...
0 0
Koenniiee
Dat deed ik ook voor ik sprak met die bron, hoor. Maar gras (bekend lid hier) kwam met een overtuigend verhaal waardoor ik sterk twijfel, als gevolg van de uitspraken van mijn bron.

Is dat raar? Nee. Geloof ik direct mijn bron? Ook niet. Kijk er alleen niet raar van op.
1 0
wladimir
Is Kluivert nog de enige Ajax speler die Mino heeft dan? Wel opmerkelijk. Het zou om de kwaliteiten van de speler moeten gaan en niet om de zaakwaarnemer.
0 0
NouriVandeBeek
Mitchell Bakker
0 0
Koenniiee
Gravenberch uit de A1.
0 0
PJK54
Heel misschien werkt het motiverend maar daar twijfel ik aan hij heeft nog een half jaar om aan te tonen beter te zijn als Kluivert, welke naar mijn idee toch wel vertrekt met die zaakwaarnemer, en zelfs dat zal moeilijk zijn, maar niet spelen is ook minder waarde.
0 0
Joseph
Kluivert en Younes vertrekken deze zomer, dus met Bandé en Johnsen is de linker kant prima bezet. Blijft alleen jammer dat Kluivert niet wilt verlengen.
0 -3
Ruff Rhythim
Maar wie zegt dat Kluivert niet wil verlengen dan? Er ligt namelijk een contract klaar tot medio 20121 of 2022 en daar is nog helemaal niks over gezegd dat hij dat niet gaat doen.
0 0
Ferd
Ajax gaf vorige maand aan eerder in te spelen op ontwikkelingen. Kluivert zit bij die maffia Mino, spelers van Mafia Mino tekenen nooit bij dus daar speelt Ajax alvast op in.
9 0
Mr.P.
tete de la cours mon froind
0 0
Ruff Rhythim
Dat laatste is inderdaad niet ondenkbaar
0 0