BILD ziet in Dolberg opvolger Lewandowski

giobelloni, 15-11-2017 om 07:50, 5765 views, Sport BILD |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

De Duitse sportkrant Sport BILD denkt dat Kasper Dolberg één van de mogelijke opvolgers van Robert Lewandowski bij Bayern München zou kunnen zijn. Eerder gingen er al geruchten dat rivaal Borussia Dortmund geïnteresseerd zou zijn in de 20-jarige Deen.

Om alle geruchten gelijk maar de wereld uit te helpen moet worden vermeld dat het hier gaat om de opinie van BILD en niet om daadwerkelijke interesse van Bayern München. De Duitse sportkrant noemt Dolberg in het artikel een groot aanstormend talent en onze Oosterburen denken dan ook dat het een kwestie van tijd is tot de Deen bij een echte topclub speelt. 

Bayern is natuurlijk niet de eerste club die met Dolberg in verband wordt gebracht. Zo zouden ook Borussia Dortmund, Real Madrid en AS Monaco geïnteresseerd zijn in de diensten van de Deense spits. Laatstgenoemde bracht afgelopen zomer zelfs een bod van 50 miljoen euro uit, maar Ajax wees deze vriendelijk af.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AlexIbarra
Ik ben fan van Kasper maar laat hem eerst eens 2 keer 25 goals in de eredivisie maken.

Hij heeft een mooie techniek maar dat is niet genoeg als spits van een topclub. Je moet ook gewoon elke wedstrijd 20 keer keihard eerste paal sprinten om je intikkers te maken (vaak voor niets omdat de bal niet komt), beter aannemen in de dekking, minder vaak dom buitenspel staan en agressiever druk zetten op verdedigers en keepers.

Daarom ben ik blij dat hij nu een jaartje met Huntelaar traint, die heeft minder talent maar haalt met hard en soms slim werken meer rendement. Dat is allemaal aan te leren.

Hoop dat hij in 2020 naar een topclub vertrekt, met meer dan 100 goals voor Ajax.
Dan hebben we er nog minimaal 72 tegoed. ;)
0 0
Ajax4life16
Dolberg speelt bij lange na niet goed genoeg voor Bayern. Begon erg goed, maar heeft het laatste jaar/9 maanden niks bijzonders laten zien.
0 0
Suarez16_
Niks bijzonders de afgelopen 9 maanden? EL KO fase gemist?
0 0
Aeter
Bild moet zijn bek houden.
0 0
Web
Zou onverstandig zijn van Dolberg om volgend jaar al die stap te zetten.
Zijn tijd in het buitenland komt wel.
0 0
3*stars*3
Dacht vorig seizoen al dat hij in potentie, een Bayern speler is.
Dolberg komt gewoon weer bovendrijven en maakt een mooie transfer, na het WK.
0 0
afcamuc
bayern is geen club die een gok zou wagen wat betreft de opvolging van een basisspeler, die kopen gewoon iemand van een europese topclub, of een duitse international zoals werner
1 0