Derksen over Bosz: 'Zou ook deur verder kijken'

ArthurV, 13-11-2017 om 21:50, 13701 views, Voetbal Inside | De Champions League-sjaals zijn al te koop!

Johan Derksen heeft maandag tijdens een aflevering van Voetbal Inside gezegd dat hij de keuze van Peter Bosz om Ajax te verlaten begrijpt. Derksen heeft het idee dat zijn vertrek vooral tot stand kwam door het huidige beleid van Ajax. René van der Gijp denkt dat Bosz vooral vertrok vanwege het financiële aanbod dat hij kreeg van Borussia Dortmund.

'Bosz had in zijn hoofd een aantal jaren bij Ajax te blijven,' begint Derksen. 'Maar als hij niet met die technische staf vol met keepers wil werken, met daarbij een meneer Bergkamp die op de achtergrond alle beslissingen neemt, dan zou ik als succescoach ook een deur verder kijken.' Van der Gijp denkt dat vooral het financiële aanbod erg aanlokkelijk was voor Bosz. 'Ik geloof honderd procent zeker dat als je ergens zoveel meer kan verdienen, je dat gewoon doet.'

Ook de vermeende belangstelling van Sporting Lissabon in Mitchell Dijks kwam aan bod. Jan Boskamp is vooral erg verbaasd hierover. 'Ik schrik van al die clubs die interesse hebben. Bij Sporting kan hij toch nooit mee? We hebben wel zitten zeuren op Sinkgraven...' Van der Gijp vult aan: 'Maar als Sinkgraven slechter is dan Dijks, dan moet hij stoppen.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Labrador
Die gekke Hiballa zat gisteren bij Studio voetbal en zei wel wat interessants over het feit dat je wel 2 vrienden binnen het TH kan hebben maar dat het juist goed is als je het een keer niet met elkaar eens bent. Hij noemde de Duitse voetbalbond als voorbeeld.
0 0
ajaxinho
Heeft hij alle recht op, natuurlijk.

Maar voor Bosz geldt hetzelfde als al die jonge spelers die te vroeg weggaan.
Weggaan zonder te vechten voor wat je waard bent is altijd de verkeerde keuze.
1 -1
JanTa
Allemaal uitspraken die speculatief zijn zonder enige onderbouwing. Derksen is als een Don Quichot bezig met een 1 mans oorlogje begonnen tegen het bestuur van Ajax en dat begint nu zielige vormen aan te nemen.
5 -12
FriescheAjacied
Dit bericht is eveneens zonder onderbouwing en dus kennelijk net zo speculatief, als de zogenaamde ‘speculatieve uitspraken’ van Derksen.
11 -4
Web
Gelukkig komt hij dan als een van de weinigen nog voor Ajax op.
6 -5
hetzijnmaar
NU is het dus duidelijk dat Bosz in januari al zijn ongenoegen heeft geuit
zie bericht Leo van Wijk raad van commissarissen
Dat maakt duidelijk dat v/d Sar en Bergkamp grote leugenaars zijn
9 -6
Boer Gijs
Klikte min ipv plus, het is dus 4 up 5 down

Ps redactie kan er geen herstel mogelijkheid ingebouwd worden ( zoals bij twitter) Dus: nog een keer klikken en duimpje vervalt weer.
1 -2
MosesD
Sar zei zelf al dat in de winterstop Bosz naar de directie is gestapt. De directie heeft toen echter niet de RvC ingelicht. Dat gebeurde pas in april, volgens van Wijk.
1 0
Bennyben
Enge mannetjes daar bij vi, als Thomas dekker een boek over collega's maakt is het ordinair. Maar als het boek van de juiste uitgeverij afkomt staan ze het te promoten en is het humor.
4 -3
Ajax27
Gezeur om Bosz... sjezus.
Als trainer krijg je maar weinig kansen op het allerhoogste niveau.
Als je dan de kans krijgt om bij één van de grootste clubs van Duitsland, jezelf in een top-3 competitie en CL kunt gaan meten met de grootste, voor een loon wat waarschijnlijk het 3 of 4 dubbele van dat in Nederland is. Wie gaat dit dan weigeren? Frank de Boer weigerde na het 3e kampioenschap op rij inderdaad Tottenham Hotspur, daar zal ie nog steeds spijt van hebben. Die fout heeft Bosz ook gezien. En zeg nou eerlijk... wat had ie meer met Ajax kunnen halen dan een Europese finale? Kampioen van deze belachelijke micky mouse competitie waar 34 jarige bankzitters bij een laagvlieger in Duitsland bij de uitblinkers in NL horen? Nee de Europese finale was het hoogst haalbare. Dus dat, met de Bundesliga, met een top-3 ploeg, met een veel hoger salaris, betere spelers en meer budget om dingen te doen. Alstublieft zeg... als nou nog 1 keer iemand zegt dat het door Bergkamp en consorten komt dat ie weg is, wordt wakker.
4 -4
HeavenlyDivine
Frank wilde juist graag naar Tottenham
0 0
Web
Pas op, ze geloven hier klakkeloos Bosz.

Bosz ging weg om de reden die jij aangeeft, een kerel als hij dat gewoon zegt.
2 -4
Babayaka
Bestaat dat programma nou nog steeds ?
2 -6
Cleo9
Altijd nog beter dan dat treurige Studio voetbal waar niemand echt wat durft te zeggen.
4 -3
Babayaka
Bestaat dat dan ook nog? Heeft Egberts nog steeds die cavia op zijn kop?
3 0
FT`S
Hij wilde gewoon Bergkamp, Spijkerman en L'ami weg bij het eerste, omdat die niet achter zijn visie stonden. Dat is toch volkomen logisch? Na het bij vlagen geweldige spel van de tweede seizoenshelft geef je zo'n trainer toch zijn zin?! De boel wordt weer verdraaid en gekneed door de heren en langzamerhand, beetje bij beetje, veranderd de publieke opinie alweer. Het is en blijft gewoon super kut wat Sar en Bergkamp met name hebben geflikt. Die 3 hadden naar Jong, of de O19, of een ander plekkie in de organisatie kunnen gaan en Bosz had verder kunnen werken met mensen die zijn visie wél 100% steunen.
10 -3
BRAMHOUTEN
En dat is ook gewoon tegen het plan van Cruijff. Cruijff wilde niet dat de trainer bepaald, die is namelijk een passend. En daar heeft hij gelijk in. Hij wilde rob Maas en vak gobbel als assistent trainers, belachelijk. Bij Vitesse heeft hij zelf zijn familie het wassen van kleding over laten nemen. Het kwam peter bosz goed uit dat Dortmund kwam. Bosz heeft een leuk jaar gehad bij Ajax . Dat Derksen dit steeds in zijn programma wilt aanhalen slaat nergens op, hij wil zijn gram blijkbaar halen. Triest kereltje is het aan het worden. Peter bosz heeft hij in het begin zwart lopen maken en nu is het zijn held, hoe snel kan het gaan, alles voor de kijkcijfers
10 -9
EVH
Wat zeg je toch allemaal weer ..........
0 0
Juichtoon
Is niet tegen het plan Cruijff. Dat PB niet in TH zat is juist tegen het plan Cruijff. Daar ging het al meteen mis. PB werd als coach aan de zijkant geparkeerd. Zat niet in het TH, tegen zn stafmensen werd niet gesproken en zn wensen (andere invulling staf) werden naar het oud vuil verwezen. En toen toen pas kwam Dortmund voorbij.

En vergeet niet Johan sprak tot in zn laatste week met PB. PB wist precies wat Johan met Ajax en het TH wilde. Dus reken maar dat hij het niet leuk en correct vond dat hij niet in het TH zat.
1 -1
BaddahBing
Je lult Brammetje horlepiep.Volgens plan Cruijff is de Trainer onderdeel van het TH , samen met de Opleidings en Verbindingsman. Waarom ? Omdat de Hoofdtrainer het BELEID namelijk UITVOERT, en in dit geval dus attractief aanvallend AJAXwaardig voetbal spelen. Je lijkt van der Sar en Bergkamp wel. Lekker Plan Cruijff aanhalen voor de mooie sier maar er feitelijk niks van af weten.
5 -3
Juichtoon
Precies 100% gelijk.
1 -1
Web
Hoe noem je hem Brammetje horlepiep? Bram is een van de weinigen die het door heeft. Of het nou plan Cruijff is of niet, een trainer is een passant en meer niet.

Lekker je club aan Bozsje geven, en als de trein Dortmund komt is hij weg.
4 -4
BaddahBing
Probeer eens informatie te verwerken in plaats vanuit je aversie richting Bosz te reageren.
Je liefde voor Ajax is blijkbaar zo blind dat je niet ziet dat de huidige beleidspersonen je clubje wederom aan het verneuken zijn

Veel plezier ermee
1 -1
BRAMHOUTEN
Wat een onzin. Als je zijn stukjes een beetje volgt geeft hij ook toe dat het voetbal vorig jaar prima was. Maar hou eens op met het verheerlijken van peter bosz. En wat Cruijff zei, een trainer is een passant en die moet niet te veel macht krijgen. Maar dat wil jij niet inzien. Maar ga gerust lekker los op het bestuur van Ajax als dat jouw dag goed maakt
1 0
EVH
Cruijff trok zijn handen af van AJAX, met dit bestuur.

Vergeten??
1 -1
BaddahBing
De trainer als passant is in de context dat iedere trainer of TD beleid wil bepalen.
Cruijff wilde middels Plan Cruijff lange termijn beleid implementeren waar vervolgens een passende Trainer bijgezocht kan worden , waardoor er dus geen ruimte is om als trainer op tijdelijk contract beleid te maken maar slechts het staande beleid als deelgenoot van het TH uit te voeren.

Dus als je het begrip passant aanhaalt moet je wel de context begrijpen waarin de trainer en/of TD als zodanig werd aangeduid.
1 -1
suske
Bramhouten spreek in zijn reactie100% de waarheid. Ga eens terug naar het begin toen het plan Cruijff werd gepresenteerd en dan lees dat Cruijff de trainer inderdaad een passant noemde. En dat je die nooit en te nimmer het beleid in handen moet geven. Zie onder trainer van Basten die kreeg Cart Blance. En wat was het gevolg miljoenen in het rood. en zie nu we schrijven weer zwarte cijfers. En zijn financieel de gezondste club van Europa. Op eigen kracht zonder kapitaal investeerders ( Zie Engeland Frankrijk en Spanje )
3 -3
Juichtoon
Lees het plan Cruijff. Trainer is onderdeel van het TH.
Zie http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00832/Plan_van_Cruijff_832910a.pdf

Brammetje heeft het mis.
2 -1
BaddahBing
Ook jij praat poep Suske
Als het beleid plan Cruijff wordt uitgevoerd, dan is Hoofdtrainer een van de uitvoerders van dat beleid en derhalve LId van het Technisch Hart, Dat FrankdeBoer daar eigenhandig zonder tegenwerking van hogerhand zelf uit is gestapt omdat hij het niet aankon en Overmars toen maar naar voren is geschoven doet niks af aan de oorspronkelijke samenstelling van het Technisch Hart conform Plan Cruijff af, dus ja Bram praat 100% bullshit.
Lees anders Plan Cruijff nog even door dan kan je je mogelijk beter bij de feitelijke waarheid houden.

N voor de minners
Waar zijn jullie inhoudelijke tegenargumenten ipv je minnetje als zwaktebod
2 -4
Boer Gijs
Waarom Bosz niet kon werken heeft ook niet met beleid te maken maar met invulling staf. Bosz speelde nl. volgens voetbal visie Cruijff. Hij heeft het gelijk van modern voetbal aan zijn zijde. Cultuurbewaken bestaat niet dan moet je standbeelden van oud spelers in het veld zetten.
0 -1
Juichtoon
Heb al link naar plan Cruijff bijgevoegd om dit te ondersteunen. Trainer is passant zeker maar ook onderdeel van het TH.
1 -1
suske
Als jij vind dat ik poep praat is dat jouw mening maar jij kent de situatie niet. en verteld onzin bedankt voor je mening ik kan er niets mee.
2 0
BaddahBing
Leg eens uit waar ik onzin praat dan.
Kijk in plan Cruijff n je ziet de samenstelling van het TH.
Het verschil zit hem in het reeds bestaan en uitvoeren van een beleid i.e. Plan Cruijff VS een trainer of TD die zelf het beleid denkt te (moeten) bepalen,
zoals jouw voorbeeld met van Basten.

Lastig hè informatie verwerken
1 -2
suske
Simpel alles wat je zegt is in deze onzin. in het plan Cruijff staat dat de trainer zelf een assistent trainer mag mee mocht brengen. En dat het technisch Hart de rest van de technische staf bepaald en het Technisch hart verder het te volgen beleid bepaald. het Technisch hart bestaande uit Overmars technisch Directeur Bergkamp Cultuur bewaker en het hoofd jeugdopleidingen. met Overmars als voorzitter. Overmars rapporteert aan de algemeen CEO te weten Edwin van De Sar die op zijn beurt dan weer rapporteert aan de RVC .
Bosz is van af zijn aanstelling hier van op de hoogte gebracht dat het bij Ajax zo werkte dus moet hij achteraf niet gaan piepen. Het plan Cruijff met technisch hart is in het leven geroepen door Cruijff himself. Met in het achterhoofd de uitkomst van de cartblance die Marco van basten toen destijds kreeg met als resultaat een bijna ten gronde gericht Ajax.
Volgens mij heb jij meer moeite informatie te verwerken dan ik. Ik volg de realiteit. En niet klakkeloos wat Annalisten en Journalisten zeggen of schrijven.
0 0
BaddahBing
hahaha man je maaktr jezelf o belachelijk.
Lees plan Cruijff en Ken je feiten man.
Feit : Eerste TH bestond uit Frank de Boer Hoofdtrainer, Wim Jonk Opleidingsman en Dennis Bergkamp Verbindingsman.
Overmars kwam in het TH plaatje niet eens voor.
en van der Sar was slechts commercieel directeur in opleiding.

Het TH is er gekomen om in alle geledingen hetzelfde overeengekomen Voetbaltechnisch BELEID uit te voeren,
en omdat een TD met Trainersdiploma en een hoofdtrainer niet de juiste personen zijn omdat samen te doen, omdat de TD zich geroepen voelt de Hoofdtrainer te corrigeren. LvG vs Ronald Koeman.

Daarom is er voor een TH gekozen met beleidsuitvoerders in alle geledingen, AJAX1 Opleiding en cultuur en doorstroming.

Rapport Ling heeft overduidelijk aangetoond dat dit beleid ondanks afspraken nooit vanuit de bestuursraad en RvC daadwerkelijk goed is geïmplementeerd.
Dus na het wegwerken van Jonk heeft Cruijff overduidelijk aangegeven dat hij zijn niet naam meer verbonden wilde hebben aan dit wangedrocht van een beleid.

Terwijl zowel Bergkamp en Sar nog steeds in 2017 naar plan Cruijff refereren.

Dus als jij naar Plan Cruijff refereert voor het TH hou je dan ook aan de FEITEN van plan Cruijff,
het is al schandelijk genoeg dat de huidige directieleden bestuursorganen Cruijff's naam voor eigen eer en glorie blijven misbruiken.
1 -1
Juichtoon
Neen dus. Volgens plan Cruijff zit trainer 1e elftal in TH. Staat zwart op wit in het plan Cruijff. Heb je het plan Cruijff wel gelezen? Je mag best een mening hebben maar dit is gewoon eigenwijs.
2 -1
afcas
nu is bosz een succescoach, maar na vorig seizoen had hij toch gewoon gefaald volgens de media waaronder vi... raar hoe dat toch kan gaan.
0 -1
Bjorn
De waarheid zal ergens in het midden liggen denk ik. Als Dortmund niet was gekomen, waren ze er echt wel uitgekomen qua staf. Maar nu Dortmund kwam, was het een makkelijke keuze.
3 0
Juichtoon
Waarheid ligt niet in het midden. Aan de prestaties van Ajax dit jaar kun je toch wel zien wie er gelijk heeft Ajax presteert in eigen land met by far het meeste geld als een sub-topper.
2 0
BRAMHOUTEN
Wat is dit nu weer voor een belachelijke vergelijking. Zonder sanchez, zonder klaassen zonder traore zonder Tete zonder riedewald had ook bosz er niks van gebakken. Het hele team is uitgekleed na vorig seizoen. Wie weet had keizer met het materiaal van vorig jaar wel kampioen geworden en wel de finale gewonnen. Alleen dat weet niemand. Vorig seizoen stond er een fantastische spelersgroep vol talent en ervaring. Je kan gewoon zeggen dat bosz met dat team kampioen had moeten worden. Hetzelfde als ten cate met het team van Huntelaar Suarez, stam Davids Sneijder en perez kampioen had moeten worden.
1 -4
EVH
Keizer??? WHOAHAHAHA ..... ja wie weet ja..
0 -1
BaddahBing
Nooit van voetbalintentie gehoord ?
en dat noemt zich een Ajacied OMFG.
0 -1
BRAMHOUTEN
Wat ben jij dan wijsneusje? Jij bent natuurlijk Ajacied in hart en nieren en iedereen die een andere mening er op nahoudt is geen Ajacied. Dan weet ik dat ook weer
1 -1
BaddahBing
Ik ben in ieder geval geen Ajacied met een instant gratificatie mentaliteit, die al blij is met ieder prijsje of t nou middels TIPS schijndominantie, dwangbuisvoetbal of countervoetbal is , hoe maakt niet uit, als t maar een prijsje oplevert.
Eind van het seizoen toch weer stiekem PSV fan ?

Bij mij stond Ajax ergens voor en Bosz heeft dat weer op t veld gebracht maar ja zonder historisch Ajax besef weet je ook niet beter.
1 -1
BRAMHOUTEN
Man je loopt gewoon echt onzin uit te kramen, je kan wel heel erg bijdehand hier doen over historische besef en psv fan. Jij maakt gewoon bosz groter dan dat hij is, en dat zijn er nog een paar hier. De goede wedstrijden van bosz zijn ook op 1 hand te tellen. Voor de winterstop was het gewoon drama, op een beker wedstrijd en een uitwedstrijd tegen Pec na. Na de winterstop zijn de 3 thuiswedstrijden in de EL Kopenhagen, Schalke en Lyon super geweest, de uitwedstrijden waren ook gewoon slecht maar we gingen door. Na de winterstop in de Feyenoord thuis, Twente en Heerenveen , de rest van de wedstrijden waren ook niet echt best, dus ga niet bijdehand lopen doen als of bosz het heeft uitgevonden. Ook met dit materiaal had beter 8 punten achter gestaan. Hij had zich onsterfelijk kunnen maken als hij die finale had gewonnen maar dat heeft peter niet omdat hij tactisch is afgetroefd en de kwaliteit ala trainer niet had om het om te zetten wat nu ook weer in Dortmund gebeurd.
1 0
BaddahBing
Je blijft maar over het overdrijven van Bosz zaniken op basis van je instantgratificatie/korte termijn momenten.
Dus dat je als Ajacied historisch besef mist is wel duidelijk

N ja in 1 jaar doet Bosz wat FdeB in 5 jaar niet gelukt is, ondanks de onder hem behaalde kampioenschappen.
Het gaat namelijk om het Voetbal,
de INTENTIE waarmee je wil voetballen.

Het is een hemelsbreed verschil tussen Ajaxvoetbal om te winnen (veel meer goals willen maken dan je tegenstander aanvallend attractief voetbal)
of zoals AJAX al jaaaaaaren speelt (afgelopen jaar uitgezonderd) om niet te verliezen, met als gevolg schijndominantie en en 11 angsthazen volgepropt met opdrachten bang om de bal te verliezen en 5 3 2 voetbal en dan nog gaan zeuren over het parkeren van een bus.

maar als ajaxsupporter met een PSV mentaliteit begrijp ik dat het je pet te boven gaat, maar spui geen feitelijke onjuistheden omdat je het grote plaatje niet kan volgen
0 0
BRAMHOUTEN
Ala jij niet in wil zien dat het spelersmateriaal doorslaggevend is voor het voetbal wat je kan spelen dan ben ik klaar om een normale discussie te voeren met jou en over de historie van Ajax, ik kwam waarschijnlijk al bij Ajax toen jij nog in je vaders verrekijker zat. Maar blijf vooral bosz verheerlijken als jij daar plezier aan beleeft maar probeer dan wel te beseffen dat er genoeg Ajacieden zijn die er anders over denken
0 0
BaddahBing
"Als jij niet in wil zien dat het spelersmateriaal doorslaggevend is voor het voetbal wat je kan spelen"

Dus nu is dat het excuus weer
ja want AJAX had zoveel intrinsiek andere spelers onder Bosz dan nu en de jaren daarvoor.

Kom je weer met je aanname van een Bosz verheerlijking.

Het gaat helemaal niet om de Trainer/Persoon Peter Bosz, maar NOGMAALS het gaat om het Voetbal waar de Club AJAX voor zou moeten staan.
Aangezien men als Bestuur en RvC de mond zo vol heeft over Plan Cruijff, namelijk attractief aanvallend voetbal, en dat kon (FdeB ) of wil men gewoon niet (Spijkerman) en Bosz kon dat wel.

Maar je doet overduidelijk wel vaker onjuiste aannames gezien je leeftijdsopmerking.

"maar probeer dan wel te beseffen dat er genoeg Ajacieden zijn die er anders over denken"
Je bedoelt de LvG aanhangers of ben je daar te oud voor ?
0 0
RusselWestbrook
Zonder Tete en Riedewald? Haha. Die speelden bijna nooit joh.
2 -1
BRAMHOUTEN
Nee klopt maar als je een blessure heb en je moet een Tete in laten vallen of een riedewald, of je kan kiezen uit Dijks of zeefluik. Volgens mij zit daar wel wat verschil in of vind jij van niet? Mag ook hoor
1 -1
RusselWestbrook
Bij een blessure van Sinkgraven mocht eerst Viergeven op komen draven en dan pas Riedewald. Ook nu komt eerst Viergever en dan pas Dijks.

Bij een blessure van Veltman is zijn vervanger niet Zeefuik, maar Orejuela en die past een stuk beter bij Ajax dan Tete.
0 -1
BRAMHOUTEN
Als jij denkt dat we nu dezelfde kwaliteit in onze selectie hebben als vorig jaar, prima dan hoef ik niet verder te discussiëren
1 0
RusselWestbrook
Dat zeg ik helemaal niet. Ik heb het toch specifiek over twee spelers die jij opnoemt en haal vervolgens de argumenten die je voor die spelers gebruikt onderuit?

Niet zo kinderachtig doen.
0 0
BRAMHOUTEN
Er kunnen er maar 11 spelen maar het trainen met goede spelers is ook zo belangrijk. Ik wil niet de prestatie van bosz neersabelen maar hij had een fantastisch team tot zijn beschikking ennik ben nog steeds van mening dat hij kampioen had moeten worden met het materiaal wat hij tot zijn beschikking had. Net als Henk ten cate
1 0
BaddahBing
Het gaat toch niet alleen om de staf, het gaat er ook om dat Dennis Bergkamp zich inhoudelijk met de manier van training ging bemoeien.
VI interview met Bergkamp: "Waarover gingen die discussies?"
‘Over de trainingen bijvoorbeeld. De intensiteit, de duur, de variatie. Van mij mocht het langer en intenser, Peter dacht daar anders over.'
Waar bemoeit deze individuele trainer/cultuurbewaker zich mee,
Als hij het beter weet had hij hoofdtrianer moeten worden,
nu is nogmaals duidelijk waarom Marcel Keizer Het (zijnde de Stroman van Bergkamp dus, is geworden
Wake the FUCK Up.
4 -2
Sazzz
Feit is wel dat inmiddels zowel Sanchez als Onana min of meer het verhaal van Sar bevestigen. Bosz zal ook in zijn huis gehad hebben dat hij ook wat langer dan een halfjaar bij maccabi zou blijven. En over welke keepers heeft hij het dan? Alleen Sar en L'Ami toch? Waarvan laatstgenoemde keeperstrainer is, wat dan niet ongewoon is dat dat dit door een oud-keeper wordt gedaan.
7 -2
Koenniiee
Uhh.. bevestigen? Het enige wat die spelers horen is ‘dat Bosz zin had in het nieuwe seizoen’ en ‘er niemand zou gaan vertrekken’. Die spelers weten echt niet van de inside info, hoor. Bosz heeft alles prima intern gehouden en in de media geroepen ‘dat hij bij Ajax blijft, of ze moeten mij ontslaan’ om alles rustig te houden.

Dat doe je niet als je niets om Ajax geeft, dan kan het je geen bal schelen en ga je de media erbij halen. Bosz wist tenslotte in januari al dat hij zo (met deze assistenten en deze kritiek) niet verder wilde.

Overigens. Als jij dat al ‘bevestigen’ noemt dan vraag ik mij af waarom iedereen zo schimmig is over het vertrek van Bosz. Van de RvC met vertrek v Duyvenbode (zal wel een handtekening gezet zijn) tot aan de gehele directie (AvA) en Bergkamp (VI). Alsof je daar niets achter zou kunnen zoeken.
1 -2
Web
Jij zegt altijd zinnige dingen over voetbal ( wel te idealistisch wat lang niet altijd kan) maar zo gouw het over Bosz gaat, neem ik je niet meer serieus.

Heb je aandelen in die man? Hij deed alles goed en de rest alles fout, zou er ook een midden weg zijn? Die bewandelde Ajax want die deden water bij de wijn om Spijkerman naar Jong te doen.

En dat hadden wij het met Maas moeten doen, gelukkig niet.
0 0
Koenniiee
De enige reden dat ik Bosz verdedig is omdat ik van voetbal houd. En niet van een trainertje op De Toekomst die het allemaal 'te risicovol voetbal vindt' en 'de intensiteit van de training onvoldoende vindt'. Terwijl je met datzelfde voetbal en diezelfde trainingen een fucking EL-Finale hebt behaald met bij vlagen weergaloos voetbal wat we al bijna twintig jaar niet meer gezien hebben.

En Oh, als je mij op dit 'forum' een beetje volgde dan weet je dat ik vaker kritiek had op details van Bosz' voetbal. Maar ik ben van nature kritisch, kijk altijd naar wat beter kan, zelfs na een topwedstrijd. Ik weiger alleen te kiezen voor Bergkamp en co. Die wederom een speler in het Ajax' geheel die prestaties levert eigenhandig buiten werken.

En Web, wat je nooit kan, absoluut niet, is ontkennen dat Bergkamp en co. er wat mee te maken hebben dat Bosz weg is. Want Bosz had ook in januari al kunnen kappen en dan had je hem een lafbek genoemd ofzo.
0 0
Web
En jij denkt dat ik niet van voetbal hou, ik vond dat Bosz het goed gedaan heeft, maar jij hebt verstand van het spelletje, maar analyseer nou eens het seizoen? Bosz word wel heel erg groot gemaakt toch?

Wat mij erg goed doet het stukje van Eriksen, en kijk eens naar de foto, mijn zoon zou ik heel graag onder Bergkamp laten trainen.
0 0
Habalaski
L'Ami houdt zich helaas niet alleen bezig met keepers. Het veldspel meent hij ook enorm veel kijk op te hebben.
1 0
geronimo
Bosz is voor geld weggegaan das is duidelijk, van der Gijp heeft gelijk
2 -2
Rujar
Hij had een contract dus enige die hem liet gaan was Ajax. En dat kwam ze ook wel goed uit.
1 -1
wladimir
Niet alleen het geld. Dortmund is ook Europese top. Een trainer als Bosz krijgt die kans misschien maar een keer. Duidelijk is dat hij nooit bij Ajax was gebleven. Ook Sanchez kon nooit binnenboord worden gehouden als dit soort bedragen op tafel worden gelegd. Klaassen moest vertrekken om plaats te maken voor van de Beek. Traoré was gehuurd.
1 -2
geDaante
Jouw mening, en niets meer of minder dan dat.
3 -4
Marcw1972
Spijkerman is ook een oud-keeper.
2 0