'Mist ballen om zijn beslissingen toe te lichten'

JipVR, 10-11-2017 om 21:38, 6984 views, VI | De Champions League-sjaals zijn al te koop!

Dennis Bergkamp is tijdens de uitzending van Voetbal Inside volledig gefileerd door Johan Derksen. De voormalig spits wordt verweten dat hij alle macht in handen heeft bij Ajax, maar vervolgens totaal niet met kritiek kan omgaan. 

'Peter Bosz deed het geweldig bij Ajax en Bergkamp kon niet met hem omgaan', steekt de analist van wal. 'Vervolgens vertrekt Bosz en wordt spreekpop Marcel Keizer aangesteld. En als je er wat van zegt, dan zegt hij alleen maar dat alle kritiek niet klopt.'

'Hij zit in de achterkamer gewoon aan de touwtjes te trekken en er is  geen hogere wiskunde nodig om dat te zien', vervolgt De Snor zijn relaas. 'Wat er nu misgaat met die trainer is zijn schuld. De spelers vinden Keizer wel aardig, maar gaan ook niet harder voor hem rennen. Bergkamp neemt zulke belangrijke beslissingen, maar heeft de ballen niet om zijn beslissingen aan het publiek toe te lichten.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
de-Ajacied
Als iemand zich helemaal niet moet bemoeien met Ajax is het Johan Derksen wel.
Al jaren zoekt hij intriges of hakt hij in op spelers van Ajax prijst hij scheidsrechters die feijenoord vaak een handje helpen.
Alles wat uit zijn mond komt is Ajax haat
2 -2
Freddy Al
Derksen lult iets uit zijn nek en zegt daarna dat daar geen hogere wiskunde voor nodig is om dat in te zien.
Zo lust ik er nog wel een paar; je gooit ,ongenuanceerd en niet geïnformeerd iets de wereld in, en claimt daarna je gelijk door te stellen dat mensen die er een andere mening op na houden eigenlijk wel heel dom zijn.
Hij weet helemaal niets,hij vindt van alles maar daar houdt het dan ook echt mee op.
Helaas refereert hij vaak aan zaken uitgaand van zijn eigen voetballoopbaan in de oude grijsheid.
Daarnaast heeft hij een geheel ander belang op het oog dan het welzijn van Ajax lijkt me.
2 -1
3sterren
Zoals jij hem beschrijft lijkt Derksen wel op een aantal AS reaguurders ...
; )
1 0
Marcao
De snor mag een idioot zijn, maar zijn opmerkingen over Bergkamp zijn - helaas - niet helemaal onterecht.
5 -1
Flarkow
Johan heeft hier 100% gelijk hij werkt samen met Sar iedereen buiten maar zelf trainer worden wil stille dennis niet opflikkeren en gauw geef ons onze club terug
12 -2
BRAMHOUTEN
Jij zou in de 2e wereld oorlog ook achter degene met de grootste bek aangelopen hebben
1 -17
Flarkow
Brammetje brammetje toch jij moet nog heel veel leren je snapt er duidelijk geen ene reet van.
En dan over de 2e wereldoorlog beginnen slaat helemaal nergens op haha wat een zielig figuur ben jij.
Wacht maar achteraf is het godver wat hij zei was toch nog niet zo stom.

Die Dennis was een prachtige voetballer maar verder een onnozele gast die op iedereen iets te zeiken heeft maar als puntje bij paaltje komt is meneer niet thuis.
Ze moeten hem en Sar etc gewoon buiten gooien en Wim Jonk daar neer zetten.

Maar daar zal jij het ook wel weer niet mee eens zijn vrees ik maar dat zal me aan mijn reet roesten.
Ik ben iig blij dat jij niet in ons bestuur zit!
2 -1
BRAMHOUTEN
Hoe weet jij dat bergkamp een onnozele gast is? Ken je hem? Weet jij hoe hij werkt en wat hij dagelijks doet bij Ajax? Nee dat weet jij helemaal geen reet van, jij vaart blindelings op die berichten in de media, die lul jij blindelings na. Als straks Wim jonk er zit en ze verliezen weer een paar keer en ze gaan bij VI weer roepen dat jonk er niks van kan, loop je hier weer moord en brand te schreeuwen dat er niks van deugd!
2 -1
Flarkow
Dennis is gewoon een lul die alle touwtjes in handen wil hebben maar ze niet uit handen durft te geven.
0 0
godenzonenssuper
Wauw..
1 0
EVH
Whahahahauww Brammetje ....!!!

Maar nu niet dadelijk achteraf gaan roepen "ich habe es nicht gewusst" heh

We hebben je hier gewaarschuwd maar jij kijkt weer de andere kant op.

Mafkees!
7 0
BRAMHOUTEN
Nee dat achteraf lullen laat ik graag aan jou over troeftoeter. Jij zegt Ajax fan te zijn waarbij je alle Ajax spelers en iconen steeds belachelijk maakt. Alleen bosz en jonk zijn echte Ajacieden in jouw ogen. Jij bent echt de grootste nep supporter hier op dit forum
1 -3
Aeter
Wauw wat een volslagen idioot ben jij zeg.
8 -1
BRAMHOUTEN
Gelukkig heb jij ze wel op een rijtje
1 -5
Aeter
In mijn ogen wel, maar dat moet iedereen, jij incluis, lekker voor zichzelf weten. ;)
3 -1
gras
Ik zit er tussen in. Ja, Derksen is een ontzettend smerige volksmenner, die zegt een hekel aan volksmenners te hebben. Hij kan zo bij de Telegraaf werken, die ook op onderbuik en roddels werkt.

Maar Bergkamp die nooit verantwoordelijkheid neemt en anderen de kop van jut laat zijn, kan ik ook steeds minder mee. Overmars weet ook dat hij stront over zich heen krijgt - en terecht als je het mij vraagt - Sar ook etc.

Wie bracht de kritiek op Bosz na PSV-Ajax naar buiten? Opstellingen kritiek etc? Als die van Bergkamp was, moet hij gewoon uitleg geven. Hij laat nu anderen conflicten uitvechten waar hij zelf ook deel van uit maakt. Ergens houdt dat op.

Vindt wel dat hij een hele, hele belangrijke aanwezigheid is als oud topspeler en Ajax icoon.
0 -7
Bensco
Hij mag misschien een topspeler zijn geweest maar dat neemt nog niet weg dat hij zijn werk als cultuurbewaker en verbindingsman slecht uitvoert. Bergkamp zijn taak is om garant te staan voor aanvallend voetbal en het laten doorstromen van talent van de A1 naar Ajax 1. Onder zijn bewind hebben we al jaren geen aanvallend voetbal meer gezien m.u.. het jaar met Bosz die toen de touwtjes in handen had. En de doorstroom van talenten laat ook zwaar te wensen over. We hebben inmiddels een shitlist aan namen van spelers die het eigenlijk nooit echt hebben gehaald bij Ajax. En dat is Dennis zijn taak dus dat reken ik hem ook aan.
1 0
komopajax777
Alsof Derksen weet waar hij over praat.De enige die antwoord kan geven is Bergkamp en die doet dat niet.Als Ajacieden moeten we trots en blij zijn met de aanwezigheid en de kennis van Dennis Bergkamp bij Ajax!
1 -13
EVH
Met zijn aanwezigheid heeft hij voornamelijk onrust veroorzaakt en onder andere daardoor zijn er goede mensen weggegaan. Jonk bijvoorbeeld.

Kennis van wat? Weet jij hoe hij die kennis etaleert en verspreidt?
1 0
Flarkow
Gelul bergkamp moet optyfen net als winter keizer spijkerman etc
4 0
Bocarra
Zegt de volksmenner Derksen en het domme volk loopt er achteraan.
3 -3
gras
Herinner me nog eenzelfde vijandigheid naar Van Basten toe. Die vervolgens wel aan tafel bij Derksen schoof en hem echt kneiterhard aanpakte, door hard en op de man af te zijn. Derksen heb ik in zijn loopbaan nog nooit zo zien afgaan. Als een geslagen hond.
3 0
Labrador
Als Keizer zelf opstapt staat Bergkamp voor lul. Als Bergkamp Keizer ontslaat ( als lid van het th zijnde ) staat hij ook voor lul.
15 -2
EVH
Bergkamp staat nu ook al voor lul.
2 -1
mickey2602
En dus zullen de supporters gedwongen worden om naar de wedstrijden te komen anders wordt de seizoenskaart afgenomen. En dat voor minimaal een seizoen want ik geloof nooit dat ze tijdens het seizoen een trainerswissel zullen doen.
6 0
Dick
En zoals omgeroepen in de rust.....positief steunen......pffff.....wat zijn we afgezakt. zowel op het veld als op de tribune.
7 0
waayop
De vraag is ook of je je ploeg negatief kan steunen.
0 0