'Volendam? Ik snap er helemaal niets van'

BvdPloeg, 03-10-2017 om 12:35, 9234 views, Ajax Life |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Kevin van Nunen heeft in een blog via Ajax Life uitgehaald naar de beslissing van ASV De Dijk om de bekerwedstrijd tegen Ajax in Volendam te spelen. 'Het social mediageweten van de supportersvereniging' vindt het onbegrijpelijk dat de Amsterdamse derby niet in Amsterdam wordt gespeeld.

Van Nunen benadrukt dat hij Volendam een prima plek vindt om te spelen, maar dan alleen als FC Volendam de tegenstander is. 'Gelukkig zijn er in Amsterdam voldoende alternatieven. JOS/Watergraafsmeer heeft allang laten zien hoe het hoort. Het Olympisch Stadion blijkt ook gewoon beschikbaar en anders kan ik zo veel meer sportparken opnoemen. Goed Genoeg van AFC bijvoorbeeld, desnoods De Toekomst. Maar Volendam? Ik snap er helemaal niets van, het klopt ook van geen kant', zo klinkt het.

ASV De Dijk stelt dat het met Volendam voor de veilige en makkelijke optie kiest. Van Nunen. 'Ik trek dit slecht. Heel erg slecht. Als je deze wedstrijd echt op historische grond wilt spelen, kun je dat regelen. Zo simpel is het. De Dijk gaat er prat op een echte Amsterdamse club te zijn, in tegenstelling tot Ajax waar het zou wemelen van toeristen buiten de ring. Grote woorden zijn leuk, wij Ajacieden gebruiken ze regelmatig, maar sluit met je spelersbus dan niet zelf aan in de rij van bussen vol Japanners die on and off hoppen tussen kaasfabriek en vissersdorp. Mochten De Dijk en JOS/Watergraafsmeer elkaar ooit nog eens treffen in een derby op een ouderwets sportpark, dan weet ik wie mijn support verdient.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
jollie18
Puur vanwege het kunstgras.
0 0
RedFeather
Dit schiet toch niet op zo met amateurs.
0 0
NouridolbergNeres34
Goed stukje kevin ! die havenslaaf ton langelaar heeft Veel praatjes over Ajax en Amsterdam maar vervolgens wil hij de wedtrijd bij die palingboeren op kunstgras spelen.

had die wedstrijd graag in het olympisch stadion bekeken 15 min van huis op historische grond, niks mooiers dan dat.
0 0
Red Devil
Dit soort onzin zie je alleen maar in Nederland.
4 0
Ajax4xbestevaneuropa
De dijk wil een stadion bouwen en zo de 2e profclub worden van Amsterdam. Ga dan dat dan ook maar lekker in Volendam bouwen en neem oranje shirtjes.
Speel je in OS dan wil iedereen komen, mannen van 80 in de stadionbuurt hoorde ik al roepen dat ze er zeker heen zouden gaan...Dan herinner je zoiets over 50 jaar nog, nu het in volendam is ben ik die hele pot over 2 jaar weer vergeten.
Als die voorzitter het in volendam wil spelen omdat ze dan meer kans hebben dan ben je helemaal rijp voor een inrichting. Stel ze hebben nu 5% kans om te winnen, maak je er dan nu opeens 5.5 % kans van door in volendam te spelen...
Youtube die afscheidsweds. van Sjakie paar jaar terug, Johan met Sneijder,Vd Vaart en Jonk op het veld, onbetaalbaar.
8 0
toro28
En maar zeggen dat AFC ajax niet Amsterdams is, wijken ze zelf uit naar Volendam! Erg vreemd???
6 0
nicholas87
Volgende keer alleen clubs aan het bekertoernooi mee laten doen die dit soort wedstrijden op eigen terrein kunnen organiseren. Die amateurclubs lopen altijd te janken over van alles en nogwat maar een bekerwedstrijd organiseren ho maar
6 0
chrisjuhhh
goed verhaal enkel ik mis de paling in het geheel :)
, maar dat terzijde .
0 0
MisterRavish
Helemaal eens met het verhaal van Kevin. Dit duel had eenvoudig in het OS gespeeld kunnen worden. Snap niets van het argument dat Volendam veilig is. Maar ja, de voorzitter is wat dat betreft een echte Feyenoorder: ''Veel woorden, maar verdomd weinig daden...''
14 0
Ajax412
Die kakkerlak daar probeert gewoon stoer te doen met deze beslissing.
7 0
Ruff Rhythim
Beslissing puur gebaseerd op kunstgras....en het vermoedelijk niet gaan sproeien daarvan.

Verder hoort dat hele SV De Dijk totaal niet in Amsterdam thuis, das wel duidelijk....
8 0
ajax1forever
die voorzitter is een kakkerlak, heeft een hekel aan zn eigen stad.
10 0
insectenverdelg
Helemaal mee eens. Dit is gewoon lachwekkend. Alleen omdat hij denkt op Kunstgras meer kans te maken (of hoopt op minder support voor Ajax oid)
6 0
Joseph
Die club heeft geen schijn van kans, al zouden ze op een klimmuur 2 goals zetten, zouden ze alsnog verliezen. Kies dan gewoon een mooie locatie voor een historische ontmoeting voor die club..
0 0
Koekepeer
Ik zie een nieuwe sport voor me.
0 0
chrisjuhhh
wel lastig voetballen dan .
0 0
insectenverdelg
helemaal mee eens. T schijnt dat de voorzitter nog naar de kuip heeft geïnformeerd....
4 0
Leviathan
Die hebben tenminste een goede mat. Was nog beter
0 0