Het nieuwe thuisshirt is bekend! Check hem op de officiële Ajax-site.

'Huntelaar straks topscorer van Nederland'

BvdPloeg, 13-09-2017 om 17:35, 23494 views, Betweters | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Hugo Borst en Koert Westerman zijn niet mild voor Marcel Keizer en Kasper Dolberg in de wekelijkse praatvideo Betweters. Borst denkt dat Keizer snel vertrekt en dat Dolberg geen vijftig miljoen meer waard is.

'De vraag is hoe Keizer gaat spelen tegen ADO. Waarschijnlijk niet met Dolberg én Huntelaar. Het werkte niet ideaal. De man van vijftig miljoen gaat lekker plaatsnemen op het bankje. Hoeveel zou hij virtueel nog waard zijn? Vijf miljoen?', aldus Borst, die ook weinig vertrouwen heeft in Keizer. 'Keizer zit er nog een half jaartje, dan kan hij daarna toch instromen?', dringt hij aan op de terugkeer van Frank de Boer.

Daar is Westerman het niet mee eens. 'Terug naar Ajax kan niet en dat zal ook nooit meer gebeuren. Na dat jaartje Peter Bosz wil niemand meer terug naar dat betonvoetbal in de Johan Cruijff ArenA. Het is juist betonvoetbal wat we nodig hebben voor Oranje, dus één plus één is twee', aldus de commentator, die geniet van Klaas-Jan Huntelaar. 'Ik moet zo lachen om die Huntelaar. Hij komt terug, blijft zichzelf, is nuchter en speelt zichzelf gewoon weer in de basis. Hij wordt straks nog gewoon topscorer van Nederland.'

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
chrisjuhhh
Ook al zou Dolberg nog maar 5 mio waard zijn , dan nog is het veel aangezien hij voor 350.000 gekocht is
1 0
Ajacied33
Hunter is gewoon een klasbak. Ik was blij toen hij aangetrokken werd in de zomer. Dat Dolberg een dip heeft is geen schande. Dat is inherent aan zijn ontwikkeling en leeftijd. Komt echt wel goed
1 0
Ajax_026
Knalt dolberg de komende 2 wedstrijden er 3 in is ie weer het parade paardje. ...Dat weet je toch?
0 0
VIPete
Ik had persoonlijk liever Sanchez gehouden en Dolberg zien gaan. Met de Hunter heb je een goede spits maar achterin is het echt een drama nu. Maar ja, je hebt ook te maken met de wensen van de spelers, Dolberg wilde best blijven, Sanchez niet... Overigens vraag ik het me sterk af of Monaco een écht bod heeft uitgebracht..

Neemt nier weg dat Dolberg in potentie echt wel 50M+ waard is, zijn finesse, snelheid aan de bal en inzicht zie je niet veel. Momenteel is het redelijk kut, maar dat zit natuurlijk tussen de oren bij hem, als hij er volgende week 2/3 inlegt dan vind ie weer wat rust in z'n koppie en gaat t weer lopen.
4 -1
waynelove
Huntje idd. Dolberg heeft er een goede mentor aan!
2 0
DS
Huntelaar is gewoon een baas, 34jaar en oogt nog als een jonge hond die er volgas voor gaat, geweldig!
Hopelijk gaat Dolberg veel van hem leren.
14 0
insectenverdelg
Allemaal waan van de dag. Dolberg hoeft niet in de winter of zelfs in de zomer verkocht te woeden. Geef die jongen is wat tijd en vertrouwen. Echt ongelofelijk hoe snel iemand omhoog geschreven maar ook kapot geschreven wordt. gewoon bezopen.
6 -1
DS
Inderdaad, Dolberg is nog zo Jong.
Die moet gewoon nog paar jaar bij Ajax blijven,
Dit jaar kampioen volgend jaar CL en daarna moet hij pas aan een stap hoger gaan denken.
3 0
Ajaxmax
Hugo haalt dat stukje omhoog, meestal is het een beetje goedkoop.
2 0
Ajax4life16
Hij heeft het alleen over de terugkomst van de Boer. Ik wil er niet eens aan denken.
0 -1
Robinjo1988
Niet gedacht dat ik ooit eens zou zijn met Koert...
2 -1