Rondo: 'Dolberg mist agressiviteit'

NielsE, 20-08-2017 om 22:52, 1880 views, Rondo |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Aan de tafel van Rondo is het presteren van Ajax in de afgelopen periode uitgebreid besproken. Zo zijn de tafelgasten onder meer van mening dat Marcel Keizer zondagmiddag een gedurfde keuze maakte door Kasper Dolberg te passeren en Klaas-Jan Huntelaar in de spits te zetten.

Wim Kieft begint met het aankoopbeleid van de Amsterdammers, wat volgens de oud-spits te ambitieus is. 'Ajax kan Sam Larsson wel niet goed genoeg vinden, maar zoek dan maar eens iemand die wél goed genoeg is en betaalbaar is. Je zult misschien sneller genoegen moeten gaan nemen met een Larsson.' Youri Mulder stelt vervolgens dat Ajax in een lastig parket zit wat betreft de balans tussen aankopen en de jeugd. 'Dan halen ze een speler die weer iets anders blokkeert. De vraag is dan of een aankoop je een heel seizoen echt vooruit gaat helpen.'

Vervolgens gaan de tafelgasten in op de situatie omtrent Dolberg en Huntelaar. Jan van Halst stelt dat hij Keizer een moedig man vindt. 'Ik vind het een enorm gedurfde keuze om Dolberg te passeren. Dolberg staat toch echt in de belangstelling van hele grote clubs.' Kieft stelt daarentegen dat hij het nog niet voor 100 procent in Dolberg ziet zitten. 'Wij zijn natuurlijk een aantal speciale dingen in Dolberg, maar hij heeft ook een heleboel niet. Hij mist bijvoorbeeld een behoorlijke dosis agressiviteit.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
GeleenAjax
Zowel van Halst als Kieft hebben hier wel een punt...
Als je hem nu op de bank zet, zal de kans dat hij alsnog voor een vertrek kiest misschien groter zijn. Om nog maar te zwijgen over wat dit met zijn transferwaarde doet?
Vorig seizoen was Dolberg in een bepaalde periode geweldig. Maar de dagen dat hij het niet heeft, zie je hem ook niet. Het agressieve wat Huntelaar heeft, heeft Dolberg helaas niet.
0 0
3sterren
Als angst de overhand gaat krijgen dan kan Keizer beter badmeester worden...
Transferwaardes en salarissen daar moet niemand anders dan Overmars zich druk over maken. Keizer en Dolberg hoeven dat al helemaal niet.
Ik vind het inderdaad een moedig besluit van Keizer.
Maar als Dolberg echt weg wil, dan houdt niemand hem tegen. Hij heeft genoeg voorbeelden hoe je een vertrek moet forceren. Van Bosz tot en met Sanchez en alles wat daar nog tussen zit...
0 0
tijger19
Het kan hem ook gaan triggeren om zichzelf verder te gaan ontwikkelen, als het hier namelijk al niet lukt waarom bij een beter team wel. Ik zie Dolberg als een verstandige jongen, die genoeg verstandige mensen achter zich heeft staan om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen.
0 0
Pauw
Volledig eens met Kieft.
3 0