Scorito-tips: Haal Sanchez uit jouw team

FinnDekker, 14-08-2017 om 19:30, 5248 views, AT5 |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Mocht je Davinson Sanchez in jouw Scorito-team hebben staan, dan kan je de verdediger er beter uithalen. Althans, dat is een tip van Kale en Kokkie, die beiden tegenover AT5 beweren dat de Colombiaanse verdediger deze zomer nog zal vertrekken bij Ajax.  

'Je kan dat niet tegenhouden op een gegeven moment, klaar. Wat heb je aan Sanchez als hij straks zijn kont tegen de krib gooit?', vraagt Kokkie, die denkt dat Sanchez donderdag tegen Rosenborg niet zal spelen. 'Natuurlijk gaat hij dat niet doen. Als hij donderdag een schop op zijn poot krijgt, is het dag transfer.'

Over de kampioen van dit jaar is het tweetal ook zeker. Dat wordt Ajax. 'Je moet gewoon kampioen worden, klaar. Daar kan geen discussie over bestaan. Je hebt een begroting van tachtig miljoen', stelt Kale. Kokkie deelt die mening. 'Richt je op het kampioenschap, op de Nederlandse beker en zorg dat je als team bij elkaar blijft.'

Ajax Showtime en Scorito hebben ook dit seizoen weer besloten om een subpoule aan te maken voor het spel TopCoach. Doe geheel GRATIS mee (er komen ook geen kosten bij en je kunt ook geen geld inzetten om voordeel te behalen) en win mooie prijzen!

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
gras
Top begroting betekent EN de titel pakken EN jezelf laten zien in Europa met Ajax voetbal. Hoeft geen finale te zijn, maar een paar potten zoals vorig jaar thuis moet het streven zijn.

Als fluim Overmars eens zorg draagt voor een redelijke selectie, kan dat met een super lichting die we nu hebben gewoon.
0 0
Red Devil
www.scorito.com daar ken je gratis in poules meespelen.
0 0
Harrie Nak
Wat is Scorito?
0 0
FlyingDutchMan
Waarvan akte!
1 0