Kraay jr.: 'Keizer moet snel iets doen aan de opbouw'

JesseTH, 13-08-2017 om 10:07, 7898 views, FOX Sports | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Hans Kraay jr. heeft zich bij De Tafel van Kees kritisch uitgelaten over zowel het verdedigende als het aanvallende aspect bij Ajax. Hij zag de Amsterdammers bij de tegengoals die het zaterdagavond kreeg slecht verdedigen en ook de opbouw kon hem niet bekoren.

'De bal is een kwartier onderweg en Dijks hobbelt er naartoe', begint Kraay kritisch over de eerste tegengoal van Ajax. 'Je moet Kuwas in de aanname kort zetten. De spits maakt hem wel goed af, maar Kuwas mag de bal niet aannemen en je niet opzoeken.'

Ook wat Ajax in aanvallend opzicht wist te produceren, was hij niet over te spreken. 'Marcel Keizer zal wel heel snel iets moeten doen aan de opbouw. Dit is opbouwen om het opbouwen. Volgens mij wil je als trainer zijnde Ziyech, Van de Beek en Dolberg aan de bal hebben. De eerste tien minuten na rust zijn alleen De Ligt en Viergever aan de bal geweest. Die werden in de dekking aangespeeld. Peter Bosz deed dat niet.'

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
flyingsoccer
Ik hoop dat het donderdag geen afstraffing gaat worden en dat de wedstrijd voor Rosenborg een formaliteit gaat worden. Dit Ajax moet op de schop.
0 0
PetrusKeizer
Keizer heeft duidelijk n viesjie. In zn oog.
0 0
talent020
gister zei ik het al, en ik ben niet van gedachten veranderd, de opbouw vrloopt veels teveel door het midden, met als gevolg, weinig ruimte voor de creatieve spelers, kwetsbaar bij balverlies en buitenspelers die naar binnen.trekken om deel te nemen,

speel gewoon sneller de flankspelers in vanuit het midden, krijg je vaker de 1 tegen 1 en creëert meer ruimte op het veld, ook ben je bij balverlies dan minder kwetsbaar, dat deed Bosz slimmer dan Keizer
0 0
gras
Klopt, het spel is minder direct geworden. Was tegen Nice al heel duidelijk.
0 0
Professor
Daarom is het heel belangrijk om Frenkie de Jong op te stellen ipv Schone. Schone komt de bal ook achter halen en komt er geen tempo in het spel. Met de Jong die je overal op het middenveld (ook met een man in de rug) kan aanspelen wordt het spel ook sneller. Wat ook niet echt onbelangrijk is dat we een overtal op het middenveld moeten krijgen.
En 2 backs die durven aan te vallen . Dijks viel veel aan maar is tactisch zo dom dat dat ook niet veel opbrengt. En Veltman valt liever niet aan en doet hij het toch dan staat Kluivert in de weg. Er is totaal geen wisselwerking tussen die 2. En zij zijn niet de enigen. Dolberg en Neres moeten gewoon voorin en voor de linksbuiten positie moet je een speler aantrekken die baas is over de bal, Kluivert en Younes zijn dat absoluut niet.
1 0
RaynoFischer
Haalt de kerst niet, aardige vent maar waardeloze trainer voor Ajax 1.
En ja de selectie is nog niet op orde maar je kan al een betere aanval en middenveld neerzetten dan wat hij doet:
Kluivert- Dolberg - Neres.
Ziyech- Vd Beek - De Jong.
3 -2
hallo1
Keizer moet meteen de laan uit.

- geen visie
- idiote wissels
- krankzinnig plan B

Overigens kan hij niets doen aan de gebrekkige selectie die er staat Selectie is gewoon niet op orde en we gaan in de laatste 2 weken dus hoogstwaarschijnlijk ook nog onze beste speler kwijtraken. Dan hebben we opnieuw bergen met geld binnengehaald, maar de selectie weer erg verzwakt.. Vorig seizoen verloren we het seizoen in de eerste weken van de competitie en nu? Weer achter de feiten aan....
7 -2
DulceDesde
Als je als trainer eerst zegt dat je 'vindt dat je er gelijk moet staan' en vervolgens zegt 'het ging mis na de openingsgoal' daar had je dan eerder op moeten inspelen en als er gevraagd wordt of er een lijstje(s) is(zijn) ja ongetwijfeld maar daar houd ik mij niet mee bezig. Je weet toch welke spelers je wilt hebben wat is dat nou. maar nee dan maar plan B meteen de laan uit is wat voorbarig maar als er met de zelfde elf zo wordt gespeeld als tegen Heracles dan ben je kansloos.
1 0
maikelklaassen
deze wedstrijden spelen we al 5 jaar zo, eerste helft mogen we de bal rond spelen met sporadisch een kans. 2e helft gaan we toch denken: er moet gescoord worden om te kunnen winnen. vanaf minuut 1 tegenstander bij de strot grijpen en niet meer los laten tot de rust is er niet meer bij. niet onder de boer niet onder bosz en nu niet onder keizer!!!
0 0
Koenniiee
Keizer heeft juist wél een visie. Bosz tactiek heeft ook weken geduurd voor het erin zat en de spelers die nu in de selectie rondlopen pikken de veranderingen tov Bosz niet snel genoeg op. Dat kost punten, maar ik ben er van overtuigt dat het snel gaat draaien.

Maar goed, jij wilt hem al liever weg hebben. Met weer een nieuwe trainer, die een visie heeft en daar kost het ook punten. Waardeloze support!
0 0
Bensco
Keizer heeft geen visie, dat kan zo'n onervaren coach helemaal niet hebben. Hij weet nog niet wat werkt voor hem en voor een (winnend) elftal. Dat was ook al bekend van Keizer toen hij coach ging worden.

Bosz had dat wel. Toen hij overkwam wist iedereen wat hij wou: aanvallend voetbal. En in de loop van de tijd werd steeds meer duidelijk hoe hij dat wou. Bosz heeft gewoon een duidelijke voetbalvisie, daarvoor namen ze hem ook aan.
0 0
hallo1
Ja ik zie liever iemand anders op zijn plek, want uit hoe Ajax speelt en hoe er gewisseld wordt blijkt geen enkele visie. Sterker nog, ik heb nog nooit een trainer zo'n stomme wissels en tactiek wijzigingen zien doorvoeren tijdens de wedstrijd, zowel tegen Nice als tegen Heracles. Bovendien is Keizer niet standvastig als het gaat om versterkingen. Eerst was het niet nodig en nu opeens wel? Dat gebeurt een trainer met een duidelijke visie niet. Ik vrees dan ook een heel pover seizoen van Ajax. Selectie is niet op orde en een trainer zonder duidelijke visie.
0 0
mdeV
helemaal mee eens
2 0
MichelAngelo66
Kraay heeft volkomen gelijk. Het spel van Bosz is opeens volledig verdwenen. Met alle gevolgen van dien. Triest.
7 0
mdeV
Ajax mag hopen op een plek bij de 1e 5,ploegen als utrecht en vitesse walzen over dit ajax heen.
3 -1
mickey2602
Als het spel niet snel verbetert ben ik het met je eens. Als Heracles met een slechte voorbereiding,zonder hun topscorer en met veel veranderingen in de selectie al kan winnen van Ajax...
1 0
cr0
hahaha, wat een onzin
0 -3
mdeV
onzin snap jij t wel cr0
1 0
Knalpot
Hij wel, dramaqueens niet, Met dit team zelsf zonder Sanchez kun je prima kampioen worden, wel moeten er wat poppetjes anders staan en moet er een ander type '6' aangetokken worden.
0 0
Roem
Als je Keizer en Spijkerman aanstelt...???/ Waarom geen Hans Kraaij jr.? Hij heeft nog meer gepresteerd met zijn amateurclubs dan Spijkerman en Keizer samen.
4 0
mickey2602
Omdat Hansie geen ja knikker is en dat is een eerste eis als je daar wil werken. Op alles ja knikken wat de heren daarboven bedenken.
3 0
Bjorn
Daarom was Bosz de vorige trainer?
0 0
mickey2602
Je kan aan alles merken dat Bosz begin vorig seizoen nog deels vasthield aan de basis onder de Boer,toen hij meer zijn eigen plan ging trekken waren de heren bij Ajax het daar niet mee eens.
Zo rigoureus zoals Bosz de staf wilde hervormen hoeft nou ook weer niet en daarin is Bosz dan de schuldige maar Keizer is meer van het meelullen met oa Bergkamp.
2 0
RSM
ajax is verledentijd.
2 -1
Bensco
het contrast tussen Bosz en Keizer is ook enorm natuurlijk. Met Bosz had je een coach met een duidelijk uitgesproken voetbalvisie terwijl Keizer nog zoekende is wat voor hem werkt. Met Bosz had je ervaring in huis niet alleen als trainer maar ook als technisch manager en oprichter van de Vitesse Youth Academy. Het viel mij na Nice thuis al op dat het spel er behoorlijk anders uitziet ten opzichte van vorig jaar, gisteren kreeg ik nogmaals de bevestiging. Je krijgt flashbacks naar 15/16 en dat is natuurlijk niet toevallig. Keizer werkt met precies dezelfde staf als dat Frank deed en laat zich daar ook door leiden omdat hij zelf nog zoekende is wat werkt en wat niet. Ik betrap hem ook elke keer op uitspraken die net even wat te toevallig uitkomen. Fans hadden kritiek op het hebben van geen plan en vervolgens heeft keizer er wel 3. Wordt er maanden gezegd dat de selectie sterker moet komt Keizer even vertellen dat het niet nodig is en nu na 2 wedstrijden roept niet alleen hij maar de complete selectie om versterkingen. Ik denk serieus dat de invloed van het TH en de trainersstaf te groot is, ze hebben in feite gewoon een poppetje gevonden waar ze het komende seizoen aan kunnen trekken.
9 0
RSM
mooi stuk
0 0
JanTa
Schöne eruit en de Jong er in zodat v/d Beek centraal op het middenveld kan spelen die meer inzicht en loopvermogen heeft.
5 0
DS
Waarom zou je zoiezo voor je eigen goal gaan staan prutsen. Ajax zn kracht is druk zetten. Rammel die bal naar voren en zet de tegenstander daar vast.
Onder Bosz was dat eeuwige gebrei een stuk minder.
1 0
EVH
Hennie Spijkerman, de ex trainer van Rohda Raalte, Urk, VVV, Emmen, Zwolle, Haarlem en Cape Town.
De assistent van onze hoofdtrainer Marcel Keizer, de ex trainer van Nijenrode, UVS, Argon, VVSB, Telstar, Emmen en Cambuur.

Ow mijn God... AJAX ....
5 0
Roem
hahaha Ja! Goed stuk!
0 0
Joseph
Verschil is dat de hoofdtrainer in ieder geval het spel heeft laten zien dat we willen zien, Hennie is van het "realistische" voetbal, waarmee Frank weer nat ging met 3-0..

Daarnaast is Winter erbij gekomen, nog een trainer binnen Ajax die denkt dat verdedigen het nieuwe aanvallen is.
0 0
chino
Ja en ook nog zonder groot succes bij die clubs.
Het gisteren helemaal weer opengooien op 1-1 zo overbodig met nog zo lang te spelen en veel meer kwaliteit. Breng gewoon Huntelaar en Neres voor Dolberg en Younes. En eventueel De Jong voor Schone.
1 0
aietos
We zijn weer helemaal terug bij af. Geen plan Cruijff in de jeugd meer en het eerste elftal dat weer het ouderwetse beton voetbal speelt onder aanvoering van Spijkerman en Bergkamp.
Wat verlang ik terug naar vorig jaar.
3 -1
EVH
Plan Cruijff bestaat al lang niet meer.

Toen Jonk, en anderen, naar de uitgang werden gebonjourd, keerde Cruijff zich al af van AJAX. Hij trok zijn handen er vanaf.
Dat was niet zomaar.
3 -2
aietos
Het plan Cruijff bestaat volgens het technisch hart nog steeds.
0 0
Bensco
roepen ze alleen maar om de supporters te pleasen. Als je de jeugd een beetje volgt kun je heel duidelijk zien dat er is afgeweken van de visie cruijff. De hele jeugdopleiding wordt vernaggeld, er vinden weer dikke uitverkopen plaats en we hebben weer een trainer zitten die van alle kanten wordt beïnvloedt.
1 0
vak114
Bosz heeft het allemaal goed gezien,vd Sar,Overmars,Bergkamp en Spijkerman zijn hele enge mensen die alles in eigen hand willen houden.
Zijn weer terug bij af,die Keizer is de sprekende handpop van dit kwartet die geen tegengas durft te geven.
Heeft bij Cambuur keihard gefaald,maar mag het nu lekker bij Ajax proberen,wat een verschrikking is die vent.
4 -1
EVH
Laat Overmars er buiten. Dat is een heel vakkundig man. Overmars en AJAX is kansloos tegen de buitenlandse miljarden clubs.

Daarentegen het gevoerde technische beleid van de holmaatjes Edje, Dennis en Hennie is om te janken. Het is allemaal vriendjes politiek en in-me-reet uit-me-reet. Walgelijk.

En krijgen we er Frank-de-Boer-voetbal voor terug. Let maar op.
2 -3
Bil
Vakkundig?? Vertel eens??
0 -1
EVH
Je moet even goed nadenken. Okay?
0 0
Minsc
Vakkundig op het gebied van antieke auto's restaureren, klopt.
0 -1
EVH
Ach, jochie toch ..
0 0
AjaxCitizen
Overmars was volgens mij de enige die echt achter Bosz stond. Die zag kennelijk als enige vooruitgang met Bosz en terecht. Daarnaast moet hij opboksen tegen een transferwereld waar we voor goede spelers moeten concurreren tegen o.a. een Watford. Heeft net als ons door dat je niet meer moet kijken naar Eredivisie middelmaat. De vijver waar hij nu in moet vissen is gewoon zwaarder dan waar we eerst in visten. Hij treft in mijn ogen geen blaam in deze.
2 -1
Minsc
Typfoutje, maat? 'geen' moet 'alle' zijn.
0 -1
AjaxCitizen
Je kan toch lezen, neem ik aan?
0 0
EVH
Klopt.
0 0
Johan1
We moeten stoppen met Keizer en wel zo snel mogelijk. Van het beste voetbal eind vorig jaar naar een onzeker, instabiel spelend Ajax. In 2 maanden heeft Keizer, het TH en de nare omstandigheden ervoor gezorgd dat Ajax van titelkandidaat nr 1 veranderd is in een gevallen topclub met een zeer onzekere toekomst. De talenten zijn niet zo goed als Ajax denkt, de ervaren spelers zijn waterdragers en missen de kwaliteit om Ajax naar een hoger plan te brengen. Wat de jeugd betreft zijn alleen De Jong en vd Beek goed genoeg. Kluivert is veel te wisselvallig en Dolberg is onzichtbaar. Cerny hoort niet eens bij de selectie. Neres wordt door onbegrijpelijke redenen niet opgesteld. De ervaren spelers Schone, Veltman en Viergever zijn niet goed genoeg om voldoende respect af te dwingen bij de jonge spelers. Het zijn eenvoudige voetballers zonder veel extra kwaliteit. Ziyech zit met zijn hoofd bij een transfer en wisselt 1 goed moment af met 5 x balverlies. Deze selectie is lang niet goed en evenwichtig genoeg om kampioen te worden in deze samenstelling. We missen kracht en snelheid. Onder Keizer hebben we nog geen belangrijke wedstrijd gewonnen, met als dieptepunt de verliespartij gisteren. Het TH is totaal niet kritisch op elkaars functioneren en hobbelt maar door. Ik ben erg pessimistisch over de toekomst, want hoe kun je als organisatie beter worden als niemand kritisch op elkaar is. Bosz heeft gelijk gekregen om te vertrekken. Hij voelde de vriendjespolitiek binnen Ajax en natuurlijk kreeg hij een mooie aanbieding van Dortmund. Sportief gezien is Ajax sterfende, financieel gezien zijn we al jaren kampioen, maar 'who cares?' . We hadden mijlenver afstand moeten nemen van Feyenoord en PSV, maar ook dit jaar zullen we geen kampioen worden. Niet vanwege de verliespartij van gisteren, maar vanwege de blijvende incompetentie en vriendjespolitiek binnen Ajax.
2 -3
AjaxCitizen
Van het beste voetbal eind vorig jaar? Vorig jaar liep je alleen maar te zeiken op alles wat Bosz deed en toonde je geen waardering voor wat hij heeft weten te maken van dit Ajax. Zelfs toen wij fantastisch speelden, liep je te klagen. En nu heb je het over het beste voetbal eind vorig jaar. Jij bent pipo nummer 1 hier.
6 -1
Johan1
Jammer dat je niet goed kunt lezen, zal met je IQ te maken hebben. Ik heb altijd kritiek gehad op Bosz vanwege het feit dat hij nooit prijzen wint. Het voetbal van Bosz was de laatste maanden goed, alleen was de schade al eerder gemaakt en was Fetenoord niet meer in te halen. Nu is het voetbal gewoon puur slecht, maar jij mag mister positivo blijven. Vooralsnog hebben we nog geen wedstrijd gewonnen.
1 -4
AjaxCitizen
Hou op man. Zelfs tegen het einde van het seizoen kwam je met je gejank. En toen we wonnen, was je nergens te bekennen. Ga dus niet hypocriet lopen doen.
1 0
Johan1
We hebben niets gewonnen, leer eens lezen.
1 -2
AjaxCitizen
Heeft daar niets mee te maken. Ga niet hypocriet praten over eind vorig seizoen goed voetbal, als het enige wat je aan het eind van vorig seizoen liep te doen zeiken was. En jouw reacties tonen maar al te goed wat voor successupporter jij bent.
1 -1
Johan1
Is goed, jochie.
1 -3
GrandMasterFlex
Na je 1e zint gestopt met lezen. Wat een onzin.
2 0
Johan1
Want het gaat zo goed, bedoel je.
1 -1
EVH
Frank-de-Boer-voetbal..

Moet Keizer waarschijnlijk opnieuw implementeren van zijn holmaatje Dennis en van Hennie.

Peter Bosz was een zegen voor AJAX. Maar nu zitten we opgescheept met de ex trainer van Emmen en Cambuur.
1 -2
pimp
Frank de Boer maakte Ajax vier keer kampioen en heeft talent een kans gegeven en heeft o.a. Vertonghen, Alderweireld, Suarez, Eriksen moeten laten gaan. Daar kwam alleen jeugd voor terug.
Bosz heeft geen prijs gepakt, terwijl er voor miljoenen in de selectie is gestoken en hij kon voortborduren op de ontwikkeling van de talenten door De Boer.
2 -3
EVH
LOL
0 0
AjaxCitizen
Ja we wonnen geen prijs, maar Bosz streed dan ook tot het laatste moment op 2 fronten. En dat met mooi verzorgd voetbal. Dat was onder FdB wel anders. Tuurlijk heeft Frank ons 4 keer kampioen gemaakt, maar het voetbal wat hij speelde was bij tijd en wijle niet om aan te zien. De ontwikkeling van onze talenten die onder De Boer werd ingezet, was daarnaast helemaal niet zo van toepassing op vorig seizoen. Welke jeugdspelers had Bosz in de basis die onder De Boer speelden? Alleen Veltman en Klaassen, volgens mij. Bosz heeft in zijn selectie moeten hakken om zijn speelstijl erin te brengen en daar pasten de talenten van De Boer niet in.
4 -1
AjaxIsrael
Ik denk dat Keizer zelf een prima visie over voetbal heeft. Maar de invloed van die mafketels naast em op de bank zal te groot zijn. En wanneer hij te frivool gaat spelen mag hij niet meer op visite komen bij de Bergkampjes natuurlijk.
2 0
Knalpot
Keizer z'n visie zal ergens tussen die van zn 2 voorgangers in liggen en dat is ook goed want met Bosz zn stijl zal je nooit prijzen winnen (of je moet 100M investeren met alle risico's van dien) en Frank z'n stijl zal nooit attractief voetbal opleveren. Dus aan alle doemdenkers geef die man ff zn tijd om zijn visie te implementeren dan komt het gewoon goed . Wel met een andere '6' en meer balans op het middenveld en aanval.
0 0
AjaxCitizen
Bosz had de ballen om Spijkerman en co niet te veel verantwoordelijkheden te geven. Met de aanstelling van Keizer lijken we iemand te hebben die zich laat overrulen door zijn assistenten. Waar ik Spijkerman gisteren zo langs de lijn instructies zag geven, zag ik hem vorig seizoen alleen maar als een zoutzak op de bank zitten. Bosz had het gewoon goed gezien en hem terecht buitenspel gezet. Snap niet waarom ze Bosz niet de vrijheid gaven om zijn technische staf in te vullen. Bij elke andere topclub mag de trainer zijn mensen om hem heen zetten. Behalve bij Ajax natuurlijk.
4 0
Runnerlex
uit jaloezie denk ik,omdat bosz het wel zag..En aan spijkerkut heb je niks aan...Verleden jaar ziele-pieten en nu weer terug bij af met rukvoetbal.
0 0
EVH
Je spreekt 100% de waarheid.
0 0
Labrador
Hoe bestaat het dat we het elftal niet op orde hebben terwijl het seizoen al is begonnen. We liggen al uit de CL en staan al 3 punten achter. Voor de 2e keer op rij.
0 0
Ajacied33
Omdat we geweldige beleidsmakers hebben. Not...
1 0
Juichtoon
We gaan weer lekker eindeloos schuiven, en via de backs opbouwen. Lekker overal een extra zekerheid, met als gevolg dat Ajax Ajax niet meer is.
Witte zakdoekjes thuis tegen Groningen, gericht aan het TH?
0 0
Knalpot
Waar zie je dat dan.? Keizer wil juist centraal via het middenveld opbouwen en de backs pas in een latere fase (hoog) in bbz zien.
0 0
Ajaxbrl
Fdb Style , terug bij af!!
3 0
EVH
Jep.
0 0
AjaxIsrael
Moet je bij Hennie en Aron zijn.
1 0
EVH
En bij Dennis.

Peter Bosz was een zegen voor AJAX.
1 0
Babangida83
Dat heeft Kraay goed gezien. Zeker waar en moet zeker snel veranderen. Essentieel voor een goede uitvoering van aanvallend voetbal.
2 0
GeleenAjax
En zo blijven we het lachertje van de Eredivisie; altijd een grote bek (vooral achteraf) en niks daar...
We zouden dit seizoen knokken voor iemand, op weg naar #34. Schijnbaar zijn ze dat wel érg snel vergeten...
1 0
Knalpot
Dat zullen de spelers heus wel willen alleen zijn ze daar blijkbaar nog niet toe in staat, als je niet met plezier speelt en de resultaten zijn ook nog eens slecht (en je successupporters beginnen weer eens een 5e colonne) dan ga je er echt niet beter van voetballen, tel daar bij op dat wij niet het type spelers als 010 hebben dan draai je het ook niet zomaar om.
0 0
iammike
Precies. Overmars is een club als Ajax niet eens waard. Hij moet zich nog het meest schamen tegenover Nouri! We zouden dit jaar #34 voor Nouri binnenhalen. Dat die idioot lekker stacaravans gaat verhuren in Epe of bij Go Ahead de technisch directeur gaat uithangen. Echt Ajax onwaardig.
0 0
Ajaxbrl
Ik hoor ze alweer zingen... helemaal niets....
0 0
Ajacied33
Er valt nog niks te zingen. Seizoen is 1 wedstrijd oud..
0 0
RusselWestbrook
Tsja als je dat kut vindt moet je toch echt bij van Gaal zijn. Die begon daar namelijk mee en dat vonden we allemaal fucking prachtig.
0 -2
Linkspoot
Viel mij op dat er weer veel breed werd gespeeld . Leek dat de hand van Spijkerman vooral zichtbaar was . Verde heeeft Kraay gelijk .
6 0
EVH
Hennie Spijkerman, de ex trainer van Rohda Raalte, Urk, VVV, Emmen, Zwolle, Haarlem en Cape Town.
De assistent van onze hoofdtrainer Marcel Keizer, de ex trainer van Nijenrode, UVS, Argon, VVSB, Telstar, Emmen en Cambuur.

Bedoel je die Hennie Spijkerman soms
1 0
Linkspoot
Jazeker bedoel ik die . alhoewel hun conduite staat iets uitgebreider is dan die van mij ! In Marcel Keizer heb ik best vertrouwen echter zou Hennie best de eer aan zich zelf kunnen houden na vorig seizoen . Nu weet ik echt niet hoe hij in de groep ligt .
PS> Heb ooit een EVH 5150 gehad !
1 0
Bjorn
Begin eens met je sterkste basis 11, dus met Frenkie de Jong en Neres. Dat wilt nog wel eens helpen denk ik zo. Schöne is over.
6 0
iammike
Als die nu eens begint met De Jong op rechtshalf te zetten en Van de Beek op 6! Dan ben je al een heel eind op weg! Met Donny is er veel meer balans dan met Schöne. Ziyech voetbalt dan ook veel meer in zijn element. Sanchez zal wel vertrekken, zo niet vind ik het echt de grootste onzin dat hij niet bij de selectie mag zitten. Ik zou proberen een Denswil terug te halen. Of een poging wagen om Miguel Veloso, Daley Blind terug te halen voor naast De Ligt, maar dat lijkt me onhaalbaar. Denswil is de beste optie. Daarnaast die Cuesta erbij en een linksback is echt noodzakelijk, zeker met de blessure van Sinkgraven want dat is nog onze beste optie! Een talentvolle middenvelder voor de toekomst is ook geen overbodige luxe. Ik zou gaan voor Benedetti 6 miljoen (Cali), Cuesta 3 miljoen (Nacional), Denswil 6 miljoen (Brugge) en een linksback: Tagliafico 5 miljoen (Independiente). Allemaal haalbaar voor Ajax. Financieel ook haalbaar met en zonder het geld van Sanchez.
0 -1
iammike
Younes(Kluivert), Dolberg, Neres
Ziyech, Van de Beek, De Jong
Tagliafico, Denswil, De Ligt, Veltman
Onana

Kluivert, Huntelaar, Cerny
Benedetti, Eiting, Schöne
Dijks, Viergever, Cuesta, Orejuela
Van Leer

Lamprou
Sinkgraven
Cassierra

Ik zou in de winterstop als Sinkgraveb weer fit is Dijks proberen te verkopen en Sinkgraven op die plek zetten. Dan eventueel ook Younes verkopen als zn contract niet wordt verlengd of Cassierra een jaar verhuren aan een eredivisie club die een spits nodig heeft en waar hij dus basis staat. Eerst maar bij Jong nu ook Sierhuis nog geblesseerd is.
0 0
Albertini
Kraay heeft 100 % gelijk. Keizer wisselen voor Kraay . Kost allen veel jasje.
1 -1
Mauroafca
Lees nu veel berichten over een naderend akkoord met Vermaelen. Mensen die hier meer van weten?
0 -1
NouridolbergNeres34
Mag hopen van niet die kan max 10 wedstrijden spelen de rest van het seizoen ligt hij in de lappenmand.

Ik lees vooral dat hij naar anderlecht gaat.
0 0
Ajacied33
Vermaelen mag van mij echt wel komen hoor. Minpunt wat aan hem kleeft zijn de blessures he.
1 -1
Amp
waar heb je dit precies gelezen? hoop niet dat t waar is, hij is de helft van de tijd geblesseerd. Enige wat ie meeneemt is enige ervaring en wellicht ruimte aan speeltijd/ervaring voor jongeren tijdens zijn blessureperiode
0 0
Mauroafca
Verschillende Belgische media melden het.
0 0
Bjorn
Zou ik heel mooi vinden.
0 -1
Adamoost
Het verschil tussen keizer en Bosz was niet heel groot buiten Europese wedstrijden waren ook vaak gewoon een zaadpot zoals deze.
0 -1
AFCSANCHEZ
Bosz is gewoon een toptrainer. Keizer niet, met zijn Cambuur en Emmen.
3 -1
Ajacied33
Bosz is zeker een topper in wording. Ik mis zijn interviews,spelopvattingen en heldere kijk op het voetbal. En nee,ik kraakte hem vorig jaar na Rostov en Willem2 ook niet uit
4 0