'Overmars ziet in dat 40 miljoen te weinig is'

BVeenstra, 12-08-2017 om 20:10, 14372 views, De Telegraaf | De nieuwe rugnummers zijn bekend!

Mike Verweij, journalist bij De Telegraaf, denkt dat directeur spelersbeleid Marc Overmars inziet dat veertig miljoen 'in deze krankzinnige voetbalwereld' heel weinig is. Misschien wel te weinig, zo vertelt de verslaggever bij Telesport TV. 'Misschien denkt hij dat hij nog veel meer voor hem kan krijgen, hoe gek dat ook is.'

Tottenham Hotspur zou naar verluidt een bod van precies veertig miljoen euro hebben gedaan en dat is volgens Verweij geen toeval. 'Tijdens het trainingskamp in Oostenrijk zei Overmars over een aantal spelers, Onana, De Ligt, Ziyech en Dolberg dat ze niet te koop zijn en dat Sánchez niet voor minder dan veertig miljoen weg mag. Het is niet toevallig dat Spurs nu precies die veertig miljoen heeft geboden. FC Barcelona en Real Madrid zijn ook zeer geïnteresseerd. Er zijn veel clubs die hem op de radar hebben.'

Volgens Verweij zal Ajax uiteindelijk weleens akkoord kunnen gaan met het tot nu toe geboden bedrag. 'Als er zulke bedragen geboden worden, wordt het moeilijk om nee te zeggen. Ajax heeft dat vooralsnog wel gedaan en Sanchez zelfs een nieuwe aanbieding gedaan. Het is een Colombiaan, een broodvoetballer. Ik denk dat hij er wel voor open staat om in de Premier League te spelen als hij de kans krijgt. Maar hij is pas een jaar bij Ajax, dus het zou me ook niet verbazen als hij geduld heeft en nog een jaar in Amsterdam wil blijven', aldus de journalist over de Colombiaanse verdediger, die niet tot de wedstrijdselectie voor het uitduel met Heracles Almelo behoort.

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
*Bonsie*
Wesley Hoedt halen....

Jodenclub moet effe gaan lappen;)
0 0
Ruff Rhythim
Dus..Overmars...wat leren wij hiervan??
Waffel dicht over wat een speler minimaal moet kosten bij een transfer !!

En Sanchez gaat nu toch meer niet blijven als het aan hem ligt. Dat stadium lijkt me allang gepasseerd. Of het moet om een onvoorziene reden afketsen.
0 0
hetzijnmaar
dan moet hij 60 vragen
maar dat mag niet dat is een te groot Bedrijfsrisico pffffff
binnen kort heten wij ABNAjax
1 -1
3sterren
Ik vind het ook niets om financieel gezond te zijn...
2 -1
3sterren
Het schijnt dat Tete, Bazoer, Gudelj en El Gazhi Overmars hebben gesmeekt of ze a.u.b. mochten blijven. Zelfs hun zakelijke hoeders hebben aangeboden af te zien van hun torenhoge commissies. Als klap op de vuurpijl wilden ze allen zelfs de helft van hun salaris inleveren voor een vaste basisplaats op de reservebank. Naar het schijnt heeft Gudelj nog krijsend vanaf de parkeerplaats van de Arena geroepen: ”Niet naar China Marc, niet naar China, voor nog geen vijf miljoen euro netto per jaar wil ik daar naartoe”. Maar Marc Overmars was niet te vermurwen. Onverbiddelijk stuurde hij ze resoluut regelrecht de goot in…
5 -3
chino
Pleur Sanchez gewoon een jaar op de tribune. Als Dortmund dat doet met Dembele en Liverpool met Coutinho. Je kan toch geen contract tot 2021 en dan vervolgens binnen een jaar weer weg willen. Rot op we zijn geen amateurclub met 1 jarige contracten.
1 0
Chesterson93
Inderdaad, het beste is om topspelers op de bank te houden.
0 0
Inhartennieren
Eerste klas amateur !!
0 0
pappieappie
Ik snap die Sanchez ook niet helemaal..verkiest Ajax boven Barcelona omdat hij voornamelijk veel minuten wil maken, daar heeft hij het duo Vertonghen/Aldeweireld voor zich.Ik zeg: veel succes!
1 0
gras
Overmars is een amateur. En het ergste is: een amateur die elk jaar dezelfde fouten maakt en daar niet van leert.
3 -4
Aeter
Inderdaad, hij zwicht elke keer weer als het op geld aankomt in plaats van stellig te zijn en de aanbiedingen te weigeren. Als je meteen duidelijk bent en ook tegen de speler zegt, "Jij bent niet te koop, focus je op het voetbal", dan gebeurt dit echt niet zo snel. Een slappe zak ist.
0 0
AjaxIsrael
Wat moet overmars anders doen dan?
leg eens uit. Spelers zijn de baas, welkom in het moderne voetbal.
4 0
Ruff Rhythim
Wat hij had moeten doen?

Zn poot stijf moeten houden en aangeven dat hij dit jaar NIET te koop is en daar ook aan vast moeten blijven houden.
Je gaat niet een langjarig contract aan om na een jaar alweer te verkassen. We doen maar net alsof het zo normaal is dat een speler na een jaar alweer opkrast.
0 0
wladimir
Hij had Sanchez na die finale een nieuw contract aan kunnen bieden i.p.v. nu.
0 0
pappieappie
En dan? Dan komt er een club voorbij met een nog grotere zak geld voor de speler in kwestie en wil hij alsnog weg... Die gasten komen niet helemaal vanuit Colombia naar Europa om een band op te bouwen met een club maar om aan het einde van hun carrière een zo hoog mogelijk saldo op hun bankrekening te hebben ... kortom, ajax (Overmars) is kansloos als zulke clubs voorbijkomen en met zulke bedragen gaan smijten.
2 0
Inhartennieren
Inderdaad daar gaat het altijd fout bij Overmars.
Altijd maar weer achter de feiten aan hobbelen.
1 0
Rotterdammertje
Ja hij had een mannetje of 30 achter de hand moeten houden voor het geval dat, en natuurlijk de spelersbank moeten uitbreiden met nog een rij stoelen.. je weet maar nooit.
0 0
Rick65
Ben het niet helemaal met je eens. Onder Overmars heeft Ajax de afgelopen jaren een heel gezonde financiële positie verworven (vergelijk dat eens met andere Nederlandse clubs). Dus in onderhandelen is hij goed. Het probleem echter is dat Ajax als een amateurclub wordt bestuurd. We zouden dezelfde status kunnen hebben als Bayern Munchen in de Duitse competitie als de club wat professioneler zou worden geleid. M.i. zou het 'technisch hart' grondig moeten worden gereorganiseerd en de macht van de RvC zou moeten worden ingeperkt.
0 0
Duif63
Overmars kan er gewoon geen flikker van. Optyfen met die klootzak.
2 -6
stefanzob
Ja inderdaad belachelijk, een bizar goede verdediger uit Colombia halen voor 5 mln die een jaar later door alle grote clubs wordt begeerd. Hoe durft hij!
1 0
Daneman
een zwaluw maakt nog geen zomer. Overmars is eindverantwoordelijk voor veel foute beslissingen.
Bij bijna alle andere clubs komt het zelden of nooit voor. Overmars krijgt het voor elkaar om toppers van de hand te doen of te onderhandelen op zeer ongunstige tijden. Sanchez, Eriksen en en vele anderen was de timing uitermate beroerd.
0 -2
Daneman
Kut Overmars. sorry dat ik het zeg. Lijkt wel of ie niet in de gaten heeft dat ajax vele vel mensen aan het hart gaat. Zo'n domme beslissingen, zo vaak, daar kunnen die kleine successen niet tegen op. Laatste jaren met Milik, en sanchez en ik vind ook Youness leek het beter te gaan. Maar dit jaar rampzalig.
0 -1
3sterren
Helemaal mee eens. En het is het je vergeven hoor. Ik lees zulke teksten liever van jou dan van iemand bij zijn volle verstand.
Stuur hem jouw telefoonnummer, wie weet huurt hij jou wel in om hem wekelijks te helpen herinneren hoeveel prachtige supporters zich alleen al hier op AS bevinden...
1 -1
Daneman
Jij accepteert dat Overmars fout op fout mag maken. Ben bang dat je lange termijn geheugen je in de steek laat. Overmars is verantwoordelijk voor zo veel wanbeleid.
0 -2
AjaxIsrael
Sanchez moet zich schamen.
Zijn brein kan aandacht uit engeland blijkbaar niet verwerken.
Echte "topsporter".
0 -1
AFCA_XXX_AMSTERDAM***
We worden gewoon genaaid door ons technisch hart ! Deze zomer was al immens kut door Nouri. Maar de beslissingen van het Technisch Hart vind ik schrijnend hoor.

Bosz out
Keizer nieuwe hoofdcoach
Alle verdedigers laten vertrekken....
Geen vervangers halen voor de vertrekkers
Dijks weer in de selectie nemen
Standpunt bij Sanchez heel zwak
4 -5
rotynl
Je hebt helemaal gelijk. Je kan het lijstje nog aanvullen.

Al een jaar geen linksback kunnen vinden
Viergever niet willen verkopen, maar ook geen verlenging geven
Die Braziliaan niet "kunnen" kopen vanwege een doorverkoop percentage
0 -1
AjaxIsrael
Geen vervangers? Die colombiaan is gehaald ipv Tete en neres is 6 maanden geleden al gehaald als vervanger van Traore.
1 -2
Duif63
Tete is al meer dan een maand weg en die Colombiaan is er net een dag. Hoezo wanbeleid.
0 -2
Amp
zal wel toeval zijn maar sinds het tijdperk De Boer over is, komt deze man alleen nog met berichten waar twijfels uit spreken. Kwam eerst nog met zekerheidjes als nieuwsflashes... Vaag figuur
0 0
Joseph
Vandaag hebben we gezien dat Sanchez laten gaan gelijk staat aan in ieder geval het kampioenschap laten gaan, Veltman en Viegever zijn over hun top, kunnen nu zelfs tegen Heracles al niet meer mee.

Maar goed, zonder Sanchez dus geen Champions League, dan is 40 miljoen echt een fooitje als je de 30 miljoen die je daarmee verdient er vanaf haalt!
5 -2
godenzoon92
En de Ligt is nog niet in staat de verdedigende linie plus verdedigende middenvelders neer te zetten. (Logisch ook). Sanchez kan met Matthijs gewoon een complementair koppel vormen. Vandaag was pure chaos achterin. Als Lasse dan ook loopt te sjokken over het veld schiet het helemaal niet op.
0 0
Bjorn
Als we Sanchez laten gaan moeten we dus nog twee CV's aantrekken. Moet een topper bijzitten.
3 0
Pheadrus
Vertoghen is 31 jaar nu en zit bij Totenham. Mischien wil hij wel terug want hij komt op de bank als ze Sanchez halen.
1 -2
Amp
en jij denkt dat een overmars dat kan regelen? de man die alleen een zimling, heitinga en westermann als ervaren mannen kon binnen halen?

Vertonghen lacht zich slap als dit Ajax bij hem aanklopt. Die gaat gewoon lekker CL spelen en miljoenen binnen scheppen hoor. En je kan m geen ongelijk geven.
3 0
ajax500
40 miljoen is dan een oké bedrag, inclusief jantje ;)
1 0
Kingoffdatoilet
60 miljoen enjantje
2 -1
boye04
Verweij is echt ernstig in de war nu hij geen bronnen meer heeft. Eerst heeft Ajax het bod van 40 mln afgeslagen om het vervolgens weer te accepteren. Wait wat...
0 0
Ar
Waar lees jij dat Ajax het bod heeft geaccepteerd?
Er staat het tegenovergestelde.
Verwacht dat Overmars zich net zo opstelt als bij Viergever. Mag niet weg!
1 -1
R.F.
Ja zo heb je het dus nooit meer verkeerd Mike
0 0
Adam24
Voor de Eredivsie kan je echt wel een prima CV vinden voor dat geld, alleen wordt het internationaal een stuk lastiger.
0 0
Web
Maar ben bang dat hij weg gaat, maximale er uit halen, al is 40 miljoen wel heel veel voor een verdediger
0 -1
NouridolbergNeres34
Lekker wachten op barca of real die leggen zo 60 neer voor Sanchez. 40 is veel te weinig. Liefste dat hij blijft maar dat gaat niet gebeuren denk ik.
0 0
EVH
Weinig echte bronnen meer die Mike de feiten brengen.

Mike speculeert maar een eind in het wilde weg.
0 0
ST
Waarom zijn contract upgraden als je net een bod hebt binnen gekregen? Dat hadden ze al eind vorig seizoen moeten doen.
1 0
Zionist
Had nooit een bedrag moeten noemen Overmars is een amateur.
8 -8
ajax500
Krijg je ervan als je een oud-voetballer met alleen een cursusje op zo'n belangrijke post zet. Waarom nooit een econoom die jaren gestudeerd heeft en al jaren gewerkt heeft in het bedrijfsleven. Die hele voetbalwereld is een wereld van vriendjespolitiek, elkaar maar de beste baantjes geven zonder in het bezit te zijn van enige waardevolle papieren.

In ontwikkelingslanden krijg je met de juiste connecties ook de hoogste baantjes. Moet je nagaan, zo'n club/de voetbalwereld is gewoon hetzelfde als een corrupt ontwikkelingsland of een familiebedrijf. Niet de beste mensen voor de specifieke posten vinden, nee vissen in beperkt vijvertje.
1 -2
Zionist
Die blunder met die afkoopsom van Veemeer staat ook nog op mijn netvlies. Maar we juist financiele ontnemen dan blijt alleen het sportief resultaat over....jij mag t zeggen. #overmarsout
1 0
Ozymandias
Alsof Overmars nu vast zit aan dat bedrag...
0 0
insectenverdelg
nee behalve dat een speler er zelf wel boos op kan reageren als hij nu niet mag gaan.
2 0
chrisjuhhh
buiten dat .
De gekte ontstond bij Neijmar van pas en niemand wist er toen van af en was Sanchez 40 waard ook hier op AS boulevard.
0 -1
Zionist
Als er maar een bieder is dan is dat het startpunt. Overmars kennende 35 miljoen + bonussen.
0 0
Heiko
Hij heeft toch geen maximum bedrag genoemd. Alleen niet onder de 40 miljoen.
1 -1
Leo252
Jij zegt precies zoals het is.
0 0
MFox
Het valt te hopen dat Barcelona en Real die prijs nu gaan opdrijven. Vertrekken doet 'ie toch wel, dan maar voor de absolute hoofdprijs.
4 0
Youri08
Boven de 50 miljoen de strijd opgeven en als vrienden uit elkaar gaan, wellicht nog doorverkoop percentage of zoiets.
1 0
mokumneez
80miljoen euro prima
1 -1
Rdk1983
Nee. Niet laten gaan. Hij is er net. Je snijd jezelf in de vingers, want je weet dat je geen vervanger kan halen. Echt zo teleurstellend dat er uberhaupt over nagedacht wordt.
0 0
020bornraised
70 mil
1 -1