'Hopen dat er nog een andere club komt'

BVeenstra, 12-08-2017 om 19:05, 8198 views, FOX Sports | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Voor voetbalanalist Hugo Borst kan de afwezigheid van Davinson Sánchez in de selectie van Ajax voor het uitduel met Heracles Almelo maar één ding betekenen: de Colombiaan verlaat de Amsterdamse club. De journalist hoopt dat er mogelijk nog meer clubs gaan bieden op de verdediger.

'Die is weg', reageert Borst bij FOX Sports nadat hij hoort dat Sánchez niet bij de wedstrijdselectie zit. 'Hoe hoog dat eindbod wordt...voor Ajax is het te hopen dat er misschien nog een andere club zich ermee gaat bemoeien. Een heleboel clubs hebben hem in het vizier. Er is nu een openingsbod van Tottenham, maar het zou me niet verbazen als er nog wat grotere clubs overheen gaan', aldus Borst, die daarmee doelt op de belangstelling van clubs als FC Barcelona en Real Madrid.

Ronald de Boer denkt dat het verstandig is als Ajax zijn sportieve verlies neemt en Sánchez verkoopt. 'Als hij te kennen heeft gegeven: hé luister, ik wil naar Londen of naar Barcelona, want ze willen me hebben... Ik zie dit weer als een stapje, dank je wel. Dan heb je ook een speler die met zo'n bakkes zit.'

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bobo het Konijn
Dit kan Ajax niet weigeren, Sanchez kan naar een topcompetitie toe en misschien wel Barcelona of Real. Houd je niet tegen en Borst heeft gelijk, haal het maximale eruit. Het is de halve begroting van Ajax. Wel heel jammer maar hele begrijpelijke keus van zowel Ajax als Sanchez.
0 0
fabricio101
Ajax heeft te maken met aandeelhouders die geen verstand hebben van voetbal maar van geld. Het beste zou zijn als Ajax van de beurs verdwijnt. Mijn verwachting is dat Ajax dit gaat afkopen en zolang zullen grote jongens weggaan bij Ajax. Sanchez is belangrijk voor Ajax, maar iedereen zal als hij (veel) meer kan verdienen bij een andere werkgever stom zijn om het niet te doen. Wij blijven nu eenmaal de hofleverancier voor Europa. Dit is ook de reden dat wij spelers terugkopen voor maximaal 3 miljoen. Nog even afwachten, het is nog geen 31 augustus....
0 -1
Simon1
Als Sanchez weg wilt snap ik dat heel goed en gun ik het die gozer van harte. Voordat hij bij Ajax keam stond hij al op de radar bij grote clubs. Onder Bosz is hij uitgegroeid tot een wereldtopper (en ik overdrijf niet). Eerst verliet Bosz ons, toen Klaassen en nu is het spel om te janken. De lucht van rotte appels hangt rondom de Arena. Als echte fan gun ik onze spelers het beste en ben ik trots dat we een speler als Sanchez een speler van Ajax mogen noemen.
0 -1
pimp
Zou heel zonde zijn, maar 8x zijn transferwaarde is echt meer dan je voor kon hopen. Alhoewel het dan weer in het niks lijkt te vallen met Neymar, Coutinho etc.
0 0
Joseph
-30 miljoen voor het mislopen van de Champions League..
0 0
FT`S
Er waren eens een Judas en een (halve) Kakkerlak..
0 0
JesperOlsen74
Jij kan het weten hè De Boer..........! Jij hebt ook met zo'n bakkes gezeten en een trainer geschoffeerd.
5 -2
jutter
Ja R. de Boer daar kan jij bij uitstek over mee praten, want je hebt exact hetzelfde geflikt om een overgang naar Barcelona af te dwingen. Ten koste van de toenmalige trainer Morten Olsen, door zijn oefenstof ter discussie te stellen. Ongetwijfeld ingefluisterd door die FEBO schoonvader, want zelf ben je/was verbaal heel slecht, en dat is in de loop der jaren nauwelijks verbeterd, zie zijn optreden als analist.!
5 -2
Aeter
Alleen waren die wat ouder destijds en was het dus niet zo heel gek.
2 -3
31xAjax
Niet zo gek, wel heel onfatsoenlojk.....
0 0
IDJosh
Gadverdamme wat een hypocriet
3 -2
Youri08
Ja dat weet Ronald als geen ander. Maakte terloops Olsen nog even helemaal af om weg te komen.
9 -2
Ajaxfan-87
Ik word iedere keer misselijk als ik Ronald de Boer zie.
Er komt alleen maar onzin uit die man.
6 -2
Litmanen85
En het is bijna zielig hoe hopeloos hij jong probeert te blijven met z'n eindeloze lifts en oneindig kinderen verwekken..
0 -1
Marcao
Volgende stap is aansluiten bij De Toppers ;0)
0 0
Adam24
Een van de beste analisten op tv.
1 -2
Juichtoon
Hahahahahaha. Iets met land der blinden.
0 0
AFCSANCHEZ
Hoi Ronald.
4 -1