Boskamp: 'Die hebben geld genoeg, die gasten'

JesseTH, 12-08-2017 om 14:31, 7925 views, Ziggo Sport | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Johan Boskamp is verbaasd over het afwijzen van een bod van veertig miljoen euro op Davinson Sánchez. De analist van Ziggo Sport geeft tijdens het programma Deportivo United aan dat ook hij ziet hoe belangrijk de Colombiaan is voor Ajax, maar dat een bod van dusdanige hoogte naar zijn idee niet af te wijzen is.

'Die hebben geld genoeg, die gasten', vertelt Boskamp over de afwijzing van het bod op Sánchez. 'Veertig miljoen is veel geld. Ik zou hem wegbrengen. Hij is wel ontzettend belangrijk voor Ajax, maar veertig miljoen voor een verdediger. Dat is veel geld. Niet normaal.'

'Als je ziet dat ze bij Ajax veel mensen wegdoen, ook eigen jeugd en hem hebben ze gehaald', vervolgt hij. 'Als je dan na één jaar meer dan het dubbele krijgt, dan hebben ze toch niet slecht gewerkt. Als ze het dan afwijzen, dan krijg je dat verhaal over wat er nu gaat gebeuren', hint hij op onder andere eerdere berichten rondom Arkadiusz Milik, die niet zou vertrekken uit Amsterdam.

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JesperOlsen74
Een zak geld schakelt geen topspits uit.....
0 0
Chill
Dat betwijfel ik. Sla een topspits maar op zijn hoofd met een zak vol muntgeld.
2 0
gras
Bedrag is best ok, maar de timing niet. Je moet spelers niet na een jaar verkopen. Hoeveel geld je er ook voor terug krijgt, uiteindelijk bouw je niets op. Het gaat bij een BVO om voetbalresultaten, niet om winst. En met de sportieve resultaten komen de financiële resultaten.
2 0
BRAMHOUTEN
Ben ik met je eens maar sanchez heeft totaal geen binding met Ajax en denk als sanchez weg wil Ajax niet veel te vertellen heeft
0 0
Ajaxfan-87
Ik zou pas bij 60 miljoen gaan nadenken om hem te verkopen.
3 0
JanTa
Boskamp moet eens leren omdenken. Ajax is de enige club in de eredivisie die zijn spelers niet meer hoeft te verkopen om zijn begroting rond te krijgen omdat ze nu zoveel eigen vermogen hebben. Dat hebben we te danken aan een uitstekende jeugdopleiding en een spaarzaam beleid dat nu zijn vruchten begint af te werpen.
4 0
Youri08
Klopt niet helemaal, Je (positieve) eigen vermogen heeft niets met je begroting te maken maar is wel handig op het moment dat je begroting niet sluitend is (dus verlies maakt). Ik ken de begroting van Ajax niet dus kan niet oordelen of ze zonder transfer inkomsten ook een positieve begroting hebben. Ik vermoed dat ook Ajax ieder jaar wel wat moet doen op de transfer markt om geen verlies te leiden. Correct me if i am wrong.
0 0
TheRiviera
Begroting van Ajax is dit seizoen 85 miljoen.
0 0
chrisjuhhh
begroting is exclusief de transfers.
0 0
Youri08
Ok, en dan hebben we ieder jaar, geschoond van transfers, een positief resultaat?
0 0
chrisjuhhh
ze begroten op inkomsten seizoen kaart . televisie shirt sponser overige sponsoren en begroten EL met 1x overwintering .
Links rechts komt er ook veel binnen .

sorry me komma s werken klote .

Maar transfers worden ook teken gelden mee vast gezet etc
0 0
Youri08
Dat begrijp ik maar maken we winst zonder transfers?
0 0
RoodWit
Kans op het behalen van het kampioenschap is vele malen groter met Sanchez dan zonder, gelukkig zien de heren bij Ajax dit ook in. Kun jij je bankrekening wel aandikken, maar wanneer wij weer een jaar droogte mee gaan maken krijg je de meute tegen, ongeacht.

Maar ik zeg altijd, wanneer een club met vermogen met geld begint te smijten dan houd het op een gegeven moment op en ben je dan kansloos.

3 0
dezeman
Het lijkt mij niet meer dan normaal dat je het eerste bod op zo'n gewilde speler als Sanchez afwijst, ook al is het dan 40 miljoen. Tottenham is lang niet de enige club met interesse en ook niet de enige die 40 miljoen kan en wil betalen. Laat maar lekker een aantal ploegen tegen elkaar opbieden en haal het onderste uit de kan. Of laat Sanchez een nieuw contract tekenen en verkoop hem volgend jaar, nadat je tijd hebt gehad om al vantevoren een vervanger te halen. Logischer dan wat Ajax nu doet kan het niet, zelfs al had de club het geld wel nodig. Die 40 miljoen krijg je sowieso wel, maar misschien kan het wel 60 miljoen worden als andere clubs ook gaan bieden. De transfermarkt is helemaal idioot momenteel, dus waarom niet...
2 0
Pheadrus
Sanchez is heel belangrijk voor de Ligt, voor Casseira en Orejuela en voor het gehele team. Heel goed dat Mark zijn contract verbeterd en het bod afwijst. Volgend jaar is hij nog steeds 40 mil waard of meer. Bovendien; is Tottenham de droom club voor Sanchez? Wil hij niet veel liever naar Spanje? Laat RM en Bar maar tegen elkaar op bieden.
0 0
sdds
wel mooi dat er zo veel taal verbeteraars op as zitten. zou dat ook op FR12 zijn.
0 -1
Leo252
Nee hoor, daar weten ze niet wat wel of wat niet goed geschreven is.
Laat staan dat ze het kunnen verbeteren.
0 0
Murph
daar doen ze niet zo moeilijk lijkt hier wel het Nederlands dictee (nu maar hopen dat ik geen spel foutje heb gemaakt)
0 0
sdds
Ik geef u een 9 hahaha. laat iedereen in zijn waarde vind ik een punt hier en daar verkeerd of een taal foutje doe niet zo moeilijk linkse taal verbeteraarse rot honde. boem dat is eruit wat irritant hier.
0 0
ratje
De eerste letter van je zin is al fout.
0 -1
sdds
Hier de eerste linkse taal verbeteraar
0 0
AFCARSCA
Dat wij in de positie zijn om dit te weigeren, maakt andere clubs bloed nerveus en dat vind ik machtig om te zien. Dan hoor je hier soms mensen zeggen dat we feyenoord en psv op achterstand hadden moeten zetten, zoals Bayern dat in Duitsland doet. Financieel zijn we nu dus al zover, het sportieve gedeelte kan nu geschapen worden.
5 0
3*stars*3
Veel geld maar Ajax hoeft niet te verkopen en hier geven ze een goed signaal mee af.
Onze concurrenten kunnen 20mil niet eens afwijzen.
Sterker nog, 20mil is al een hoofdprijs voor hun.
0 0
foroloca
Die zit alleen, maar te duimen dat hij vertrekt net als die 010ers die hier even een accountje aanmaken, doodsbang zijn ze voor Ajax.
0 0
NouriVandeBeek
Bij 45 M zou ik Sanchez ook verkopen. Dat is gewoon een monstergedrag voor een verdediger uit de Eredivisie.

Natuurlijk zou het een aderlating zijn, maar het is ook de helft van je begroting.
1 -2
ambtenaar
Man man wat boeit dat geld, je bent toch supporter. Je wilt toch de beste spelers op het veld staan.
0 0
3*stars*3
Precies en daarom is het alleen maar goed dat Ajax niet mee akkoord is gegaan en dat we nu naar het sportieve plaatje kijken en daaraan werken.

0ff, Kut begin voor Frank.
25min gespeeld en 0-2 achter tegen Huddersfield. Riedewald zag er slecht uit bij die 0-2...
0 0
ambtenaar
Zonde, maar zo kennen we Riedewald wel een beetje.
0 0
ambtenaar
Man man wat boeit dat geld, je bent toch supporter. Je wilt toch de beste spelers op het veld staan.
0 0
Daniii
Wat brengt die 5mil extra dan zoveel meer op?
0 0
AjaxfanRuben
Een nieuwe sanchez halen ;)
1 0
jARO
Als het niet puur voetbaltechnisch is komt daar werkelijk nooit een zinnig woord uit. IQ niet hoger dan zijn lichaamstemperatuur.
0 0
L1tman3n
Of zn body mass index
0 0
nuff-said
Als ik ajax was ik doe em echt weg voor dat bedrag. Zet veltman weer centraal en haal een goede rechtsback. Of is die orejuelo ofzo rechtsback?
0 -6
AFCSANCHEZ
Oke, bedankt Johan.
0 -1
sdds
even overnieuw jaloers heerlijk hahaha
0 -1
Dennisjez
Opnieuw, overnieuw bestaat niet
3 -2
Murph
Ja juf
4 -1
Dennisjez
Je mag een cadeautje uitzoeken na de les!
1 0
Murph
kreeg meestal sticker
0 0
sdds
jalousie heerlijk
1 -1
sdds
met een z
0 0
Edski
En een oe
0 0
AFCARSCA
lol :')
0 0