Scorito-tips: Derksen ziet niks in Lamprou

BvdPloeg, 11-08-2017 om 22:00, 3844 views, AS | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Johan Derksen zou Kostas Lamprou niet opstellen in zijn Scorito-elftal, zo blijkt uit zijn quotes bij Voetbal Inside op vrijdagavond. De analist vindt het schandalig dat de Griek naar Ajax is gehaald als derde keeper.

'De keeper van de F1 is door zijn rug gegaan', grapt René van der Gijp over de goalie. Derksen op serieuze toon: 'Het kan eigenlijk niet bij een topclub. Als tweede en derde keeper haal je doelmannen die rustig zijn. Hoezeer ze ook zeggen dat ze de concurrentiestrijd aangaan, je haalt niet iemand die nu al zegt dat hij hogerop wil.'

De heren aan tafel lijken verder niet bijster onder de indruk van PSV. Mocht Derrick Luckassen daar op het middenvelder worden geposteerd, dan lijken de Eindhovenaren een zwaar seizoen tegemoet te gaan. 'Die kan alleen in de mandekking spelen', aldus Van der Gijp. 

Ajax Showtime en Scorito hebben ook dit seizoen weer besloten om een subpoule aan te maken voor het spel TopCoach. Doe geheel GRATIS mee (er komen ook geen kosten bij en je kunt ook geen geld inzetten om voordeel te behalen) en win mooie prijzen!

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
appiehappie
Johan Derksen ziet niks in kabouter Lamprou.

Wie wel ?
0 0
Web
Gisteren niet gezien, topsport gekeken WK atletiek

Maar waar gaat het om, een jaar contact door blessures en derde keeper, ik zie het probleem niet
0 0
AFCARSCA
De keeper van de f1 is door zijn rug gegaan, van daar Lamprou. Ik kijk geen vi meer, vanwege de bekende bullshit, maar als ik dit lees, moet ik toch wel heel erg hard lachen.
0 0
jaribombari
Hihihi hij is klein hahahaha hij lijkt wel een kabouter hihihi het kleine broertje van sneijdertje hahahahaha....

Slap kut programma.
4 0
ambtenaar
Haha precies
0 0
Jappindo
Nog nooit zo'n goeie tip gehad.
5 0