'Twijfel of ik het in deze tijd gered zou hebben'

JesseTH, 26-06-2017 om 14:10, 9330 views, 1900 Magazine |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

John van 't Schip is lovend over de snelheid van Justin Kluivert en is vooral ook te spreken over David Neres als buitenspeler. In het 1900 Magazine spreekt verder Bryan Roy over Amin Younes en hoe het is om in het hedendaagse voetbal buitenspeler te zijn.

'Justin is sneller dan ik was. Veel sneller', begint Van 't Schip complimenteus. 'Ik had weer een betere voorzet, al moet ik wel direct denken aan die mooie assist op Davy Klaassen tegen Schalke 04. Peter Bosz zette Traoré vaak ook aan de rechterkant. Dat is weer een heel andere buitenspeler. Een linkspoot op rechts. Liever zie ik hem in de spits. Dan is David Neres wat mij betreft meer een buitenspeler. Met zijn snelheid en inzicht.'

Roy gaat verder over Younes. 'Als linksbuiten kreeg ik veel meer ballen dan Amin Younes nu krijgt. Daarom is het voor een buitenspeler in deze tijd ook veel moeilijker. Ik betwijfel zelfs of ik het in deze tijd wel gered zou hebben', vraagt hij zich realistisch af. 'Fysiek wordt er steeds meer gevraagd op de vleugel. Het heeft er ook mee te maken wat voor middenvelders er achter je lopen. Als Ziyech in zijn taak speelt dan hebben de buitenspelers rendement. Anders niet. Zoals Ajax nu speelt, met een verdedigende middenvelder en twee halve nummers tien is het voor buitenspelers lastig hoor. Ik denk ook dat Younes beter kan dan wat hij tot nu toe heeft laten zien.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ferd
Goeie gast die Bryan, sympathiek.

Ik werkte als vertegenwoordiger in de tabaksindustrie en was bij een klant op het gelderlandplein. Bryan komt binnen voor een nieuwe aansteken en zegt 'die hervulbare aanstekers werken na een paar keer vullen miet meer' dus ik leg hem uit dat je ze voor het vullen moet ontluchten en doe het voor. Een paar maanden later ben ik weer in de winkel en Bryan stapt binnen, zie me en zegt gelijk 'nog bedankt voor de tip, alle aanstekers doen het weer'.

Dick van Burik is daar trouwens ook vaste klant
0 0
V12
Het is voor een buitenspeler juist makkelijker met de punt naar achter. Jammer dat een trainer van Ajax dat niet inziet. Hopen dat hij geen teamtrainer wordt.
0 0
AFCA-B93
Waarom is dat makkelijker dan? Is wel makkelijk om zomaar iets te zeggen, maar kan je het ook onderbouwen
1 0
Michels
MOFF: Het is me al vaker overkomen, en ik zie het ook wel eens bij anderen gebeuren: een 3dubbele post wat soms voorkomt als je via de app reageert. Kan ik hier zelf iets tegen doen of moet ik gewoon wachten op een muppetdate van de app?
0 0
mvdk
Dat is een bekend iets inderdaad. Heb het doorgegeven.
0 0
Lazell
Reken er maar niet op dat het verholpen wordt. Ze geven niet graag geld uit aan de app. Te duur.
0 0
AIR-S
"meer aan buitenspeler?"

Ik weet niet of dit artikel letterlijk gekopieerd is, maar de interpunctie kan echt een stuk beter.
0 -1
Michels
Interpunctie?! Je weet dat dat het gebruik van leestekens is? Het voorbeeld wat je aangeeft is dus geen interpuntie fout, maar een orinaire schrijffout. Perongeluk 2x een 'a' aangeslagen ipv 2x een 'e'... Als je graag slim wilt overkomen en mensen wil pakken op hun fouten, doe het dan alsjeblieft wel goed...
1 -2
klompv
Interpuntie, orinaire, Perongeluk.
Lijkt me ook alledrie VAUDT.........

Nogmaals, goed genoeg? :-)
0 0
gi0vanni
Interpunctie, ordinaire en Per ongeluk zou het moeten zijn. Dat zijn foutjes maar zolang je begrijpt wat er staat is dat niet zo erg.

Ik ben dyslectisch en maak ook foutjes maar de iedereen begrijpt me.
0 0
Michels
Geeft niet joh, tussen de slimste mensen ooit zaten erg veel dyslectici. Jongens als Einstein, Mozard, Picasso, da Vinci en Graham Bell hadden last van dyslexie. Je begeeft je dus in prima gezelschap! ;-)
0 0
DaenerysTargaryen
Mozar, r niet in 't kofschip, dus met een t. Ofzoiets
1 0
Michels
Hahahaha! Kijk, dat vind ik humor! +1
0 0
Michels
He, dat is raar... Dus omdat jij, na 3 uur door mijn berichtje gespit te hebben, nóg een spelfout weet te vinden en je reactie aanpast, moet ik ook ineens een nieuwe reactie plaatsen? Raar... Weet niet hoe het op de computer is, maar bij mij in de app staat hij er niet meer tussen.
Anyway: je hebt gelijk, allemaal spelfouten! Dyslexie...
1 0
AIR-S
Gast, ik weet heel goed wat interpunctie is. Het voorbeeld dat ik gaf was van een typfout. Maar als je er wat voorbeelden van wil hebben uit de tekst, bij deze:

Zoals Ajax nu speelt, met een verdedigende middenvelder en twee halve nummers tien is het voor buitenspelers lastig hoor.

Of deze zin:

Dan is David Neres wat mij betreft meer een buitenspeler. Met zijn snelheid en inzicht.

Je mag niemand meer wijzen op typ fouten? Het is een artikel voor een groot publiek... Dan is het wel zo netjes dat er geen typfouten in staan toch? ;)
0 0
Michels
Heey, je hebt gelijk hoor. Maar je gaf een foutief voorbeeld bij je stelling. Dus wanneer je dan mensen wilt verbeteren, doe het dan goed. Voor de rest ben ik juist heel erg voor het verbeteren van mensen, aangezien je anders nooit zult leren wat je fout doet en de volgende keer dus gewoon weer dezelfde fout zult maken. Beetje in de trant van "anders leer je het nooit..."
1 -2
Felix Gassenlicht
jaja dikkertje dap, heb jij het toen wel gered dan?
2 -6
jvs
Ik weet niet of ik de reactie zo goed vind. Wel hele goeie naam. Felix Gassenlicht. Effe hardop gelachen. Van mij toch plusje.
0 0
FlyingDutchMan
I like!
0 0
Sterretje73
Heb jij hem ooit zelf zien spelen ? Wat een Kauutee reactie....
0 0
skinny hein
heheheheh humor
0 0
EuforischeRealist
4 seizoenen in het eerste van Ajax en daarna wat ongelukkige keuzes gemaakt. Desondanks in de Serie A, Premier League en Bundesliga gespeeld verdeeld over 8 seizoen.

Al met al ruim 300 wedstrijden op het hoogste niveau en daarnaast ook nog 32 interlands voor Nederland (9 goals). Ik zou zeggen van wel ja, al wat het geen absolute topper als je dat bedoeld.
1 0
DeWareRealist
Heb jij het gered?
0 0