Mulder over Keizer: 'Kan flink aan de bak'

FinnDekker, 19-06-2017 om 21:45, 4882 views, Peptalk | Bestel nu het nieuwe uitshirt van Ajax.

De aanstelling van Marcel Keizer is de juiste keuze volgens Youri Mulder. Dat is wat de oud-voetballer stelt aan tafel bij Peptalk van Ziggo. De analyticus vindt vooral de keuze om iemand intern door te schuiven een goede zet. Of Keizer daadwerkelijk goed genoeg is, moet gaan blijken.

'Ik zag het niet aankomen, maar Ajax wordt geleid door oud-voetballers. In de leiding zitten mensen die zelf in de top gespeeld hebben. Overmars, Van der Sar, Bergkamp bijvoorbeeld, het technische hart. Die kunnen dus goed bepalen of iemand een goede coach is. Dat is wat Cruijff graag wilde', aldus Mulder.

'Het is een goede coach. Hij heeft het goed gedaan. Zijn teams spelen aardig voetbal, maar je moet wel zo'n kleedkamer onder controle hebben', stelt Mulder, die daarmee onder andere de positie van Klaas-Jan Huntelaar bedoelt. 'Dolberg is eigenlijk de eerste spits van Ajax. Hoe gaat hij Huntelaar tevreden houden? Hij kan flink aan de bak.'

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
wladimir
KJH weet dat hij tweede spits is. Desalniettemin zal hij gewoon aan voldoende minuten komen. KJH is terug om terug te komen en in de toekomst bij Ajax aan de slag te kunnen.
0 0
Labrador
Mulder is stiekem Ajacied. Hij liep rustig op de fanzone in Stockholm ;)
0 0
chrisjuhhh
Hij heeft wel gelijk met wat hij zegt .
Al die spelers die er rondlopen bij Ajax die zgn verguisd worden hier hebben allemaal op hoog niveau gespeeld , dus weten ze donders goed of een trainer goed of niet goed is .
2 0
Ajacied33
Vergeet niet dat zijn vader jaren bij Ajax gespeeld heeft he
1 0
Ferd
En dat Youri zelf uit de Ajax jeugd komt
1 0
John63
Lijkt me logisch,hij is niet aangenomen om achterover te leunen. En Huntelaar weet dat ie niet de 1e spits is. Hoezo tevreden houden? Hij weet waar ie voor kwam. En als hij laat zien waar ie goed in is kan dat eventueel veranderen.
6 0
grannig mokum1
Precies D
0 0
Ajax meister
Zo alle Mulders aan het woord geweest, of komt er nog ergens een jr. jr. uit de hoed.
3 0