'Doen alsof club jaren achteruit is geworpen'

JesseTH, 19-06-2017 om 07:37, 6081 views, Algemeen Dagblad | Bestel nu het nieuwe uitshirt van Ajax.

Willem van Hanegem denkt en hoopt tegelijkertijd niet dat Ajax instort nu Peter Bosz de deur in Amsterdam achter zich dicht heeft getrokken. Hij ziet in Marcel Keizer een relatief onervaren vervanger, maar gelooft in zijn aanstelling.

Ajax gaat het doen met Marcel Keizer als trainer. Sommige mensen doen net of de ploeg jaren achteruit is geworpen omdat Peter Bosz er weg is. 'Flauwekul', begint Van Hanegem zijn column optimistisch in het Algemeen Dagblad. 'Ze zullen bij Ajax iets zien in Keizer, al zal hij niet gehaald zijn op basis van zijn cv. Een trainer die bij Emmen, Cambuur en Telstar werkte, dat is erg mager. En dat hij met Jong Ajax leuk presteerde in de Jupiler League, zegt mij weinig. Ajax had gewoon grote talenten op het veld en het niveau in de eerste divisie is werkelijk om te huilen.'

Van Hanegem voorziet een pittige opdracht voor de oefenmeester. 'Voor Keizer is het straks lastig, want bij alles wat hij doet zullen mensen zeggen dat het zogenaamde technisch hart het zo zal hebben gewild. Maar hij verdient een eerlijke kans. Nee, niet omdat hij een neef is van Piet Keizer, een man die ik heel hoog had zitten. Maar om te laten zien dat een club als Ajax niet instort als een trainer opstapt.'

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JanTa
Michels, Cruyff, v. Gaal en Frank de Boer komen allemaal uit de eigen gelederen en dat heeft Ajax geen windeieren opgebracht dus waarom ook niet met Keizer?
0 0
Redrum
Fijn om te merken dat Willem nog steeds begaan is met ons. Het succes van zijn club is hem niet naar het hoofd gestegen.
4 -1
3*stars*3
Niet vergeten dat hij een gruwelijke hekel. aan Bosz heeft, dus Bosz gaat hij nooit credits geven voor spel van vorig seizoen.

Dat fey kampioen is geworden, zorgt ook voot wat rust in lichaam van Wim en dan kan hij wat positief zijn over de club Ajax.
1 0
OKP-AFCA
Geen woord gelogen, Willem.
5 0
MáximaZorreguieta
Je zou bijna denken dat hij toch ook een klein beetje fan is.
4 -3
Kaito
Volgens mij is het wederzijds. Willem is een held en zijn columns zijn van hoge kwaliteit.
2 -1
EuforischeRealist
Het grote indekken begint weer!
1 -2
Redrum
Ik las op voetbalprimeur een artikel van Willem over zijn eigen club en het lijkt erop dat hij zich zorgen maakt. Hij geeft aan dat Feyenoord met de huidige selectie niet aan kan komen in de CL en daar kan ik hem natuurlijk geen ongelijk in geven.
6 0
Ajax meister
Feijenoord heeft dit jaar gewoon extreem veel geluk gehad, zal niet nog een keertje gebeuren.
0 0
Pierre Heno
en Ajax heeft zeker altijd pech ?
0 0
T.reckveugel
Nee, Naaihuis is geen pech, maar maffia
0 0
Rujar
Wacht maar tot Ajax weer boven Feyenoord staat.
2 0
Pierre Heno
yeah! Wow! Topbijdrage weer!
0 0
gi0vanni
Ajax staat al boven Feyenoord. We beginnen altijd op de 2e plaats als ADO er bij zit. :d
0 0