Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

'Voor hem niet slecht dat Bosz is vertrokken'

SJvanveen, 18-06-2017 om 14:27, 8563 views, ELF Voetbal |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Mitchell Donald, ex-Ajacied, denkt dat het voor Jairo Riedewald misschien goed is dat Peter Bosz is vertrokken bij Ajax. De jonge verdediger raakte onder de inmiddels oud-trainer van Ajax zijn basisplaats kwijt en onder Marcel Keizer liggen er misschien wel weer kansen.

Tegenover ELF Voetbal spreekt Donald in een groot interview over zijn tijd bij Rode Ster Belgrado, maar komen ook Pantelic en zijn contact met zijn oud-ploeggenoten bij Ajax ter sprake. 'Ik zie sommige jongens uit mijn tijd van Ajax nog weleens op feestjes, dan praten we even bij. Iedereen gaat toch zijn eigen weg en heeft zijn eigen carrière. Ik heb wel een mooie tijd gehad in Amsterdam', begint Donald, jeugdproduct van de Amsterdammers.

'Zeker ook als ik nu kijk met wie ik heb gespeeld bij Ajax, is dat toch wel speciaal geweest. Huntelaar, Stam, Sneijder, Davids, Suárez. Ik vond het mooi om te zien hoe Ajax dit seizoen met zoveel jonge jongens zo ver kwam in Europa', vervolgt de middenvelder, die over Riedewald te spreken komt. 'Mijn broertje is goed bevriend met Jaïro. Voor hem is het misschien niet zo slecht dat Bosz naar Borussia Dortmund is vertrokken. Ook al heeft Bosz het heel goed gedaan met het team.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JPC40
Ik ben benieuwd of Marcel met een grote selectie kan werken.
0 -1
ajax4ever01
Er komen nog 3 kanonnen volgens Marc
0 -1
31xAjax
Riedewald is op LCV minder dan Viergever/de Ligt, op LB minder dan Viergever/Sinkgraven en op 6 minder dan een stuk of 4 anderen.

Wat maakt t dan uit wie de trainer is Mitchell???
5 -1
jaribombari
Komt inderdaad gewoon tekort. Had al grotere stappen moeten maken. Lekker verkopen.
1 0
Causio
Waarom gooit hij in een finale de bal naar een tegenstander waar een dodelijke tegengoal uitkomt? Even smartelijk als zijn gelijkmaker en winnende in blessuretijd bij zijn debuut ooit glorieus waren.
4 -2
EVH
Dat was inderdaad een hopeloze inworp ja.
3 0
Van Reenen
Volgens mij heb ik ergens gelezen dat Ajax een nieuwe linksback wil aantrekken. Maar als Veltman ook verkocht wordt, wie gaat dan rechtsback spelen? Tete is al weg!
0 0
ram
Dan komt er ook een nieuwe rechtsback... Lijkt me nogal logisch. Daar heeft een (nieuwe) linksback niets mee te maken.
1 0
NouridolbergNeres34
Een aankoop en Zeefuik.

Hebben ook een nieuwe CV nodig alleen nog maar De Ligt Sanchez en Viergever Riedewald. Westermann vertrekt Veltman waarschijnlijk ook. En als volgend seizoen Sanchez vertrekt zou het wel lekker zijn als de nieuwe Cv al gewend is bij Ajax. Zie ook riedewald misschien nog wel vertrekken. Overmars krijgt het nog druk.
0 0
Noxin
Vier spelers voor twee posities, prima toch?
1 0
NouridolbergNeres34
Als riedewald blijft inderdaad prima.
0 0
ram
En toch zou ik niet weten waar Jairo zou moeten spelen. Hij is op al 'zijn' posities voorbijgestreefd door anderen.
3 0
ajax4ever01
CVM?
0 0
Lazell
Heeft paar goede potten op 6 gespeeld. Misschien in sommige wedstrijden zo spelen:
Ziyech - vd Beek
----Riedewald----

Talent heeft hij wel. Kan goed zijn dat hij pas op zijn 22ste ofzo echt opbloeit. Niet iedereen staat er vanaf zijn 17e of 18e zoals Dolberg en De Ligt.
1 0
ram
Zeker, ik vond hem een paar keer geweldig op die positie en zou het Keizer niet kwalijk nemen als ie het zou proberen. Maar ik denk dat Donny en Frenkie daar nu verder zijn. Vooral qua handelingssnelheid dus.

Wat betreft leeftijd heb je helemaal gelijk. In Nederland brengen we spelers heel snel en spelers verwachten dat ze op hun 20e al dé man zijn. In Engeland ben je op je 22e nog een jeugdspelertje die mag hopen op minuten. De kans bestaat wel degelijk dat Riedewald nog heel goed wordt als we hem nu verkopen.
0 0
Ajax4life16
Hij stond er op zijn 17e en 18e wel, alleen nu niet echt meer. In elke wedstrijd die hij speelt zie je de onzekerheid, en dan kan je het wel afschuiven op wedstrijdritme ofzo, maar volgens mij is hij gewoon niet goed genoeg (op dit moment)
2 0
ajax0916
Precies, en altijd die lakse houding, slap en zonder durf
2 0
FlyingDutchMan
Exact mijn gedachte, dan kreeg hij een keer de kans en dan loopt hij te prutsen met zijn nonchalante slappe ingrijpen.. Zo zonde want Jairo heeft alle ingredienten om een topper te worden, maar als je dat 1x in de 10 wedstrijden laat zien..
1 0