'Dortmund prachtig, maar zou bij Ajax blijven'

BartVeenstra, 03-06-2017 om 10:40, 14814 views, RTV Noord-Holland |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Voormalig voetballer Rinus Israël heeft tijdens NH Sportcafé, het radioprogramma van RTV Noord-Holland, Peter Bosz aangeraden om trainer te blijven van Ajax. Desondanks vindt de voetbaltrainer Borussia Dortmund een geweldige club.

'Dortmund is een prachtige club, een moeilijke keuze. Ze hebben op dit moment wel een aardige selectie, maar er wordt wel aan hun spelers getrokken', begint Israël. 'Aubameyang gaat misschien naar PSG en je hebt altijd te maken met Bayern München. Het is moeilijk om kampioen te worden. Het is een prachtige club om te trainen, maar er ook succesvol zijn, is iets anders. Wat ik zou doen? Ik zou bij Ajax blijven, omdat je contract daar nog twee jaar doorloopt. Als Ajax deze selectie bij elkaar kan houden, is de kans er groot dat ze alleen maar beter worden.'

Commentator Vincent Schildkamp zou een overgang van Bosz naar Borussia Dortmund wel begrijpen. 'Bij Dortmund kan hij op dezelfde manier werken, alleen met betere spelers die verder zijn in hun ontwikkeling', aldus de verslaggever, waarna er ook nog even gesproken wordt over de terugkeer van Klaas-Jan Huntelaar. Oud-doelman Jan Jongbloed noemt het een verstandige keuze. 'Het gaat niet altijd als je met Dolberg speelt, dus dan is het lekker met Huntelaar die luchtduels kan winnen. Of Cassierra niet goed genoeg is? Bij Ajax spelen allemaal goede spelers. Als ze jong zijn, moeten ze nog aan Amsterdam wennen. De scouting van Ajax haalt geen slechte spelers.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
grannig mokum1
Hoe je ook went of keert, het draait toch om duku's
Dus hij gaat naar Dortmund
0 -1
gi0vanni
Ik hoop dat hij blijft maar wat zou jij doen als je een mooie baan hebt maar er komt een nog groter bedrijf waar je het zelfde kan doen met beter materiaal en een salaris dat 7x zo hoog is?

Als je als club verder wil moet je hem aan zijn contract houden maar ik denk dat hij als Bosz weg wil een goede kans maakt bij de rechter. Nogmaals ik hoop dat hij nog twee jaar blijft.
0 0
BvD27
Ik denk dat hij wel bij Ajax blijft. Hij doet dit voor Ajax, voor de supporters. Kijk hoeveel lof hij heeft gekregen ook al is Ajax geen kampioen geworden. Bij dortmund strijd je nergens om. Bayern wordt wel kampioen en zonder Aubameyang doe je Europees gezien ook onder ten opzicht van andere teams.. Reus is een geweldige speler maar ook 50% van de tijd geblesseerd..
0 -1
hallo1
Het verhaal dat spelers en trainers spelen voor de fans van een bepaalde club is iets wat ik al 15 jaar niet meer geloof. Er zijn een paar uitzonderingen, maar voor de rest is het allemaal het grote geld en de sportieve uitdaging achterna. Dat goed recht hebben ze, want als Bosz komend seizoen geen prijs pakt wordt hij hier ook afgefikt. Het betekent wel dat Ajax in de zwakke Eredivisie altijd een komen en gaan van spelers en trainers gaat zijn.
0 0
EVH
"Hij doet dit voor Ajax, voor de supporters"

Hij kan vier / vijf keer zoveel verdienen. Ze spelen voor ca 82000 toeschouwers. Ieder jaar vrijwel zeker CL. Nog betere spelers.

Ajax is kansloos.

Kan wel janken..
3 -1
Red Devil
Het zou heel jammer zijn als hij vetrekt maar ook begrijpelijk want als ze ons zo'n zak met geld voor de neus houden zijn we ook weg.
Met deze eventuele overstap stelt hij zijn oude dag veilig.
maar wie moet hem dan gaan opvolgen???
1 0
Dick
Hoeveel heb je eigenlijk nodig voor je oude dag ?
0 0
chrisjuhhh
vraag je dat aan Advocaat die weet dat wel :)
2 0
Dick
Dick heeft veel maar geeft niet veel.
0 0
Voetbal1900
Zou wel een hele Duitse streek zijn als hij gaat!
2 0
Lekiam
Het zou wel in de lijn van Bosz liggen. Is overal maar 1 seizoen
2 -4