'Het winnen van zo'n finale is zo speciaal'

BvdPloeg, 23-05-2017 om 08:13, 2263 views, De Telegraaf |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Stefan Pettersson drukt de Ajax-spelers in De Telegraaf op het hart dat winst tegen Manchester United zorgt voor ongekende vreugde. De Zweedse oud-Ajacied legt in de krant uit wat een finale met een speler doet. 

'Het winnen van zo’n finale is zo speciaal. Dat maken niet veel spelers mee en vergeet je nooit meer. Vroeger was het al spannend, maar nu wordt het ook nog eens over één wedstrijd op neutraal terrein gespeeld. Dat maakt het allemaal veel heftiger', aldus Pettersson.

Met speciale aandacht zal de oud-spits kijken naar Kasper Dolberg. 'Ik hoop dat hij nog een jaar of twee bij Ajax blijft, dat zou goed zijn voor zijn ontwikkeling. Op die manier kan hij een stabiele basis creëren, om daarna misschien de stap hogerop te maken. Vooralsnog doet Kasper het natuurlijk heel goed bij Ajax. Hij oogt heel rustig en daarin zie ik een beetje mezelf van vroeger. Ik vind het mooi dat er weer een Scandinaviër zo succesvol is in de punt van de aanval van Ajax. Maar ik zou het ook heel leuk vinden als er over een tijdje een echte Nederlandse Ajacied uit de jeugdopleiding doorgroeit tot eerste spits. Dat komt nog wel als ze zo doorgaan...'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxinho
Sierhuis
0 0
Siemmie
Off: Weet iemand nog een leuke plek in de stad waar je de wedstrijd kan kijken? Museumplein lijkt me geweldig maar zo vol.. Die 100.000 supporters gaan er zeker weten komen.
1 0
AFCAMM
Café Kuijper. Niet heel ver van waar De Meer stond.
Marktkantine zendt het volgens mij ook uit.
0 0
RaynoFischer
Ik ga zelf Museumplein, maar ik denk dat het bij Leidse ook gezellig kan worden ;)
1 0
Siemmie
Dat is ook wel leuk indd
1 0