Het nieuwe thuisshirt is bekend! Check hem op de officiële Ajax-site.

Van Aerle: 'Ajax leeft meer dan Feyenoord'

BvdPloeg, 21-04-2017 om 10:20, 6113 views, De Telegraaf | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Berry van Aerle en Willy van de Kerkhof hopen in De Telegraaf dat PSV zondag nog eens alles uit de kast haalt om te winnen van Ajax. De Amsterdammers komen op bezoek en hebben drie punten nodig in de titelrace, PSV is al zo goed als uitgespeeld. 

'Natuurlijk is het een verloren seizoen, maar ik hoop dat de spelers toch nog een keer het beste uit zichzelf kunnen halen. Voor de club, het publiek, maar ook voor zichzelf. Dit zijn wedstrijden die je als voetballer altijd moet willen winnen, ongeacht wat je er nog wel of niet mee kunt bereiken', stelt een gekrenkte Van Aerle vast. 'Het zou mij echt veel pijn doen als PSV ook nog van Ajax zou verliezen. Wedstrijden tegen Ajax maken altijd iets extra’s los in Eindhoven. Dat leeft op de een of andere manier toch meer dan wedstrijden tegen Feyenoord.'

Van de Kerkhof doet ook een beroep op de PSV-spelers. 'Het is een heel teleurstellend seizoen, maar tegen Ajax kunnen ze hun geschonden blazoen een beetje oppoetsen. Natuurlijk doet het pijn om te zien dat een club als PSV niet meer meedoet om de prijzen. Maar ik hoop wel dat de spelers in hun eergevoel geraakt zijn. Het is niet voorgekomen dat ze boven zichzelf uitstegen, zoals in voorgaande jaren wel gebeurde. Tegen Ajax hoop ik nog een keer het ouderwetse PSV te zien.'

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JanTa
Als beide gewoon hadden gezegd van we hebben zo'n pesthekel aan die arrogante Amsterdammers dat alles veroorloofd om ze van de titel af te houden. Nu lees ik een kulverhaal.
0 0
behangdelul
Ach, dit zijn dezelfde mensen die PSV tot vorige week de titel nog zagen pakken. Dit kun je maar op 1 manier beantwoorden: afstraffen met 2 goals verschil!
2 0
de-Ajacied
Door de wedstrijd tegen Ajax als wedstrijd van het jaar te zien kwalificeer je jezelf meteen als provinciaal clubje. Voor Ajax maakt het niet uit tegen welke boeren ze spelen psv, feijenoord of groningen. Ze vinden zichzel allemaal superboeren.
0 0
DannTheDon020
Clickbait
3 0
w86
Provinciaaltjes. Bij PSV is het seizoen gered als ze toch nog van Ajax weten te winnen. Het lijkt ADO wel.
4 0
Rukboor
Laat die lui lekker hun minderwaardigheid complex vasthouden.
Als 1 wedstrijdje niet verliezen van Ajax hun seizoen kan redden, moet je toch echt wel diep gezakt zijn lijkt me.
Klopt ook wel als ik de interviews na afloop van wedstrijden met Cocu zie, een en al droefenis straalt die man uit.
0 0
Redrum
Echt heel sneu eigenlijk dit. Teksten als deze horen bij clubs als Utrecht en Groningen, maar blijkbaar is psv nog dieper gezonken dan ik al dacht. Paar frisse jongens erin en wegspelen die gasten.
0 0
Stuyvesant
En utrecht, twente, groningen, az, heerenveen, feyenoord, vitesse, nec......
1 0
gi0vanni
En die andere 7 clubs. :d

o.0 We spelen tegen het grote Ajax op, nu moeten we een stapje meer doen als normaal. Mooi man.
2 0
3*stars*3
Idd...
1 0