Het nieuwe thuisshirt is bekend! Check hem op de officiële Ajax-site.

Stevens: 'Schalke-Ajax moest al beslist zijn'

BVeenstra, 20-04-2017 om 18:55, 3920 views, NOS | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Volgens Huub Stevens had de Europa League-kwartfinale tussen Schalke 04 en Ajax al beslist kunnen zijn. Ajax won vorige week in eigen huis met 2-0, maar gezien de kansenverhouding had het ook zo maar 4-0 of 5-0 kunnen zijn in Amsterdams voordeel.

'De agressiviteit bij Ajax was groter, daarom kwam Schalke niet in zijn spel. Ze hebben de uitslag te danken aan hun keeper, want eigenlijk had die wedstrijd al beslist moeten zijn', aldus Stevens, die als trainer van Schalke 04 in 1997 de UEFA Cup won met de Duitse club, tegenover de NOS.

De kans dat Schalke 04 dit seizoen de Europa League wint, lijkt door de 2-0 nederlaag van vorige week een stuk kleiner. Om de volgende ronde te behalen, moet Schalke 04 in ieder geval anders optreden dan vorige week. 'Anders zijn ze kansloos tegen Ajax. En als ze zich niet verbeteren hebben ze ook niets in de halve finales te zoeken.'

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
niquedegraaff
Vuile kl..... :P haha
2 -1
AFCAsphere
Hahaha, net even terug gekeken.
0 0
RaynoFischer
Zeker, maar misschien is het ook wel een voordeel dat het niet helemaal beslist is, nu denken de jongens er niet te makkelijk over en gaan we volle bak ;)
1 0
Aeter
Precies en dan blijven ze scherp en in de goede flow zitten.
1 0