Mulder waarschuwt: 'Dan gaat het los'

JesseTH, 20-04-2017 om 12:14, 5412 views, NUSport | Ajax-kleding nodig voor het voorjaar?

Youri Mulder, oud-speler van Schalke, heeft vertrouwen in een goede afloop voor Ajax in de kwartfinale van de Europa League. Hij beseft dat Schalke in eigen huis uit een ander vaatje zal tappen dan in de Amsterdam ArenA, maar ziet bij Ajax voldoende kwaliteit om het te redden.

'Het is op en af met Schalke dit seizoen, ze kunnen opeens weer goed voor de dag komen als ze onder druk staan. Ik vond ze te voorzichtig in eerste wedstrijd tegen Ajax, dat zullen ze nu willen voorkomen. Ze hebben echt een vroege goal nodig, dan gaat het los', is Mulder van mening, die Ajax tevens waarschuwt. 'Ajax moet uitkijken dat het geen vechtwedstrijd wordt.'

'Het grote voordeel van Ajax is dat ze als team goed voetballen, maar ook momentenvoetballers hebben. Als ze een keer wat minder spelen, dan hebben ze met spelers als Hakim Ziyech en Bertrand Traoré de individuele klasse om toch een goal te maken', spreekt hij vol lof over Ajax in gesprek met NUSport. 'De omstandigheden zijn anders, maar Ajax moet gewoon spelen zoals ze vorige week deden. Toen zaten ze er bij balverlies bovenop en creëerden ze in balbezit veel één-tegen-één-situaties. Het wordt heel moeilijk, maar Ajax gaat het halen.'

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
noahdepoah
Dat vechtvoetbal lag ons wel gisteren Haha
0 0
Morrissey
Zucht weer die hel ! Voor Ajax bestaat er maar één echte hel. De 010 hel. Dat zijn meestal 3 punten. Dus.
0 0
Pierre Heno
Mulder waarschuwt..... ( maar ondertussen ziet hij het liefst 'zijn' Schalke 04 winnen en doorgaan naar 'das halb finale').
1 -1
MFox
Belangrijkste is natuurlijk dat we naar de halve finale gaan, dus al verliezen we met 3-1. Mooiste zou natuurlijk zijn als we ook in Gelsenkirchen een monsterlijk goede partij op de mat leggen en winnen. Dat we laten zien geen one day fly te zijn.
1 0
insectenverdelg
t liefst heb ik dat we na een half uur de wedstrijd beslist hebben en dan hoeven we niet verder tot het gaatje te gaan, maar mag je nog wel wat gas terug nemen en wat wisselen ook.
1 0
insectenverdelg
Overigens verwacht ik dat het 1-3 wordt. En zeer simpele overwinning voor Ajax, zonder dat ze ook maar 1 moment in de problemen zijn geweest.

Ik heb Schalke vorige week gezien en ook stukjes tegen Darmstadt. Dit team kan niet opeens een wonder team zij.n En Ajax kan niet opeeens alles kwijt zijn.
2 0
insectenverdelg
einde van t liedjes 90 minuten t uitvak gehoord.
1 0
gras
Ik hoop goddomme toch zo dat Ajax los gaat daar. We draaien de zaken gewoon om.

1 0
chrisjuhhh
Who next ?!
het lijkt wel een open deuren intrappen kampioenschap .
Wie trap er zoveel mogelijk open deuren in ?
2 -1