Swart: 'Ajax heeft het zelf verspeeld'

FinnDekker, 20-03-2017 om 18:07, 2772 views, VP | Heb je al een sjaal van Ajax-Nice

Na het debacle in Kralingen is Sjaak Swart logischerwijs teleurgesteld in Ajax. Het erelid denkt dat de Amsterdammers definitief zijn afgehaakt in de titelrace. Iets waar alleen Ajax voor verantwoordelijk is, zo geeft hij aan. 'Ajax heeft het zelf verspeeld', aldus Swart.

'Ze staan zes punten achter nu. Ze kunnen nog proberen iets goed te maken, maar voor mij is de kampioen bekend.' Ajax speelt nog wel tegen Feyenoord. 'Een Klassieker blijft een Klassieker. Je wil toch van elkaar winnen.' Daarnaast hijgt PSV nu in de nek. 'PSV heeft het in eigen hand. Als die alles winnen en ze winnen van Ajax, dan staan ze gewoon tweede.'

Mister Ajax is tegenover Voetbal Primeur wel te spreken over de prestaties in de Europa League. 'Ajax heeft van de week goed gespeeld in de Europa Cup. Ze hebben gevochten voor wat ze waard zijn, een overwinning behaald en dat vind ik knap', aldus Swart, die blij is met Schalke als volgende opponent. 'Ajax heeft gunstig geloot. Daar hoef je ook niet van te verliezen.'

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
HansBeus
Ajax heeft het gisteren niet verspeeld hoor!.. al vanaf de winterstop is de inzet er niet, de scherpte is er niet, de winnaars mentaliteit is er niet en het is ook geen team dat voor elkaar wil werken!....
Het is gewoon de mentaliteit en de zwaar misplaatste arrogantie .. dit seizoen is weer verloren.
Dan kan je wel 33 keer kampioen van nederland zijn maar zo is het totaal kampioen onwaardig en rest alleen maar nederigheid en respect voor van Bronckhorst met z'n kouwe aardappel dialect brrr.
want hij krijgt ze wel scherp en beginnen ze slap aan een wedstrijd zet hij het in de rust ff recht, nou dat heb ik bij Ajax het hele seizoen niet gezien..
1 -1
Dwergje48
Ik heb het al in een ander topic ook gevraagd laatst, maar kan iemand mij eens goed aantonen hoe hij of zij op de conclusie komen dat de spelers geen inzet tonen?
0 0
Leviathan
En toch ongeslagen na de winterstop.
0 0
Causio
Zelf verkut.
0 0
kevinski94
Dus Excelsior hoeft niet te degraderen??? (grapje heee)
1 -1
ajax4ever01
Je kan zeggen wat je wilt maar Sjaak heeft gelijk
0 0
Mung
Sjaak spuit 11
1 -7
gras
Ok, maar zeg dan zelf wat zinnigs waaruit blijkt dat je zo'n opmerking kunt maken.
2 -2
WyZynDeBeste
Kan uren luisteren naar die man. Geweldige vent.
2 -2
JeayPrince
Verspeeld? Gewoon alles winnen nu, Feyenoord verliest bij ons en vitesse en speelt nog een keer gelijk. Niks aan de hand, gewoon kampioen dit jaar!
2 -9
Rsv
Moet fijn zijn om zo in het leven te staan.
3 0
JeayPrince
Hoop doet leven idd kerel, zet em op!
0 0
JeayPrince
Hoop doet leven idd kerel, zet em op!
0 0
Marcoryn
Huis net afgebrand, vrouw er vandoor met een Marokkaan en kinderen zwaar aan de drugs, maar hij verheugd zich op de bedrijfs borrel en de bitterballen. Geloof me, deze gast kent geen tegenslag.
Gewoon al je potjes winnen en we zijn kampioen en winnen de EL..forza Ajax :-)
2 -1
Timlee117
Ja en wanneer leren ze ervan??
1 0