'Denk dat het gespeeld is na dit weekend'

BVeenstra, 20-03-2017 om 08:35, 4073 views, FOX Sports | Ajax-kleding nodig voor het voorjaar?

Voetbalanalisten Robert Maaskant en Kenneth Perez van FOX Sports denken dat de strijd om de Nederlandse landstitel gespeeld is. Beide heren denken dat Feyenoord binnen afzienbare tijd het kampioenschap zal binnenslepen.

'Of Ajax de titel verspeeld heeft? Ja, dat verwacht ik wel. Feyenoord geeft dit niet meer weg, ze zijn zo stabiel', begint Maaskant, die ziet dat Ajax wat steekjes laat vallen. 'Ze missen ook wat mensen, dus ik ben bang dat het over is voor Ajax.' Ook Perez denkt dat het klaar is. 'Twee weken geleden toen Feyenoord verloor bij Sparta kon Ajax ook drie punten inlopen. Ik denk dat het nu te kort is.'

De volgende wedstrijd voor beide ploegen is uitgerekend tegen elkaar, maar volgens Perez kan het weleens een heel vervelende middag worden voor Ajax. 'Als ze straks bij Ajax winnen, is het zeker gedaan. Want we gaan er nu allemaal vanuit dat Ajax wel even wint van Feyenoord, maar dat is zeker niet zo', aldus de Deen, waarna Maaskant besluit. 'En PSV speelt ook nog tegen Ajax. Ik denk dat het echt gespeeld is na dit weekend.'

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
3sterren
Hoe kunnen ze dat nu zeggen na vorig seizoen?
Toen kwam de ontknoping in de laatste 30 minuten.

We hebben nog zeven duels te gaan...
Dat is minimaal nog 630 minuten.
Niets aan de hand...
0 0
MosesD
Het is gedaan. Toch blijft de instelling verbijsterend. Alleen het bovenstaande al; de heren hebben op zich gelijk, maar als ik dat als speler zou lezen/horen zou ik de komende 8 wedstrijden met het mes tussen de tanden spelen. Maar niets van dat alles. Slappe bende.
2 0
Arie Vink
Weggegeven, klaar. Seizoen kan helemaal verpest zijn als ze niet presteren in Europa. Als Schalke ons uitschakelt, dan kunnen we ons weer gaan voorbereiden op volgend seizoen.
0 0
Eduard
Het is jammer van gisteren. Echt jammer.

Ik denk dat de titel weg is en dat het nog een hele klus wordt tweede te worden. Ik hoop op een overwinning op Schalke. Dat moet vlgs mij kunnen.

Maar ik ben erg blii met wat ik dit jaar gezien heb. Nieuwe spelers die zo goed kunnen voetballen. Dolberg, Sanchez, Kluivert, de Ligt, Onana. Ik vond ook de optredens van Schone en Sinkgraven opstekers voor het team en de nieuwe manier van spelen. Viergever was enorm goed bezig en Klaassen maakte de stap naar dragende speler(Hij wacht wel voordat ie vertrekt).

Nu hopen dat Neres de buitenspeler is die we allemaal hopen dat hij is en er staat echt een geraamte waar we de komende twee jaar kampioen mee kunnen worden. Met mooi en aantrekkelijk voetbal.

We moeten dan wel Klaassen opvangen als die wil vertrekken en ook een goede 6 hebben als Schone het tempo echt niet meer trekt. Maar met F de Jong heb je daar wellicht een oplossing. Riedewald heb ik niet zo'n vooruitgang zien boeken dit jaar maar ik hoop voor hem dat het tij zich keert.

De telegraaf gaf Bos vanmorgen een onvoldoende. Ik niet I ben blij dat ie gekomen is en realiseer me dat de komende twee jaar ook voor hem een bijzondere uitdaging worden. Maar hij heeft de juiste spelopvatting En ja hij geeft de jeugd uiteindelijk echt wel de kans!!
3 -1
Dwergje48
Ik heb een serieuze vraag.

De spelers wordt iedere week verweten niet te willen winnen en dat de instelling zo zwak is etc. Waar aan kun je dat zien en waarop is het gebaseerd?

Iedereen roept wat maar blijkbaar heeft niemand zin om het te onderbouwen? Typisch weer.
0 -2
Leprechaun
Ajax had vorig weekend op 1 punt kunnen komen. Feyenoord overhandigde dat cadeautje en Ajax pakte het niet uit. Nu is het definitief gespeeld.

En we moeten helaas constateren dat het volledig terecht is. Ajax speelde donderdag een geweldige wedstrijd, maar heeft dat niveau in de competitie nooit laten zien sinds de winterstop.

We moeten hopen op een bescheiden succesje in de EL en voor de eer mooie overwinningen boeken op PSV en Feyenoord.
1 0
BarryAjax
ken je die mop van die kakkerlakken die het hele jaar dachten kampioen te worden.....
0 -1
ram
Ja. Dat was geen mop. Ha ha ha
0 -1
Ajaxio
Pijnlijk om te zien dat wij 90 minuten modderen en er maar weinig spelers de absolute overtuiging en wil kunnen opbrengen om alles te geven om kampioen te worden en dat 010 bij Heerenveen uit de kleedkamer uit komt met 11 spelers die alles geven om die wedstrijd naar zich toe te trekken. Zal hier wel op weinig goedkeuring kunnen rekenen. Maar ik heb respect voor de manier waarop zij Heerenveen bij de strot pakten en volledig over ze heen ging.
3 0
Dennish
Vanaf dag 1 bovenaan staan. Ik vind het wel knap van ze. Helaas is de concurentie zo groot en zal het leedvermaak daar de boventoon hebben. Ach ja. Volgend jaar beter hopelijk. Misschien is het zo slecht niet eens een keer EL te moeten spelen ipv v-CL. Je merkt dat men gewoon op is. Eigenlijk zouden we nu al moeten doorselecteren. Het team van volgend seizoen moet nu al op elkaar ingespeeld gaan raken. Dus geen Traore en Tete. Nouri/vd Beek en De Jong veel meer minuten laten maken. De Ligt samen met Viergever en Sanchez in de verdediging.
1 0
Ruff Rhythim
Nee hoor je hebt gelijk in mijn ogen.
Zij verdienen die titel meer dan wij.
Omdat zij al het hele jaar door laten zien dat ze die titel willen hebben.

Ik zie dat dus niet bij Ajax. Dat ze het menen.
Dit seizoen niet, vorig seizoen ook niet...wanneer was dat voor t laatst? En waarom niet altijd zoals het hoort?
En daar heb ik nog het meeste moeite mee: gewoon niet laten zien dat je om die titel WIL strijden.

Vorig seizoen, toen we die titel ook gewoon weg gaven aan ook een degradatiekandidaat net zoals Excelsior, zeiden al die spelers dat ze zoiets nooit meer willen meemaken. Dat ze nooit meer op deze lamzakkenmanier wedstrijden zouden benaderen.

Yeah right....
1 0
Heiko
Laat iedereen maar denken dat het al gespeeld is. Vooral Feyenoord.
0 -1
Lekiam
Iets van een open deur......
0 -1