Derksen snapt niet dat Neres niet speelt

BartVeenstra, 23-02-2017 om 18:35, 8506 views, RTL 7 |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Voetbalanalist Johan Derksen snapt niet waarom Ajax-aanwinst David Neres donderdagavond niet in de basis staat tegen Legia Warschau. De Braziliaan werd onlangs aangetrokken en neemt voor het eerst plaats op de bank.

'We roepen al maanden dat Younes niet scoort en het publiek is ook wel op hem uitgekeken', begint Derksen bij RTL 7. 'Ze geven een vermogen uit voor die Braziliaan, waarom stellen ze hem niet op? Ja, er is altijd wel weer een reden om hem rustig te brengen, maar het stadion zit vol, iedereen zit voor de buis...dan stel je hem toch op? Heel Nederland is benieuwd', aldus Derksen, waarna René van der Gijp toevoegt: 'En als hij niet goed speelt, dan zeggen we dat. Nou, jammer dan. Dan is er toch verder niets aan de hand?'

Mocht Ajax na donderdagavond zijn uitgeschakeld in de Europa League en uiteindelijk geen kampioen worden, spreekt Derksen van een mislukt seizoen. Toch ziet hij het rooskleurig in. 'Ajax gaat een goede toekomst tegemoet. Ze hebben veel jeugdige talenten, dat is de levensader van Ajax.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajaccus
Als hij zou zeggen dat hij het wel begrijpt, moet hij aan RTL uitleggen hoe hij na al die jaren nog steeds niet vat hoe hij kijkcijfers moet genereren. Maar hij geeft ook altijd ruiterlijk en met een knipoog toe dat het programma meer voor humor en kijkcijfers gaat dan een gerespecteerde voetbalvisie.
0 0
Rene1990
straks krijg je een westerman scenario
0 0
RaynoFischer
Ik snap het wel hoor ...
Hoe graag ik Neres ook zag en me zat te ergeren aan Traore, op zo'n moment zou het onverantwoordelijk zijn om zo'n nieuwe jonge jongen in te brengen ..

Stel hij kwam er wel in en leed een keer dom balverlies of liep niet mee met zijn tegenstander dan krijg je dat weer als daar de tegengoal uit zou komen
0 0
Freddy Al
Johan Derksen begrijpt ook niet zo veel,als je een jonge speler aantrekt is het heel logisch dat je hem eerst goed opvangt en tijdens trainingen kijkt naar zijn mogelijkheden voordat je hem in het team opneemt.
Als er gelegenheid is moet je het rustig opbouwen.
0 0
bramski
Geef de snor niet vaak gelijk maar dit keer wel .. amin begint weer een beetje te ballen lekker laten staan . Maar die traore bakt er weinig van en is nog een huurspeler ook . Neres mag van mij straks die traore wel vervangen in de basis 11
0 -1
Ajaccus
Ik had niet gedacht dat ik het zou moeten brengen maar ik vind Traore met dezelfde taakomschrijving als Younes een stuk minder presteren. Omdat hij er als huurling staat zou ik zelfs niet schromen om Kluivert of Neres ruim speeltijd te geven in de komende wedstrijden. En dat is jammer want Traore kan veel beter.
0 0
glob
wat een stel zeikzwammen zijn het hé. Ajax, de enige ploeg uit Nederland die Europees nog meedoet en ze zeiken erover alsof ze er helemaal niks van kunnen. Lamstralen!
0 -2
ST
Hij heeft op zich gelijk, maar Younes begint juist goed in vorm te komen. Treurwilg had ik eerder gewisseld voor Neres. Maar ik snap Bosz wel. Hij wilde geen risico nemen in zo'n belangrijke pot. Neres speelt zondag het laatste kwartier.
1 0
Wimmel
Derksen snapt wel vaker iets niet.
1 -1
Barra
Derksen heeft meerdere keren geroepen dat hij Younes maar een veredelde zaalvoetballer vindt en zelfs als hij zo als gisteren 1 van de beteren was, dan nog kan hij het niet uit zijn strot krijgen dat hij redelijk tot goed heeft gespeeld. Ook zien ze dat Nederland internationaal weinig meer voorstelt, maar zodra je met vernieuwingen of een andere mening komt dan ben je direct een wijsneus. Derksen is gewoon compleet outdated en met hun uitgesproken verouderde mening houden ze het Nederlandse voetbal alleen maar terug.
3 0
Tinus
Derksen snapt wel meer niet. Echt droevige tv geworden. Lekker makkelijk meninkjes roepen vanaf de zijlijn en vooral op de man spelen. Die gasten zitten zo vastgeroest in hun vooringenomen ideeen, dat ze nog amper een objectieve analyse of mening kunnen verkondigen. Hele negatieve en vervelende televisie.
1 0
NouriVandeBeek
Zondag is wel de ideale gelegenheid voor zijn debuut.
1 0
je
Hij was zelf een waardeloze voetballer .
En nu gaat hij op de trainer Zijn stoel zitten .
Laat Derksen zich lekker met Zijn Kippen .

Petterson 1963 hypocrite Heb je nog 3 Accounts ben je aan het afbouwen.
0 -3
Barric
Derksen kan zeggen wat ie wil maar ik vind dat Bosz een hele duidelijke en goede reden aanvoerde om Neres gisteren nog niet te laten invallen mede gezien de stand en het spelbeeld.
2 -1
3star
En wel laten warmlopen? Flikker op joh..
0 0
Tinus
Ja, stel je voor dat een speler zich warmloopt en er niet in komt.... het is een schande!
0 0
Ajacied33
Ben deze ouwe brombeer echt zat te worden. Komt alleen maar onzin uit z'n mond. En dan die Genee naast hem,brr Owee als je positief tracht te zijn over Ajax,Genee snoert je gelijk de mond. Man man
0 0
HenryVakH1972
Ouwe zeiksnor
0 -1
Knalpot
Ik snap niet waarom deze man nog steeds achter een tafeltje voor de nationale televisie mag oreren.
0 -1
Fredschuit1
Leuk hoor VI op maandag en vrijdag. Lekker slap ouwehoeren over voetbal en randzaken. Maar zo'n avond als vandaag slaan ze weer volledig de plank mis. Zet er volgende keer effe serieuse analisten neer. Zo'n avond vraagt wat anders als satieren..
4 -1
Ajax412
Ze kunnen ook niks fatsoenlijk analyseren. Geen enkel voorbeeld of speltactische beschouwingen. Alleen: "Groot, sterk, snel, klasse, geld, wij zijn beter dan Fox". Je hebt er echt helemaal niks aan om naar die drie te luisteren, je steekt er niks van op behalve misschien een lach om een slechte grap, maar ook die beginnen flauw te worden. Ze hebben ook nooit eens kritiek op elkaar, ze houden elkaar continu de handen boven het hoofd, begint gewoon eng te worden.
8 0
Ajax412
Ze kunnen ook niks fatsoenlijk analyseren. Geen enkel voorbeeld of speltactische beschouwingen. Alleen: "Groot, sterk, snel, klasse, geld, wij zijn beter dan Fox". Je hebt er echt helemaal niks aan om naar die drie te luisteren, je steekt er niks van op behalve misschien een lach om een slechte grap, maar ook die beginnen flauw te worden. Ze hebben ook nooit eens kritiek op elkaar, ze houden elkaar continu de handen boven het hoofd, begint gewoon eng te worden.
2 0
Inhartennieren
Kut anaaalisten
3 -1
Cello
Derksen en Van der Gijp wonen in het verkeerde land.
Kom op zeg!. Dat AZ er dik op gaat was van te voren te verwachten. Is totaal geen schande, want na het 4-1 verlies thuis was alle illusie op een goed resultaat allang vervlogen natuurlijk. Dan is 7-1 wel een wanprestatie, maar om dan te gaan roepen, dat dit heel Europa doorgaat en dat we als Nederland te kijk staan.......kom op hoor, het is wel AZ hè?. Had Ajax of PSV met 7-1 klop gekregen, had ik me er wat bij voor kunnen stellen.....
2 -3
3*stars*3
Sorry Cello maar Az is NL subtop en speelt tegen een Franse subtopper en 2x met 3-1 verliezen ok maar thuis 1-4 verliezen en uit 7-1?
En dat in de Europa League, vandaag kregen een paar spelers van Lyon zelfs rust....
1 -1
M.Olsen
En als die ruk speelt gelijk zeggen dat het een miskoop was he (zeik)snor? Stel die jongen laat zn mannetje lopen ondat die niet gewend is aan het hoge drukzetten. Ben je meteen uitgeschakeld
2 0
AgeM
Weet niet wat Derksen nu nog toevoegt met zijn praatjes.
Steeds Youness bashen , en nu ook nog Ajax afzeiken terwijl het de enige ploeg is die internationaal nog wat voorstelt.
Ook die kritiek op Ziyech terwijl sinds de komst van deze speler er niet meer verloren is !!
Ook Klaassen moest het regelmatig ontgelden terwijl dit met afstand de beste speler van Nederland is. Tjonge jonge wat een onzin kraait die man uit . weet hij dat zelf eigenlijk wel?
Hij heeft een mening omdat hij overal een mening over wil hebben . Als de feiten dat tegenspreken
weigert hij bakzeil te halen.
Hij zit samen met vd Gijp vast in zijn eigen format. En af en toe die dikke hele domme man erbij ,
en die ex voetballer die kraait en schreeuwt maar door omdat hij denkt dat dat kijkers trekt
Tjonge jonge .
En nu daar maar hopen dat Feyenoord kampioen wordt maar ook roepen dat de kwaliteit van het nederlandse voetbal achteruit holt.
Tjonge jonge

1 -1
3*stars*3
Bijna helemaal met jou eens maar Ajax heeft sinds komst van Ziyech wel verloren.
Weliswaar 1 potje maar toch.

Het is wel duidelijk dat ze al een lange tijd meten met 2 maten want toen fey met hakken over de sloot won van Zorya, hadden hun het over een stug ploegie en het is moeilijk om tegen zulke ploegen te ballen.
3 -1
insectenverdelg
Was er voor Johan niet ergens een optreden in de prvlovincoe? Dat schijnt ie beter te doen.
1 0
Myers
Ik snap niet, dat Derksen niet snapt, dat Bosz wel snapt dat Neres pas 6 dagen in Nederland is.
7 -1
vanlingen
Daarom is hij ook commentator en geen trainer.
1 0
A-west
Derksen heeft groot gelijk. Cruyff zou het ook doen, meteen opstellen. Die voorhoede stelt geen reet voor.
1 -3
3*stars*3
Traoré verdedigd mee en Nouri had ook een belangrijke rol bij een tegenaanval.
Stel je voor dat Neres in zou vallen en niet mee zou lopen met zijn man....
Zou een mooi welkom voor hem zijn in een volle Arena.

Neres zou prima zijn bij een ruime voorsprong.
Toch niet zo moeilijk!?
4 0
Aeter
Nouri verspeelde ook een aantal keren de bal door het nonchalance, dat moet eruit bij hem, want dat kan gewoon fataal zijn, zeker Europees. Van de Beek zie je dat niet doen, dat bedoelen ze met volwassenen spelen.
1 -1
mistermiyagi
Je voorhoede moet scoren en assist geven, helaas doet Younes dit niet.

Doorselecteren!#
1 -4
JubbegaAFCA
Net alsof traore goed speelt!! Wat een ergernis om naar te kijken, hoop dat ie er snel uit gespeeld word door neres
0 0
gras
Bosz voert gewoon weer een ego strijdje op. Net als hij Ziyech niet direct op het middenveld wilde zetten, moet hij nu Neres even laten zien dat hij niet zomaar speelt te koste van zijn lievelingetje.

Zo voorspelbaar.
4 -5
Aeter
Het lijkt alsof ze zwart op wit hebben staan dat Traoré koste wat kost moet spelen, hoe slecht ie ook speelt. Anders kan ik niet verklaren waarom hij speelt. Younes heeft af en toe nog de actie buitenom, en dan is ie ook het gevaarlijkst. Traoré gaat nooit buitenom. Als je gewoon de binnenkant afdekt als verdediger dan kan hij gewoon werkelijk niks meer. Het is ook geen buitenspeler, maar een spits, al heeft ie daar de scherpte ook niet voor.
0 0
SanchezBeastOfAjax
Wat ben ik blij dat ik lekker op FOX kan kijken zeg.

Derksen is gewoon een oude zuurpruim. Heeft in zijn kop zitten dat Younes een zaalvoetballer is en er niets van kan en dat Bosz een arrogante professor is.

Het erge is, mensen gaan er gewoon lekker in mee...
12 -3
Knalpot
Heel veel mensen zijn dom wen er maar aan.
0 -1
Labrador
Younes speelt de laatste tijd weer prima. Het kan beter maar het is al veel beter dan dat het was
6 -1
Ajax412
En ik snap niet waarom Derksen nog niet met pensioen is gestuurd, ga je druk maken om je geraniums.
5 0
ambtenaar
Wat een negatief gezeik elke week daar, die gasten moeten toch zwaar depressief zijn.
2 -1
Maik
Laaste wedstrijd in een tweeluik een nieuwe speler vd andere kant vd wereld in de basis zetten. Ja klinkt wel logisch.
7 -1
Maxwell5
Dit dus.
0 0
geronimo
Zo jammer dat RTL de rechten hebben, nu krijgen deze grapjassen er altijd bij
3 0
NouridolbergNeres34
Derksen lekker met pensioen gaan, lijkt mij verstandig.
2 -2
Rsv
Het is een rechtsbuiten dus Younes zit nog veilig.
4 0
Keizer020
Kan ook uit de voeten op links
0 0
Rsv
Ja net als Kluivert uit de voeten kan op rechts. Kluivert is echter veel beter op links en Neres op rechts.
3 0
RusselWestbrook
Derksen snapt wel meer niet.
15 -5