Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

'Roda-uit gezien als vervelende wedstrijd'

BartVeenstra, 02-02-2017 om 19:25, 4904 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Het zou aankomende zondag zomaar eens een heel lastige wedstrijd kunnen worden voor Ajax dat op bezoek gaat bij Roda JC. Dat vertelt Mike Verweij, journalist van De Telegraaf, tegenover het digitale kanaal van de krant.

'Het wordt hier gezien als een vervelende wedstrijd. Ze spelen zondag om half een, op kunstgras. De selectie gaat op zaterdagavond weg', begint Verweij. 'En het grote probleem bij Roda voor Ajax is dat niemand alle spelers kent. Daar is een blik met spelers opengetrokken', aldus de journalist, die daarmee doelt op de negen nieuwelingen in Kerkrade.

Wat betreft het spel dat Roda JC speelt verwacht Verweij dat Ajax het lastig kan gaan hebben. 'Roda JC geeft niet veel weg, het speelt heel compact. Kom daar maar eens doorheen. Feyenoord lukte het wel, al hadden ze een buitenspelgoal nodig bij de 0-1. Anastasiou heeft er een heel verdedigend elftal van gemaakt en ze hebben een goede keeper met Benjamin van Leer. Ajax zal dat stuk moeten spelen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ben
Als Roda de bus parkeert schiet Schöne ze er van een metertje of 25 wel in.
0 0
jaribombari
Gaat lastig worden. Roda zal wel weer 3 bussen voor het doel parkeren.
0 0
Lekiam
Dat is wel iets wat zeker is. Yannis Anastasiou heeft al gezegd dat hij Ajax het beste voetbal vindt spelen, dus daar gaat hij echt niet tegen proberen te voetballen. Hij gaat net als tegen Psv alles dichtgooien en 0-0 is een heel dik punt gewonnen voor Roda.

Ik hoop maar dat wij vroeg scoren dan is het een eitje de rest van de wedstrijd. Maar hoe langer een doelpunt uitblijft wordt het alleen maar moeilijker. Gelukkig hebben we Lasse, kan er altijd nog een vrijetrap in.
0 0
Lories
9 neuwe spelers voor Roda JC , dit kan best goed komen met deze club ( not ), Zondag spelen ze voor het eerst samen. Meteen tegen de Landskampioen van 2016/2017. En in de zomer zullen wel weer 10 nieuwe spelers komen. Alleen oppassen voor hun spits Anelka
0 0
Ajax34
Anelka zit in de staf van Roda
0 0
stopperspil
Ajax is nooit wakker met vroege zondagse wedstrijden: Ajax om 12:30 uur veel te vroeg en dan ook nog helemaal in zuid limburg, dat wordt vroeg opstaan..
0 -1
Labrador
Ze gaan er Zaterdag al heen
1 0
Koenniiee
Ga eens na als we met het elftal en tactiek van vorig seizoen hier tegen hadden moeten spelen. Niet om aan te gluren!
2 0
Dennisjez
Auw
1 0
kevinyounes11
verwacht een lastig middagje!
0 0
theflyingdutchm
9 nieuwe spelers en er zijn er 4 vertrokken. Met alle respect, maar als je kampioen wilt worden dan moet dit toch echt een walk over worden hoor. Ze hebben dan wellicht 10x gelijk gespeeld waardoor ze stug lijken, maar met 9 nieuwe spelers en 12 doelpunten voor, mag Ajax hier in deze fase van de competitie echt niet moeilijk tegen hebben.
1 0
Myers
Een elftal wat zo is samengesteld kan nooit compact spelen. Ik verwacht geen problemen. Wij zijn überhaupt door niemand meer te stoppen.
2 0
Labrador
qua afstand zeker vervelend. Qua combi regeling helemaal
0 0
insectenverdelg
anemoon direct goed de duels in gaan en snel en zuiver de passing laten gaan. Hebben ze na 15 minuten de tong op de schoenen.
0 0
swing
Geen probleem deze match.
1 0
Justin4195
Zouden wel zonder controle proberen de bus te parkeren maar dit speel je natuurlijk zomaar stuk... verwacht bij een vroege goal wel 4 of 5 - 0 ofzo
1 0
Joop50
kom op zeg.... nummer 17. wel een beetje realistisch blijven. weg tikken die duitse belgen
3 0
Freddy Al
Wordt bikkelen, remember Ajax - Roda JC!!!
0 0
Kingoffdatoilet
Afstandschoten van Lasse en als de bal een keer hangt kun je er makkelijker doorheen voetballen
3 0