Het nieuwe thuisshirt is bekend! Check hem op de officiële Ajax-site.

'Traoré zit goed in zijn vel en wil schitteren'

BVeenstra, 11-01-2017 om 18:24, 14991 views, De Telegraaf | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Ajax-aanvaller Bertrand Traoré is volledig hersteld van zijn bovenbeenblessure, waardoor de Burkinees er naar uitkijkt om te gaan vlammen tijdens de Afrika Cup. In gesprek met Telegraaf TV laat journalist Marcel van der Kraan weten dat de Chelsea-huurling vol vertrouwen is.

'Hij is natuurlijk gehuurd van Chelsea, maar in de eerste maanden was het niet wat hij er zelf van had verwacht en waar het Ajax-publiek op had gehoopt', begint de verslaggever. 'Op de Afrika Cup heeft hij de kans om zijn vertrouwen wat op te krikken. Daar zagen we een voorproefje van in de oefenwedstrijd tegen Mali.'

'Hij scoorde een prima goal. Hij kreeg de bal van zijn broer, passeerde vanaf de rechterkant drie man en stiftte de bal over de keeper', beschrijft Van der Kraan het doelpunt van Traoré. 'Hij zit goed in zijn vel. Dat liet hij ook weten aan zijn broer en het team. Hij kijkt ernaar uit om te schitteren op de Afrika Cup.'

 

Voor #Ajax begint het zondag weer, maar @bertrandtraore10 mag zaterdag al aan de bak tegen Kameroen! ?⚽ Wens hem alvast succes! #AfrikaCup #BurkinaFaso

Een foto die is geplaatst door Ajax Showtime (@ajaxshowtimecom) op

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bensco
Fuck Traoré. Hij presteert al een half jaar niks, laat ook geen teken van uitbundig talent zien en is zometeen ook al weer pleitte.
0 -2
Chesterson93
Oke dan
0 0
ambtenaar
Heb persoonlijk helemaal niks met dit soort huursoldaten.
Heb ook het gevoel dat hij het hele seizoen alleen met zichzelf bezig is.
1 -3
JCr14
@Ajaxvooraltijd.
Winnen is belangrijker dan zelf scoren.
Wie de goals maakt maakt niets uit. Als we maar goals scoren.
0 0
MJ98
Hij houdt altijd 2 verdedigers bezig en maakt zo ruimte voor andere spelers. Statistieken zeggen niet alles.
5 0
3*stars*3
Wist niet dat hij een broer had die prof is, laat staan international.
Persoonlijk vind ik Traoré een geweldenaar en zou mooi zijn als hij nog een jaar blijft en volgend seizoen CL ingaat met Ajax.

Niet voor niets dat we na 20 ongeslagen duels, punten verloren toen hij wegviel...

Ben het helemaal met Koenniiee eens!
8 0
sucre
goed in zijn val... haha
0 0
Koenniiee
Ik blijf erbij dat hij belangrijker is dan men denkt. Voetbal is niet alleen rendement, want je kan nog zo goed spelen, soms lukt het gewoon niet om meerdere keren te scoren. Dat kan bijvoorbeeld ook tactisch zijn, doordat hij vaak heel lang aan de rechterkant moet blijven om de zone voor Klaassen open te houden.

Check alleen al hij hoe zijn assist leverde aan Dolberg thuis tegen Standard, maar ook zijn doelpunt tegen AZ. In die situaties staat hij al ver naar binnen, alvorens hij belangrijk is. Ik ben maar wat blij dat hij nog bij ons is komende seizoenshelft!
21 -2
blessure
Wordt inderdaad ondergewaardeerd.
7 0
Sammy Sosa
Ondanks dat hij hetzelfde doet als Amin: constant naar binnen trekken, is het toch onvoorspelbaarder wat Bertrand doet. Ben benieuwd of Ajax een gelijkwaardige vervanger kan fixen deze zomer. En dan niet gehuurd uiteraard.
5 -1
gi0vanni
Zelfs als zijn rendement niet goed is heeft de tegenstander de handen vol aan deze speler met dreiging. Hierdoor ziuden dus andere spelers meer ruimte moeten krijgen. Als hij in de 2e seizoenshelft meer goals gaat maken en meer assist's gaat geven heeft Ghazi een probleem. Dus die moet nu aan de bak om zijn basisplaats vast te houden als Traore terug is. Laten we hopen dat door een concurrentiestrijd ze alle 2 beter worden.
8 0