Speel gratis mee met de AS TopCoach poule en win het nieuwe uit of thuisshirt EN maak kans op 300 euro Ajax-tegoed!

'Traoré zit goed in zijn vel en wil schitteren'

BVeenstra, 11-01-2017 om 18:24, 14536 views, De Telegraaf | Het nieuwe thuisshirt van Ajax is nu te bedrukken

Ajax-aanvaller Bertrand Traoré is volledig hersteld van zijn bovenbeenblessure, waardoor de Burkinees er naar uitkijkt om te gaan vlammen tijdens de Afrika Cup. In gesprek met Telegraaf TV laat journalist Marcel van der Kraan weten dat de Chelsea-huurling vol vertrouwen is.

'Hij is natuurlijk gehuurd van Chelsea, maar in de eerste maanden was het niet wat hij er zelf van had verwacht en waar het Ajax-publiek op had gehoopt', begint de verslaggever. 'Op de Afrika Cup heeft hij de kans om zijn vertrouwen wat op te krikken. Daar zagen we een voorproefje van in de oefenwedstrijd tegen Mali.'

'Hij scoorde een prima goal. Hij kreeg de bal van zijn broer, passeerde vanaf de rechterkant drie man en stiftte de bal over de keeper', beschrijft Van der Kraan het doelpunt van Traoré. 'Hij zit goed in zijn vel. Dat liet hij ook weten aan zijn broer en het team. Hij kijkt ernaar uit om te schitteren op de Afrika Cup.'

 

Voor #Ajax begint het zondag weer, maar @bertrandtraore10 mag zaterdag al aan de bak tegen Kameroen! ?⚽ Wens hem alvast succes! #AfrikaCup #BurkinaFaso

Een foto die is geplaatst door Ajax Showtime (@ajaxshowtimecom) op

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bensco
Fuck Traoré. Hij presteert al een half jaar niks, laat ook geen teken van uitbundig talent zien en is zometeen ook al weer pleitte.
0 -2
Chesterson93
Oke dan
0 0
ambtenaar
Heb persoonlijk helemaal niks met dit soort huursoldaten.
Heb ook het gevoel dat hij het hele seizoen alleen met zichzelf bezig is.
1 -3
Ajaxvooraltijd
Is ook gewoon zo. Buiten dat:

El Ghazi 68 wedstrijden 20 goals 14 assists
Traore 12 wedstrijden 4 goals 0 assists

En dan vergeten we nog maar de moeilijkheidsgraad van de goals van Anwar en Traore met elkaar te vergelijken.

In welk opzicht is Traore dan beter vraag ik me af.
0 -4
14Abdelhak14
Betere techniek, hogere handelingssnelheid, meer overzicht, minder egoïstisch.....
2 0
Piet Kraak
Veel meer voetbalvernuft!
0 0
JCr14
@Ajaxvooraltijd.
Winnen is belangrijker dan zelf scoren.
Wie de goals maakt maakt niets uit. Als we maar goals scoren.
0 0
Ajaxvooraltijd
Je kan ook gewoon reageren door op de reageerknop te drukken hoor, ik lees het wel.
1 -1
MJ98
Hij houdt altijd 2 verdedigers bezig en maakt zo ruimte voor andere spelers. Statistieken zeggen niet alles.
5 0
Ajaxvooraltijd
Jaja maar hij scoort ook niet zoals Younes dat ook niet deed, maar Younes kreeg bakken met stront over zich heen en voor Traore is er altijd wel weer een excuus. Het zal wel komen omdat hij van die uber geweldige PL club komt. Waar Younes uit vorm nog richting de goal schoot, schoot Traore de ballen naar p2 voor open goal.

Geweldige speler die Traore.
0 -5
MJ98
Met traore erbij bleven we wel dreigend en constant gevaarlijk. Dit is naar mijn mening in mindere mate het geval met Younes. Dit wil niet zeggen dat ik Younes geen goede speler vind. Zijn vorm komt wel weer.
1 0
Ajaxvooraltijd
Dat noem ik dus, en ik zeg niet dat jij dat deed, meten met twee maten. Bovendien zou Younes meer steun verdienen want dat is een speler van Ajax en niet van Chelski.
0 -3
Ajaxvooraltijd
Slechte deal die Traore. Heeft amper wat toegevoegd in zijn tijd bij Ajax en gaat over een half seizoen alweer terug om nog echt van waarde te kunnen zijn.
1 -12
Sammy Sosa
Goede argumentatie zoals gebruikelijk. Dan mag je ook gaan verklaren hoe het kan dat we plots punten verspeelden sinds Traore geblesseerd raakte.
4 -2
FlyingDutchMan
Mjaahh ben wel gedeeltelijk eens met Ajaxvooraltijd dat ik veel meer van Traoré had verwacht en eigenlijk geëist. Hij kan namelijk fantastisch voetballen, dat heeft Traoré al bewezen bij Vitesse en Chelsea. Daarom valt het mij zwaar tegen wat hij tot nu toe bracht. Paar geniale acties in een half seizoen, maar ook een hoop balverlies, kansen verprutsen en vooral die nonchalante houding die hij erbij heeft. Proberen mensen te passeren met dubbele dekking op het middenveld, dat kan niet en zeker een huurling met zijn ervaring moet beter weten. Heeft mazzel dat El Ghazi en vooral Cerny ook een waardeloos seizoen spelen. Bovendien Traoré is een spits, niet iemand zoals ajax een vleugelspeler ziet.
0 0
Chesterson93
Hij is meer buitenspeler dan spits, begon zelfs als 10. Maar bij Chelsea past hij perfect als spits.
0 0
Ajaxvooraltijd
Omdat Cerny daar speelde die nog veel slechter is.
1 0
3*stars*3
Wist niet dat hij een broer had die prof is, laat staan international.
Persoonlijk vind ik Traoré een geweldenaar en zou mooi zijn als hij nog een jaar blijft en volgend seizoen CL ingaat met Ajax.

Niet voor niets dat we na 20 ongeslagen duels, punten verloren toen hij wegviel...

Ben het helemaal met Koenniiee eens!
8 0
sucre
goed in zijn val... haha
0 0
Koenniiee
Ik blijf erbij dat hij belangrijker is dan men denkt. Voetbal is niet alleen rendement, want je kan nog zo goed spelen, soms lukt het gewoon niet om meerdere keren te scoren. Dat kan bijvoorbeeld ook tactisch zijn, doordat hij vaak heel lang aan de rechterkant moet blijven om de zone voor Klaassen open te houden.

Check alleen al hij hoe zijn assist leverde aan Dolberg thuis tegen Standard, maar ook zijn doelpunt tegen AZ. In die situaties staat hij al ver naar binnen, alvorens hij belangrijk is. Ik ben maar wat blij dat hij nog bij ons is komende seizoenshelft!
21 -2
blessure
Wordt inderdaad ondergewaardeerd.
7 0
Sammy Sosa
Ondanks dat hij hetzelfde doet als Amin: constant naar binnen trekken, is het toch onvoorspelbaarder wat Bertrand doet. Ben benieuwd of Ajax een gelijkwaardige vervanger kan fixen deze zomer. En dan niet gehuurd uiteraard.
5 -1
gi0vanni
Zelfs als zijn rendement niet goed is heeft de tegenstander de handen vol aan deze speler met dreiging. Hierdoor ziuden dus andere spelers meer ruimte moeten krijgen. Als hij in de 2e seizoenshelft meer goals gaat maken en meer assist's gaat geven heeft Ghazi een probleem. Dus die moet nu aan de bak om zijn basisplaats vast te houden als Traore terug is. Laten we hopen dat door een concurrentiestrijd ze alle 2 beter worden.
8 0