Benchikha: 'Fout gemaakt met passeren Ziyech'

SJvanveen, 25-12-2016 om 22:02, 12469 views, Algemeen Dagblad |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Abdelhak Benchikha, manager bij de nummer drie uit de Marokkaanse competitie Ittihad Tanger, heeft kritiek geuit op het niet selecteren van Hakim Ziyech voor de Afrika Cup. Bondscoach Hervé Renard moet het ontgelden.

'In mijn ogen heeft Renard een grote fout gemaakt met het passeren van Ziyech, die het uitstekend doet in Nederland', citeert het Algemeen Dagblad de Algerijnse coach, die ook wijst op het feit dat de smaakmaker op het middenveld niet voor Nederland koos, maar juist voor Marokko.

'Dat was een moedig besluit van Ziyech, want in Nederland was er grote druk op hem uitgeoefend om voor Oranje te kiezen.' Er bestaat nog kans dat de Ajax-middenvelder wordt opgeroepen, gezien de blessure van Younes Belhanda van Nice. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
smokum
Foutje, bedankt.
0 0
Gooseman
Mooie voornaam heeft die man.
0 0
Bapinho
Weet iemand wat de uiterste datum voor die bondscoach is om Ziyech als nog op te roepen? Wanneer we dus zgmaar definitief weten dat hij bij Ajax blijft?
0 0
Myers
Sorry, Hakim blijft nu in Amsterdam. Hij is geen b-keuze en kan bij ons het verschil maken, in Afrika kan hij op de bank zitten. Niks voor onze Hakim.
2 -1