Voetbal Inside: 'Ajax een bron van talent'

SJvanveen, 28-11-2016 om 21:25, 7130 views, Voetbal Inside |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Johan Derksen is positief verrast door Ajax dit seizoen. Na jaren stroperig voetbal heeft Peter Bosz het meer dan aardig op de rit en dat is 'De Snor' ook opgevallen. Zo laat hij weten bij Voetbal Inside

De journalist vond voorafgaand aan het seizoen PSV favoriet voor de titel, maar Ajax is ook een flinke kanshebber. 'Ik zei dat, omdat ik Ajax niet goed kende. Ik kende Dolberg niet.' René van der Gijp valt bij. 'Ik kende Davinson Sánchez niet, die zeventienjarige verdediger De Ligt niet, Van de Beek wordt steeds beter...' Derksen: 'Ajax is een bron van talent, heel interessant om te volgen.' 

Ondanks dat de Amsterdammers de laatste weken veel winnen en attractief spelen, moeten bepaalde spelers het ontgelden. 'Ajax heeft twee betere spelers op rechtsbuiten dan Traoré. Maar hij wordt beschermd omdat hij een aankoop is van Peter Bosz.' 

Ook Daley Sinkgraven krijgt negatieve kritiek. 'Peter Bosz laat nog een maand of twee weten of Sinkgraven de linksback van de toekomst is, maar hij loopt voor lul.' Derksen: 'Ajax heeft twee linksbacks nodig die goed zijn. Haal dan Ridgeciano Haps, die is honderd keer beter.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
mistermiyagi
Ik vind dat eigen talent sneller de voorkeur moet krijgen t.o.v een gehuurde speler in dit geval Traore, ik heb niet het idee dat Traore onmisbaar is.

El Ghazi is vrijwel evengoed als Traore.
0 0
Biss
Ik heb de uitzending niet gezien, kijk eigenlijk nooit zulke programma's maar lees er wel eens wat. Dat zo'n vdGijp dan zegt dat hij de Ligt aan het begin van het seizoen nog niet kende. m.a.w zulke lui weten dus helemaal niks van Ajax behalve wat ze zien op tv .. O_o
4 0
Tinus
Ach, die arme oude mannen van VI. Nooit te beroerd om ouderwetse standpunten on te nemen. En als ze hun zin niet krijgen zijn ze ook niet te beroerd om op een misselijkmakende manier op de man te spelen. Hans Kraay zegt nog wel eens zinnige dingen.
3 -2
Ozymandias
Kraay stelt zich altijd als een idioot op maar hij heeft wel degelijk redelijk veel verstand op het spelletje. Hij is ook zeker geen slechte trainer en heeft redelijk goed gepresteerd gehad met de amateurclubs die hij heeft getraind.
1 0
Thijmen
Wel beter dan redelijk toch? Is ook overal op een fijne manier weggegaan, behalve bij DOVO.
0 0
ram
Ik tikte dit topic even aan om te kijken hoe men nu eens gereageerd heeft op VI na alle zeer lovende opmerkingen over veel spelers. Maar nee hoor, haha! Weer Calimero Fest hiero.
1 -3
SanchezBeastOfAjax
Als de kritiek op een speler van ons onterecht is, dan reageer ik daar hier op. Heeft helemaal niks met calimero's te maken.
2 -2
ram
Dat mag, als je vind dat dat nodig is. Misschien heb ik het in dezen wel niet tegen jou.
0 0
SanchezBeastOfAjax
Oké, voor deze ene keer dan ;)
0 0
RusselWestbrook
Ja, want die opmerking over SInkgraven, waar bijna iedereen op reageert, is overduidelijk een compliment.
3 -5
ram
Nee. Die dan net niet. En daar gaat iedereen op lopen hakken en dan is VI ineens kut en anti-Ajax. En alle lof wordt vergeten. Ik vind dat een beetje sneu.

Je kunt het overigens oneens zijn over Sinkgraven hoor. Maar héél gek is die opmerking natuurlijk niet. Een beetje overdreven misschien maar ik weet ook niet zeker dat Sinkgraven op lange termijn een echt goede back is. Ik heb ook véél liever Haps.
2 -2
Ozymandias
Sinkgraven is nu al een goede back en Haps is zeker niet beter. Alleen ligt er geen vergrootglas op elk mindere momentje van Haps waardoor de meeste mensen die niet opmerken. Zo werd er door de commentatoren en analisten niet gesproken over hoe Traoré bij de 1-1 totaal vrij werd gelaten door Haps. Ook werd er niet gesproken over de dramatische wedstrijd die Haps tegen Roda JC speelde. Zo slecht heeft Sinkgraven nog nooit gespeeld als linksback.
1 -1
ram
Tuurlijk is Haps niet altijd top maar ik vind hem zowel aanvallend als verdedigend beter dan Sinkgraven. En ik zie meer potentie om uit te groeien tot een topspeler als aanvallende back.
0 0
RusselWestbrook
VI is altijd kut en je hoort mij in ieder geval nergens iets zeggen over anti-Ajax sentimenten.

En die opmerking is wel gek. Hij is al weken één van de uitblinkers, elke wedstrijd weer. Dat kun je onmogelijk 'voor lul lopen' noemen.

edit: heb nog even door de reacties gescrolled en NIEMAND heeft het over dat het een anti-Ajax programma is. Je verzint dingen om je eigen belachelijke comment goed te praten.
2 -4
ram
Wat ben je fel de laatste tijd kerel; ik zou bijna gaan denken dat iemand je account heeft overgenomen...

Ik zeg en bedoel niet dat jij zegt dat VI "anti-Ajax" is. En ook niet dat dit nu letterlijk zo wordt gezegd in dit topic. Maar het is hier wel de (onterechte) tendens.

En "belachelijke comment" gaat wat ver. Mensen kunnen hier ook zeggen: "Wat leuk dat Gijp een lijst met spelers van Ajax noemt die hij super vindt: De Ligt, Onana, Dolberg, Schone en nog een paar". Mensen hebben hier echt een ongelooflijke 'VI-filter'.

Inhoudelijk overdrijft Van der Gijp een beetje met "Voor lul lopen". Maar ik vind Sinkgraven absoluut geen wekelijkse uitblinker.
0 0
Pettersson1963
Jij vergeet voor het gemak de positieve opmerkingen over Onana, De Ligt en Van de Beek. Derksen is altijd positief over Tete en zei, voor de derde keer, dat Ajax geweldige jeugdspelers heeft.
5 -3
RusselWestbrook
Ik heb de hele aflevering überhaupt niet gezien, want het is een belachelijk programma waar ze niets liever doen dan mensen compleet voor lul zetten en verder wat dom kroegpraat.
1 -5
Pettersson1963
Merkwaardig, je hebt het programma niet gezien maar je reageert wel op de opmerking van Derksen over Sinkgraven.
6 -3
RusselWestbrook
Ja, heel opmerkelijk inderdaad. Alsof ik het artikel waar wij beide op reageren gelezen heb en het daar in staat ofzo.

Kom op, je kunt wel wat beter trollen dan dit. Gaat alles verder goed?
4 -5
Pettersson1963
Kerel, het is ronduit belachelijk dat je reageert op een uitspraak van Derksen terwijl je de uitzending niet hebt gezien. Je weet überhaupt niet wat Derksen heeft gezegd en baseert je mening op een artikel. Beter je best doen Westbook en pas reageren wanneer je weet wat Derksen daadwerkelijk heeft gezegd.
6 -4
3sterren
Ik heb het programma, weliswaar met grote weerzin, dus wél gevolgd, en deel de mening van RusselWestbrook volledig.

Wat voorheen een luchtige opstart van de tv avond voor ons was, begint zo langzamerhand uit te groeien tot een bron van grote ergernis.

Een kleine dosis onderbroekenlol kan op zijn tijd best zalvend werken. Maar de platte teksten die vooral Derksen en Hans Kraay jr bezigen, horen thuis in een programma dat verslag doet van het kampioenschap ver piesen.

Overigens ben ik het eens met de stelling dat er in het programma niet negatief over Ajax wordt gepraat. Het hinderlijke afzeiken beperkt zich tot de trainer: Peter Bosz. Kennelijk is hij te welbespraakt voor de ’journalist’ J. Derksen, dus reden om hem weg te zetten als een eigenwijze professor.

Dit flutprogramma kan ik voortaan dus overslaan...
0 -1
RusselWestbrook
Blablabla.

Tenzij je hier nu hard gaat maken dat wat in het artikel staat niet in VI gezegd is, ben je nu gewoon hopeloos uit je nek aan het lullen.
4 -6
Pettersson1963
Ach Westbrook, ik heb altijd geleerd dat je pas kunt reageren op de mening van iemand anders wanneer je daadwerkelijk weet wat de persoon in kwestie heeft gezegd. Jij hebt de uitzending van VI niet gezien maar staat weer direct klaar met jouw oordeel over dit programma. Nogmaals, beter je best doen Westbrook en pas reageren wanneer je daadwerkelijk weet wat Derksen heeft gezegd.
4 -3
3sterren
Dan moet je misschien hetgeen je hebt geleerd wat vaker in de praktijk brengen.
Soms lees ik reacties van jou dat ik wel eens denk, hoe kom je eraan.
Ben het overigens vaak inhoudelijk met je eens.
Het mag soms alleen best een onsje minder...
0 -1
RusselWestbrook
Ik weet wat er gezegd is, want dat staat in het artikel. Ik heb ook totaal geen context nodig om te beoordelen dat de uitspraak dat Sinkgraven 'voor lul loopt op linksback' volkomen kolder is, aangezien ik elke wedstrijd van Ajax kijk en Sinkgraven wekelijks tot de uitblinkers behoort.

En ik hoef de aflevering al helemaal niet te bekijken om te beoordelen dat VI een kutprogramma is. Ik heb in het verleden meer dan genoeg afleveringen gezien om dat vast te stellen.
4 -5
3sterren
En daar sluit ik mij volledig bij aan...

...voor wat dat waard is.
0 -1
Suarez16_
Ik hoorde dat die troupee pas 18 is. Nou als 1 back iets voor Ajax is als Veltman en Tete weg gaan in de zomer en je zoekt er 1 met potentie....
2 -3
MJ98
Is hij echt pas 18?
0 0
RusselWestbrook
Natafelen is ook bezig. En geloof het of niet, Arno Vermeulen neemt het op voor Ajax en ligt met Valentijn Driessen in de clinch.

Arno heeft echt hélemaal gelijk. Valentijn stottert er van.

En begint hopeloos uit zijn nek te lullen. Kostelijke televisie.
6 -2
RusselWestbrook
Haha, dit programma is echt belachelijk.
2 -7
WyZynDeBeste
Sinkgraven was juist erg sterk gister.
5 -2
Dip
Als Traoré zo blijft voetballen, gaat hij er vanzelf wel uit.
2 0
godezonensuper
Alleen wordt zijn vervanger niet el ghazi.
0 -2
Alexander40
Nou Cerny al helemaal niet. Totaal uit vorm
4 0
Pauw
VD Gijp kan niet positief zijn over Sinkgraven. 'T moet allemaal groot en atletisch zijn.
2 -1
Eres
ik zat vi te kijken, maar nadat ze over traore en sinkgraven begonnen ben ik gestopt met kijken. echt wat een onzin zij lullen met name johan. ze kunnen niet eens een normale feitelijke discussie voeren met hans kraay. sinkgraven heeft zijn foutjes gemaakt, maar speelt naast die fouten gewoon super goed voorruit. traore je ziet zijn klasse alleen wereldtop wordt het niet door zijn slechte rechterbeen en schot.
1 -2
3*stars*3
Had eerst ook mijn bedenkingen over Sinkgraven maar hij maakt in korte tijd echt stappen.
Voetballend was hij altijd al goed en daar had hij natuurlijk al voorsprong op Dijks maar verdedigend gaat het steeds beter.

Dat die mannen wel vaker onzin verkondigen, is geen verrassing.
Zijn ook dezelfde mannen die Boskamp gingen uitlachen, toen die zei dat Eden Hazard een topper gaat worden.
2 -2
Bapinho
Prachtige bal van Sinkie op Youness gister waar die kans voor Dolberg uit voortkwam maar daar hoor je ze niet over
7 0
AjaxPassion
Nee want alleen Messi of Özil geeft 100x per wedstrijd een wereldbal
0 0
Eredivisionist
Tuurlijk Sinkgraven is nog niet het toonbeeld van een solide linksback maar dat betekent nog niet dat hij niet voldoet. Hij is nog maar relatief kort een linksback maar wordt nu al zelden gepasseerd en ook tegen Heereveen maakt hij geen grote fouten. Ook toen die spits van Heereveen bij hem binnendoor stak kopte Sinkgraven de bal keurig in de handen van de doelman. Nee Daley presteert na behoren al kan het in de wat kleinere details zeer zeker nog veel beter.
1 0
godenzoon92
Ondertussen blijken bijna alle spelers die we van AZ halen moeite te hebben met het stapje hogerop (Al valt Viergever me mee dit seizoen). Toch weet ik niet of Haps nu echt de oplossing zal zijn. Ik vind Sinkgraven echt niet onverdienstelijk spelen op linksback. Hij is misschien verdedigend nog niet savvy genoeg, maar door vooruit te denken voorkomt hij met onderscheppingen al een hele hoop potentieel gevaarlijke situaties. Dit in tegenstelling tot Dijks, die vaak reparatiewerk moet verrichten, maar dat beter kan omdat hij de body daarvoor heeft.
0 -1
SanchezBeastOfAjax
Loopt voor lul? Ongelooflijk dat je dat uit je strot krijgt zeg. Sinkgraven staat ontzettend goed te spelen op die positie, maar omdat het van origine een middenvelder is wordt elk foutje honderd keer herhaald. Noem maar eens een linksback die bijna geen fouten maakt, die spelen namelijk niet in de eredivisie. Ook Haps, al vind ik die net ietsje beter, maakt een hele hoop fouten.
3 -1
SoNick
Kritiek op Sinkgraven vind ik onterecht. Die jongen brengt veel voetbal van achteruit.
11 0
Patrick78
Precies! Sinkgraven is een prima linksback!
0 -1