Bosz: 'Interlandweek werkt verfrissend'

NielsE, 16-10-2016 om 16:33, 4431 views, Ajax TV |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Coach Peter Bosz heeft voorafgaand aan het duel tussen ADO Den Haag en Ajax in gesprek met Ajax TV kort vooruitgeblikt op het treffen. De oefenmeester heeft goede hoop na een 'verfrissende' interlandweek en hoopt de Hagenezen op de 'Ajax-manier' te gaan verslaan.

'Ik weet niet of Kasper Dolberg en Bertrand Traoré de 90 minuten zullen volmaken, dat gaan we in de wedstrijd wel zien', begint Bosz. 'Ik heb gekozen voor deze wedstrijdselectie omdat Jong Ajax deze week geen wedstrijd had. Hierdoor waren er een stuk meer spelers beschikbaar. Hierna zal de selectie wel weer kleiner worden en zullen er een aantal jongens weer teruggaan naar Jong.'

'Ik weet natuurlijk niet of de vorm van voor de interlandperiode er nog is, dat kan je alleen tijdens een wedstrijd zien en niet in de kleedkamer. Maar ik vind wel dat interlandweken heel verfrissend werken voor de jongens. Ze komen weer even in een nieuwe omgeving terecht, nieuwe coach en nieuwe medespelers. We gaan ADO verslaan op de 'Ajax-manier', geen concessies dus. Ook vind ik het late tijdstip niet vervelend, je stelt je erop in', doelt de Apeldoorner op de aanvangstijd van 16.45 uur. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
3sterren
Geweldig zo’n coach die zonder voorbehoud, bijna achteloos meedeelt dat ADO op de Ajax-manier zal worden verslagen.
En dat vervolgens waarmaken...
5 0
AbdelhakNouri22
Jong AJAX geen wedstrijd deze week? Ze spelen morgen tegen Den Bosch (uitgezonden op Fox Sports 1 gelukkig).
0 0
simok
"Had", niet "heeft".
0 0
mickey2602
Tegen de Graafschap spelen ze morgen.
0 0
Rsv
Tegen de Graafschap toch?
1 0