Wervelend Jong Ajax overklast Achilles '29

FinnDekker, 12-09-2016 om 21:50, 85296 views, AS |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Jong Ajax heeft Achilles ’29 maandagavond overklast met grote cijfers. De talenten, die werden aangevuld met een aantal spelers uit het eerste, wonnen vrij gemakkelijk van de ploeg uit Groesbeek. Op De Toekomst werd het 7-1. 

In de beginfase ging het duel nog op en neer. De ploeg van Marcel Keizer was zoekende en had het lastig in de fysieke duels. Na een kwartier draaide het spelbeeld volledig. De talenten vonden elkaar makkelijk en de klasse droop ervan af. Tegen de verwachting in was het toch Achilles dat de score opende in Amsterdam. Een corner werd vrij gemakkelijk ingekopt door Barry Beijer.

Na de tegengoal was Jong Ajax een korte tijd opnieuw zoekende. De ploeg leek geschrokken van de efficiëntie van Achilles, maar antwoordde op de juiste manier. Al voor rust werd de achterstand omgebogen in een voorsprong. De eerste treffer kwam op naam van Donny van de Beek, die prachtig werd weggestuurd door een hakje van Vaclav Cerny. De tweede en derde treffer voor rust kwamen beide op naam van Mateo Cassierra. 

In de tweede helft gingen de Amsterdammers verder waar het voor rust mee gestopt was. Achilles werd van het kastje naar de muur gestuurd.  Cassierra tekende voor zijn derde treffer van de wedstrijd en ook Vaclav Cerny kwam na een prachtige vrije trap op het scorebord. 

De grote voorsprong was echter geen reden om gas terug te nemen. Cassierra maakte namelijk zijn vierde van de avond, waarmee de Ajacieden op 6-1 kwamen. Abdelhak Nouri bekroonde vervolgens zijn goede spel met de 7-1 vanuit een strafschop. Daarna viel er geen goal meer, maar was er nog wel heugelijk nieuws voor Leon Bergsma, die zijn debuut in het betaalde voetbal maakte. Eindstand: 7-1.

Opstelling Jong Ajax: Boer, Zeefuik, De Ligt (Lartey Sanniez 70'), Eiting, Dankerlui (Savastano 78'), De Jong, Nouri, Van de Beek, Cerny, Cassierra, Clement (Bergsma 85')
Wissels: Alblas, Bergsma, Lartey Sanniez, Savastano, Mazraoui, Dekker, El Idrissi

Opstelling Achilles '29: Te Loeke, Boelens, Beijer, Van Riel (Boogers 69'), Van de Beek, Surmeli, Hendriks, Van Steen, Popalzay, Thoone (Elders 69'), Zeller
Wissels: Centen, Raterink, Elders, Boogerink, Hemminks, Dekkers, Gortemaker, Versteegen

Doelpunten:
0-1 Barry Beijer (30')
1-1 Donny van de Beek (38')
2-1 Mateo Cassierra (41')
3-1 Mateo Cassierra (43')
4-1 Mateo Cassierra (55')
5-1 Vaclav Cerny (59')
6-1 Mateo Cassierra (68')
7-1 Abdelhak Nouri (p) (77')

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Jules Degrelle
Achilles....
Ach...een kinderhand is snel gevuld....
0 0
JanTa
Niet zeuren dat Achilles zo slecht was maar deze keer gewoon genieten van het talent dat op het veld liep en er een leuke wedstrijd van maakte.
0 0
altijdwelwat
Genoten van de wedstrijd van gister !! Aan de andere kant het was wel maar tegen een ploeg zonder shirtsponsor ! En dat is niet omdat ze het geld niet kunnen gebruiken ......
0 0
Koenniiee
Over het algemeen speelt een talent drie jaar in Ajax 1, de een wat langer, vaak door blessures. Ik ben misschien wel de grootste Nouri fan, maar ik vraag mij af of we hem nu wel in Ajax 1 moeten willen zien. Wat mij betreft gooien we dan een driekwart jaar gewoon weg.

Heeft iemand gezien hoe statisch Ajax 1 is? En hoe dynamisch Jong Ajax? Het type spelers vergeleken? Het is gewoon pijnlijk voor Ajax 1. Nouri gaat namelijk nooit CM spelen dit jaar, waarmee hij dan Gudelj of Klaassen zou vervangen.

Dat betekent dat als hij erin komt dat op een buitenplek is of op 'tien'. Dan zou hij alsnog veel moeten combineren met Gudelj, Klaassen, wisselwerking met Dijks, maar bv. ook terecht komen in een speelwijze waarin El Ghazi en Younes statisch als buitenspeler staan.

Deze topper (!!) moet in een dynamisch spelletje terecht komen met spelers die in de kleine ruimte kunnen voetballen. Dan liever wachten tot na dit seizoen zodat dan pas die 3-4 jaar ingaan dat hij hier nog speelt.

Sinkgraven/Younes - Dolberg - Ziyech/Cerny
Nouri/Ziyech - Riedewald - Van de Beek

(Zoiets. Maak er zelf maar wat van!)
3 0
chrisjuhhh
Idd JA spelers beter dit seizoen bij elkaar houden .
Krijg je volgend seizoen een groot gedeelte ingespeelde spelers .
Ook voor jou ik zie liever Cassierra dan Dolberg in de spits veel meer inhoud
0 0
AFCA.
Maak er zelf maar wat van? Oke!

Dolberg
Nouri - De Jong - Cerny
Riedewald - Van de Beek
Savastano - Sanchez - De Ligt - Sanniez
Onana
1 0
glob
Ziyech doet al niet meer mee?
0 0
Koenniiee
Hahah, Ja dat is ook een heerlijke. Die voorin mogen het lekker zelf uitzoeken, twee vleugelverdedigers die er wel overheen denderen en een prima voetballend blok op het middenveld. Genieten! Maar je hebt er dus niks aan als je er eentje doorstroomt nu, de ander over twee jaar en een andere weer later. Deze jongens moeten zoveel mogelijk (!) samen doorstromen.
1 0
VoorAltijdNummer14
Vind dat je er een interessante kijk op hebt, maar denk dat hij puur voor het mentale gedeelte echt baat heeft bij Ajax 1 speeltijd. Die jongen moet die eeuwige honger stillen en in de Arena publiek op de banken krijgen. Dat over de wisselwerking met Dijks is echt zeer problematisch. Echt een van de grootste achilleshielen van dit Ajax die lomperik. Echter denk ik dat hij zeker wel minuten kan pakken als half, zeker in de Africa Cup periode. Met Dolberg, Riedewald, Younes(iets meer naar binnenstaand) en Klaassen tot op zekere hoogte moet dan echt wel een combinatie tot stand kunnen komen. Al helemaal wanneer 'gelijken' Traoré en Ziyech er weer bij zijn. Overigens vind ik dat wat jij zegt over dat gezamenlijke doorstromen ook zeker houtsnijden!
1 0
chrisjuhhh
Je zie ook hoe makkelijk Dankerlui over links kom en dat heeft Savastano ook , enkel omdat Nouri dit zie om even terug te stappen voor ruimte
0 0
Koenniiee
Dat is natuurlijk ook een interessante, die Afrika Cup. Daar heb je een goed punt, ik denk dat hij dan ook wel minuten gaat maken. Dit Ajax kan niet zonder Traoré (komt er niet helemaal uit, nog) en Ziyech (onvoorspelbare jongens). Dan moeten zo snel mogelijk Cerny en Nouri erbij zitten, met liefst nog Donny voor Gudelj. Maar zoveel wisselingen gaan er nooit komen.

Ja, Dijks. Daar zeg ik liever niets (meer) over! ;)
1 0
VoorAltijdNummer14
Dat is gewoon het lastige ook. Bosz moet gewoon dit jaar zonder kleerscheuren zien door te komen zoals ik een TurboUrby weleens heb zien zeggen. Als hij nu al heel rigoureus door zou selecteren en vol op de jeugd zou gokken, zouden we ook meermaals bijzonder hard onderuit gaan. Ondanks al die kwaliteit, maar de jeugdigheid...
Ik ben ervan overtuigd dat Bosz echt een toptrainer bij Ajax kan worden met een visie a la Cruijff, Pep, Bielsa, Sampaoli, Jonk etc, maar daar moet dan wel het materiaal voor zijn. Volgend jaar kan er echt geoogst worden en met goed aankoopbeleid een team staan wat mee kan doen in Europa. Sanchez, Ziyech en Cassierra, Riedewald op 6, Dolberg zijn al stappen in de goede richting!
1 0
Koenniiee
Ik sluit mij daar helemaal bij aan. Het is nu veelal maanden doorkomen. En die gedachten speelde ook bij Bosz, waardoor hij op 'safe' ging spelen. De Champions League in met een middenveld als Gudelj, Klaassen en Bazoer. Het mag eigenlijk niet, met die drie types op één middenveld spelen, maar ik snap hem wel.

Bij uitschakeling met een jeugdelftal had iedereen geroepen om die 'ervaren' jongens van vorig jaar. Zoiets kan je je kop kosten.
1 0
oudzuid2
dat gelul over Dolberg rustig brengen, gewoon lekker laten rouleren met Cassiera! zet Traoré maar op rechts.
0 0
RoodWit
1e draait niet zoals het zou moeten, geen ideale omstandigheden om een talent in te passen in mijn optiek.

Maar wellicht brengt Nouri iets wat andere middenvelders op dit moment niet kunnen brengen.
0 0
Pauw
Ik verwacht dat Nouri binnen anderhalve week gedebuteerd is (in de wedstrijdselectie). Dat is op zichzelf een vooruitzicht waar ik eerste instantie erg blij van wordt en al lang naar uitkijk.

Echter, in wat voor team komt hij terecht? Zul je zien dat ie z'n medespelers niet weet te bereiken / geholpen wordt met als gevolg dat de publieke opinie (media) Appie slechts als hype afdoet. De jongen is al een hype voordat ie ook maar een minuut meegedaan heeft.

Je kunt niet eeuwig wachten, maar vrees wel voor t scenario dat hij z'n ei niet kwijt kan. We weten allemaal dat Iniesta types als Messi nodig heeft.
0 0
020ouwe
Volgend seizoen middenveld : riedewald 6 nouri 8 ziyech 10. Heerlijk
1 -1
Professor
Zou het gedurfder doen 6 de Jong, 8 Nouri en 10 Ziyech . Ja ik weet het kracht is er niet genoeg maar in de eredivisie zou dit echt sensationeel zijn.
Overigens was echt een geweldige wedstrijd vanavond veel jongens speelden tussen een 7 en 8 en een 3 tal spelers een 9.
Overigens toch even een klein woordje van kritiek. Voor een club als Ajax vind ik het toch wel een gebrek dat er aan de linkerkant 2 spelers staan met alleen een rechterbeen. Tel hier bij op dat in Ajax 1 ook erg weinig linksbacks/linksbuitens beschikbaar zijn. Dus van de winter paar middenvelders verkopen (Gudelj/Sinkgraven) en een links back en linksbuiten halen.
3 -1
chrisjuhhh
daarom die clement niemand snap het
0 0
020ouwe
Ik ga er vanuit dat riedewald nog wel een jaar blijft na het seizoen. Dus dan blijft hij wel op 6 als hij zo doorgaat. Mocht hij vertrekken dan ben ik het met je eens dat frenkie daar moet spelen. Al met al zal hij sowieso wel minuten gaan maken dan, misschien al dit seizoen who knows.
0 0
Jayajax
Wat bij Ajax 1 ontbreekt, is in Jong Ajax dik in orde, namelijk de balans op het middenveld. Met Nouri als meest creatieve man, en daarnaast met Van de Beek en De Jong twee jongens die naast een goede techniek ook nog eens beschikken over een enorm loopvermogen. Het was heerlijk om naar te kijken en met name het hoge baltempo en het een keer raken was een verademing te opzichte van Ajax 1.
5 -1
El-Dorado
Nouri geweldig, maar dan doe je ook bijv de Jong te kort en van de Beek. Samen zijn ze helemaal geweldig op het middenveld, vooral Frenkie en Appie! Genieten.

Maar goed het begint ook vanuit de verdediging wat ie ook zei in interview. Kortom, zorg dat je allemaal bij elkaar blijft en we zien het merendeel vanzelf in Ajax 1!

Vind echt mooi om te zien hoe het draait, zelfs de wat beperkte spelers als Clement spelen dan goed mee. Chapeau. Zo zie je wat een aantal spelers met een heel team kunnen doen.
2 -1
Oliveira
Ik zou Nouri graag bij Ajax 1 zien in plaats van Gudelj.
11 0
kiekerjan191
Kijk net even op Foxsports naar het interview met Nouri, heerlijk ventje man. Puur en puur voetbal, geen rare maniertjes, kan fatsoenlijk en heel open een interview geven en is gewoon de beste op het veld. Voorbeeld voor veel spelers, hoop hem heel snel te zien in Ajax 1. Ik word liever een jaar geen kampioen als we spelers zoals hij de kans geven om zich in 1 te ontwikkelen en daarmee volgend jaar het voetbal te zien van vanavond, maar dan in de Arena. Zat er afgelopen zondag weer naar te kijken in het stadion en het valt op hoe weinig er bewogen wordt en als er al ruimtes liggen worden ze niet gezien en dus ook niet benut. Dat heeft alles te maken met inzicht en dus kwaliteit, kijk ik hier vanavond naar dan is het hartverwarmend. Uiteraard is dit tegen Achilles, maar je ziet zoveel voetbalkwaliteit bij jongens als Nouri, vd Beek, Cherny, de Jong, er worden zoveel de juiste keuzes gemaakt en er is overal beweging, dat mis je enorm bij 1 met de Gudeljes, Viergevers enz. van deze wereld. Dit geeft de burger moed.
6 0
ajaxinho
Ik denk juist dat hij grotere stappen kan maken in Jong Ajax dit seizoen.
Zoals hij zelf zegt: goed presteren en dat vast houden.

Als leider van Jong Ajax, zal hij beter instromen.
Zeker met spelers zoals Ziyech, Klaassen, etc. die het niveau moeten bepalen.

En Nouri, vdBeek zal dat niveau op den duur zeker overtreffen.
Want zij zijn de talenten van Ajax!
1 -1
El-Dorado
Wat dacht je van Frenkie. Ook zo'n speler waar (ik) tenminste voor naar het stadion zou komen.
2 0
JohnDylan
RCM: Klaassen of Bazoer
CDM: Riedewald of Vd Beek
LCM: Ziyech of Nouri

Als Ajax door Bosz het middenveld met deze spelers invult zal er eindelijk weer eens genoeg voetballend vermogen en creativiteit op het middenveld staan. Iemand als Gudelj kan leuk als back-up fungeren maar komt momenteel te kort voor een basisplaats. Als Klaassen na dit seizoen vertrekt zou ik Bazoer een basisplaats geven met De Jong als zijn concurrent. Gudelj zie ik dus eigenlijk het liefst deze winter vertrekken voordat hij zijn transferwaarde verliest.
1 -1
Pazuzzu
De rcm en de lcm waarschijnlijk net andersom?
0 -1
JohnDylan
Hoezo? Klaassen en Bazoer zijn rechtspoten en komen (mede daardoor) beter tot hun recht als rechtshalf en Ziyech is een linkspoot en Nouri heeft bijna altijd op linkshalf gespeeld.
0 0
Nouri10Eriksen
Hopen dat Nouri binnenkort bij de selectie wordt gehaald!
1 0
godezonensuper
Zou Bosz het niet begrijpen wat het voor Nouri betekend als je hem alleen al eens bij wedstrijdselectie haalt?
6 -2
AjaxCitizen
Gaat heus wel gebeuren. Denk al volgende week in de beker.
0 0
Joseph
Hoeveel bewijs willen ze bij het eerste nog hebben, een creatieve middenvelder maakt een wereld van verschil. Nouri dus mee in de selectie en Ziyech in de basis op het middenveld donderdag.

Ik denk ook dat als je weer gaat voetballen op het middenveld, Riedewald naast Sanchez kan spelen, je ziet ook dat Eiting dat goed invulde als er naar voren gespeeld wordt. Waarmee je dus eigenlijk 3-4-3 speelt, zo vulde Rijkaard dat ook in bij Ajax toen het nog voetbalde.

Onana, Veltman, Sanchez, Riedewald, Dijks, Klaassen (verdiend een kans in een voetballend elftal), Ziyech, Nouri (10), Traore, Dolberg, Younes.. Kun je opeens weer voetballen.
3 -1
AjaxCitizen
Waarom telkens willen experimenteren met de achterhoede? Laat het een keer stabiel staan achterin, voordat je aan meer aanvallende posities gaat denken. Er moet eerst een fundament worden gelegd, voordat je het anders kan neerzetten.
2 -1
Joseph
Je bedoelt zoals de Boer zijn hele carrière geprobeerd heeft bij Ajax, was een groot succes.. Weinig tegen en weinig succes toen PSV uit de problemen was.

Laten we voor de verandering eens de basis bij de aanval leggen, zoals hier bij Jong AJax gedaan is, 3 aanvallende middenvelders en een middenvelder centraal in de verdediging.
0 0
AjaxCitizen
Goeie vergelijking, maar niet heus.
De Boer had andere intenties. De verdediging laten opbouwen in een zo traag mogelijk baltempo, vooral geen balverlies lijden en en af en toe een lange bal. Het middenveld werd bijna altijd overgeslagen. Bosz wilt meer opbouwen vanuit het middenveld en plaatst daarom Riedewald op 6. Zet voor hem 2 voetballende middenvelders en je hebt een sterk middenveld dat iedereen wegtikt.

Het moet achterin gewoon een keer goed staan en dat staat het ook, afgezien van Dijks. Viergever speelde als inschuivende man prima en Riedewald is gewoon geen CV. Snap dus niet waarom iedereen het weer achterin anders wilt neerzetten, als we al 5 speelrondes verder zijn. Nu het achterin goed staat, kan Bosz op het middenveld en in de voorhoede stukje bij beetje aanpassen. Blijf je kutten met de verdediging, dan loop je tot aan de winterstop tegen een grote achterstand op tot het goed staat.
0 0
Joseph
Precies, de focus dus op de verdediging, hoe zorgen we er voor dat het daar niet mis gaat, ipv van kijken hoe het aanvallend op te lossen is.

Viergever is gewoon minder als inschuivende man dan Riedewald en een inschuivende CV zoals Rijkaard, is gewoon wat er bij het spelletje van Ajax hoort. Dat het mis gaat als je geen voetballers op het middenveld hebt, is logisch, Riedewald legt het af tegen Viergever als we onder druk staan, maar Ajax moet zorgen dat ze zelf die druk gaan zetten, zoals jong Ajax dat vandaag deed. Als we blijven doorgaan met jongens op te stellen die voetballend niet brengen wat ze moeten brengen, loop je tot aan de winterstop grote achterstand op, zoals nu al gebeurt is.
0 0
AjaxCitizen
Wat begrijp je er niet aan dat je verdediging eerst goed moet staan? Elke trainer wilt dat. Je moet daar zekerheid in bouwen, voor je vanuit aanvallend oogpunt veranderingen kan brengen. Als je het andersom doet, dan krijg je sowieso veel tegendoelpunten. Wil je wedstrijden 3x scoren, maar er telkens 3 of 4 tegen krijgen? Dus leuk elke week een andere verdediging, maar je helpt daar niemand mee. Zorgt alleen maar voor twijfel bij je verdedigers. 'Speel ik deze week wel of niet?'

Ook zijn de intenties zoals ik eerder vermeldde anders. De Boer wilde de verdediging laten opbouwen zonder balverlies te lijden, Bosz wilt de opbouw vanuit het middenveld met ondersteuning van achteruit wanneer mogelijk. Met Viergever achterin heeft hij nu gewoon zoals hij wilt. Heb jij gisteren gekeken? Viergever achter Riedewald werkte goed in het opbouwen. Riedewald die open draait en Viergever die opschuift als afspeelmogelijkheid. Tegen GAE stond het ook goed. Snap dus het probleem niet.

Verder heb je niemand anders voor op 6 en is Riedewald gewoon geen CV. Riedewald stond centraal achterin toen er punten werden gemorst, dus lijkt mij duidelijk dat hij als CV ongeschikt is. Fysiek werd hij vaak afgetroefd en verloor vaak in de kopduels. Tegen Rostov was dat pijnlijk zichtbaar. Heeft zelf aangegeven liever ook op 6 te spelen.
0 0
Joseph
Wat begrijp je er niet aan dat je met aanvallend voetbal, je minder druk hoeft te maken over die verdediging. Verschil tussen Riedewald en Viergever is minimaal, Riedewald bouwt beter op, Viergever verdedigd iets beter. Je kan wel blijven focussen op verdedigen, maar dan ga je niet scoren en met een beetje pech krijgt je dan iets tegen en verlies je.

Ik weet niet welke conclusies jij trekt uit de wedstrijd tegen Vitesse, maar die van mij is heel duidelijk, geen balans en goed weggekomen. Sanchez duidelijk de man die het verschil maakt.

Opeens is Riedewald geen CV, nadat hij werkelijk de hemel in werd geprezen toen hij er stond en het goed deed. Hij kan daar prima staan, maar daar hoort bij dat je een goed middenveld hebt dat beweegt en de druk hoog houdt. Dus geen Gudelj. Dan fungeert Riedewald in de opbouw gewoon als 6 en is Sanchez het slot op de deur. Viergever vervult een positie bij Ajax die we niet nodig hebben, we hebben niet 2 jongens nodig die daar alleen staan om te verdedigen. Dat was met Blind en Rijkaard ook niet zo.
0 0
AjaxCitizen
Dus omdat je aanvallender speelt, hoef je je minder zorgen te maken over de verdediging? Jij snapt er echt niks van. Met deze beredenering kan Barcelona dus opteren om de defensie lekker uit 18-19 jarigen of uit allemaal aanvallers te laten bestaan. Want ja, ze spelen toch het meest aanvallende voetbal ter wereld dus hoeven ze zich geen zorgen te maken. De verdediging moet altijd goed staan, ook als je aanvallend speelt. Of wil je beweren dat counters toch nooit voorkomen bij aanvallende ploegen?

Je ziet toch hopelijk zelf dat Riedewald totaal geen CV is? In de tijd dat hij er gloreerde, was het ook dat de verdediging het langst de bal had onder De Boer. Kortom: weinig risico, veel breed en terug en hopen op weinig balverlies. Nu is dat anders en sta je als verdediging verder van de goal. Hij moet bij balverlies sterk in de duels zijn en in de lucht bij een lange bal. Dat is hij niet. Tegen Rostov zag je dat hij daarop werd afgetroefd. Maar jij vindt kennelijk dat hij in de duels en in de lucht betrouwbaar is.

Als jij tegen Vitesse verdedigend geen verschil zag, dan moet je beter kijken. Hoeveel echte kansen heeft Vitesse gehad met het duo Viergever-Sanchez? Het waren meer afstandschoten dan echt uitgespeelde kansen. Volgens jou was Sanchez de man. Hoe wil je dan verklaren dat Viergever van de verdediging de meeste balcontacten, gemiddeld genomen het hoogste percentage in passnauwkeurigheid, de meeste intercepties en ook nog eens de meest gewonnen kopduels had en het vaakst de bal weg werkte? Statistieken zijn gewoon op whoscored.com af te lezen.

Met Riedewald op het middenveld en Viergever achterin, heb je opbouwend een uitstekend blok. Je wilt dat opgeven voor een inschuivende Riedewald op CV en een te aanvallend alternatief voor het middenveld met Klaassen, Ziyech en Nouri. Geen van de 3 zijn er om de verdediging te ondersteunen. Wat wil je? Dat we kamikazevoetbal gaan spelen? Er zit totaal geen balans in.

Nu heb je met Viergever al iemand die op bepaalde momenten voor een overtal situatie zorgt, door in te schuiven en Sanchez is aan de bal gewoon sterk. Dus je hebt helemaal niet verdedigers die alleen staan te verdedigen centraal achterin. Viergever is verdedigend en in de lucht ook beter dan Riedewald, dus dan heb je centraal achterin gewoon 2 goede CV's en daarvoor in Riedewald een goede controleur. Jij wilt dat Sanchez lekker alleen de kop-en fysieke duels moet winnen als Riedewald CV naast hem staat. Zo werkt het niet. En je gaat een ervaren duo als Blind-Rijkaard toch niet vergelijken met het jonge en in verhouding onervaren duo Sanchez-Riedewald? Zal ik het trio Nouri-De Jong-v/d Beek dan maar vergelijken met het trio Iniesta-Busquets-Rakitic?

Dus probeer je kamikazevoetbaltactiek lekker uit op Fifa zou ik zeggen. In de echte wereld werkt het anders.
0 0
Joseph
Waar lees jij in hemelsnaam dat ik vind dat de verderging niet goed moet staan? Ik vind dat de verdediging zo moet staan, dan ze de aanval het beste kunnen ondersteunen en dat daarvoor de beste mensen gebruikt worden. Ajax moet dus aanvallend druk zetten en zorgen dat ze continu de bal hebben of afjagen. Dan kun je kiezen om met Viergever voetballend vermogen in te leveren en met Riedewald lever je aanvallend vermogen in op het middenveld, of je kiest om meer voetbal op het middenveld te brengen.

Ik moet overigens wel een beetje lachen om je visie op Viergever, dat is echt geen held hoor. Ik kijk ook gewoon een wedstrijd en wat er altijd bij de statistieken ontbreekt is de waarde van een interceptie en de kwaliteit die een speler daarbij laat zien. Viergever is een verdediger die genoeg ervaring heeft om geen fouten te maken tegen de kleintjes, maar komt natuurlijk tekort als er opeens een kwalitatief goede speler voor hem staat. In mijn ogen kun je dan dus beter Riedewald daar neer zetten, dan heb je in ieder geval beter voetbal van achteruit en op het middenveld spelers die het aanvallende spel van Bosz aankunnen.

Ik wil inderdaad dat Sanchez die duels aan gaat, ondersteund ook door Tete, Dijks en Riedewald. Als je veel druk zet op je tegenstander, moet de tegenstander ook verder terug zakken, als de tegenstander kiest om gaten te laten vallen door spelers naar voren te sturen, maak je dat counterend af met goede middenvelders, zal dus niet gebeuren.

Ik stel voor dat jij met je tactiek gewoon voor PSV kiest bij FIFA, want dat is een ploeg en club die beter past bij jouw verdedigende kijk op voetbal. In de echte wereld gaat Ajax niks winnen met de verdediging als leidraad..
0 0
Ajaxgek1980
Heerlijk genoten van dit Jong Ajax, ik moest een sigaretje hebben toen de scheids floot vh einde vd wedstrijd haha
3 0
ram
Eerste keer Jong Ajax en dan dit. Lekker hoor!

Begon een beetje stroefjes maar de laatste drie kwart van de wedstrijd vol gas. Ze bleven tot het bittere einde voetballen om te scoren; daar kan het eerste echt wat van leren! 90 minuten lang voor de maximale score. Top!
Prettig sfeertje op de tribune ook. Of eigenlijk: het gebrek aan sfeer. Prima. Hier gaat het puur om voetbal.

Nouri is echt een fenomeen. Wat is die gast belachelijk goed zeg! De Ligt en Eiting achterin was prima. Clement is vaak het pispaaltje hier maar ik vond hem ook héél goed spelen. Ook de wisselwerking tussen hem en Nouri (linksbuiten/linkshalf) liep lekker.

Cerny viel mij tegen. Hij had wel een paar lekkere acties maar wat een naar gastje zeg! Constant verongelijkt lopen doen, natrappen, Nouri willen weerhouden van het nemen van de strafschop (hij had z'n goal al, Nouri niet). Geniaal talent maar met deze houding gaat hij iet verder komen dan de Jupiler League.

Toch een kritisch puntje over het team. De korte combinaties zijn prachtig. Ik hen nog nooit zoveel hakjes en lobpassjes gezien in een wedstrijd. Op zich leuk. Maar toch vind ik dat het iets minder moet. Zelfde geldt voor het voetballende uitverdedigen. Nu kan het en is het leuk. In de ArenA kan het niet in die mate. Dat risico is veel te groot.

Maar mooie voetbalavond!
4 0
Milan95
Leuk om te lezen!
Černý is idd al een tijdje regelmatig zéér irritant.
1 0
ram
Thanks, niet eens m'n best op gedaan :p
0 0
Joseph
Laatste alinea, over de combinaties en het voetballend uitverdedigen. Jij bent niet van de generatie die Ajax mee heeft gemaakt toen ze nog wat betekende in Europa, of wel?
0 0
ram
Of ik een ouwe lul ben die alleen achterom kijkt en vasthoud aan het verleden en tradities? Nope, dat niet ;)

Als je een beetje met je tijd meegaat en enigszins reëel bent over het niveau van onze club, weet je dat je niet zo kunt terugkijken op het verleden. Je kunt beter naar het heden en de toekomst kijken.

Ik vind niet dat deze jongens het voetballende uitverdedigen totaal moeten afleren hoor. Maar je kunt het echt niet 1 op 1 meenemen naar het eerste. Dat lukt een paar keer en als het mislukt zit je meteen in de shit. Een bal af en toe wegrossen moet gewoon kunnen. Zelfs bij Barca doen ze dat wel eens.
En het is niet zo dat dat direct balverlies betekent hè, je kunt die bal ook verder van het eigen doel oppikken om van daaruit te gaan voetballen.
0 0
Pauw
Als t goed is heb ik de wedstrijd opgenomen en kan ik zo gaan kijken :)

Was Bosz ook aanwezig om na afloop te kunnen constateren dat hij in een lastig parket zit?

We kunnen wel blijven roepen dat jeugd zich naast sterkhouders moet kunnen manifesteren, maar kunnen we eigenlijk wel spreken van sterkhouders?

Wat moeten Nouri, de Jong en Eiting nou leren van Gudelj en Klaassen dat van wezenlijk belang is om te kunnen slagen?
5 0
3*stars*3
Ja Bosz was erbij en zag Cassierra voor zijn neus, 2x scoren en Nouri schitteren.
Het is wachten en hopen dat clubs met gekke bedragen willen smijten voor; Gudelj, Klaassen, El Ghazi, zodat spelers kunnen doorstromen vanuit jong.

0ff-Ben nu ff naar Everton aan het kijken (ben een grote Deulofeu fan) en kampioen worden ze niet maar Koeman gaat daar wat moois neerzetten hoor.
71min en 0-3, Lukaku day.

Hmmm...Na vorig seizoen is het gevaarlijk om te zeggen dat een team geen kampioen kan worden in PL ;-)
1 0
RaynoFischer
Als je ze zo ziet spelen zou je zeggen niks, maar jong is wel wat anders, Klaassen, Gudelj, Riedewald zouden Achilles vast ook wel kapot maken.

Begrijp me niet verkeerd, het zijn geweldige talenten en in potentie betere middenvelders dan we in 1 hebben lopen (Vd Beek ipv Eiting)
0 -2
AjaxCitizen
Heerlijk hoe men op Voetbalzone weer alles proberen naar beneden te praten.
'Het is maar Achilles. Wat een arrogantie en gegeil hier. Slaat nergens op dat alleen de uitslag van Jong Ajax wordt laten zien en van andere Jupiler League wedstrijden niet.'

Begint echt een paupersite te worden, als het 't al niet was.
4 0
3*stars*3
Laat me raden, 75% van die zure mannetjes zijn PSV'ers en zitten ook op vi.nl, dagelijks te schoppen richting Ajax?

Aan ene kant heb ik meer respect voor die kakkies, die zie je nog trots op straat lopen maar PSV'ers ken ik alleen van forums en zijn imo de laagste en de grootste Calimero's..
2 0
AjaxCitizen
Een beetje van alles. Twente supporter die een beetje gaat huilen over het kiezen van Jong Ajax als hoofdonderwerp, Feyenoorder die het op 'Het is maar Achilles' gooit. Voor de rest zie ik niet echt clubvoorkeuren.

Maar PSV'ers staan er inderdaad vaak als eerst bij.
1 0
3*stars*3
Kakkies hebben meer haat voor Ajax dan liefde voor hun clubbie, dus verbaasd mij niet.
Waar die Twente fans vandaan komen? Die zie ik ook nooit op straat....

Voor de gein moet je af en toe op vi.nl kijken, grootste calimero's zijn echt de PSV'ers...
0 0
AjaxCitizen
Zal ik onthouden. Als ik een keer wil lachen, ga ik wel even kijken. Normaal gesproken was dat Voetbalzone, maar heb er nu dus een optie bij. Voor de leukste reacties, moet je toch echt naar FR12.
0 0
3*stars*3
Heb FR12 nog niet bezocht omdat het goed gaat maar zodra het minder gaat, is het daar comedy.
Ze wensen dan hun eigen spelers ziektes en beenbreuken toe...

Ach kwestie van tijd voordat het daar weer minder gaat.
0 0
JanTa
ach niet geklaagd niet geleefd bij die gasten is het het glas altijd halfleeg.
2 0
AjaxCitizen
Zodra de meeste daar Ajax lezen, hebben ze hun gal al klaar staan om te spuwen.
Wel nog een Feyenoorder ertussen die ook geniet van Jong Ajax. Het kan dus nog.
2 0
JPC40
Ik ben hoopvol wat ik nu zie, en jammer genoeg voor bosz ga ik toch steeds harder roepen, dat mocht na dit seizoen een hele goeie reeks zijn neergezet door jong Ajax dat Marcel van mij de taak van Bosz mag overnemen.
1 -2
Milan95
Beetje oppertunistisch niet?
0 0
JPC40
Nee vindt van niet, maar het is ook met voorbehoud.
Met de wedstrijden tot nu toe ben ik onder de indruk wat hij doet met dit team, daar straalt veel meer vertrouwen uit dan me Bosz.
0 0
godezonensuper
Ik zit met schuim op mijn bek reacties op Facebook te lezen.
Lampen en kakkies die gewoon de wedstrijd niet gezien hebben, lezen dat Cassierra 4x scoort en dan gillen dat het competitievervalsing is.
Man man man..
5 -1
Kingoffdatoilet
Rusthaag, Niet eens de moeite waard om te lezen joh.
0 0
AJAX1996
Anders moeten ze toegeven dat ajax talent heeft. Dat kan natuurlijk niet
0 0
RaynoFischer
Goedenavond zeg!! :)
Ik kan niet wachten op de samenvatting, wie waren de beste?, of misschien kan ik beter vragen wie de slechtste op het veld waren?

Lekker ook dat Cassierra zich niet gek lijkt te maken om een keer jong Ajax en er gewoon ff 4 inprikt
2 0
Joseph
Ondanks 4 doelpunten, zou ik Cassierra niet tot man van de wedstrijden benoemen. Die prijs ging wat mij betreft naar Nouri, maar iemand een prijs geven zou de teamprestatie tekort doen.
3 -1
VoorAltijdNummer14
Nouri is de belichaming van een ajacied! Een weergaloze balvirtuoos met een over mijn lijk karakter! Frenkie de Jong zowel als 6 en vooral als half een topper in spé, deze iets meer 'verdedigende' rol komt zijn ontwikkeling ten goeden imo. Vd Beek blijkt ook elke keer weer veel meer dan een gemiddelde loper. Eiting bouwt sterk op. De Ligt is een parel. Cerny speelde prima, goed naar binnen gepositioneerd. De backs denderde er met al hun beperkingen telkens prima overheen. Cassierra liet Dolbergiaanse meevoetbal kwaliteiten zien en lijkt een killer met een goede positionering. En zelfs lord Clement deed bij tijd en wijle dingen die El Ghazi en menig ander eredivisiebuitenspeler niet zouden kunnen. Deze lichting is uniek, de toekomst, wat betreft potten breken in Europa, ziet er rooskleurig. Mits het aankoopbeleid correspondeert...

Handelingsnelheid gekoppeld aan techniek boven fysiek en realisme...
Bijna het gehele Nederlandse voetbal weigert het in te zien.
10 -2
Rsv
Heeft Bosz trouwens ook enige invloed op het uitstekende spel van JA in veel wedstrijden, of is dit enkel Keizer z'n verdienste? Anders lijkt het me voor Bosz zeer frustrerend om te zien dat JA wel het voetbal speelt wat hij voor ogen heeft.
5 0
JPC40
daarin zal hij inderdaad wel aan het tandknarsen zijn of gaan.
Hij doet iets verkeerd wat Marcel goed doet.
4 0
John92
Ik hoor alleen maar nouri en zo tuurlijk die was weer de beste van het veld. Maar ben ook een aardige fan van de ligt wat een rustige en sterke verdediger is dat zeg
6 0
Wimmel
Het Ryan Babel effect ;)
2 -1
DaniAjax
Dit was dus toveren.
1 0
trodat4030
Wát een galavoorstelling!!
1 0
willieovertoom
Zo erg genoten dat ik buikpijn heb.
4 0
vaclavcerny17
ik had eerst niet zon vertrouwen in Keizer maar dat is veranderd, wat een topcoach
5 -2
kevinr
Iets met opportunisme :) . Maakt voor de rest niet uit
1 0
braboajacied2
Bosz zou Gudelj en Klaassen is verplicht moeten laten kijken naar deze wedstrijd, naar van de Beek, de Jong en natuurlijk vooral naar Nouri, over hoe een middenvelder vrij moet lopen en bewegen zonder bal. Kunnen ze nog heel veel van leren. Constant zijn ze aanspeelbaar, nemen ze bal aan gericht naar voren en zorgen ze voor een hoge handelingssnelheid en passing om nog meer te creëren.

Wat een verademing t.o.v. die meer ervaren voetballers bij 1, die overigens geweldig zijn in verstoppertje spelen.
4 0
AjaxCitizen
Lees hier dat Klaassen volgens sommige goede looplijnen maakt, vrij staat maar nooit de bal op tijd krijgt. Onzin, want hij staat alleen maar te diep en in de dekking. Is hierdoor bijna nooit aanspeelbaar. Als je dan naar het middenveld van vandaag kijkt: constant in beweging, zichzelf aanbieden, altijd aanspeelbaar, niet bang om open te draaien, technischvaardig aan de bal, steekpassjes, in 1 keer tikken. Echt een verademing.

Kwestie van tijd dat Nouri en De Jong hun debuut gaan maken. De beker is een uitstekende aangelegenheid voor Bosz om dan deze jongens op te stellen.
4 0
braboajacied2
Precies, Klaassen is een prima speler voor in de spits, maar hoort gewoon niet thuis op het middenveld van Bosz, waar gehunkerd word naar aantrekkelijk voetbal.
0 0
Mokum87
echt een topwedstrijd van ajax kant. speelde in hun kracht. je zag dat achilles graag dat vechtvoetbal opzoekt maar ajax tikte ze helemaal weg, links rechts links. klasse hoor
1 0
Piejotter
Heeft wat weg van het tikkie takkie van Barcelona hoe de combinaties vanavond liepen. Ik heb genoten. Voortzetting van het goede spel eerder in deze competitie. Er is zelfvertrouwen en plezier in dit elftal wat je nodig mist in het eerste. Terwijl dit jong Ajax toch ook een heel andere samenstelling heeft dan vorig seizoen. Misschien moet Bosz maar eens praten met Keizer hoe hij dit flikt. :-))
4 0
blava
Nou Bosz ik zou het wel weten.
1 0
jollie18
Heerlijke wedstrijd van Jong Ajax het is dan wel achilles maar ik heb wel veel wil gezien. Volgende week hopelijk Nouri erbij tegen Willem II.
0 0
Bedero
Ik besef nu ineens dat dit vorig jaar ook al had gekund, maar dat bijna al deze toppers gewoon een jaar stil hebben gestaan in hun ontwikkeling door die afgrijselijk debiele opstellingen van Stam en Ulderink altijd. Waar sloeg het in hemelsnaam op om altijd die slechtere spelers speeltijd te geven.
9 -1
AJAXAFC1
Ajax is nu met een nieuwe start begonnen grote schoonmaak afgelopen zomer en er gaat nog verder doorgeselecteerd worden heb ik het vermoeden na deze wedstrijd
0 0
3*stars*3
Echt, ik denk dat Bosz lekker gaat slapen.
Mannetjes in bestuur waarschijnlijk ook want qua middenvelders en aanval hoeft er niet veel bij te komen.
Misschien wat extra's voor de verdediging maar sportief ziet toekomst van Ajax er waarschijnlijk heel goed uit.
2 -1
DaenerysTargaryen
Er zal altijd wat ervaring bij moeten... Maar het ziet er inderdaad geweldig uit! Dit team moet kunnen strijden om het kampioenschap in de JL.
1 0
Minsc
Denk helemaal niet dat Bosz lekker gaat slapen, zal nu nog meer gaan beseffen dat er iets niet klopt op het middenveld bij het eerste.
1 0
3*stars*3
Hmmm, ja en nee want zoals ik zei, er is geen hoofdijn als spelers volgend jaar verkocht worden want spelers stromen makkelijk door.
Waar ik wel mijn vraagtekens bij heb...Zijn die spelletjes achter de schermen want Bosz gaf zelf aan dat het niet zijn idee was om Serero buiten selectie te houden en dan weet je hoe laat het is...
0 -1
mickey2602
Minstens zo raar dat Serero wel opgenomen wordt in de lijst spelers voor de EL maar ik lees hier nooit of hij überhaupt wel speelt,is het niet in het eerste dan wel in JA.
Of Tete,die is niet goed genoeg voor het eerste maar speelt ook niet bij JA?
0 0
Piejotter
Je bent met zijn elven, dus draag je de verantwoordelijkheid met zijn elven. Niet alleen de middenvelders. Maar ik denk dat het vrij snel beter gaat met het eerste als men wat aan elkaar gewend is.
0 0
Minsc
Begrijp wat je bedoelt maar ben het er niet helemaal mee eens. Gudelj en Riedewald samen vind ik een hele grote fout van Bosz, is m.i. niet een kwestie van wennen.
0 0
J00DT0TMIJND00D
Nouri met afstand de beste van het veld, ook lekker om te zien dat Cerny weer zijn klasse toonde.
0 0
sanchezsamuelso
Nouri geweldig maar 4 goals van Cassierra is toch ook een topprestatie (al is het maar achilles)
1 0
3sterren
Ooit knalde Milik er een hoop in tijdens een wedstrijd in het KNVB bekertoernooi.
Hoe het met zijn loopbaan verder ging is inmiddels historie : )
0 0
Tomvdvelde
Heerlijke wedstrijd!
0 0
JesseTH
7-1, jezus. Niet kunnen kijken helaas. Wie geeft me een leuk verhaal over de wedstrijd? En vooral; wie gaat me het verschil met Ajax 1 verklaren? En dan niet alleen Nouri en Frenkie zijn voetballend veel beter, maar hoe komt het bv. dan dat het verdedigend blijkbaar hier ook goed staat?
0 0
Chesterson93
Dit is mijn versie(mensen mogen opmerkingen of aanvullingen hebben)

1e helft:
Jong Ajax speelde zijn eigen spel. Liet de bal van links naar rechts gaan, met Nouri en van de Beek die veel om de bal vroegen en zorgden dat Cerny en ook Clement van waarde konden zijn met goede aanvallen. Dankerlui kwam niet goed mee en was schuldig aan de tegengoal. Het centrum stond voornamelijk stabiel, waarbij Eiting deze wedstrijd steeds beter begon te worden. Na de tegengoal bleef Jong Ajax zijn spel spelen met 3 goals voor de rust(1x van de Beek na een hakje van Cerny, en 2x Cassierra met 1 assist van Nouri) tot gevolg.

2e helft:
Jong Ajax ging vrolijk door waar het gebleven was en met heerlijke combinaties waarin vooral Nouri, van de Beek en Cerny een rol speelden, kwam Cassierra beter in de wedstrijd en scoorde hij nog 2x(55e minuut na een slimme corner en 68e minuut na een afgeslagen bal). Daartussen(58e minuut) scoorde Cerny met een heerlijke vrije bal in de hoek. Het hele elftal begon beter te voetballen, met uitzondering van Dankerlui. In deze fase probeerde Achilles alleen maar in de 16 te staan en dat had uiteindelijk - na vele combinaties - tot gevolg dat Ajax nog 2x scoorde, maar er nog zeker 2 kon scoren(Cerny op de paal oa). Uiteindelijk scoorde Nouri nog een penalty(4e goal op rij) en speelde Jong Ajax het netjes uit.

Positief: Nouri absoluut the MOTM, met eigenlijk daarnaast Cassierra. Van de Beek en de Jong waren heel erg sterk op het middenveld en de sleutel tot het winnen van deze wedstrijd. Cerny liet weer zijn klasse zien en ook Clement liet zich van zijn beste kant zien. Het centrum met De Ligt en Eiting bracht goed voetbal van achteruit mee. Zeefuik liet zien dat hij een hele stabiele back voor de toekomst is.

Minder positief: Dankerlui viel door de mand. Maar vanwege het goede voetbal van het elftal verbloemde dat. Was wel medeschuldig aan het tegendoelpunt. Verder had Boer regelmatig last van de (te) felle lampen van de Toekomst. En de scheidsrechter(Martin Pérez) had wel een penalty moeten geven aan Ajax na een overtreding op van de Beek.

Overall: Jong Ajax was heel stabiel en dit moet een opmaat naar een goed seizoen worden voor het elftal. Met niet te veel wijzigingen zie ik dit goed komen. En ik wil toch een grote compliment aan Marcel Keizer geven, want tot nu toe laat hij zien dat hij perfect op zijn plek zit bij Ajax en dat hij - mocht dit seizoen zo goed blijven gaan - hij in de toekomst een potentiële kandidaat voor Ajax 1 kan zijn.
0 0
AFCA.
Ik raad je aan gewoon de wedstrijd terug te kijken. Hier kan geen verhaaltje tegen op. Gewoon kijken en genieten. ;-)
0 0
Chesterson93
Hear, hear, man. Hear, hear.
0 0
3*stars*3
Fucked up dat je niet kon genieten.

De zuurpruimpies zullen roepen dat het maar Achills was maar je ziet gewoon wereld van verschil tussen; intelligentie, techniek, creativiteit en zelfs plezier, houden van het spelletje.

Ik wil niet sneren naar Frank maar ik heb dat gemist bij het Ajax onder Frank en Bosz moet het nog ff doen met veel spelers, die eigenlijk niet zijn ''cup of tea zijn''.
5 -1
willycicci
Goed opgesomd, het is ontzettend prettig om te zien hoeveel plezier die jongens beleven op het veld.
1 0
Minsc
Stond verdedigend niet super goed maar de tegenstander kwam niet aan de bal.
2 -1
JPC40
achilles kun er gewoon geen ene kut van, ze speelde echt als amateurs.
1 0
luiszwaaris
Wat een uitslag
0 0
Koenniiee
Mooi om te zien dat niet elke bal maar lukraak voorgeslingerd wordt onder het mom van 'dan ben ik er vanaf want ik weet niet wat ik er mee moet'. Voorzetten zijn ineffectief, zeker wat betreft Jong Ajax.

Continu zoeken zij opnieuw de middenvelders die centraal een combinatie opzetten. Heerlijk. 180 Graden anders voetbal dan Ajax 1 en dat doet mij deugt!
5 -1
Ajax_95
Bij Ajax 1 zitten teveel spelers die dit voetbal niet kunnen/willen spelen. Zoals jijzelf volgens mij eerder ook al zei, dit is niet met één speler (zoals Ziyech of Nouri) op te lossen. Pas als je met 8/9 spelers speelt die dit voetbal in zich hebben (zoals jong Ajax vandaag), zal Ajax 1 dit soort voetbal laten zien.
2 0
Koenniiee
Correct. Dan zijn we het eens!
0 0
godezonensuper
En het drukzetten is zoveel beter dan bij Ajax 1.
1 0
Koenniiee
Heeeel veel beter inderdaad!
0 0
Sergevanw
Porno!!!!
1 -1
RusselWestbrook
Was lekker dit.
4 -3
IDJosh
Wat een geweldig selectie is dit zeg, heerlijk gespeeld!
1 -1
AFCA.
En die trainer van achilles nog :" hun de bal en wij komen voor de punten"
1 0
mickey2602
Hier zitten wel veel mensen die Jong Ajax volgen,krijgen zij eigenlijk ook weleens tegenstanders die "de bus parkeren" of gebeurt dat alleen bij het eerste?
Want ik denk wel dat als een team zo voetbalt als Achilles dat het eerste er ook wel raad mee weet.
1 0
Joseph
Achilles parkeerde de bus zoals je dat zelden ziet bij tegenstanders van het eerste, Frank sprak al van "de bus parkeren" als ze de eigen verdedigers niet op kwamen jagen. Achilles trok een muur op die vakkundig geslecht is door de kwaliteit die dit elftal heeft.

Het eerste zou veel moeite hebben met deze ploeg, net zoals ze dat hadden tegen AFC.
0 0
OpNaarNummer4
Dat deden ze de eerste helft echt wel hoor! Stonden met z'n tienen voor de 16 en schoten alle ballen blind op Hendriks naar voren.
0 0
***1900***
Achilles speelde heel compact tot aan de 2-1. Daarna vielen er steeds meer gaten en daarna was er zo goed als geen verdediging meer :P
0 0
DavyBlind
Achilles parkeerde vandaag ook de bus.. Maar Jong Ajax weet er wel doorheen te voetballen
1 -1
DappreStryder
Natuurlijk ook omdat hun niveau een stuk lager is dan dat van een Eredivisie club...
1 0
AFCA.
*staat op en klapt*
4 0
AJAXAFC1
Na de winterstop gewoon:
Krul,
Tete,Sanchez,Riedewald,Dijks
De Jong,
Klaassen,Ziyech
Traore,Dolberg,Nouri
meeste Ajacieden zullen het hier wel mee eens zijn ;)
0 -3
EVH
Geen Klaassen. Kan niet voetballen.

Er is vast wel een club die 25 mln voor hem wil betalen omdat ie zo vaak scoort.

Gelijk doen.
1 0
AjaxCitizen
Riedewald is geen CV. Hoort thuis op 6.
En Younes hoort altijd te spelen.
0 0
AJAXAFC1
Ja viergever dan of?
0 0
AjaxCitizen
Ja. Snap niet waarom mensen gewoon niet in hem vertrouwen. Opbouwend naast Sanchez gaat het tot nu toe prima.
0 0
TVD020
nope
0 0
W Z A W Z D B
Nee, absoluut niet zelf...
0 0
AJAXAFC1
Met welke namen ben je het niet eens dan?
0 0
Toon meer reacties