[Update] Overmars: 'De selectie is rond'

BartVeenstra, 31-08-2016 om 16:35, 39258 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Volgens Mike Verweij, journalist van De Telegraaf, is de selectie van Ajax rond. De Amsterdamse club zal zich daardoor niet meer gaan versterken met een buitenspeler, zo laat de verslaggever weten op Twitter.

Ajax zou met Amin Younes, Vaclav Cerny, Anwar El Ghazi, Bertrand Traoré, Mateo Cassierra en (zelfs) Hakim Ziyech op de flank kunnen spelen. De Amsterdammers lijken daarmee voldoende spelers te hebben die als buitenspeler kunnen fungeren. De enige 'tenzij' is dat Ajax zich gaat mengen wanneer een speler vertrekt of wanneer zich een niet te weigeren buitenkans voordoet.

Eerder op de dag liet ook Freek Jansen van Voetbal International weten dat Ajax zich alleen nog zou versterken wanneer een 'buitenkansje' zich zou voor doen. Op het moment van schrijven is daar geen sprake van.

Update - 16.34 uur
Namens het Algemeen Dagblad meldt verslaggever Daniel Dwarswaard zojuist dat Marc Overmars heeft aangegeven dat de selectie van Ajax rond is. Hiermee lijkt het erop dat er op de slotdag van de transfermarkt geen spelers meer zullen worden aangetrokken. Of er nog spelers vertrekken, blijft afwachten. Onder meer middenvelder Thulani Serero mag vertrekken, terwijl er voor Lasse Schöne en Anwar El Ghazi belangstelling zou zijn.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
*Bonsie*
Krul
Tete veltman riedewaLd Dijks
Bazoer klaassen ziyech
ghazi bertrand younusju
0 0
DerOpenDerOver
Zal het eerst NIET NODIG hebben, en dan OPEENS WEL kopen van Ziyech, een trucje van Overmars geweest zijn, zodat psv ( Brands) hem niet snel zou wegkapen. ;-)
0 0
Inhartennieren
Het is toch iedere keer weer schrikken als je Overmars voor de camera ziet stuntelen, hakkelen.
0 -2
Santiago
Babel op Twitter: Helaas is Ajax niet geinteresseerd.
3 -2
Sjaakvaak
Balen, deed het altijd leuk en is een echte Ajacied.
0 -1
AjaciedMike
Ideale geweest
1 -1
AjaciedMike
Speler
0 0
hakkietjakkie
Wat loopt iedereen nou ineens te zeiken dat Schone en Serero geldwolven zijn? Zijn beide spelers die jarenlang al hun best doen voor Ajax en die goed bij de supporters liggen en nu janken?
3 0
3*stars*3
Hahaha idd, als Lasse niet naar Bröndby wilt gaan, dan gaat hij gewoon niet.
Die blijft gewoon deel uitmaken van selectie en zal heus wel paar minuten pakken.
Als een interessante club zich zou melden, zou hij heus wel ja zeggen.

Serero? Geen club heeft zich kennelijk gemeld en hij denkt dan, fuck u, ik blijf gewoon lekker in Amsterdam.
Ik geef hem groot gelijk want er word een smerige spel met Serero gespeeld.
Bosz gaf zelf aan dat het niet zijn keus was om hem buiten selectie te houden...
2 0
Sjaakvaak
Dat laatste vond ik ook vreemd. Leek me dat hij toch ook wel weer een keer de kans op 6 had mogen krijgen.
0 -1
TikkieTerugJaap
Mike Verweij ; DEFINITIEF. Schone blijft gewoon bij Ajax. De Deen, maar bijvoorbeeld ook Serero, verdienen zo veel dat spelers zelfs als reserve liever blijven.

Walgelijk van die 2. Mooi op de tribune het hele seizoen, net als Boilesen.
2 -8
Sjaakvaak
Wat een onzin, laat ze lekker. Hebben zich beiden altijd hard voor ons ingezet ook al waren ze niet vaak gegarandeerd van een basisplaats. Weet niet hoe het met Serero zit maar Schöne heeft ook een Nederlandse vriendin en jong gezien hier. Snap best dat hij dan niet weg gaat.

Tevens is Serero min of meer de deur uit gepest.
2 -2
TvdH
Dus we worden keihard afgedroogd door een paar matige russen, echt een blind paard kan zien dat onze spelers teringslecht zijn. Nota bene dezelfde faalhazen die op de laatste dag de titel verspeelden.

Vervolgens kopen we Ziyech.

En nu hebben we een prima selectie.

Lol.
3 -3
anrejane
En we zijn Milik en Cilissen kwijt!
0 0
grunnjood
Wat mij betreft is een van de uitblinkers van de 2e seizoenshelft verkocht: van der Hoorn. Die jongen heeft wat mij betreft wel dat harde en onverzettelijke dat bij jongens als Veltman, Riedewald en Viergever (en waarschijnlijk ook bij Westermann) ontbreekt. Dat heeft Tete wat mij betreft wel, dus zou hij een veel betere cv zijn puur op mentaliteit. In de as moet je spelers hebben staan die nooit een vraagtekentje achter hun naam hebben. Als je nu een opstelling maakten potentieel beste 11 heb je een as van Krul, Sanchez, Tete, Riedewald (op 6) Klaassen (8 of 10) en Traoré. Krul heeft de ervaring maar het is nog maar te betwijfelen of hij er meteen kan staan na een lange blessure en verder voldoet alleen Klaassen, al is dat niet het type dat met fantastische acties als een mes door de boter door de verdediging van een teruggetrokken tegenstander heen snijdt. Iedereen heeft hier altijd veel kritiek op VI (en terecht) maar waar ze wel gelijk in hebben is dat je in de as van het veld gewoon kwaliteit en ervaring moet hebben om je elftal mee op te bouwen. met dit materiaal ben je over een jaar of 2 misschien eindelijk zo ver, maar dan zullen de echte steunpilaren alweer weggekocht zijn...
0 -1
Piejotter
Ik ben tevreden al is het natuurlijk jammer dat Bailey niet wilde. Meer tevreden dan vorig jaar toen de transfer periode werd afgesloten.
4 0
Daniellieuwe020
Heel eerlijk, hij heeft dit seizoen toch redelijke aankopen gedaan. 1 minpuntje vind ik dat je spelers niet moet huren als een club als Ajax, maar kopen. Dan maar geen Traoré maar en zijn daar wel meer van die een stuk minder duur zijn. Kwestie van scouten
3 -1
mickey2602
Ben het grotendeels met je eens alleen wat dat huren betreft,ik vind wel dat je als Ajax zijnde mag en kan huren maar dan alleen met optie tot koop. Anders ben je alleen maar een jaar lang een speler aan het opleiden voor een andere club. Maarja dit gezegd hebbende,Ajax verhuurt zelf ook spelers zonder optie tot koop,enkel om ervaring op te doen.
0 0
J00DT0TMIJND00D
We zijn zeker nog niet compleet, al vind Marc dat wel. Achterin vind ik het nog wat magertjes wat betreft de kwaliteit, had daarom graag een nieuwe centrale verdediger erbij gezien aangezien Riedewald de geschikte 6 is voor dit Ajax, achterin blijft het dan wel een probleem met matige verdedigers als Viergever en Heiko.. Een nieuwe linksback is ook wel nodig (Büttner of Haps bijv) met een Dijks die beter kan concurreren met Churandy Martina, kan ie lekker denderen op baan 4.

Ook een waardige back up voor Younes had niet misstaan, want je hebt eigenlijk niemand die behalve Younes daar echt iets toevoegt.
1 -1
hakkietjakkie
En waar blijft die vleugelspeler dan????
1 -1
TikkieTerugJaap
Babel had trouwens op Twitter bevestigt dat Ajax geen interesse in hem heeft, is ook niet echt nodig natuurlijk. Maar Urby zou ik prima vinden hoor, elke vorm van concurrentie voor Dijks is meegenomen toch? Gewoon contract voor een jaar geven.
0 -1
Cruijffiaan
@lance
Lul niet, traore is gewoon een buitenspeler.
Dat was hij altijd voordat Bosz hem in de spits zette bij Vitesse, en bij Chelsea zien ze hem ook als links/rechtsbuiten.

Of is schone nu ook opeens geen middenvelder meer omdat De Boer hem rechtsbuiten zette?
0 -1
TikkieTerugJaap
Bij Chelsea zien ze hem als spits nu, Bosz ook. Is een alternatieve positie voor hem, meer niet.
0 -1
idefixion
dus we moeten het doen met veltman,viergever,riedewald en westermann in de verdediging. Weer geen goede verdediging dit jaar, de afgelopen europese wedstrijden hebben het al bewezen, maar zelf roep ik het al jaren!! Haal AUB verdedigers die het niveau aan kunnen.. Te veel fouten worden er gemaakt.. De 4 namen die ik noemden horen niet in de basis te staan als verdediger.
3 -5
Talent
Helemaal mee eens.
0 -3
Ajaxgek1980
Zo een geweldige, spannende, ontroerende, angstige transferperiode is het geweest.

Zo saai dan, die laatste dag van de transferdeadline, ga het missen haha
0 -1
Ajaccus
Dode spel situaties baren nog steeds teveel zorgen in de centrale verdediging. Waarschijnlijk is het uitgangspunt nu dat Bazoer weer de plaats van Riedewald op het middenveld inneemt zodra hij zijn vorm terugvindt en die dan weer naar LCV verhuist. Ik denk niet dat een van de grootste problemen in de defensie daarmee genoeg aandacht krijgt.
0 -1
Minsc
Hoezo Bazoer die weer de plaats van Riedewald in gaat nemen? Sinds wanneer speelt Bazoer daar? Bazoer is met de komst van Ziyech gewoon z'n plaats kwijt, mag als Ziyech naar de Afrika Cup is hem tijdelijk vervangen. Meer niet.
0 -1
Suarez16_
Hahahahahha hij kan Gudelj er makkelijk uit spelen. Mijn ideale opstelling: Krul, Tete, Veltman, Sanchez, Riedewald, Bazoer (6), Klaassen, Ziyech, Traore, Dolberg, Younes. Dan hoop ik dat Bazoer even met Riedewald gaat praten over hoe je op 6 moet spelen. Riedewald mag of LCV en Dijks of Sanchez, Riedewald. Ligt aan de vorm van de dag.
0 -2
AjaxIsBeast
Misschien kan Ajax nog Alvaro Arbeloa of Martin Caceres transfervrij halen als concurrent voor dijks. Kunnen ze altijd nog contracteren..
0 -1
IboAFCA
2 rechtsbacks voor de linksbackpositie. Juist.
1 -1
TikkieTerugJaap
Het middenveld is echt veels te vol als Schone en Serero niet vertrekken, ga je gezeik mee krijgen en de jeugdspeler kunnen minuten dan sowieso wel vergeten dit seizen. Hoop echt dat ze beide nog vertrekken.

Meer mensen die FC Afkicken kijken?
1 -1
jollie18
Mocht Serero niet vertrekken vandaag dan word waarschijnlijk zijn contract ontbonden.
1 0
TikkieTerugJaap
Ja oke, maar Schone moet ook echt gewoon weg. Prima gozer hoor maar die gaat echt geen ene minuut krijgen. Bosz ziet in hem alleen een middenvelder, en we gaan met een 6 spelen dus zo een beetje iedereen staat boven hem in de pikorde. Wat mij betreft ook de jeugd, Frenkie/Appie/Donny. Geef Schone dan ook maar een vrije transfer als je dat met Serero ook doet.
1 0
jollie18
Mocht Serero niet vertrekken vandaag dan word waarschijnlijk zijn contract ontbonden.
0 0
jollie18
Mocht Serero niet vertrekken vandaag dan word waarschijnlijk zijn contract ontbonden.
0 0
TikkieTerugJaap
9 middenvelders en 3 spitsen.
1 linksbuiten en 1 rechtsbuiten.
1 linksback en 1 rechtsback.

Blijft leuk dat al die oud profs, de hele RvC en de trainers dit niet zien.
0 -1
anrejane
Voor de twijfelaars (zijn die er nog?) moet dit het definitieve bewijs zijn van het totale gebrek aan visie, daadkracht en kennis bij Overmars (en Van der Sar). Het zogenaamd naderende vertrek van een (of meer!) middenvelders als "smoes" gebruiken om de eerder als onnodig beschouwde aankoop van Ziyech te rechtvaardigen .... Om je dood te schamen!
1 -3
geDaante
Dat is inderdaad zeer aannemelijk, leuk om te lezen dat in ieder geval nog iemand buiten mijzelf dat inziet.
1 0
CPLP
Ja, want jij weet wat er achter de schermen speelt... Zucht... Geloof me, je bent niet zo slim als je denkt...
0 -1
AjaxIsBeast
Het zou wat zijn als om 23:59 ineens bekend wordt dat Robben naar ajax komt!
0 -4
Ajaxbrl
Die kans is net zo groot als dat jij 3 keer de jackpot wint van de staatsloterij in een jaar tijd
2 0
Suarez16_
62% kans dus?
1 0
Santiago
Kan je rekenen?
1 0
Ajax27
Wat een kansloze reacties hier allemaal...
Milik voor 35 miljoen verkocht, Fischer en Andersen weg... Ziyech niet voor de hoofdprijs hoeven halen, Traoré, Krul, Sanchez er als toppers bij. Achterin had ik ook graag 1 topper gezien ipv Westermann, maar misschien gaat hij ons nog wel verbazen. Middenveld en voorhoede ziet er iig top uit.
3 -4
Ricoo
Van Sanchez moeten we het ook afwachten maar ben t met je eens dat dat gehaat ook wel eens mag stoppen.
0 0
Ajax27
Met welke zin ik wou eindigen... Marc heeft dus gewoon topzaken verricht al had ik Ziyech graag 3 maanden terug al willen zien.
0 -1
Suarez16_
Jammer op deadlineday hoop je toch nog altijd op 1 knaller.
0 0
-Ajax-
Heb nog niet vaak zon ongebalanceerde selectie gezien
2 0
Ajaxbrl
Overmars 01-09-16 : Dames en Heren , met deze talentvolle ongebalanceerde selectie gaan we het doen
0 0
WeGaanHetMetDezeGroepDoen
Zou nog wel een linksbackje willen hebben
1 0
JDL85
Vertrouwen na het aanmaken van dit account gekelderd?
1 0
WeGaanHetMetDezeGroepDoen
Ik heb dit account nu al 3 jaar. Sindsdien elk jaar van toepassing. Bedankt Overmars!
0 0
Stibba020
Dit seizoen word niks en dan is het klaar voor OVERmars...amateur
0 -2
Spuit11
Glazen bol gekocht? Of van nature pessimistisch?
0 -1
Stibba020
Nou we zijn al aardig op weg. We staan alweer 5 punten achter op de kakkies en we zijn ook al uitgeschakeld voor de Champions League. Als Go Ahead Eagles zondag die penatly had gemaakt dan had ik het ook maar moeten zien of we die wedstijd met winst hadden afgesloten. Hier heb geen glazenbol voor nodig hoor. Elke halve tamme ziet dat. Dit team is te onvolwassen en er lopen te veel Ajax onwaardige speler rond(Dijks, Veldtman, El Ghazi etc). Passes, balaannames, gaten trekken en ruimte creeren voor mede spelers gaat allemaal fout en lijkt helemaal nergens op! Het verdedigende werk begin ik al helemaal niet over. Deze gasten hebben ook geen ballen, ze spelen niet met durf en bravoure wat Ajax vroeger juist had. Mijn oma heeft nog meer pit in zich zitten dan al die gebakkies bij elkaar.. Ziyech(geen Messi) alleen gaat hier geen verandering inbrengen. Daar is de rest van het elftal gewoon te matig voor. Dat waren ze onder Frank de Boer en zal onder Peter Bosz niet anders zijn. Ajax heeft een flinke kwaliteits injectie nodig. Er was in mijn ogen daarom zeker nog minimaal linksback en een rechtbuiten nodig. Maar mensen zoals jou zijn al snel tevreden he...
0 -1
Spuit11
Zoals jij het zegt, heel begrijpelijk, mislopen CL en 5 punten achterstand, prima dat je Overmars daar de schuld van wilt geven maar dan moet je zeggen; "Dit seizoen is niks en het is nu klaar met Overmars" ;-)

In mijn ogen ligt het meer aan de spelers van de selectie, elke keer weten ze wat er fout gaat en de volgende keer zal het ze niet nog eens gebeuren. Daar word ik boos om.
0 0
Ellende
Helaas geen linksback
1 0
davidoff
hehe ,laten we ff 24.00u afwachten.
0 0
TS14
Op de Ajax snapchat is te zien dat Frenkie de Jong een plekje in de kleedkamer in de ArenA heeft. Zou 'ie snel bij de selectie zitten, of hebben meer jongens van JA een plekje in de kleedkamer?
0 0
davidoff
ja, ik ook.....:-)
0 0
TS14
Ook dat was te zien ;)
1 0
Ajaxamersfoort
ik hoop alleen nog dat veltman serero viergever en schöne nog vertrekken...
2 -4
Talent
Helaas, dat wordt dus de komende maanden ergeren aan een El Ghazi die geen lantaarnpaal voorbij komt en een Dijks die de echte klasse mist voor een linksback van ajax.

Helaas. Ik blijf erbij, Ziyech was een paniek aankoop omdat we anders helemaal niemand konden vinden.

Weer laat het beleid van ajax te wensen over.
2 -6
Intec
We missen meer klasse op rechtsback dan linksback Tete kan alleen 1tegen1 verdedigen aanvallen komt hij zwaar tekort. Dijks rush veel meer dan Tete. Veltman is geen back.
1 -4
dumperPattiruhu
Je verlangt veelsteveel van de backs. Laat het middenveld(met ziyech) maar eens een keer goed het spel maken. Dan komt er vanzelf wel ruimte voor de backs om te assisteren in het aanvalspel.

Alhoewel ik wel vind dat tete zich aanvallend moet verbeteren. Daarom is het ook goed effe een paar wedstrijdjes op de bank, maarja dat kun je ook zeggen van een veltman. Speelt al wat jaartjes in 1 maar ontwikkelt zich niet meer.

Dijks heeft het maximale eruitgehaald.
0 -1
Talent
Ziyech zal wel weer op rechtsbuiten geposteerd worden, oftewel, niet op het middenveld zoals jij suggereerd. Daar liggen niet zijn kwaliteiten.
Dijks haalt inderdaad het maximale eruit. Dat ontken ik niet. Maar daar ligt nou juist zijn probleem. Hij kan nu niet meer beter worden en van een ajax back mag/moet je toch echt meer verwachten.
0 -1
AjaciedMike
Toch wel saai dan die laatste uren... Haha
1 -1
Amsteraaij
Echt he? De hele dag alle sites enz checken... Fart sound!
0 -1
eros
Wat als,...

Ajax Nigel de jong gratis had opgepikt ipv westermann.

Sneijder had gehaald ipv Ziyech
0 -2
Ajaxbrl
Dan had Ajax meer bravoure en uitstraling gehad ..
0 -1
CPLP
Nee, dan had iedereen het over wanbeleid gehad omdat ze al over hun top zouden zijn en geen restwaarde hebben. We moeten gewoon accepteren dat wat ze bij Ajax ook doen, 3/4 altijd wel wat vindt omdat ze leven om op dit forum te zeiken, janken en zichzelf de enige realisten in de wereld vinden. Simpelweg omdat zij de enige zijn die verstand van voetbal hebben. Maar das logisch...
1 -1
PeriJode
Marcie mij neem je niet in de zeik,met je er hoeft geen middenvelder bij,interesse in drie spelers,verwacht dat spelers vertrekken en nog meer bla bla bla~,en alleen maar om je eigen tekortkomingen te verbloemen CLOWN!
1 -4
Cruijffiaan
Ga slapen, er zijn 6 spelers gehaald.
Is het nog niet goed?
En Er lopen 4 echte buitenspelers rond.
2 -5
PeriJode
staat 6 en 4 synoniem aan kwaliteit
0 -1
ZeeuwseAjacied
We hebben nu kwalitatief het beste middenveld van de Eredivisie en een van de betere aanvallen. Verdediging maak ik me nu toch wel een beetje zorgen over, tenzij Westermann of Sánchez als leiders op kunnen staan. Veltman, Tete en Dijks hebben duidelijk moeite met de verandering van stijl en Riedewald is naar het middenveld gehaald.
2 -1
Ajaxbrl
verdediging mag je je best zorgen over maken ja
1 -2
Hillie99
Als westerman een vlaar geweest had , had je leider achterin die nog wel 2 jaar meekan. Ja ja maar de duimpjes omlaag maar komen
2 -2
Raoul14
Toch wel een hoop onzin de wereld in geslingerd de laatste dagen over in- en verkopen. Er gebeuren dus helemaal geen gekke dingen. Laten we er positief naar kijken. We hebben Zyech binnen, Traoré die iedereen beter vind als Milik, maar zich nog moet bewijzen. Een paar talentvolle Zuid-Amerikanen, een Dolberg die aan de weg timmert, een coach die ons voetbal propageert. Nog meer geld op de bank, zodat we kunnen toeslaan wanneer nodig. Daarnaast onze eigen jonge talenten als Nouri, Cerny en Vd Beek en een El Ghazi en Bazoer die helemaal niet weg willen. Kon slechter toch?
9 -3
Warrior
En hoe vaak is niet op Milik gemopperd? Eerst maar eens even laten wennen. Dat gezeur hier altijd.
0 -1
Raoul14
Ik zeur en mopper ook wel eens, maar vanaf vanavond is dit het en moeten we er gewoon vol voor gaan.
0 -1
W Z A W Z D B
Ik ben het alleen maar met @raoul14 eens. Volgens mij is hij juist alleen maar positief.
0 -1
johnd
Beetje vreemd, we hebben nog minstens een verdediger nodig.
4 -3
Ajaxbrl
inderdaad en een goeie ook!
3 -3
wdka
De ligt wel eens zien spelen? Die staat snel in de Arena.
2 -4
fc Barcelona_ke
We kunnen halfjaar kijken hoe we staan, is nog mogelijk toch versterking in winterstop...
1 -1
De Ajax Ziel
Inderdaad hoog tijd dat Ajax aan teambuilding begint, want het heeft alweer vele CL-miljoenen gekost.
0 -1
dezengene
Wat een enorm gezeur hier zeg. Is het nooit goed? Milik is weg (voor een enorm bedrag), maar we hebben Traore erbij, die waarschijnlijk veel beter in ons spel past. We hebben Ziyech - de beste speler van de Eredivisie - voor een aardige prijs, Sanchez die net de Copa in Zuid-Amerika heeft gewonnen, Krul in plaats van Cillessen, die toch al matig stond te keepen en die je uiteraard naar Barcelona laat gaan en verder (buiten Milik en Cillessen, voor wie adequate vervangers zijn gevonden) hebben we geen topspelers verloren. Kom op, wat hadden jullie verwacht? Messi? Ibrahimovic? Voor de middelen die Ajax heeft, die Overmars heeft, was dit een uitstekende transferperiode. Het is nu aan Bosz om wat van deze selectie te maken.
5 -4
ajaxtukker89
mwah milik met 20 doelpunten past niet in ajax systeem :P
0 -2
Eastwood
Uitstekend verwoord.
Overmars heeft prima werk geleverd. Met deze selectie gaan we het doen. Steunen I.p.v. bashen.
2 -4
fc Barcelona_ke
Wie weet als we ons geplaatst voor cl wel naar vleugel zoeken. Nu hebben we onnodig spelers halen. We hebben genoeg backups in elke posities. De talenten tijd komt eraan!!

Ik hoop tijdens competitie dat de ligt boven viergever en westermann kiezen. Verder mag nouri kans krijgen. Vaclav wat vaker in seletie en veel speelminuten pakken.

Wat me bedreft mag schone en sinkgraven elders club zoeken/verhuurd worden. Verder hebben we dan mooi iets kleinere selectie.
0 -2
DappreStryder
Godver. Had zo graag nog een buitenspeler en linksback erbij gehad. Een Haps of Emanuelson. Als extra buitenspeler had ik graag Sisto, Kapustka, Rog, Bailey of Berghuis zien komen. Larsson had eventueel ook nog gekund. Nu komen we op die posities sowieso in de breedte tekort, maar eigenlijk is het qua kwaliteit ook niet denderend.
1 -3
Robeerke
Ridgeciano Haps linksback van AZ, als ik die zie aanvallen zou ik m er graag bij hebben bij Ajax. Ken m niet helemaal goed genoeg voor een totaaloordeel maar hoop dat ze m op zn minst gaan scouten.
0 -1
gusanito
Als er ipv Westermann een goede ervaren verdediger gehaald was was ik echt helemaal tevreden geweest. Nu vind ik dat het smetje. Haps had ik ook een mooie versterking gevonden, maar was meer een beetje dromen van..
1 -2
Ajaxbrl
had graag nog een echte goede verdediger zien komen , maar helaas verder ben ik wel tevreden
1 -1
X-RaY
Hahahaha
0 -4
RuffRhythim
Dat de selectie rond is wil nog niet zeggen dat het een uitgebalanceerde, evenwichtige selectie is...
1 -3
PeterVKV
Younes (El Ghazi) - Dolberg (Cassiera) - Traore (Cerny)
Ziyech (Nouri)
Klaassen (Sinkgraven) - Gudelj (vdBeek)
Riedewald (Bazoer)
Dijks (Viergever) - Veltman (Westerman) - Tete (Sanchez)
Krul (Onana)

En daarachter nog jongens als de Ligt, Lartey, Zeefuik en de Jong.

Weinig te klagen. Goede selectie voor 3-4-3 en mooi voetbal. Hoop ik tenminste, want ik zit me nu al 2 jaar zwaar op te winden tijdens de wedstrijden en daar ben ik wel klaar mee. En mensen om me heen ook....
1 -2
Jos1983
tegen de zwakkere broeders gewoon Sinkgraven aan de linkerkant ipv Dijks.. Meer voetbal en af en toe is een goede voorzet..
0 -1
ajaxinho
Dat zijn de juiste koppels!

Ik hoop ook dat Bosz kiest voor 3-4-3.
1 -1
Minsc
Nee Marc, de selectie is nog niet rond. Linksback, LCV, Buitenspeler.
5 -5
CPLP
Zeik niet zo man. Bosz heeft weken geleden al aangegeven dat hij tevreden is met de verdedigers die hij heeft. Die komen dus niet dus alleen maar zeiken om het zeiken is niets meer dan irritant.
2 -3
El-Dorado
Zie liever Dijks op de flank dan Cassierra.. asteblief zeg.. vern***k zijn carriere niet.. het is een SPITS!
3 -2
PeriJode
Wat een onbekwame slappe lul.
3 -4
ajax4ever01
Wat zeik jij nou weer
1 -1
PeriJode
Hou je smoel pisvinger
0 -4
Dip
Haal eens dat zand uit je kut, zeikwijf.
2 -2
suske
Hoe diep kun je zinken als je geen fatsoenlijke reactie kunt geven. Met jou en Periljode zakt het niveau hier naar een wel erg laag niveau.
0 -2
Dip
@Suske

Nee, de inhoud van jouw reactie is lekker relevant.
1 -2
PeriJode
Is druk hier met pisvingers
0 -4
Toon meer reacties