Traore: 'Ik wil het vertrouwen terugbetalen'

sv, 13-08-2016 om 22:01, 7331 views, Fox Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Bertrand Traore maakte zaterdagavond zijn debuut bij Ajax. De van Chelsea gehuurde spits kreeg een staande ovatie van het publiek toen hij in het veld kwam.

De Ajax-fans hebben hoge verwachtingen van de 20-jarige aanvaller. 'Natuurlijk zal ik zoals altijd laten zien wat ik kan. Ik wil het vertrouwen terugbetalen', zei de spits in een cliché-interview.

De 2-2 tegen Roda stemde Traore uiteraard niet vrolijk. 'Teleurstellend resultaat, ik denk dat we veel beter waren. Die tegengoal was pijnlijk, maar het is nog maar het begin van het seizoen, we kunnen nog beter. Het is een mooi gevoel om terug te zijn in de Eredivisie, ik ben hier blij mee', zegt Traore, die zijn concurrent twee keer zag scoren. 'Dolberg is een erg goede speler. We hebben een fantastische selectie.'

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Gouda
Was het iemand al opgevallen dat die official (grensrechter denk?) intens staat te genieten bij de wissel...
1 0
meerzicht
Heeft er toch nog iemand intens genoten
0 0
Gouda
Haha idd. Ik heb ook redelijk genoten van de 1e helft en later de acties en dreiging van Younes. Maar verder was het huilen met de pet op.
0 0
Michels
Ze hadden hem nooit moeten halen... Lekker het seizoen spelen met Dolberg en Cassierra. Eventueel een Zivkovic er nog achter. Of El Ghazi of zelfs Klaassen (zou ook openingen bieden voor Nouri) achter D&C. Maar deze (huur)transfer komt puur door de hoogte van het bedrag dat ze kregen voor Milic. Nu vonden ze dat ze het wel aan de aanhang verplicht waren om iets met dat geld te doen. Nu heb je een Traoré die, hoewel hij echt wel goed is, iig 1 supertalent en Cassierra (vind 't nog moeilijk om hem een supertalent te noemen, maar een groot talent is het zeker) in de weg staat van hun ontwikkeling. Echt jammer dit! Echt, ik heb nix tegen Traoré, en als alleen hij was aangetrokken en geen Cassierra, was er nix aan de hand...
2 -8
Ajax27
och jeetje.... iedereen zit te schreeuwen om een extra spits. Wordt er een topper gehaald, maar hij scoort niet direct bij z'n debuut en hoppa, de eerste kansloze jankerd begint alweer te jammeren
6 0
Michels
Heey zak stront, als je nou niet goed kan lezen en alleen de laatste zin kan onthouden die je ziet staan, reageer dan gewoon niet...
0 -5
De_Realist
Traoré zou eventueel ook nog van rechts kunnen komen als het nodig is.
1 0
Michels
Je hebt gelijk, daar had ik nog niet aan gedacht. Dat biedt idd wat meer opties
0 -2
meerzicht
Je lult alsof het seizoen al voorbij is. Ik spreek je graag april / mei 2017 nog eens
1 0
Michels
Ik hoop idd dat ik ongelijk heb en dat Bosz veel gaat rouleren want anders zou het eeuwig zonde zijn van het talent wat er al hebben
0 0
Joseph
De spitspositie is in ieder geval geen probleem meer, dat was het met Milik ook niet, maar ik blijf mij verbazen dat het echte probleem met het scoren door Ajax niet erkent wordt, het middenveld zonder creatieve speler.
1 0
Ajacied1978
Only on Ajaxshowtime: Van held naar schlemiel in 25 minuten voetbal.

Komst van Traore werd aangekondigd, iedereen door het dolle van plezier. Hij mist 1 grote kans en meteen is het weer helemaal kut. Neigt nogal naar manische depressie wat hier ten toon wordt gespreid.
5 0
chrisjuhhh
2 kansen , maar dat hij top speler is , is wel duidelijk .
Kijken in het stadion of tv is een groot verschil . ( de loop acties zie je dan beter in het stadion , camera kan niet alles laten zien in 1 moment )
1 0
De_Realist
Ik denk dat Dolberg met die twee doelpunten gewoon de lat hoog heeft gelegd voor Traoré. Ik snap overigens niet waarom Traoré niet voor El Ghazi in de plaats kwam maar ok.
1 -1
AFCA.
Dinsdag gewoon nog even Dolberg. Traore moet nog teveel wennen om beslissend te kunnen zijn.
0 -1
Patrick78
Nee. Dinsdag Bertrand staat in de basis.
0 0
Beretta
Viel goed in, jammer van de gemiste kansen. Met een creatieve man achter hem gaat hij er minimaal 20 maken want je ziet aan alles dat hij fantastisch kan voetballen. We hebben met Dolberg en Cassierra ook uitstekende vervangers. Er moet nog een beetje gepuzzeld worden, het middenveld moet anders en het liefst ook nog een aanvallende LB erbij en dan gaat het zeker goed komen. Het druk zetten zit er inmiddels aardig in, maar we echt geen domme tegengoals meer krijgen.
0 -1
JPC40
Ik ga nu openlijk prediken voor het vervangen van ons verdedigers, dit heeft geen enkel zin, Cillessen moet weg, hij is uitgespeeld.
2 -2