Traoré: 'Bosz heeft een grote rol gespeeld'

NielsE, 12-08-2016 om 20:51, 8239 views, Ajax TV |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Bertrand Traoré heeft in gesprek met Ajax TV gereageerd op zijn transfer naar Ajax. De jonge spits hoopt furore te kunnen gaan maken in Amsterdam. Tevens gaf de technicus aan dat Peter Bosz een grote rol speelde in zijn uiteindelijke beslissing om tijdelijk naar Ajax te verkassen.

'Ik ben heel blij om Ajacied te zijn en ik kijk er naar uit om hier te gaan spelen', begint de spits uit Burkina Faso. 'We willen hier weer iets moois bereiken met de spelers en de staf. Ik denk dat Ajax de beste keuze is, aangezien ik hier elke week kan spelen. Ik ga er keihard voor werken om hier elk weekend te spelen', is de aanvaller die met nummer negen zal gaan spelen in Amsterdam strijdbaar.

'Zaterdag is mijn eerste wedstrijd, het tweede duel in de competitie. Vervolgens wacht Rostov, we moeten daar klaar voor zijn. Ik denk dat iedereen er klaar voor is net zoals ik', doelt Traoré op de goede voorbereiding die hij draaide bij Chelsea. 'De ArenA is prachtig, enorm groot en ik kan niet wachten om erin te spelen. 'Ik ga er alles aan doen om de fans blij te maken en ik hoop dat ikzelf ook kan blijven lachen dit seizoen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Theo jan
Vraagje.
Hoe betrouwbaar Is sportnieuws volgens jullie ?
daarin staat vermeld , dat Ziyech graag naar ajax wil .
omdat Peter bosz nu trainer Is .
0 0
Jan Doedel
Of kan Brands/psv beter praten dan Overmars? En hebben we Traore aan Bosz te danken? Klinkt eigenlijk best logisch nou ik er zo over nadenk......en het mooie is dat jij mij op dit idee hebt gebracht :-)
0 -1
A Cohen
Reactie op WGM:
Sigthorson scoorde wel aan de lopende band bij AZ.
Ik heb wel de indruk dat hij tijdens zijn Ajax periode in ieder geval niet sneller is geworden.
Dus deze opmerking slaat nergens op.
Toeval wil dat PeeBee en Traoré met elkaar gewerkt hebben bij Vitesse.

Laten we eens kijken of PeeBee ook in staat is ZIYECH binnen te halen.
Want die speler gaat Ajax echt beter maken.
0 -1
WGM
Niet bedoeld als naschoppen naar De Boer, maar het is zo tekenend: terwijl hij zich bij zijn aanstelling sterk maakte voor de komst van de techniek- en snelheidsloze Sigthorsson, haalt Bosz Traoré. Wereld van verschil.
3 -3
Pettersson1963
Overmars haalde Traoré. Toen Traoré door Vitesse werd gehuurd was hij pas achttien en wist niemand wie Traoré was. Knap van Overmars dat hij Traoré voor een jaar naar Ajax weet te halen. Toen De Boer trainer van Ajax was wilde hij Van Ginkel graag bij de selectie hebben maar dat ging niet door omdat Chelsea niet mee wilde werken. Ik denk eerder dat Overmars Chelsea heeft weten te overtuigen dat ze hun talenten beter kunnen verhuren aan Ajax omdat dit beter voor hun ontwikkeling is. Wederom een knappe prestatie van Overmars.
3 -3
Jan Doedel
Waarom heeft Overmars van Ginkel dan niet ff gehaald?
4 -2
BrandjeXL
Waarom zou die dat moeten doen dan?
4 0
Pettersson1963
Jan Doedel, duik even in de geschiedenis. Van Ginkel wilde graag naar Ajax komen maar werd buitenspel gezet door het machtsvertoon van Chelsea.
2 -3
Jan Doedel
En waarom lukte het psv dan wel met van Ginkel?
1 0
LuckyLuksch
Omdat Hiddink het daar voor het zeggen had.., simpel toch en Hiddink is nu moven en dan kan het in één keer wel. Van Ginkel is toch gewoon houte Klaas als je hem hard ziet lopen met zijn Pinokkio poten.. Overschatte voetballer
0 0
Jan Doedel
En waarom lukt het met Traore dan wel?
0 0
Theo jan
dit hebben we te danken aan onze nieuwe trainer Bosz
0 0
Jan Doedel
Toegegeven dit heeft ie knap gedaan maar eerder uitzondering dan regel helaas
0 -1
Jan Doedel
Leg het maar ff uit aub
0 -1
Theo jan
Wat mij wel persoonlijk pijn kan doen dit seizoen , Is als siem de jong , naar pisvee gaat .
1 -2
3*stars*3
Siem en Klaassen zijn toffe gasten en erg sympathiek.
Aardig wat belangrijke goals voor ons gemaakt.maar voetballend zijn ze beide niet zo veel.

Sinds zijn vertrek, is Siem ook altijd ziek, zwak of misselijk.
0 0
Ajaxlitmanen
Waarom? Elke speler die een nieuwe uitdaging zoekt, niet bij ons terrecht kan en wel bij een 'andere topclub' snap ik helemaal dat die dat doet.. Kijk stel wij willen hem en hij kiest dan ineens voor PSV, ja dan is het een ander verhaal.. Zie je het al voor je bill Gates over een werkloze die niet wordt aangenomen bij Microsoft maar daar vroeger wel heeft gewerkt: we hebben hem niet nodig maar hopelijk gaat die niet bij Apple werken dat zou pijn doen.. Haha like wtf
0 0
Starring
Waarom? Siem is de helft van de tijd geblesseerd en alleen van waarde in de spits waar zijn broer Luuk reeds staat. PSV ziet in hem een middenvelder.
0 0
Xxxjuliara
welkom bij de mooiste club!
0 0
GvanderK
Is dat witte shirt wat hij draagt nou van Ajax, of heeft hij heel tof een wit shirt met 3 sterren aangetrokken?
0 0
Elflashy
Givenchy
0 0
AsAjax
2de
0 0
Spuit11
Mooie move van Ajax. Ik had het echt niet verwacht van Marc dat het zou lukken om Traoré in een Ajax shirt te zien voetballen. Ik ben heel benieuwd. En eigenlijk nog meer benieuwd hoe de jongens achter Traoré hier mee omgaan. Als ze het slim aanpakken kunnen ze heel veel al van deze knaap leren.

Win / win scenario en nog een keer dat bericht lezen van al die Chelski fans in paniek, geeft gewoon een goed gevoel!
0 0
Sterretje73
Hmmm "zaterdag is mijn eerste wedstrijd" Dan denk ik dus...er is hem al verteld dat hij speelt :-)
0 0
JPC40
dat weet ik wel zeker, als je ziet hij snel het is gegaan, ik denk zelfs dat hij niet eens een medisch test gedaan heeft, bosz heeft zijn kledingmaat al door gegeven aan Ajax.
0 0
Tyronetjonaloi
Ik ben blij met Bosz, blij met Traore, blij met Cassierra en met Sanchez. Prima zomer, ga met vertrouwen kijken naar de Europese wedstrijden
2 0
Ajax#1900
Vertrouwen in Europese wedstrijden zou ik nog niet doen, maar qua transfers gaat het steeds beter idd. Zeker als er nog een Ziyech of Bailey bij komt heb ik wel vertrouwen in de competitie. Europa blijft afwachten.
1 0
AsAjax
En westermann?
0 0