Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

[Update] 'Driejarig contract en 2,5 miljoen'

BvdPloeg, 05-07-2016 om 07:08, 29596 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Volgens Sky Sports is Mike van der Hoorn snel speler van Swansea City. De centrale verdediger zal dinsdag een medische keuring ondergaan in Wales, waar vervolgens een contract klaarligt.

De interesse van Swansea in Van der Hoorn loopt nog niet zo heel lang, maar beide partijen zijn er snel uit. Ajax had al eerder een akkoord bereikt over de transfersom die betaald moet worden. Van der Hoorn heeft nog een contract tot de zomer van 2017, waardoor de Amsterdammers nog iets aan hem kunnen verdienen.

Update - 07.06 uur (5 juli)
Mike van der Hoorn tekent dinsdag een contract voor drie jaar als hij de medische keuring bij Swansea City doorstaat, zo meldt De Telegraaf. De verdediger, met nog een contract voor één seizoen, levert Ajax nog 2,5 miljoen euro op en dit kan door bonussen nog verder oplopen. In het contract van Van der Hoorn zit nog een optie voor een vierde seizoen. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxinho
Voor 2,5 miljoen of een beetje meer heb je in vdHoorn een uitstekende reserve.

Een die Veltman scherp houdt.
Die er in de CL meteen staat.
In een driemansverdediging ook uit de voeten kan.

Ik vraag me af wat Bosz van deze transfer vindt.
Bij de aankopen van Cassierra en Sanchez is hij sowieso niet betrokken geweest.
0 0
GvanderK
2,5 is een lachertje voor Swansea...
0 0
gras
Die kerel is voor 5 gekocht toch? Heeft voor JO gespeeld, heeft in de basis gestaan een hele reeks, is nog relatief jong. Ultra zwak onderhandeld.
0 0
RusselWestbrook
Vind je? Ik vind 2,5 miljoen voor een wisselspeler met een aflopend contract die relatief weinig waard is (geen hoog salaris) uit een fluitcompetitie die ook nog eens zo nu en dan lucht staat te dekken best wel veel eigenlijk.
2 0
Johan1

vd Hoorn is geen 15 miljoen waard, maar wel meer dan een luizige 2,5 miljoen. Dat is voor Engelse begrippen een fooitje. Aan de andere kant ben ik blij dat hij verkocht is. Slecht onderhandeld, maar dat zijn we gewend.
1 0
Bensco
We moeten niet gaan doen alsof Mike wel 15 miljoen waard zou zijn. Zijn contract duurt nog maar een jaar en hij heeft amper wedstrijden gespeeld in zijn tijd bij Ajax. Hij heeft nooit een basisplek kunnen afdwingen dus dat zegt wat over zijn vaardigheden. Vraag voor hem 7,5 miljoen en je schrikt veel clubs af
1 0
Kingoffdatoilet
Je had er wel 5 miljoen voor kunnen krijgen denk ik
0 -2
JPC40
Ik gun die jongen een mooie toekomst hoop dat hij daar wel aan spelentijd toe komt.
1 0
LS16
Mike was een goede reserve maar viel in mijn ogen ook regelmatig tegen. Ik denk dat dit voor beide partijen een goede keuze is en het zal me niet verbazen als Mike zich in die fysieke Engelse competitie ontwikkeld tot een volwaardige verdediger!
1 0
wendoo9
Was wel de enige die een bal fatsoenlijk kon koppen !!
0 0
DappreStryder
Dit was gewoon een uitstekende aankoop van Marc. Er is ongeveer 3,6 betaald aan Utrecht, hij is enkele seizoenen een goede reserve geweest en levert nu 2,5 op. Hij is niet de nieuwe Stam gebleken, maar wij kunnen niet alleen voltreffers verwachten. Van der Hoorn heeft zich enkele jaren helemaal gegeven voor onze club en zoals hij nu vertrekt, mag Ajax tevreden zijn. Ik vind het transferbeleid trouwens nog steeds een verademing ten opzichte van voor de fluwelen revolutie. Na de revolutie krijgen aankopen als Van der Hoorn langer de kans, terwijl wij voor de revolutie spelers na een jaar konden afschrijven. Dan kwam er weer een Wielaert of Oleguer.. Die vervolgens ook na een jaar weer werd afgeschreven. In die tijd was veel meer sprake van kapitaalvernietiging en het niveau dat spelers haalde was echt niet veel beter dan wat Van der Hoorn nu gehaald heeft. Dan kan je beter een speler meerdere seizoenen de kans geven in de hoop dat het kwartje valt.
8 -1
CS26778uit0341
Hier valt niks meer aan toe te voegen!!! behalve we willen alleen maar meer meer meer en Beter hahahahaha
0 0
PJK54
De "verkoopprijs" geeft duidelijk aan dat Ajax een aantal spelers, lees aankopen van Frank de Boer, hoe dan ook kwijt wil want aankopen voor 4 en verkopen voor 2,5 miljoen is nu niet wat je graag ziet binnen een club die zien het liever andersom neem ik aan.

Ik vond dat Mike zich steeds beter begon te ontwikkelen en aantoonde het niveau van het huidige Ajax aan te kunnen maar daar zullen de meningen over verdeeld zijn.

Mike, ik wens je veel succes daar en hopelijk toon je aan dat Ajax weer een "foutje" heeft gemaakt door je voor een matsprijsje weg te verkopen.
3 0
CS26778uit0341
ja achteraf dan ja...
0 0
DappreStryder
Mee eens, maar al met al was dit een goede aankoop. Volgens mij kwam Mike voor 3,6 miljoen. We lijden dus 1,1 miljoen verlies over 3 jaar. Dat is een kleine 4 ton per jaar. Dat is jammer en natuurlijk ziet Ajax dat liever anders, maar hij is een goede reserve geweest en heeft daarin zijn waarde getoond. Het kunnen niet altijd voltreffers zijn en aankopen voor de breedte hebben we ook nodig.
0 0
Beer
Mooi, tot nu toe hebben ze alles bij elkaar nog geen cent uitgegeven. Wel van een paar hoge salarisposten af. Ze staan zelfs in de plus. Dus Marc, waar blijf je nou?
Neem nou eens een voorschot aub. Met dit potentieel gaan we het echt niet redden. Nog steeds hetzelfde team als vorig jaar.
1 -1
ZeeuwseAjacied
Hoe staan we in de plus dan? Cassiera en Sanchez waren samen 10.5 miljoen en Mike en Fischer hebben samen 7.5 opgeleverd.
0 0
zwollie
Ja, waar blijven die kanonnen?
0 -1
RusselWestbrook
Bij Mike Verweij in de tuin. Of bij de Telegraaf op kantoor.
3 0
Wesl
Onvoorspelbaar hoe gemakkelijk Ajax spelers laat gaan.. Laat ze nou eens wat langer voor Ajax spelen! 2,5 miljoen is een belachelijk laag bedrag voor een verdediger die potentie heeft aangetoond het afgelopen seizoen. Hoeveel spelers gaat Ajax nog voor bijna niets verkopen?
Was het niet Alderweireld, verkocht voor slechts 7 miljoen die afgelopen jaar veel lof kreeg en zelfs meermaals als 'beste verdediger van de Primeur League' werd bestempeld?
2 -1
CS26778uit0341
Ja 4 miljoen gekocht en 2 miljoen verkocht.....wie ze schuld is da't? De boer Overmars van de sar etc of Mike zelf?. Jammer dan beter iets dan zometeen helemaal niet's of nog minder!!
0 0
BaaszoeRoermond
Niet of nog minder dan dat, kan dat?
0 0
atalantanio
Je kunt hem ook houden voor op de bank, vertrekt hij over een jaar transfervrij. Zijn contract had hij toch nooit verlengd en Veltman staat nou eenmaal voor hem in de pikorde.

Mike heeft zijn gram vorig seizoen gehaald, dat is hem ook gegund, maar al met al was nou niet echt een succes, dan moet je club je verlies nemen en verder gaan. Liever 2,5 dan niks.
0 0
deMeester
Dat is ook het grote probleem Ajax heeft totaal geen ambitie. In de winterstop was er interesse voor Bazoer , meteen wilde Ajax zaken doen. Het is maar dat Bazoer niet weg wilde maar anders... Milik proberen ze niet eens te houden terwijl een AZ dat bij Janssen wel doet. Grote kans dat Janssen straks meer oplevert dan Milik, nou dan klopt er toch iets niet.
2 -1
RusselWestbrook
50 miljoen voor een 19 jarig talent die nog niks gepresteerd heeft kun je gewoon niet laten liggen.

En Janssen is beter dan Milik. In zo'n beetje elk opzicht. Janssen kan véél meer.
0 0
CS26778uit0341
Dan kan Mike er toch niks aan doen? Het lijkt ook wel een beetje dat hij alleen maar op waarde wordt geschat met zijn transfersom
...4 miljoen gekocht en voor 2 miljoen verkocht.
0 0
deMeester
Soms vraag ik mij serieus af of het wel nodig is al die aankopen. De meeste voldoen niet of worden met stevige verliezen verkocht. Ajax heeft meer dan 4 miljoen voor hem betaald maar verkoopt hem voor circa 40% minder.
0 0
Wesl
Kijk, Aankopen doen is noodzakelijk. Al helemaal wanneer je je als club serieus wil nemen op Europese podia. Het grote probleem bij Ajax is dat spelers die worden aangekocht eerst moeten veranderen om te voldoen aan het plaatje dat het TH voor ogen heeft. Dat is de omgekeerde wereld natuurlijk. Een speler moet aangekocht worden omdat hij in dat plaatje past.
0 0
Rood Gevaar
snoer iedereen maar de mond mike, volgend jaar heb je een jaar basisplaats gehad in de PL en dan zou iedereen je graag terug hebben en was jij niet de kluns maar was het De Boer die geen vertrouwen gaf en alleen zn lievelingetjes opstelde.
Zo is de voetbalwereld helaas geworden
3 0
CS26778uit0341
Ja idd wie koopt de spelers.... de club.de sponsoren de aandeelhouders...rvc de scouts etc etc.of de Trainer......???
0 -1
fanvooraltijd
Niet geworden wat we ervan verwachten .succes Mike.
0 -2
CS26778uit0341
Verwachten? ....dan kan je blijven wachten....Maar ik snap je hoor!! Ik vind wel beter laat dan nooit ....moet je 's kijken hoeveel kritiek die gozer over zich heen heeft gekregen ...eerst was het al ongelooflijk dat ajax hem haalde en daarna ook nog eens opstelde...nou hij heeft zich wel 100 procent verbetert en alles gegeven ....anders is er toch geen club voor je geïnteresseerd..die je überhaupt wilt kopen???? Wat had jij dan verwacht? Dat hij binnen kwam op het veld stond en meteen al voetbalde ala Rijkaard of Pepe of Zo?
0 0
CS26778uit0341
Hahaha 2 en een half Miljoen ....euro!!!!!....????
En een 3 jarig contract..... ook nog!!!
Word eens wakker "ouwe " mede (droom)prof voetballers en voetbalsterren ....Het is toch niet te geloven!! Voor 2 en half miljoen euro kan ik wel 2 keer een mooi en zorgeloos leven leiden !! en dat voor z'n geweldige voetballer?(Johan derksen...)die af en toe met geluk een balletje op zijn hoofdje in kopt...Hoezo te weing? Bovendien heeft deze gozer zich fantastisch ontwikkeld onder trainer Frank de Boer!!! En ja ok ....was door gebrek bij beter in het eerste gezet maar heeft het wel fantastisch gedaan!Waar zeuren we eigenlijk om? Behalve het feit dat hij zometeen niet bij voor Ajax uit kan komen.....Succes Mike in Engeland en idd hopenlijk tot snel in oranje en gebrek aan beter is gewoon gelul!!! .....Hij is gewoon beter ....ONDANKS het gebrek aan beter!!!
1 -2
Marcao
Ik vind het toch wel jammer hoor. Hij is gewoon een potentiële topper. Heeft wel wat "pech" gehad in het begin, dat is aan hem blijven kleven,
4 0
CS26778uit0341
Potentiële topper?.....op basis waarvan dan ?Super talent???? Ja ..... meningen verschillen hé?
0 0
deMeester
En ook die wordt gratis weggegeven. Verkopen kan Ajax niet.
1 -2
CS26778uit0341
Hahaha haha das een goeie hahaha voor hoeveel had jij hem dan verkocht?en aan welke club?.......ik geloof eigenlijk dat je wat anders probeert te zeggen
......ze hebben hem niet voldoende beter gemaakt als voetballer....want anders idd was hij wel voor meer verkocht!!!!
0 0
RusselWestbrook
Haha. Jij snapt er niks van hè?

Een defensief zeer onzekere, positioneel uiterst zwakke verdediger met een aflopend contract zonder noemenswaardige waarde.

2,5 mil is meer dan prima
2 -4
deMeester
Ajax slaagt er echt nooit in om eens een belachelijk hoge vraagprijs op te geven. In GB kunnen ze makkelijk veel meer betalen, gewoon veel hoger gaan zitten. Een AZ kan Vincent Janssen beter verkopen dan Ajax Milik . Vitesse wilde van Ginkel niet aan Ajax verkopen, maar Ajax geeft Janssen wel voor een prikkie aan Vitesse. Kijk een hoe PSV spelers verkoopt iedere keer weer voor de hoofdprijs. AZ zelfde verhaal, kijk alleen maar naar wat ze aan Ajax hebben kunnen slijten en wat Ajax daar nog aan "verdiende". Bruma van PSV is ook zeer beperkt maar zie Wolfsburg trekt zo maar de portemonnee .

Het is de schuld van de RvC, deze nietsnutten leven nog in de jaren 70 en ook de prijzen van de jaren 70 elke aankoop is te duur en tegen afbraak prijzen worden spelers weggegeven. Ajax is een sociale instelling voor andere clubs.

0 0
RusselWestbrook
Spelers van PSV liggen veel langer vast.

Janssen is veel beter dan Milik.
0 -1
Rdk1983
2,5 niet heel veel. Wij betalen t dubbele voor n talent.
0 0
RusselWestbrook
Die liggen vaak nog jaren vast.
0 0
Jorisbman
het is zo weinig, omdat Mike nog maar een 1-jarig contract heeft.
0 0
OntlastendeMiddenvelder
Blijkbaar eenzijdig nog een jaar erbij. Ik snap het niet.
0 0
JesusZoonVanGod
Als je er gewoon neutraal naar kijkt dan is dit gewoon een mooie stap.

Laten we heel eerlijk zijn, hij kreeg alleen zijn kans door blessures van de concurrentie. Als je geen eerste keus bent en je kunt de stap naar de PL maken, dan is dat gewoon mooi. Swansea is ook gewoon een leuke club die het netjes doet op het hoogste niveau...en dan smijten ze niet eens overdreven met miljoenen.
1 0
ajaxinho
Succes Mike!
En tot ziens in Oranje!

Jeugd doorschuiven.
Er zijn genoeg talenten voor die positie.
0 -1
Jos1983
AMEN.... Mooie transfer naar de PL voor hem. Matige verdediger, nog mindere opbouwer. Helaas niet kunnen door ontwikkelen bij ons.
2 -3
ConstantijnAjax
Ik heb veel vertrouwen in Sanchez ! heb veel over hem gelezen, en met zijn 20jaar al best wel
ervaren, hij is een van de openbaringen tijdens de Zuid Amerikaanse ChamL de Copa Libertadores
al dat bla bla van ja hij moet aanpassen we moeten het nog zien enzv. Ik denk dat hij niet veel tijd nodig zal hebben, mentaal ijzersterk, zoals Tete snel kwam en snel Oranje haalde, zo snel denk ik dat Sanchez ook zijn plek zal verdienen..

Een ervaren verdediger erbij zal daar zegt mijn Ajax hart geen nee tegen, maar dan zou het in eerste instantie wel in een soort Ooijer rol zijn, want hoezo bijvb Riedewald of Dijks uit de basis houden..

Huntelaar is wel gewenst ! veel ervaring, zou een goede leermeester kunnen zijn voor bijvb Casierra..

Als El Ghazi weggaat, en Schone is ook nog niet zeker dat hij blijft, waarom dan niet Ziyech als hangende rechtsbuiten? hij met Bazoer,Gudelj,Klaassen op het middenveld best wel een sterk geheel.. En al die vergelijkingen met Maher vind ik totaal onzinnig ! ik was toen blij dat Maher niet naar Ajax ging, ik voorspelde al hij komt handelingssnelheid tekort. En Maher had niet zulke geweldige cijfers als Ziyech ! Ziyech in 2 seizoenen Twente 28 goals 26 assists ! hebben we meer aan dan bijvb een Sinkgraven die beter verhuurd kan worden aan bijvb Twente..

........................Cillessen.........................
......Veltman/Sanchez.....Riedewald......
..Tete.....................................Dijks..........
...........Bazoer..........................................
.....................................Gudelj.................
...................Klaassen..............................
.....Ziyech................................................
....................Huntelaar...........Younes...
5 -9
FriescheAjacied
Goed beschreven. Roerend mee eens. Zonder één of twee ervaren rotten erbij wordt het aankomende seizoen, ondanks de enorme potentie van sommige talenten, een drama.
1 -2
ConstantijnAjax
Preices, talenten hebben nu eenmaal ervaren spelers om zich heen nodig !
Goed voorbeeld die Bruma was een drama met die Rekik naast zich, hij kreeg Moreno naast zich en hoppa transfer naar Wolfsburg.. Jonge spelers hebben nu eenmaal mensen naast zich nodig die de kneepjes van het vak kennen, want alleen met talent in je selectie in je basis dan zie je wel veel leuke dingen, leuke acties, maar dat word nooit een constant geheel dat constant kan presteren.. Deze jonge groep heeft leermeesters nodig ! Ook voor buiten het veld, een Gudelj neemt dat nu vooral op zich op, die voelt de verantwoordelijkheid Cerny heeft daar veel aan, Gudelj is een topsport man die echt voor zijn sport leeft, met voeding, trainingen enz..
Het liefst nog 2 van zulke types maar dan met meer internationale ervaring!

En ook een beetje snel graag, want de belangrijke voorronde ChamL staat al bijna voor de deur..
4 0
FriescheAjacied
Juist. Helaas hoor ik veel te vaak dat wij een opleidingsclub zijn, en ben ik dus bang dat wij het moeten doen met de selectie, zoals die op dit moment staat (gemiddelde leeftijd 21). Men is dus content met de tweede plek en geen Europees voetbal. Klinkt ontzettend pessimistisch, maar ik denk dat dit de realiteit is.
1 0
ConstantijnAjax
Het lijkt me dat Ajax en Overmars nu wel genoeg geleerd heeft van vooral vorig seizoen.. Ook om Psv in de ChamL te zien en te zien dat ervaring belangrijk is..

In 1995 hadden we ook een perfecte balans ! als je bijvb de basis zag tegen Milan in de finale
De ervaren spelers
Met Rijkaard 32 jaar, en Blind 33 jaar,
De Mid twintigers
Frank en Ronald de Boer,Litmanen,George,vd Sar
En de talenten van 18 jaar t/m 22 jaar
Reiziger,Davids,Seedorf,Kanu,Kluivert,Overmars

Ook en vooral toen een opleidingsclub! daar zijn we groot mee geworden, maar zoals altijd !! had Ajax ook ervaring in het elftal wat essentieel is voor een opleidingsclub omdat de talenten bij de hand genomen moeten worden, wegwijs gebracht moeten worden, essentieel dat die talenten het zien en horen niet alleen van de trainers, maar juist van de grote ervaren spelers waar de talenten tegenop kijken, automatisch zet je dan een stapje extra op het trainingsveld..

Ajax zal daar altijd naar moeten streven ! doen ze dat niet, dan zijn ze hardleers, naief en niet ambitieus...
1 0
FriescheAjacied
Toch jammer dat geen van die zeven-minnetjes hun mening wil onderbouwen. Enough said ;).
1 -1
ConstantijnAjax
Maar dan blijven wel de Ajacieden over die wel lekker willen discussiëren over onze mooie club, en daar gaat het me om ;)
1 0
ibrahendriks
Jammer dat je zo weinig duimpjes omhoog krijgt!
2 -1
ConstantijnAjax
Bedankt ! dat stel ik meer op prijs dan die duimpjes ;)
0 0
FriescheAjacied
Je slaat de spijker op z'n kop, Constantijn. Niks meer aan toe te voegen.
1 -1
kevinyounes11
Waarom mogen El Ghazi en Milik weg? 2 basisspelers
1 0
Leipeshitouwe
Wie zegt dat ze weg mogen?
0 0
flasher93
VI zei dat over El-Ghazi en de laatste geruchten zijn dat Milik onderweg naar Italië is om te onderhandelen.

Volgens @DiMarzio gaat Napoli @arekmilik9 en #Ajax vandaag nog benaderen voor een transfer. Milik zou op dit moment al in Napels zijn.
0 0
Marcao
Ik gun het hem. Goede prof en een prima kerel. Succes!!!
1 0
kevinyounes11
Weggever er nog steeds.. Bah
0 -5
Joseph
Goed voor Mike, heeft bij Ajax te weinig krediet gekregen. Had altijd meer talent dan van Dijk en die doet het goed in de PL.
Ben heel benieuwd naar Sanchez, hoop dat hij de positie van Veltman net zo makkelijk over kan nemen als Mike.
1 0
Wat mot je?
Fantastisch voor onze vriend.
Goed voor Mike, goed voor Ajax en goed voor Swansea.
Voor al die zgn "kenners" Ajax heeft veel plezier gehad van Mike en dat het niet geworden is wat men dacht heeft niet alleen aan Mike gelegen! Top transfer en ga ik met meer dan belangstelling Mike volgen. Voor altijd een "Jood" !
2 -2
wladimir
Volgens mij is van der Hoorn precies geworden wat Ajax ervan had verwacht. Back-up voor Veltman. Bruma en van Dijk waren destijds ook opties. Die hadden de tweede viool echter nooit geaccepteerd. Het heeft wel een paar centen gekost, dat wel.

Moet Ajax nu ook nog een bedrag aan Utrecht afstaan? Of moet dit alleen over de winst?
0 0
afcajacied00
Van der hoorne lol, wat een slechte bron als je je niet eens verdiept in een artikel.
1 -1
A Cohen
Mike succes daar.
1 0
AFCZlatan
Wordt daarna gelijk bekend wie 1 van de 2 kanonnen zal zijn? Er komt dan tenslotte weer transfergeld en salarisgeld vrij, dus dan zal de RvC wel toestemming moeten geven, lijkt mij.
0 -4
RusselWestbrook
Niemand bij Ajax heeft het ooit over kanonnen gehad. Mike Verweij wel, maar die werkt niet voor Ajax, wel voor de Telegraaf.
5 -1
BaaszoeRoermond
Verweij is het bil maatje van Marc, wordt niet zomaar gezegd door Verweij hoor.
1 -5
RusselWestbrook
Dat zal allemaal best, maar dat maakt het nog steeds geen belofte, uitspraak of statement van Ajax. Het is een uitspraak van Verweij, niks meer, niks minder.
4 -1
BaaszoeRoermond
Klopt, maar nogmaals dit wordt moet zomaar zo geroepen door Mike.
0 -2
RusselWestbrook
Again, dat zal allemaal best maar het is niet iets waar je iemand bij Ajax op af kunt rekenen. Verweij werkt voor de Telegraaf, niet voor Ajax, is geen woordvoerder van Ajax of wat dan ook.

Verweij is niks meer dan een simpel journalistje van de Telegraaf. En één ding is zeker bij de Telegraaf: waarheidsvinding vinden ze daar verre van belangrijk, in het beste geval is het van secundair belang, maar waarschijnlijk niet eens van tertiair of quaternair belang.

Schreeuwende koppen en krantjes verkopen, dat vinden ze mooi, polariseren en shockeren, daar doet men het voor bij de Telegraaf.
2 0
Ajax27
precies dit.
0 0
Ricoo
Precies, begin me ook echt te ergeren aan die mensen die daar de hele tijd aan blijven refereren. Superstorend.
4 -1
CPLP
Nee, daar hebben ze Sanchez al voor. Moest eigenlijk w88 op uitgaande transfer maar rvc zag in dat ze snel moesten handelen.
1 0
AFCZlatan
Aah dat is balen. Ik hoop nog zo erg dat ze die Bailey halen. Met hem erbij, zal de transferperiode zeer geslaagd zijn!
1 0
flasher93
Mooi voor hem.
0 0
Redrum
Mooi, met de komst van Sanchez was er voor hem waarschijnlijk heel weinig kans op speeltijd geweest. Dit is voor iedereen het beste.
4 0
Kupke
Eigenlijk is ons transferresultaat maar -4 miljoen. Dus wat dat betreft hebben we nog niet zoveel uitgemaakt.
0 0
Stuyvesant
Mike van der Hoorne? Wie is dat?
1 -2
GvanderK
Misschien vonden ze dat horney bij de BBC.
0 -1
TinussOptioneel
Laten we duimen met z'n allen. Voor ons én voor Mike het beste.
0 0