[Update II] Casierra wordt donderdag gekeurd

Mateo Casierra komt dinsdag naar Amsterdam om de laatste plooien voor zijn transfer naar Ajax glad te strijken. Dat meldt het Colombiaanse radiostation Antena 2 op basis van een tweet van journalist Henry Jimenez.

Jimenez claimt dat Casierra tijdens zijn trip wordt bijgestaan door zaakwaarnemer Wennin Helmuth en de president van zijn club Deportivo Cali. Casierra wordt volgens eerdere berichten voor vijf jaar vastgelegd en Ajax betaalt zo'n 5,5 miljoen euro voor de negentienjarige spits.

Casierra moet in Amsterdam de extra aanvaller worden waar Frank de Boer het afgelopen seizoen niet over kon beschikken. Ajax koos toen voor de huur van Yaya Sanogo, maar de Fransman vertrok in de winterstop alweer. Casierra moet nu gaan concurreren met Arek Milik of met de opvolger van de mogelijk vertrekkende Pool. 

 

Update - 17.39 uur | (14 juni 2016)
De voorzitter van Cali heeft tegenover een Colombiaanse journalist bevestigd dat zijn speler naar Ajax zal gaan. De sportbestuurder zal met Casierra afreizen naar Amsterdam. Naar alle waarschijnlijkheid wordt de transfer van de speler dan afgerond. 'Vanavond ga ik met Mateo naar Amsterdam. Hij wordt speler van Ajax', aldus Álvaro Martínez.

Update - 06.56 uur (15 juni 2016)
Volgens dagblad De Telegraaf wordt de Colombiaanse spits Mateo Casierra donderdag medisch gekeurd. Nadat de aanvaller van Deportivo Cali zelf al eerder akkoord was met Ajax, zijn nu ook de clubs eruit. In navolging van de voorzitter van de Colombiaanse club, wordt dat nieuws nu ook bevestigd door Steinar Dietz van Essel Sports. 

Naar verluidt betaalt Ajax zo'n 5,5 miljoen euro voor Casierra. Voor aanvang van de medische keuring zullen de president van Deportivo Cali, Alvaro Martinez, Casierra's zaakwaarnemer Helmuth Wennin, Essel Sports en de leiding van Ajax het papierwerk in orde maken.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Gooseman
Lijkt net het jongere broertje van Boem Boem Oliseh!
0 0
Indy
Hopelijk dat Casierra zich snel thuisvoelt in Nederland. Eén ding valt in ieder geval mee: hij zal niet onder de indruk zijn van het 'grote' Amsterdam. Het is namelijk niet zo dat hij gewend is aan een Columbiaans dorpje of iets dergelijks. Zijn woonplaats Cali is een grote moderne stad met maar liefts 2,3 miljoen inwoners.
1 0
RusselWestbrook
Ja maar wij hebben soort van legale drugs en helemaal legale hoeren.

Dat heb je bijna nergens :p
0 0
chrisjuhhh
Ik zou als ik jullie was ook een statement van PB afwachten , want hij zal heus wel aangeven waar de schoen wring .
Ook zijn jullie de jaren 90 vergeten toen er ook een erg jong team speelde , dat OMG CL wist te winnen en de WC en dat met maar 2 ervaren spelers .

ter herinnering

De Ajax-selectie 1994/95
Doel – Fred Grim, Edwin van der Sar
Verdediging – Danny Blind, Frank de Boer, Winston Bogarde, Michael Reiziger, Frank Rijkaard en Mendel Witzenhausen
Middenveld – Ronald de Boer, John van den Brom, Edgar Davids, Jari Litmanen, Kiki Musampa, Tarik Oulida, Martijn Reuser en Clarence Seedorf
Aanval – George Finidi, Nwankwo Kanu, Patrick Kluivert, Marc Overmars, Peter van Vossen, Clyde Wijnhard en Nordin Wooter
0 0
Chill
Sonny Silooy en Michel Kreek zaten er toch ook bij?
0 0
Clarence
Silooy kwam jaar later terug en Kreek was al doorgeselecteerd dacht ik. Of hij was langdurig geblesseerd.
0 0
chrisjuhhh
nope dit was de selectie van toen
0 0
IBRHAHIMOVIC020
Welkom Casierra. Laat jij even iedereen de mond snoeren want, gezien de reacties heeft iedereen al een vooroordeel. Iedereen moet gewoon even afwachten wat die jongen gaat brengen en dan pas conclusies trekken. Tuurlijk hij is nog jong en onervaren maar we weten allemaal nog niet waar Ajax mee bezig is achter de schermen.
10 0
chrisjuhhh
Jup want die zeikers weten alles beter .
6 0
TinussOptioneel
Precies dit. Altijd dat gezeik al vooraf, bah.
9 0
AJAXied4ff
Blijf het een weer een merkwaardige transfer vinden van Overmars. Dit is een jongen die er waarschijnlijk pas over een paar jaar echt staat, gezien zijn leeftijd en aanpassing. Het is alweer de zoveelste tiener aankoop. WAT WE NODIG HEBBEN ZIJN EEN STUK OF 2-3 ERVAREN GASTEN DIE DE BOEL OP SLEEPTOUW NEMEN! Hoe moeilijk kan dat zijn!?
3 -4
sanchezsamuelso
@ AJAXied4ff zlatan, mido, maxwell vond jij ook geen goede aankopen?
0 0
Duif63
Die zijn ook pas echt goed geworden toen ze bij ons weg waren.
0 0
wendoo9
Die komen er ook maak je geen zorgen !
0 -1
Kupke
Vertel, wie A zegt moet ook B zeggen
1 0
ajaxminimax
Ongelooflijk dat er nog altijd een paar zijn die het liefst hebben dat Ajax 15 miljoen neer telt voor eredivisie spits Janssen. Schijnbaar Sulejmani vergeten...
3 -1
M.Olsen
Zou blij zijn als jansen snel ergens anders tekent... Zeikers hier
7 -2
Michels
Hallelujah!
1 0
NouriVandeBeek
Ik verwacht hem de eerste periode nog veel in de JL. In ieder geval goed dat die de hele voorbereiding mee kan doen. Misschien verrast die nog.
3 -1
JPC40
Dat zou een goeie oplossing zijn, die knul eerst een jaar bij de jeugd neerzetten.
0 0
Melvin01
Ik zou hem gewoon minuten laten maken in het eerste. Gewoon minuten met zijn teamgenoten. Wennen aan elkaar. Waliam Dolberg enzo maken min in jong Ajax.
1 -1
JPC40
om eerst te kijken of hij inderdaad kan concurreren , met dolbergen en Zivkovic.
Speelt hij na een half jaar elke wedstrijd uitstekend, dan kun je hem na winterstop alsnog bij hoofdteam zetten, eigenlijk zou dat veel beter zijn, doe je dat niet dan geef je die andere twee al duidelijk signaal dat zij hun toekomstige plek bij hoofdteam wel kunnen vergeten.
0 0
coen22
hoop dat hij een betere indruk achterlaat dan sinkgraven. hij is iedegeval wel goedkoper
3 -3
EVH
Sinkgraven komt goed. No worries
4 -4
Chesterson93
Hij krijgt hier nog de voordeel van de twijfel. Hopelijk krijgt Casierra die ook. Of andere aankopen. Want Sinkgraven heeft fatale fouten gemaakt en als hij door de fans nog gepamperd wordt, dan verdient de rest dat ook. Dan verdient Andersen ook nog een kans.
0 0
JPC40
Tja mijn overtuiging heeft hij niet, deze knul moet dan echt de sterren van de hemel gaan spelen, dat betwijfel ik ten zeerste, mede omdat hij inderdaad eerst moet acclimatiseren, daar gaat wel een jaar over heen.
Ten tweede ``Al zou Milik blijven,´´ dan nog behoud je de risico dat hij geen direct bedreiging gaat vormen voor Milik, die dan middels een niveau behaalt heeft, ( als hij blijft scoren in EK ) wat heel moeilijk te evenaren valt, voor dat moment, dan kom je dus weer terug op dat punt, dat die jongen echt twee klassen beter moet zijn, dan Milik, daar geloof ik geen moer van.

Ik blijf stijf vast houden aan Jansen en niet zeuren om desnoods 15 miljoen uit te geven, met de volgenden reden:
Hij gaat een voorbeeld vormen voor de aankomende jeugd spelers.
We behouden het eigen Nederlandse spits.
Jansen kan een direct bedreiging zijn of een steunpilaar vormen met Milik en voor Milik, die twee kunnen een degelijk duo-schap vorm geven.
2 -6
Pettersson1963
JPC40, je slaat de spijker op de kop. Vincent Janssen is een garantie voor doelpunten en de huidige spits van Oranje. Die 15 miljoen € kan geen beletsel zijn om Janssen te halen. Fischer is onlangs verkocht voor 5 miljoen € en kwaliteit kost gewoon geld. Janssen hoeft niet te wennen aan de Nederlandse cultuur en kent de manier van spelen in de Eredivisie.
3 -5
Ndisdenaam
In welk opzicht is janssen een garantie?
Ik ben namelijk totaal niet onder de indruk van Janssen(als Ajax spits dan he)
Bij AZ word er toch anders gespeeld dan bij Ajax, bij AZ is het veel kick'n rush.
Bij ons is dat allerminst het geval.
0 -3
Pettersson1963
Vaste spits bij Oranje en de nodige doelpunten bij AZ. Janssen was een aanspeelpunt bij AZ en kan een bal afleggen.
3 0
boye04
Meneer speelt een paar oefenwedstrijdjes in de spits bij Oranje en speelt een half jaartje goed bij AZ. Bizar dat je daar dan 15 mln voor moet aftikken.
1 -1
Hans Kraay Jr.
En dat is voor jou een garantie voor doelpunten? Iemand die in de subtop speelt in de eredivisie en die spits is in t huidige oranje, dat zich niet eens wist te plaatsten voor t EK, in een zeer zwakke poel? Janssen heeft nog geen 1 wedstrijd van betekenis gespeeld in zijn carrière, hoe kan je nou zeggen dat hij garant gaat staan voor doelpunten, je weet niet eens of hij met de druk om kan gaan. Ik vind t een goede speler maar toch echt geen 15 miljoen waard, voor dat geld haal je makkelijk een spits met Europese ervaring op, t geen dit Ajax echt nodig heeft.
1 -1
JPC40
Als je hem ziet spelen, kun je aan alles zien dat hij 15 miljoen waard is, en 3 a 4 jaar later voor ruim 30 te verkopen.
0 0
Chesterson93
Probeer dat dan?! Iemand die 15 miljoen waard is, wilt niet komen voor 7 ton. Janssen dus wel. Zijn salaris zou daarmee een verzevenvoudiging krijgen. Maar anyway; moet je een wedstrijd van betekenis hebben gespeeld? Noem een slechte speler op die presteerde wat Janssen presteerde in Oranje. Nee? Noem dan eens een goede speler op die zo effectief was als Janssen na zijn debuut. Ook niemand? Hmm .. Die jongen presteert in zijn eerste seizoen heel goed, scoort tegen Ajax, een hattrick tegen Feyenoord, tegen PSV, en uiteindelijk 27 x in de competitie, was topscorer in de voorbereiding én in Europa voor AZ. En daarnaast nu ook topscorer van Oranje in het afgelopen kalenderjaar en de nummer 2 is Wijnaldum met 3 in 10(!) wedstrijden. Daar had Janssen dus 5 wedstrijden, waarvan alleen Engeland 90 minuten was. Hoe je het wendt of keert: dát, in 1 seizoen, kúnnen presteren zou al genoeg moeten zijn.
2 0
Hans Kraay Jr.
Alles wat je hierboven opsomt zijn allemaal wedstrijden die nergens om gingen. Oefenpotjes van Oranje, nee dan ben je wel echt een top spits! Bij AZ doelpunten er in prikken is ook wat anders dan dat je dat in de kleine ruimtes moet doen bij Ajax. Begrijp me niet verkeerd ben echt wel gecharmeerd van Janssen maar de drogredenen die mensen hier aandragen waarom hij naar Ajax moet komen slaan natuurlijk nergens op. Spelers die goedkoper zijn met Europese ervaring: Zlatan(transfer vrij), Huntelaar, Traore, Arnautovic, Dost.
0 0
chrisjuhhh
Huntelaar is het antwoord en die deed dat zelfs in laatste minuten , hoe vaak hunter beslissend was is niet te tellen , dus goed , effectief en in wedstrijden waar het om ging .
waarde janssen is5 5,5 miljoen geen 15
0 0
boye04
Wat Janssen presteerde in Oranje? Je bedoelt een penalty en een intikkertje met het hoofd? Oefenwedstrijden stellen niks voor waar 0,0 druk op zit. Ik moet het nog maar eens zien hoe hij onder druk presteert en of hij dit constant kan volhouden. Er zijn zat voorbeelden van spelers die 1 seizoen goed spelen en er vervolgens niks van bakken.
0 0
Clarence
We behouden het eigen Nederlandse spits? Wat bedoel je? Dat Jansen dan in de Eredivisie blijft? Wij spelen al jaren niet meer met een Nederlandse spits namelijk.
Vind t trouwens geen argument om Jansen dan maar te halen. Denk dat je deze jongen gewoon een eerlijke kans moet geven, hoewel we daar in Amsterdam nogal heel slecht in zijn.
2 -1
JPC40
Die jongen komt rechtstreeks uit zuid amerika, en zuid amerika is europa niet, en helemaal Ajax niet, daarbij beschikken wij inderdaad al hele lange tijd niet meer over eigen Nederlandse topspitsen, dus maken wij de zelfde fout als de Engelse, door alleen buitenlandse spelers te halen, ik vind en vond het uitstekend dat Milik gehaald werd, maar een spits als Jansen is een kans een op duizend, die zul je niet elke jaar tegen komen.
2 -4
Clarence
Dus Ajax is nog weer iets heel anders dan Europa? Veel Ajax-supporters doen net of onze club een heel bijzonder fenomeen is. Nogal gecultiveerd verhaal vind ik dat. Ajax is gewoon een mooie voetbalclub. Sommige supporters leven echter wel in een heel andere wereld ;)
0 0
JPC40
Wou jij Ajax gaan vergelijken, met een club in Zuid-Amerika ??
0 0
afcajacied00
Goede deal denk ik, ik denk dat dit een gevalletje younes wordt.
2 0
Hammerzeit
Ik kijk er naar uit om deze jongen aan het werk te zien. Geef hem in ieder geval tijd, niet gelijk afbranden aub. Zoek anders zelf maar eens werk alleen in Colombia of een stad waar je totaal niet bekend bent, kijken hoe er dan gepiept wordt. Is niet makkelijk hoor zo'n stap - maar ik heb er wel vertrouwen in! En mensen, deze jongen is gehaald als back-up voor Milik, niet als vervanger van Milik, knoop dat in je oren. Kan dus eigenlijk alleen maar meevallen!
19 0
Ajaxtovenaar01722
transfer voor lange termijn of al een versterking voor volgend seizoen?
0 0
Qwibuss98
In ieder geval is het minder dan de 16 miljoen die we weggegooit hebben aan Sulejmani
0 -7
GvanderK
Je kan ook alles wat positiever bekijken natuurlijk. Het is maar een aanrader hoor ;)
2 0
sanchezsamuelso
Het is juist goed om te investeren! We hebben toch ook 8 miljoen in Zlatan geïnvesteerd. 8 miljoen in Suarez en 10 miljoen in Huntelaar. Wat een onzin altijd dat gezeur over Sulejmani. Dit is een uitstekende aankoop en je moet je nek uitsteken als je iets wilt bereiken. Met alleen maar op safe spelen kom je nergens
2 0
Qwibuss98
Zeker! Zeg ik zelf ook, zie dat er liever nog meer wordt geïnvesteerd, maar dan wel aan de juiste spelers.

Bedoel eerder dat mensen zeiken over het feit dat 5,5 miljoen te veel is voor Cassiera. En als reactie hierop; het is minder dan de 16 miljoen (ex salaris) die imo weggegooit is.
0 0
BvD27
Als jij wist dat Zlatan, Suarez en Huntelaar juiste spelers waren voor Ajax vóórdat ze aangekocht werden, mag je wel gaan solliciteren als scout. Hoe kan je nou nu al zeggen dat het geen juiste speler is als er zo weinig filmpjes van hem zijn en pas 19 jaar is. Denk ff logisch na man
0 -1
Qwibuss98
Ik heb als ik mijn vorige twee reacties terugkijk, zeg ik nergens dat ik ontevreden ben met Cassiera of eventuele investeringen.

Ben blij dat er eindelijk een keer wat durf wordt getoond en wij een keer buiten de Nederlandse grenzen durven te kijken. Dit heb ik vaak genoeg gezegd hier, op deze site.

Volgens mij wordt mijn eerste reactie verkeerd geïnterpreteerd. Ik heb hier, en bij mijn vorige reacties gezegd, dat ik blij ben met Cassiera.
Maar nogmaals: tegen de "haters" hier ten opzichte van Cassiera, heb ik gezegd: 'die 5,5 milj is minder dan de 16 milj die is betaald voor Sulejmani.'

Kortom: ik ben blij met Cassiera, en je bent financieel beter af nu als dit een miskoop zal blijken, maar het mis minder dan het geld dat verkloot is aan Sulejmani
2 0
sanchezsamuelso
oké, in dat geval excuses voor het verkeerd interpreteren van je eerste comment. Laten we met zijn allen Casierra steunen vanaf het begin en hopen dat het een succes wordt.
1 0
Qwibuss98
Excuus is niet nodig hoor ;)

Amen
0 0
Oliveira
Het maakt niet uit of Caseirra wel of niet goed kan voetballen.... Voor zeker een half seizoen is hij waardeloos vanwege het feit dat hij geen Nederlands kan en niet kan communiceren.
2 -9
Clarence
Droeftoeter
1 -2
GvanderK
Als hij maar kan communiceren met de bal toch? En de meeste kunnen een prima woordje Engels lijkt me.

Je vergeet ook misschien even dat we een nieuwe trainer hebben. Peter Bosz kennende hakt wel veel sneller knopen door dan Frank. Mij benieuwen of Cassiera zich snel kan aanpassen bij Ajax.
4 0
talent020
Bosz heeft daarnaast bij Vitesse altijd met een vreemdelingen legioen gewerkt, Georgiërs, Zuid Amerikanen en Afrikanen, die weet zich denk ik wel duidelijk te maken richting Cassiera
3 0
sucre
o ja... net zoals Traore bij Vitesse.......
2 0
Runnerlex
huntelaar erbij en we zijn bijna compleet..
0 0
Ricoo
Hoop niet dat ie eerst een (half) jaar moet "rijpen" in jong Ajax.
3 0
Santiago
Ben benieuwd. Heb een paar DC fans zien zeggen dat het geen slechte speler is maar het bedrag dat we betalen wel hoog is voor hem.
0 0
Ajacied1989
Het is het hoogste bedrag ooit betaald voor een speler uit de Colombiaanse competitie.
Niet zo gek dus dat ze het bedrag nogal hoog vinden, zeker als je je bedenkt welke spelers er allemaal uit die competitie zijn vertrokken.
0 0
Santiago
Heb er ook al een paar horen zeggen dat Preciado en Borre eigenlijk beter zijn. Maarja we zien wel. Ik geef hem een kans!
0 0
Ajacied1989
Borre is ook een goed talent, maar is vorig jaar vertrokken naar Atletico voor de helft van het bedrag dat wij voor Casierra hebben betaald.
Als Casierra een versterking blijkt is er niets mis met 5,5mln. Dus we zullen het zien, inderdaad. De kans geef ik hem sowieso, hij kan er niets aan doen welk bedrag er voor hem wordt betaald.
0 0
TimAFCA
Heb ff wat filmpjes bekeken op Youtube van hem. Hij heeft een goede motoriek, waardoor hij er niet slungelig uitziet zoals Sanogo. Snelle speler en ook nog eens kopsterk. Ik weet niet of het aan het niveau ligt daar in Colombia, maar hij legde de bal met vrij veel gemak in het net. Ben benieuwd naar deze speler!
1 0
Ajacied33
Een 5 jarig contract,lijkt me een versterking voor nu maar ook meer voor de nabije toekomst. We moeten echt binnen nu en zeer korte tijd 2 directe investeringen doen. Er moet echt snel wat bij,VCL staat zo voor de deur
0 0
NouriVandeBeek
Overmars betaald wel weer een prijs ver boven de marktwaarde. Het is een gok.
0 -3
Sulejmanibesteaankoopooit
Iedere transfer is een gok.
3 0
Kupke
Titel moet denk ik zijn voorzitter bevestigt vertrek Cassierra
0 0
RyanBabel
Hoppaa
0 0
Wat mot je?
Is wel duidelijk dat Milik weg zal gaan.
Commercieel heeft Marc Overmars dit goed gedaan. Milik voor 2.5 Miljoen weg geplukt bij Bayer Leverkusen en voor meerdan 20 miljoen verkopen. Want dat gaat Milik opleveren. Casierra halen is leuk maar zal deze jonge speler tijd nodig hebben om te wennen in Amsterdam en aan het spel van Ajax. Dus maw geen versterking voor de korte termijn maar meer voor seizoen 2017-2018. Kwalificatie voor de poulefase van de Champions league staat voor de deur en moet er een Ajax staan wat zich MOET plaatsen met een begroting van meer dan 100 Miljoen. Huntelaar is een prima optie maar moeten wij maar zien of KJ gaat komen....k heb er nog iet zoveel vertrouwen in. Stel dat Milik zal worden verkocht voor 20 miljoen en de 5 miljoen voor Fischer ---waarom dan niet vol voor Propper gaan????? En achterin moeten wij nog een sloper hebben...als je ziet wat er bij Italie rondloopt --pfffff! Dat zijn verdedigers maar weet ik ook wel dat die niet te halen zijn maar zou ik het toejuichen indien Ajax Thomas Vermaelen op gaat halen bij Barcelona. Speler met een Ajax verleden, direkt inzetbaar, ervaring bij Arsenal en Barcelona en de leeftijd om die jonge binken bij de hand te nemen in de CL. Ik zou zeggen doen!!!!!!
3 0
3sterren
Ik lees heel vaak dat ’grote clubs’ achter het net vissen, maar tot nu toe nergens welke clubs, terwijl dat doorgaans wel gebruikelijk is bij dit soort nieuws...
0 0
Wimmel
Dat de directeur meekomt terwijl men akkoord is over de transfersom is opvallend. Wellicht komt hij Ajax bekijken en mensen ontmoeten om te praten over een samenwerkingsverband?
1 0
Duif63
Ik denk eerder dat hij komt om er nog een paar miljoen extra uit te slepen.
0 -1
MS22
Idd zoals vorig jaar bij Brands en die zaakwaarnemer van die Pereiro haha, doe kwam toen in z'n Tony Montana outfit nog even het salaris verdubbelen
0 0
Chesterson93
Zou mooi kunnen zijn, toch?
0 0
JesusZoonVanGod
Ik vind het raar dat er al zoveel gesproken wordt over een vertrek van Milik. Als we er even nuchter naar kijken, dan kunnen we stellen dat afgelopen seizoen de eerste seizoenshelft niet best was van onze Milik. Tweede seizoenshelft kwam hij los, maar daar zaten ook nog voldoende wedstrijden tussen dat hij onzichtbaar was.

Daarnaast vraag ik me af of Milik zelf wel openstaat voor een snel vertrek. Afgelopen seizoenen heeft hij nauwelijks de kans gehad om zich zelf te laten zien. Bij Ajax heeft hij die kans wél gehad. Waarom zou je dan na één goede seizoenshelft de stap omhoog maken en je wederom in het onzekere storten? Ik heb wel het idee dat Milik aankomend seizoen nog de bevestiging wil vinden voor een stap omhoog. Nog een jaar knallen bij Ajax en dan met een goed gevoel vertrekken.
3 -1
Wimmel
Milik heeft zowel in het Poolse kamp bij het EK, als in de spelersgroep van Ajax als in interviews al aangegeven dat hij het helemaal zat is dat hij van zowel de trainer als de technische staf (waarvan de helft blijft) niet 100% het vertrouwen kreeg.

De toon is gezet en hij wil hogerop, Ajax anticipeert prima door halverwege juni al een nieuwe spits te halen en Huntelaar achter de hand te hebben.
0 0
Kupke
Jij hebt duidelijk de interviews van Milik niet gehoord. Miste vertrouwen en gaat gwn weg. Ook ajax weet dit en handelt door middel van Cassiera en straks Huntelaar erbij
1 0
JesusZoonVanGod
Welke interviews?
0 0
Kupke
Gebruik zoekfunctie AS. Milik gaat 100% weg deze zoner, daarom handelt Ajax ook zo snel.
1 0
Jornnn
Dinsdag... Vandaag dus? Of volgende week?
0 0
AjaxPassion
Vandaag, in Bogota is het nog 7 uur vroeger ;)
0 0
AFCACBS410
Goede zaak! Talent waar grote clubs achteraan zaten, en de hoogte van de transfersom verraad dat Ajax erg graag over hem wilt beschikken.

Nu is het zaak zsm een kwaliteitsimpuls op de vleugels binnen te halen en een ervaren centrale verdediger plus Huntelaar wanneer Milik vertrekt (die kans acht ik na het EK wel 80%).

1 -1
NouriVandeBeek
Hoe eerder hoe beter. Het papierwerk bij zo transfer neemt ook wat tijd in beslag.
0 0
Avontia
Hoop niet dat hij teveel in het diepe wordt gegooid.. Een colombiaan in ons noordelijke kikkerlandje moet goed geholpen worden, niet alleen op het veld maar juist er buiten.
7 0
insectenverdelg
Voor dit soort jongens is het jammer dat Endt weg is.
3 -2
Hans Kraay Jr.
Ik vind Andy van der Meijde wel een geschikte mental coach voor dit soort gasten. Kan altijd wel goed opschieten met die jonge boys. En snapt ook wel wat er allemaal in die koppies omgaat.
1 -1
mistermiyagi
Nou als je hem wil hem verneuken dan is Andy een geschikte kandidaat.
1 0
Ajax#1900
Haha heerlijk dit
0 0
Wimmel
Prima idee, mits we iemand anders vinden om de materiële zaken en huisvesting etc te regelen.
0 -1
timajaxkampioen
haha dan slaapt onze vriend uit Colombia niet meer
1 0
Hans Kraay Jr.
Kon wel goed overweg met Zlatan en Mido en dat zijn toch ook geen makkelelijke jongens. Daarnaast levelt hij ook altijd wel goed met die jonge boys in zijn Vlog. Ik zou t niet verkeerd vinden iig, proberen waard, beter dan Endt.
0 -1
bazza25
Geen gek idee...
0 -1
MS22
Dan zal die woensdag wel gekeurd en gepresenteerd worden
0 0