Tete en Cerny in selectie, Fischer gepasseerd

BVeenstra, 16-04-2016 om 13:03, 18667 views, Ajax.nl, Telegraaf |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Frank de Boer heeft verdediger Kenny Tete en aanvaller Vaclav Cerny opgenomen in zijn selectie voor het duel met FC Utrecht. Middenvelder Donny van de Beek en buitenspeler Viktor Fischer ontbreken in het achttienkoppige keurkorps van De Boer, zo valt te lezen op Ajax.nl.

Voor Van de Beek wordt aangegeven dat de middenvelder tijdens de training last kreeg van zijn rechterheup. Een reden voor de afwezigheid van Fischer ontbreekt, maar volgens Telegraaf-journalist Mike Verweij heeft hij het 'na zijn ongeïnspireerde spel tegen Sparta Rotterdam even verbruid'. Mitchell Dijks is wel gewoon beschikbaar voor de Amsterdammers zondag. Tenslotte wordt aangegeven dat het duel voor Jaïro Riedewald nog te vroeg komt. De mandekker moet eerst wedstrijdritme opdoen.

De wedstrijd tegen FC Utrecht begint zondagmiddag om 12.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Danny Makkelie.

Wedstrijdselectie Ajax - FC Utrecht:
Jasper Cillessen
Ricardo van Rhijn
Joël Veltman
Mike van der Hoorn
Riechedly Bazoer
Daley Sinkgraven
Arek Milik
Davy Klaassen
Amin Younes
Lasse Schöne
Anwar El Ghazi
Kenny Tete
Thulani Serero
Nick Viergever
Nemanja Gudelj
Diederik Boer
Mitchell Dijks
Vaclav Cerny

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax vandebeek nouri cerny
3-1
0 0
Joel_en_Ajax
Off topic: wat is een leuke site voor bets?
0 0
gwn_rj
gaat het vandaag dan eindelijk gebeuren, Younes de volle 90 minuten?! verwacht toch een wissel in de 75e minuut schone erin.
1 0
luiszwaaris
Verwacht een moeilijke pot 2-1.
0 0
grannig mokum1
4x finale dus alle 4finale winnen, dan zijn we kampioen..... Komt goed ik heb goed gevoel over
0 0
afcano1
wrm is roda-pisvee topic gesloten?
0 0
Theo jan
Aad de klos komt met reactie denk.ik .
Ajax is te veel met Heerenveen bezig , en daarom verspelen ze punten tegen Utrecht.
Let maar op .
0 -6
de-Ajacied
Cillessen
Tete, Veltman, Viergever, Dijks
Gudelj, Serero, Klaassen
El Ghazi, Milik, Younes
4 -3
Yev Nehuda
Arme Viktor. Wat zal hij gefrustreerd zijn.
0 0
Toekomst1900
Op zichzelf of op De Boer? Neem toch aan dat ie boos is op zich zelf, want De Boer blijft hem de kans geven. Younes wordt er telkens afgehaald om meneer de kans te gunnen..
8 -1
Jan Doedel
Denk dat meneer Fischer dat zelf toch ietsje anders ziet want zelfkritiek is hem vreemd.......
1 -1
CHRISSSSZ
Er zijn er niet veel die zó kritisch zijn als Fischer. Hij vreet zichzelf op als hij niet brengt wat hij moet brengen.. Die jongen heeft zo'n drive om te presteren in Ajax 1, komt er alleen even niet uit.
1 -1
Ajax#1900
Je kunt het woord even beter weglaten. Had een goed debuutseizoen en thats it. Jammer, maar valt nog wel te verkopen.
0 0
Yev Nehuda
Hij probeert iets te doen waarvan hij weet dat hij het kan. Hij heeft het per slot van rekening eerder gedaan. En het lukt maar niet. Fit als een hoentje, neem ik aan, iets dat ook niet altijd vanzelfsprekend is, en het komt er maar niet uit. Hoe harder hij z'n best doet, hoe minder het gaat. Blokkeert in wat hij het liefst doet. En dat met zijn drive. Dat moet frustrerend zijn.

Misschien moet ie eens een ruitje intikken.
8 0
flasher93
Deze jongen heeft ook weinig kansen gehad dit seizoen. In zijn invalbeurten is de wedstrijd vaak gespeeld. Hij heeft dit seizoen toch een paar aardige wedstrijden gespeeld, waarin hij het goed kon vinden met Milik en Klaassen in het veld. Hij heeft de pech dat Younes in bloedvorm is. Hij is volgens mij een hele sympathieke jongen en Frank kent hem al aardig wat jaartjes, dus die kan die jongen goed inschatten lijkt me.
1 0
SilverHaze
Ik heb alle wedstrijden gekeken, net als jullie wellicht, en na 2 goede invalbeurten (twente en groningen) in meer dan 20 wedstrijden kun je toch zeggen dat hij het niet gebracht heeft. Hij kan niet teveel kansen krijgen. Cerny is een weergaloze speler en overklast fisscher op heel veel fronten, zelfde geldt voor Youness.

Het enige wat Fisscher kan redden is een vertrek van Klaassen en dat hij het op de 10 Positie probeert. Fisscher mist snelheid en explosiviteit om een buitenspeler te zijn. Hij kan wel een man passeren, maar heeft teveel last van de zijlijn. Hij is altijd een centumaanvaller geweest en kan heel goed ruimte inschatten achter de verdediging. Als nr 10 kan hij vaak erover heen komen, zoals hij tegen Twente de aansluitingstreffer maakte.

Zijn toekomst bij Ajax hangt aan een zijden draadje en misschien zie ik ook wel liever Nouri op 10. Het is afwachten.
0 0
Mace0107
Frank heeft hem juist genoeg kansen gegeven de afgelopen jaren. Zelfde met Boilesen, eerst lievelingetjes nu uit de gratie.
0 0
Stino
Dat Fischer gepasseerd is voor Cerny, en Sinkgraven niet na afgelopen maandag is tactisch ook wel logisch. Als Dijks toch niet kan spelen zal de Boer kunnen kiezen voor een 3-4-3 opstelling. Dan heeft hij op links alleen Sinkgraven die een voorzet met links kan geven en over Younes heen kan gaan. Loopt dat niet, dan is Cerny als linkspoot een mogelijke wissel voor Younes. Ik zeg al heel lang dat Cerny of Muric meemoet. Maar dat de Boer juist nu Cerny meeneemt is ook vooral tactisch volgens mij.
1 0
SilverHaze
Ja ik roep dat ook al tijden. Cerny kan een wedstrijd beslissen en heel erg veel aanvallende power brengen. Die had ik standaar mee genomen en bij wegvallen El Ghazi een basisplaats gegeven. Hij heeft tegen Celtic en bij Jong Ajax zichzelf al bewezen naar mijn mening.
0 0
EVH
Wordt tijd. Verkopen die Fischer. En snel.
1 0
JPC40
dat denk en vindt ik ook, en met deze afwezigheid, zal daar zeker een start mee gemaakt worden, misschien voor hem zelf ook veel beter, nieuwe omgeving nieuwe speelwijze nieuw uitdaging. ( bij wijze van spreken )
0 -1
EVH
As seizoen Cerny en Muric bij de selectie. Fischer verkopen en als het mee zit ook ElGhazi verkopen voor de hoofdprijs. Ziyech kopen.
0 0
JPC40
nee Ghazi nog niet hij moet eerst in topvorm raken en heel goed seizoen draaien dan kan je aan hem veel meer verdien dan nu het geval is.
0 0
EVH
Wanneer FDB nog een jaar blijft is het beter dat ElGhazi vertrekt want het botert volgens mij niet tussen die twee. Plus ik vind dat ElGhazi zich niet ontwikkelt. Momenten voetballer.
Liever plaatsmaken voor Cerny en Muric plus nog een aankoop.
0 -3
SilverHaze
Haha wat een onzin. Die gozer speelt pas 2 jaar in het 1e. Vorig jaar prima debuutseizoen en weer sterk begonnen alleen een goede dip te pakken die te voorspellen is geweest. Aankopen vind ik onnodig, er lopen heel veel jeugdspelers. Bovendien moet je Hugo Borst niet gaan napraten want ik geloof daar niks van.
0 0
EVH
ElGhazi verkopen. Punt.
0 0
Mace0107
Lol. Waarom zou je El Ghazi verkopen...
0 0
EVH

Wanneer FDB nog een jaar blijft is het beter dat ElGhazi vertrekt want het botert volgens mij niet tussen die twee. Plus ik vind dat ElGhazi zich niet ontwikkelt. Momenten voetballer.
Liever plaatsmaken voor Cerny en Muric plus nog een aankoop.
0 0
JPC40
en waarop baseer je dat ???? tussen Ghazi en Frank is niks aan de hand en ik denk dat Frank eerder vertrekt dan ghazi
0 0
Caparzo
Toch hoop ik zooooo dat Fischer nog eens opstaat uit zijn naar het schijnt eindeloze dip, en weer gaat spelen als bijv. die thuiswedstrijd tegen P$V een paar seizoenen terug, dan is hij iemand waarvoor je naar een wedstijd gaat.. Zo jammer dat het er niet meer uitkomt, talent heeft hij!
5 0
OntlastendeMiddenvelder
Ik hoop het ook, al ben ik steeds somberder. Ik zie hem bij een kleinere club wel tot bloei komen, even in de luwte, en dan grote sprongen maken. Maar ja, die tijd is wel voorbij.
1 0
Gerard36
sinkgraven is veel geblesseerd geweest, werd zelfs een keer rechtsbuiten gezet. Hij kan volgend seizoen wel eens een van de belangrijkste spelers worden.ik zie zeker nog een hele goede toekomst voor die jongen
0 -2
Ajax412
Ik geef hem ook nog het voordeel van de twijfel, maar hij moet wel het vuur terug vinden. Hopen dat het hem nog lukt, geweldige voetballer althans!
0 0
Piejotter
Fischer was niet ongeïnspireerd tegen Sparta. Hij doet altijd zijn uiterste best. Wel is hij ver verwijderd van zijn niveau toen hij net in het eerste debuteerde. Gaat om geloof in zichzelf. Mentaal zit het niet goed bij hem, helaas voor hem en Ajax. Snap wel dat iedereen en ikzelf ook teleurgesteld zijn in zijn spel. Maar voetballen verleer je niet zeker niet op zijn leeftijd. De concurrentie is groot bij Ajax , vrees dan ook dat dit zijn laatste seizoen zal zijn. En ik hoop dat hij in het buitenland een leuke club vind. Ik moet er niet aan denken dat hij in Eindhoven of Rotterdam straks de sterren van de hemel speelt.
1 -2
Mace0107
Tegen Jong Ajax spelen lijkt me lastig, maar ik snap wat je bedoeld :)
Deze jongen heeft zeker een mentaal probleem en kan ook wel aardig voetballen maar sowieso geen topper. Veel te weinig overzicht en veel te druistig daarvoor.
Voor beide partijen het best om uit elkaar te gaan deze zomer.
0 0
AFCA.
Wow dat zag ik niet aankomen. Kunnen alle mensen die roepen dat Frank alleen voor brave denen kiest ook weer even stil zijn.
Vind het overigens niet terecht dat sinkgraven er bij zit. Speelt net zo slecht als fischer. Frenkie verdient wat mij betreft wel een kans.
2 0
A Cohen
Victor is nog steeds bezig met het uitpakken van z'n kerstkadootjes.
Na de kerst zou het gaan gebeuren, maar alles op z'n tijd.
Sparta kwam net te vroeg voor hem.
Echt helemaal de weg kwijt.
0 0
Sulejmanibesteaankoopooit
Zou tete een hele wedstrijd kunnen spelen?

We kunnen nu eens zien of die Haller nog iets meer kan dan alleen maar penalties scoren.
0 -1
Sjaakvaak
Tete zal sowieso niet beginnen, hoogstens invallen.
1 0
Labanda
Waar is Hugo Borst nu om te roepen dat de Boer problemen heeft met Denen?
11 0
OntlastendeMiddenvelder
Inderdaad, dit is al de tweede. Hier wordt een duidelijk patroon zichtbaar!
1 0
Mokum_32
Einde voor Fischer lijkt me
2 -1
Remonajax
In mijn ogen verdiend Sinkgraven geen eens een plekje in de selectie na zijn ''inzet'' tegen Sparta. Probeer dan Frenkie de Jong eens een keer als invaller rond de 75e minuut. Die vind ik al weken goed spelen bij jong Ajax
6 -4
Joseph
Mocht wel eens tijd worden, sneu voor Muric dat Frank niet eerder zag wat iedereen al zag.
1 -1
mcjc
Sinkgraven mocht ook wel gepasseerd worden. de jong en Nouri zijn toch veel beter? Die 8 miljoen is zijn grote bescherming.
4 -4
Mace0107
Onzin dat die veel beter zijn, waar baseer je dat op?
Op spel in Jong Ajax? Sinkgraven was bij Heerenveen heel goed, toch een hoger niveau.
Dat Sinkgraven gepasseerd mag worden op basis van inzet in de wedstrijd tegen Sparta wel 100% mee eens.
6 -3
Remonajax
Zou geen wedstrijd van Sinkgraven kunnen opnoemen dat hij bij Ajax echt goed speelde. Volgens mij heeft hij 1 keer 2 assist gegeven in een wedstrijd vorig seizoen . Maar verder heeft hij nooit indruk kunnen maken in het Ajax shirt en dat in bijna 1,5 seizoen...
2 -1
Mace0107
Twente thuis die 4-2, Heerenveen uit 1-4.
Oefenwedstrijd tegen Wolfsburg voor het seizoen was het middenveld perfect. Feyenoord uit voor de beker die eerste helft.
ADO thuis 4-0, Roda thuis 6-0.
3 -4
Remonajax
Je noemt 5 wedstrijden op ( oefenwedstrijd reken ik even niet mee) Hij heeft er ondertussen 36 gespeeld bij Ajax.
1 -1
Mace0107
En kijk is hoeveel hij wedstrijden heeft gespeeld op het middenveld en in de basis.
Blijven er niet veel over.
En jij zegt dat hij geen enkele wedstrijd goed speelde, daar ben ik het niet mee eens.
1 -1
willieovertoom
Brrrrrr.
0 -2
Labanda
Ja 3 wedstrijden heel goed en de rest aardig. Op basis van een half seizoen iemand binnen halen voor 8,5 miljoen is gotspe.
2 -1
Mace0107
Ik zeg niet dat zoveel geld uitgeven voor Sinkgraven slim was.
Ik zeg alleen dat je moeilijk kan oordelen dat Nouri en De Jong beter zijn omdat die op een lager niveau spelen, en Sinkgraven liet het bij een mindere club ook zien dat hij goed kon voetballen.
1 0
Joseph
Eens, tegen Sparta zeer matig, had alleen een prachtig schot dat binnen viel. Die 8 miljoen is weggegooid, hij is goed, maar niet beter dan Nouri of de Jong. Ik denk zelfs dat Andersen beter is.
1 0
johnd
Jammer dat Fischer er niet bij zit. Zal z'n vertrouwen niet goed doen.
1 -2
Jilt
Fischer is de oude Fischer niet meer. doodzonde
3 0
jollie18
Gelukkig zit Dijks erbij hopelijk morgen gewoon 4-3-3.
0 0
3*stars*3
Fischer moest al een paar maanden geleden gepasseerd worden en zo wakker geschud worden, zodat hij in eindfase van competitie wat zou kunnen betekenen voor ons.
Na morgen zijn er nog 3 potjes en heb je niks aan hem...

Leuk en aardig zo'n Fischer voor de camera als hij heeft gescoord maar hij lijkt mij een vervelende jongen in de groep als hij niet speelt.
Pot tegen Sparta was dieptepunt want zo slecht heb ik hem nog nooit gezien...
3 -1
FlyingDutchMan
Terecht dat Viktor gepasseerd wordt, zeker na afgelopen maandag. Vind het wel jammer, kans dat hij nu nog zijn contract gaat verlengen lijkt me klein. Zag er veelbelovend uit een paar jaar geleden, hij kan echt wel ballen. Zonde dat het er tegenwoordig niet meer uitkomt.
2 0
Jan Doedel
Hele nare ontevreden trekjes als ie terecht niet speelt.....
2 0
aanval86
Klopt hij was heel erg verongelijkt dat hij tegen Jong Sparta moest spelen. Of als ie dit seizoen zoveel goede dingen heeft laten zien.. het is voorbij met Victor.
1 -2
pietje
Jong Sparta?
2 -1
aanval86
Excuses
0 0
wt4ajax
Younes, Milik, Schöne, Klaassen, Gudelj, Serero, Dijks, Viergever, vd Hoorn, Veltman, Cillessen.

Niet al beginnen met 3-4-3, maar gedurende de wedstrijd evt Cerny of El Ghazi erbij voor snelheid of power. Serero erin voor Bazoer, dan kun je sneller tikken op het middenveld en heb je meer verdedigend vermogen voor door het midden opstomende spelers zoals die Barazite.


1 -1
willieovertoom
Ik vind het absurd dat Vaclav erbij zit. Speelt écht al maanden slecht en vertoond ook zeer vervelende trekjes.

Sinkgraven ook belachelijk. Die is zelfs in Jong slecht.
7 -7
Mace0107
Eens. Maar Cerny altijd nog beter dan Acolatse of Hendriks.
0 -1
Nieuwegein
speelde feyenoord a1 vd week helemaal zoek
1 -1
willieovertoom
Dus een plaats in de wedstrijdselectie wordt nu gebaseerd op een wedstrijd? Overigens vond ik hem niet zo super hoor.
1 -2
J00DT0TMIJND00D
Dat wel, maar als Muric fit was geweest dan zou hij wel worden opgeroepen.
3 0
willieovertoom
Ja, denk het ook.
0 0
Mace0107
Beetje selectief dit, waarom Sinkgraven dan wel?
3 -5
Ajacied1989
Fischer dus wel een soort van straf, maar Sinkgraven niet...
4 -5
3*stars*3
Cerny speelde gister een matig partij toch?
Ach, misschien krijgt hij nu een boost.

Ben benieuwd waarom Fischer er niet bijzit.
Als dit een waarschuwing is door zijn belabberde pot in spangen, kan ik het wel begrijpen.
Die jongen is het helemaal kwijt en komt momenteel niet eens een Back van een amateurclub voorbij...
4 0
flasher93
ja, hij zit er bij omdat Muric geblesseerd is.
0 0
Suarez16_
Yes geen Fischer.
1 -1
Sjaakvaak
Mooi! Is Fischer geblesseerd of heeft De Boer de ballen om hem buiten de selectie te houden? Speelt al weken zeer kut dus ben blij dat hij nu even niet meedoet.
4 0
3star
Weken? Jaren..
1 0
Ajax vandebeek nouri cerny
Niet geblesseerd maar snap jij waarom van de beek er niet bij staat
1 -1
FCKUNST
Lichte heupklachten volgens Mike Verweij
2 0
Ajax vandebeek nouri cerny
Niet geblesseerd maar snap jij waarom van de beek er niet bij staat
0 -2
FCKUNST
Dat laatste aldus Mike Verweij
2 0
insectenverdelg
Enige is dat Cerny sinds de winterstop ook nog amper 3en bal goed heeft geraakt.
2 0
Mace0107
Ja ontzettend pech dat Muric nu geblesseerd is. Wie anders? Acolatse, Hendriks of Zivkovic? Nee.
Cerny krijgt misschien nu wel weer een mentale boost.
0 0
AjaxPassion
Nouri of de Jong verdienen het het meest. Nouri kun je anders ook gewoon LB zetten.
0 0
OKP-AFCA
Ipv Younes? Goed idee!

Nouri is voor volgend seizoen. Of misschien de laatste wedstrijd als je kampioen bent.
0 -1
AjaxPassion
Ja daar heeft 'ie vaker gestaan ;) En zo zijn er ook al tal van voorbeelden van technische, maar fragiele middenvelders die op LB zijn gedebuteerd, o.a. Iniesta.
0 0
Mokum_32
Debuut moet je verdienen niet omdat je het een speler gunt
1 0
AjaxPassion
Volgens mij noem ik ze daarom juist op ;)
0 0
insectenverdelg
Laten we t hopen.Masr hoe hij voor de winter heeft gespeeld heb ik nog niet ff gezien na de winterstop.
0 0