[Update] Telegraaf bevestigt: Bazoer sprak met Chelsea

Irchandly Bazoer, de broer en zaakwaarnemer van Riechedly Bazoer, heeft volgens de Britse tabloid Mirror met Chelsea gesproken over een transfer van zijn broertje. De gesprekken zouden vrijdag plaats hebben gevonden in Surrey, waar het trainingscomplex van Chelsea ligt.

Afgelopen week meldde Catalaanse media reeds dat Chelsea zich bij Ajax gemeld zou hebben voor Bazoer. Volgens Mirror schat Chelsea de transferwaarde van Bazoer in op ruim dertig miljoen euro. Naast de Londense club zouden ook Manchester City en Barcelona de negentienjarige middenvelder komende zomer over willen nemen van Ajax.

Bazoer beschikt in Amsterdam over een contract tot medio 2020. De speler veroverde afgelopen seizoen een vaste basisplaats bij de Nederlandse recordkampioen. Vooralsnog was Bazoer in 37 eredivisiewedstrijden goed voor vijf doelpunten en vier assists.

Update - 8:04 (20 februari)
De Telegraaf heeft zaterdagochtend flink uitgepakt met een bericht over Bazoer. De ochtendkrant bevestigde de berichtgeving van de Engelse tabloids, waarin gemeld werd dat de jonge middenvelder in gesprek is met Chelsea.

De groeibriljant is echter ter oren gekomen dat de Londense grootmacht recent toegaf de helft van de spelers enkel te kopen voor de handel. Op dit moment heeft Chelsea 28 spelers onder contract staan die worden verhuurd en daar heeft Bazoer geen trek in. 

De voorkeur van Bazoer leek altijd al bij FC Barcelona te liggen. 'Ingewijden bij Chelsea zeggen dat Barça op dit moment 2-0 voor staat', zo valt er dan ook te lezen in De Telegraaf. Mocht de fysiek sterke speler vertrekken, lijkt Ajax een enorme transfersom op te gaan strijken. Dit komt mede door zijn tot medio 2020 doorlopende contract.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AlexIbarra
Van de zomer 30 miljoen voor Bazoer lijkt me prima.

Van de Beek, Nouri, De Jong staan al klaar voor de rol van wisselvallig maar veelbelovend talent.
Alleen is hij onze middenvelder met het meeste fysiek, dat mis je dan wel in je selectie.
0 0
JesperOlsen74
Zou Guusje hier niet iets mee te maken hebben....?
Van Ginkel mocht van hem niet weg! Maar toen P$V kwam kon het in een keer wel......
En nu heeft Chelski in een keer belangstelling in een van de grote talenten van Ajax.
P$V (proberen) sterker te maken en Ajax zwakker.
Zou het...?
1 -1
Truus de Bakker
Zou Hiddink veel te zeggen heeft over het transferbeleid bij Chelsea? Hij is immers slechts interim.
1 0
FutureAjax
Eigelijk moet Ajax gewoon alles weigeren tot Bazoer moeilijk gaat doen.
Want we hebben geen geld nodig, en met het geld kopen we niet.
1 0
Pinpanter
En met een onwillige Bazoer als logisch gevolg komen we er wel?
Met dat geld hoeven we helemaal niet te kopen. Wel met betere salarissen de contracten verlengen en zo de spelers langer bij Ajax houden. Dat moet je voorzichtig doen (transferopbrengst blijft incidenteel) maar met Bazoer een contract tot 2020 heeft Ajax zich alweer leuk versterkt.
0 0
FutureAjax
ik zei: "Eigelijk moet Ajax gewoon alles weigeren tot Bazoer moeilijk gaat doen"
ik herhaal "tot Bazoer moeilijk gaat doen", als je Bazoer echt niet kan behouden zelfs niet met een contract van 2M houdt het op, en moet je de transfersom pakken. Maar zo lang hij zich focust op Barcelona en nog beter wordt moeten ze hem zo lang mogelijk behouden. Hopelijk blijft Bazoer gewoon tot 2018 en wordt die dan verkocht voor 40 miljoen
0 0
Ajacied1989
Het klinkt raar, maar een vertrek van Bazoer zou ik nog niet eens zo erg vinden. Heb veel vertrouwen in de doorkomende middenvelders. Ik zou het veel erger vinden als Veltman, Tete of Cillessen vertrekt.
2 0
TvdH
Laten we eerlijk zijn, voor Bazoer is dit natuurlijk een prima moment om te vertrekken, in de Eredivisie kan hij echt niets meer bijleren en in Europa doen we uberhaupt niet meer mee. Voor hem is het gewoon tijd naar een goed foebelende ploeg te gaan, zou niet direct naar een topclub gaan maar gewoon een middenmoter in Engeland of Spanje.

Los daarvan is het natuurlijk een verlies maar vdBeek kun je zo op zijn plek neerzetten.
0 -3
Spijkey
Laat hem eerst eens twee jaar lang (constant) veruit de beste in de eredivisie zijn. Dat kan hij hier nog leren. Dan is hij 21 en kan hij overal heen. Kom je ook iets fijner bij een nieuwe club binnen.
3 0
TvdH
onzin, de eredivisie stelt totaal niks meer voor. Hij wordt in een andere competitie veel sneller veel beter. Van 1 potje als basisspeler van bijvoorbeeld een Malaga tegen Barca leert hij meer van dan een half seizoen Eredivisie in breitempo.

Spelers in de eredivisie kunnen niet eens een bal meer aannemen, echt om te janken zo slecht.
0 -2
De_Realist
Hij heeft toch net bijgetekend? Geld hebben we al genoeg, goede spelers niet, naar het sportieve plaatje kijken en Bazoer minimaal nog een extra seizoen bij je houden.
4 0
samfromamsterdamxxx
Haha wat zullen ze bij PSV op hun neus kijken. Bazoer een paar jaar geleden voor vrijwel niks weg moeten doen, nu gaat hij vermoedelijk voor een miljoen of 40 worden verkocht. Dat is toch een doekje voor het bloeden, mocht hij weg gaan.
1 -1
De natte dwijl
Gevonden geld in het Eindhovense, Napoli bood al rond de 25 miljoen en 25 miljoen opties dus ca 50 als het niet meer is.
0 0
PJK54
Natuurlijk mooi als we een hoofdprijs voor Bazoer kunnen vangen maar daar staat tegenover dat we weer opnieuw moeten beginnen met het opbouwen van een goed team waardoor de CL weer uit het vizier verdwijnt. Ik hoop dat we eindelijk eens een team voor enige jaren bij elkaar kunnen houden, dat kan alleen als de spelers ook begrijpen dat langer bij Ajax spelen ze alleen maar beter kunnen worden en de overstap naar de "grote" in Europa makkelijker wordt maar begrijp die jongens ook wel die club zwaaien met een flinke buidel geld en dan wil je ook graag het zijn de keuzes van een voetballer.
1 0
DaniAjax
Denk/Hoop dat het met clausules etc. kan oplopen naar de 40 miljoen... Toch prima voor een 20-jarige dan.
0 0
Spijkey
Maar dan ook echt de hoofdprijs vragen. Als Sneyder en Huntelaar bereidt zijn om naar Ajax te komen betekent dat, dat ze het niveau van Schalke en Galatasary niet meer aan kunnen en dan ben ik bang dat ze bij Ajax geen leidinggevende rol meer kunnen invullen. Die jongens moeten straks lekker naar de us of azie om te cashen. Behoudens Rijkaard is er nog niemand succesvol teruggekeerd. Bazoer voor de hoofdprijs aan Barcelona en nog een jaar huren. Geld op de bank zetten en alleen uitgeven als het echt de moeite waard is. En de scouting en jeugdopleiding nog beter faciliteren. Met het geld meteen weer over de balk smijten weten we hoe dat is afgelopen een jaartje of tien geleden.
0 0
chrisjuhhh
jawel cruijff en litmanen beide toegevoegde waarde ondanks blessure litmanen
0 0
stefanwillem
Ik moet eerlijk zeggen dat ik Bazoer de laatste tijd vindt spelen alsof hij in gedachten al ergens anders speelt. Als je deze zomer 30 miljoen voor hem kan krijgen moet je dat meteen doen, Nederland speelt niet op het EK en we moeten nog maar zien of we überhaupt CL spelen volgend jaar. Dan denk ik dat hij alleen maar minder waard wordt.
3 -8
Truus de Bakker
Voor 30 miljoen verkopen? En dan? 3 krasloten kopen van 10 miljoen elk en hopen dat daar een talent uitkomt met 3 sterren?
0 0
ajax4ever01
Elke speler heeft wel eens een dip hoor dit hoeft per definitie niet persé met de gedachten van een nieuwe club te maken hebben.
0 0
stefanwillem
Uiteraard is een dip normaal, maar als het voetballend niet lekker gaat mag je wel inzet tonen, en ook dat mis ik bij hemde laatste weken. Maar kritisch en realistisch reageren levert hier al heel snel heel veel minnetjes op zie ik.
1 0
ajax4ever01
55/60 miljoen en geen cent minder en ook niet in delen uitbetaald krijgen. Maar ik heb liever dat hij blijft.
8 0
Truus de Bakker
35 miljoen is te weinig voor een speler met zijn potentie en voor een club als Ajax met zoveel geld op de bank.
7 0
ajax4ever01
35 miljoen zou een belediging zijn voor iemand die nog een contract heeft tot aan 2020
7 0
ViktorFischer007
50 miljoen niet minder. Een toekomstig wereldster, winaar van Champions Leagues. Hij is het meer dan waard, gewoon poot stijf houden.
7 0
Bensco
mooi! voor die 35 miljoen kunnen ze zimling en sanago mooi terughalen. zulke ''kwaliteitinjecties'' zijn natuurlijk nodig.
2 -4
JBM
Gewoon kampioen worden en volgend jaar CL spelen, dan kan je pas echt 30+ vragen voor zo'n jongen
1 0
AFCA-CBS
Toch mooi dat er verschillende europese topclubs hem kosten wat het kost willen hebben. Dan kan je de prijs mooi opvoeren. Ik zou gewoon 50 miljoen vragen. Er zijn gekkere bedragen voor mindere spelers betaald. Maarja, wij hebben Marcie natuurlijk als onderhandelaar...
2 -2
zwollie
en als beheerder van het geldpakhuis
0 0
A Cohen
Eigenwijze Marc Netto..........
Had nou in de winterstop Ziyech maar gekocht.
Had je deze 2e seizoenshelft al veel plezier van kunnen hebben als schaduwspits en.....
Kan uitstekend uit de voeten op het middenveld.
Bazoer weg, Ziyech staat al klaar.
Marc Dombo zou in deze ook niet misstaan.
1 0
Venta
Ziyech wil niet naar Ajax, en het is een mannetje zoals El Hamlap, Kishna, etc.. Gedoemd te mislukken. Daarbij speelt Klaassen al op 10, onomstreden wat mij betreft.
4 -1
eros
Mooi dat Bazoer zelf niet wil,... Zo kunnen wij lekker de prijs stuwen en hem nog wat jaartjes hier houden!
0 0
Simon1
verkoop hem voor tussen 30 en 40 miljoen euro en dwing nog een verhuurperiode voor twee jaar af. Kan hij bij ons rijpen en daarna bij Barcelona aan de slag.
1 0
meerzicht
Of het waar is of niet, of het door gaat of niet, hier schuilt nou precies het gavaar van het plan van Cruijff. Vooral putten uit de kweekvijfer van jong talent, zo min mogelijk ( ervaring) kopen. Als je een paar briljantjes in de jeugd hebt lopen dan spelen ze hooguit twee jaar in Nederland om vervolgens voor de grote competitie en, vooral, het grote geld te gaan. De keerzijde die daar aan zit, en zelf kennelijk niet gelijk door hebben, is dat het succes percentages van die te vroeg vertrokken spelers, laag is.
1 0
watervisser
Het plan Cruijff heeft het over gerichte aankopen met ervaring in combinatie met talentvolle jeugd en niet zoals het nu is met talentvolle jeugd en breedte aankopen.
0 0
MichelAngelo66
Dat gevaar is er inderdaad, maar je vergeet dat die dan enorme transfersommen opbrengen. Als je er van uit gaat dat je vanuit de jeugd meer echt bruikbaar talent levert dan vergroot je daarmee dus je financiële armslag enorm. Uiteindelijk kan je daarmee je standaard veel hoger gaan plaatsen door steeds betere talenten te kopen en tevens heel gericht een klasse speler te halen die direct iets toevoegt in Ajax 1. Dan zit je in een spiraal omhoog i.p.v. Naar beneden. Zo is het plan Cruijff bedoeld. Dat er nu kerels zitten die de eerste financiële armslag gebruiken voor aankoop van middelmaat kan plan Cruijff niks aan doen. Zoals zo vaak gezegd, men handelt nu helemaal niet volledig naar plan Cruijff. En DAT hebben ze blijkbaar niet in de gaten. Of ze nemen ons moedwillig in de maling. Dat denk ik eerlijk gezegd eerder.
0 -1
SuperJaxie
Hij zou echt stom zijn als ie naar die gekke koop club gaat.
0 0
Patajax
Hiddink de grote oproerkraai. ga maar bij je vriendjes in lampekapstad winkelen
2 0
Bobo het Konijn
Exact wat ik dacht lepe guus. Al kan iedereen zijn dat hij kan ballen maar Ajax heeft hem weer gehaald bij psv. Vindt guus niet leuk dat arrogante Ajax, zomaar van ons PSV. Het zou wat zijn als bazoer nu al gaat dan heb je eigenlijk geen bal aan hem gehad.
0 0
HansGodenzoon
Nooit naar Chelsea gaan , gewoon nog een jaartje bij Ajax blijven en dan weer kijken hoe het ervoor staat. Iedere jonge speler krijgt te maken met een dip.
0 0
ajaxminimax
Ik hoop dat bazoer wijs genoeg is om nog een jaar bij ajax te blijven. Als je nu kampioen weet te worden ga je sowieso weer de CL in. Dat gaat er voor zorgen dat de transfersom steeds hoger wordt. En ook in 2017 zal de europese top tegen elkaar gaan opbieden. Dus gaat het echt een mega bedrag worden... en je doet ook gelijk psv opnieuw pijn...
1 -1
Christiano91
Mag toch hopen dat er nog 30 aan bonus etc bij komt
0 0
Ajax vandebeek nouri cerny
Zou die dan toch gaan!
0 0
Schillo
Het is een illusie te denken dat je dit soort jongens kunt behouden voor de club. Of Chelsea dan een goede keuze is als vervolgstap is maar de vraag... Voor een heleboel geld verkopen. Meer dan voldoende getalenteerde middenvelders die zijn plek kunnen innemen volgend seizoen. Hoe jammer het ook is, Ajax is meer dan ooit een opleidingsclub voor de top van Europa.
0 0
Mokum31
Die zijn we vd zomer kwijt voor mega bedrag
0 0
IamLegend
2 jaar wachten en ja kan 40 milj eisen
0 0
ajaxinho
30 miljoen al.. bodemprijs.

Bazoer zijn we deze zomer al kwijt :(
0 0
31xAjax
Het lijkt me sterk dat iemand die weet dat Barcelona interesse heeft met een club als Chelsea zou praten. De Britse pers staat nu ook niet direct als betrouwbaar te boek.

Mocht het waar zijn dan moet Ajax in de onderhandeling er ook wel 35-40M uit kunnen halen incl een jaar (of 2) terug huren. Das veel geld voor een postbode!!!

Een procent of 10 naar PSV want die hebben Bazoer opgeleid en 30-35M lekker op de bank zetten.

Aub er geen creativiteit of een spits voor kopen
1 -2
GeleenAjax
Doet het ook pijn?
1 0
Lane 8
Toen je uit de hemel viel?
0 0
@Maar7en
Met Napoli was een akkoord op 25 miljoen en bonussen tot nog eens 25 miljoen... Waarom zou men nu dan 30 miljoen bespreken? Bazoer heeft belangrijke doelpunten sindsdien gescoord en zou dus minimaal 50 miljoen moet opleveren mijn inziens. Vraag is wat heb je aan geld als het alleen opmde bankrekening staat.
0 0
Eastwood
En bedankt Hiddink.
0 0
Nummer 9
Min 50
0 0
MosesD
Helaas zal Bazoer vertrekken. Is het niet komende zomer dan is het wel het jaar erop. 'Terugkeren aan de Europese top', zei Cruyff niet lang geleden. Tja, ik zal er maar geen woorden aan vuil maken. Spelers vertrekken steeds vroeger helaas. Daar kan Cruyff met zijn praatjes niks aan veranderen, want die leeft nog een beetje in het verleden en ging zelf voor een paar stuivers meer naar nota bene naar 010......
3 -4
Sulejmanibesteaankoopooit
Als we in de winter nog 50 miljoen konden krijgen hoop ik dat die prutsers niet akkoord gaan met 30 miljoen. Dailey Blind wordt nu al de beste aankoop van United genoemd omdat hij slechts 17 miljoen kostte. Vraag lekker 65 miljoen voor die gozer en accepteer een bod van 60 miljoen.
3 -1
Rotterdammertje
Ik weet nog goed dat iedereen hier op de banken stond en helemaal gek werd dat we 17 miljoen voor Daily kregen..sommigen wilden hem zelf wel wegbrengen voor dat bedrag.
Altijd lekker lullen achteraf hé..
0 0
Ajax27
welkom op AS...
1 0
Ajax412
Precies, of onderhandel gewoon niet en laat hem hier
2 0
TikkieTerugJaap
Minimaal 40 miljoen, Pogba is tegenwoordig 100 miljoen waard.
1 -1
Matts
Blijf nog een jaartje en vertrek dan als de beste speler van de Eredivisie.
1 0
Daniii
30mil is in mijn ogen niet te weigeren maar de vraag is wat we met dat geld gaan doen, 10mil besteden wat 1/3 van het waarschijnlijke bedrag is en waarbij we niet aan het gespaarde kastgeld komen, of gaan we weer voor de weekend knallers wat voor binnen komen en gelijk achter uit gaan.
0 -1
Joseph
Moet zijn rol nog claimen bij Ajax, is tot veel meer in staat dan hij nu laat zien. Ik geloof dat Bazoer het team ook op sleeptouw moet kunnen nemen. Nu is hij alleen nog het talent dat af en toe iets moois laat zien..

Prima als hij deze zomer verkocht wordt, maar dan wel met nog 2 jaar bij Ajax. Hij ligt deze zomer nog 4 seizoenen vast, als ze hem echt direct willen, raad ik Marc aan de transfersom van Martial goed in te prenten!
1 0
Toekomst1900
Ligt vooral aan zichzelf. Wordt naar mijn inziens ook steeds terecht gewisseld. Schakelt heel matig om. Wandelt heel veel. Bazoer is dé man voor het Nederlandse voetbal. Echter hebben zulke spelers dan wel de mentaliteit nodig die gevraagd wordt.. Dat lampje moet gaan branden bij Bazoer en dan is hij niet te houden. Enne 30 miljoen? Benfica vraagt 60 voor ene Renato Sanches..
2 -1
MosesD
Waarom kan Benfica dat vragen denk je?
0 0
Joseph
Hij is duidelijk nog 19 jaar, die grilligheid moet er uit. Als dat lukt wordt dit een fenomeen en absolute smaakmaker in elk team. Maar als hij nu denkt dat hij er al is, wat hij zou kunnen denken als hij die transfer maakt, vrees ik dat hij "slechts" een basisspeler kan worden bij een top 10 club uit Europa.

30 miljoen echt alleen als Ajax er sportief ook iets aan heeft, genoeg talenten daar in Engeland, als wij bloeden, moeten zij dat ook..
1 0
mvdk
Chelsea, City, Barca... Dat gaat nog tegen elkaar opbieden worden straks! Vooral die eerste twee hebben dankzij die klote sjeiks(sorry) geld als water. Misschien dat het nu eens in ons voordeel uitpakt. Vooral Chelsea moeten we keihard naaien.
3 -1
Joseph
Dit is de enige manier om voor Ajax nog iets te proberen in Europa. Zij hebben de sponsordeals, wij onze opleiding.

Bazoer wordt verkocht voor 30 miljoen, als je dan kijkt naar de actuele kwaliteit van hem, kun je het team makkelijk versterken als je dit soort bedragen ook aan spelers uit gaat geven. Sneijder heeft bijvoorbeeld een afkoopsom van 20 miljoen, dan geef je hem een lekker salaris en is Ajax gewoon sterker geworden.
0 0
samfromamsterdamxxx
Sneijder heeft momenteel een afkoopsom van 7.5 miljoen. Kun je nagaan.
1 0
Joseph
Als je het dus een beetje goed doet, is er echt wel iets mogelijk.. Maarja, heb niet echt veel vertrouwen in Overmars.
0 0
Pettersson1963
Barcelona heeft door Qatar Airways de nodige financiële middelen en doet hetzelfde als Chelsea en Manchester City.
1 -1
ajax4ever01
Idd
0 -1
ajax4ever01
Ik zou het schandalig vinden als Ajax dit wel toelaat dat terwijl een verhuur van Traoré naar ons niet mogelijk was. Ik weet zeker dat Chelsea in hun handen zitten wrijven en Ajax uitlacht zo van kijk eens wat een macht wij hebben?
1 0
mvdk
Macht? Zonder ome Sjeik is Chelsea gewoon een middenmotor, maar ik snap natuurlijk wat je bedoelt.
0 0
ajax4ever01
Ja maar ZONDER die sjeik zitten ze niet dus het gaat over HEDEN en niet ALS.
0 0
tonny
Gewoon lekker verkopen dat spekt de bank lekker.
Sportief wil ajax toch niks meer bereiken schijnbaar
Met dit afbraakvoetbal van frank
1 -2
WyZynDeBeste
Heeft aangegeven nog 2 jaar bij Ajax te willen ontwikkelen. Dus wellicht alleen verkoop en nog bij ons laten spelen een optie?

Bedrag? Tussen de 30 en 40 miljoen lijkt me. Overigens ongelooflijk dat met een topverkoop van laten we zeggen 40 miljoen voor één speler we de Arena bijna zouden kunnen kopen.
0 0
BaaszoeRoermond
45+ en voor Chelsea 60+.
0 0
jollie18
Helaas zegt dat niet altijd alles dat ze het gezegd hebben.
0 0
amthree
Als die gaat dan verpest die zijn carriere want hij komt en nog niet in de basis daar en word verhuurd aan andere clubs.
1 0
Chesterson93
Niks aan de hand, het is een oriënterend gesprek. Gewoon aanhoren wat de club wilt in de toekomst. En natuurlijk is dit voor zijn broer een manier om meer ervaring op te doen in het wereldje. Die blijft hier nog een seizoen.
0 0
3*stars*3
Als het waar is, mooi bedrag incasseren en wegdoen.
Voordeel is dat het geld geïnvesteerd kan worden in een spits want zijn vervanger hebben we al met Donny en Frenkie.

Groot talent die Bazoer maar we moeten nou niet denken alsof Ajax in elkaar stort als hij vertrekt...
2 -2
Pettersson1963
Nadeel is dat Frenkie de Jong en Donny van de Beek fysiek een stuk minder zijn dan Bazoer.
0 0
3*stars*3
Imo zijn Frenkie en Donny wel slimmere voetballers en lijken die oplossingen sneller te zien, vergis je ook niet in fysiek van Donny.

Bazoer past wel prima in PL of serie A, geruchten over Barca heb ik nooit geloofd want daar is hij nog lang niet klaar voor.
Bazoer is een groot talent maar ik ga niet mee met media hype, potentie is er wel natuurlijk.
1 -1
insectenverdelg
voetballende is Donny mss wel beter. loopt minder met de bal.
0 0
Pettersson1963
Sinkgraven is voetballend ook beter dan Bazoer. Dus?
0 -1
insectenverdelg
W8 maar af met Donny.
0 0
insectenverdelg
voetballende is Donny mss wel beter. loopt minder met de bal.
0 0
insectenverdelg
in elkaar storten niet nee. Maar nog 2 jaar blijven en je gaat oogsten van z'n kwaliteiten. Nu doe je dat amper. Wat wel mooi is, is dat je 30 miljoen door de neus fan PSV boort. dat is toch zuur voor ze.
0 0
godenzoon92
Zolang de huidige rvc en Overmars aan het roer zitten zullen we geen fatsoenlijke spits binnenhalen ben ik bang. Ook al krijgen we 40 miljoen in ons schoot geworpen.
Het Ajax van nu is zondag 19 uur scouten met het bord op schoot, alle middenmoot voor een te groot bedrag binnenhalen en maar klagen dat het steeds net niet goed genoeg voor Ajax is.
1 -1
insectenverdelg
younes?
0 0
godenzoon92
spits?
0 0
Pettersson1963
Is dat zo?
0 0
Cruyffie
Eigenlijk moet AS dit soort flauwekul niet overnemen. Mirror is een dagblaadje, moet het verlal hebben van losse verkoop, moet dus worden gevuld met smeuïgheid, oftewel dit soort roddels.

Pure onzin dus, weglaten AS. Focus liever op 'vertalen' van interessante nieuwsartikelen ut Spaanse en Franse kwaliteitsbladen :)
1 -4
IboAFCA
Toen ik 'Mirror' zag stopte ik met lezen.
4 -2
Toon meer reacties