[Update IV] Ajax bevestigt verhuur El Azzouzi

BvdPloeg, 21-01-2016 om 14:36, 24189 views, Ajax |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Volgens Henk Spaan, columnist van Het Parool, vertrekt Zakaria El Azzouzi binnen afzienbare tijd op huurbasis naar FC Twente. Dat schrijft de journalist in zijn column woensdag. De spits maakt op dit moment nog altijd deel uit van Jong Ajax, maar moet normaliter Sam Hendriks voor zich dulden.

'Alweer bijna een jaar geleden pakte De Telegraaf op de voorpagina uit met een kwestie waarbij drie jeugdspelers van Ajax betrokken waren', begint Spaan. 'Akkefietje met een vrouwelijke politieagent. Het woord mishandeling viel. Sindsdien heeft niemand iets over die zaak gehoord. Zou dat misschien komen omdat er helemaal geen zaak is? El Azzouzi werd geschorst voor de rest van het seizoen', gaat de scribent verder.

Vervolgens gaat Spaan in op de huidige gang van zaken van El Azzouzi bij Jong Ajax. 'Tegenwoordig wordt hij vooral genegeerd door Stam en Ulderink, die Sam Hendriks zo veel mogelijk speeltijd gunnen. Als El Azzouzi invalt of meedoet, scoort hij meestal wel', neemt de Heerhugowaarder het op voor de jonge spits. 'Zijn gemiddelde aan doelpunten per minuut ligt veel hoger dan dat van Hendriks. Wim Jonk moest weg en ogenblikkelijk hoorde zijn protegé El Azzouzi, in het bezit van een vijfjarig contract, dat hij verhuurd zou worden. Dat gaat nu gebeuren. Twente wordt zijn nieuwe club. Zakaria is blij', besluit hij. 

Update - 15.06 uur
Tegenover De Telegraaf heeft de zaakwaarnemer van El Azzouzi, Fulco van Koperen, bevestigd dat het zo goed als zeker is dat de spits het seizoen op huurbasis zal afmaken bij FC Twente. 'Er is zeer serieuze belangstelling, maar er volgt nog een laatste gesprek tussen de speler en club. Er was veel interesse, ook uit Frankrijk en Engeland, maar Zakaria wil in Nederland blijven', aldus Van Kooperen. 

Op korte termijn zullen Ajax en FC Twente de deal volgens De Telegraaf goed op papier gaan zetten. De spits heeft bij Ajax nog een contract tot de zomer van 2020, maar moet in de spits van Jong Ajax veelal Sam Hendriks voor laten gaan. 

Update II - 07.00 uur (21 januari)
Zakaria El Azzouzi traint waarschijnlijk vrijdag al mee bij FC Twente, zo meldt De Telegraaf. De spits had deze week een gesprek met Rene Hake en technisch directeur Ted van Leeuwen en dat was positief. 'Ik wil graag naar FC Twente', zo zegt El Azzouzi, die voor een half jaar wordt verhuurd, zonder optie tot koop.

De jonge aanvaller hoopt in Enschede op speelminuten in de Eredivisie. 'Het tekent Zaka dat hij niet voor de makkelijke weg kiest. Hij kon ook naar Engeland of Frankrijk, maar wil in Nederland blijven en met FC Twente strijden tegen degradatie. Hij denkt dat hij daar sterker van wordt en FC Twente kan helpen', aldus zijn zaakwaarnemer Fulco van Kooperen. 'Met een flink aantal eredivisieduels in zijn benen hoopt hij stukken rijper in Amsterdam terug te keren.'

Update III - 12.57 uur (21 januari)
FC Twente hoopt van harte dat de huur van Zakaria El Azzouzi voor vrijdag 12.00 uur is afgerond. De club hoopt de spits komend weekend al mee te nemen naar Eindhoven als Twente het opneemt tegen PSV. Dat alles meldt Voetbal International. 'De medische keuring en laatste formaliteiten moeten voor vrijdagmiddag 12.00 uur zijn afgerond, want dan moet de spits zijn aangemeld bij de KNVB', zo valt te lezen.

Update IV - 14.34 uur (21 januari)
Ajax heeft via de officiële kanalen bevestigd dat Zakaria El Azzouzi voor een half jaar wordt verhuurd aan FC Twente. De aanvaller, die in Amsterdam een contract heeft tot de zomer van 2020, keert komende zomer terug bij Ajax. 'De komst van Zakaria is een buitenkans en een welkome aanvulling op onze selectie. Het biedt ons aanvallend meer mogelijkheden', aldus technisch directeur van Twente Ted van Leeuwen.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
mcatarinob
Zou super geweest zijn, om Ziyech in die deal te betrekken. Met hem erbij, wordt elke selectie sterker en gaat beter presteren. Als het waar is wat verteld wordt, lijkt het nergens op dat welke speler dan ook, wordt genegeerd.
0 0
Ajaccus
De idee dat Ajax de eredivisie een verlengstuk maakt voor de doorgroei en het testen van talenten wordt hiermee verder bevestigd. Geweldige coup.
1 0
Sistoazonto
En dat is toch prima? Speelt Ajax straks iedere week tegen een versie van Ajax B in de eredivisie :)
1 0
Hillie99
Ok dan komt ziyech onze kant op?
0 0
flasher93
Die wilt naar het buitenland denk en welke talenten/spelers wil je bij ons op de bank zitten dan: Bazoer/Klaassen/Gudelj/vd Beek/Serero/Sinkgraven. (Volgend jaar: Frenkie de Jong/Nouri/Andersen en wie weet Eiting erbij)...
0 0
Jajijdaar
Ik zie Ziyech zooooo ongelofelijk graag deze kant op zien komen, daar mag Ajax van mij betreft zelf 10 miljoen voor betalen. Maar ben bang dat hij niet meer te halen is. Las laatst dat er 40 clubs op de tribune voor hem zaten.
5 0
Lazell
Lijkt me inderdaad onhaalbaar. Ik denk ook niet dat Twente hem naar Ajax laat gaan en dat Ajax bereid is te voldoen aal die 14 miljoen. Laat staan het salaris dat hij aangeboden zal krijgen bij buitenlandse clubs. Daarnaast is het een ongelooflijk grote kapitaalsvernietiging, omdat op het middenveld je beste spelers en beste talenten zitten.
1 0
De_Realist
Voor 10 miljoen kan Ziyech ophalen las ik ergens.
0 0
Maus1978
Goeie zaak denk ik. Ben heel benieuwd...
0 0
SjaakieSwart
Ik zie het al voor me. Zondag maakt El Azzouzi de 0-1 in blessuretijd op aangeven van Ziyech!
7 0
godenzonensuper
Mooi voor hem dat hij nu verlost is van Japie Stam.
3 -3
3*stars*3
Mooi zoo en hopen dat hij Twente en Ajax zondag gelijk kan helpen.
1 0
GrandMasterFlex
Wauw. wat mooi voor ElAz, maar wat een vernedering voor Twente. Van wij zijn gelijk aan de top naar huren van onze jeugd...
0 0
Ajacied1989
Nou ja, die vernedering is al een tijdje gaande natuurlijk. Of je nou Jari Oosterwijk of een getalenteerde spits van Ajax hebt, dat is minimaal een gelijkwaardig niveau. Met een beetje geluk is Zaka gewoon een schot in de roos voor ze.
0 0
Ajax meister
Zondag toch maar kijken hoe psv punten gaat verspillen.
0 0
MarkAFCA
Eigenlijk was Zivko wel perfect geweest voor Twente. Bij Willem2 wilt het maar niet lukken en staat vaak op de flanken. Bij Twente waarschijnlijk gewoon een basisplek in de spits. Maar voor Zakaria is het ook leuk!
3 0
Lazell
Hoe zit Twente in de spitsen, zit daar een beetje kwaliteit? Hopen dat Azzouzi zijn wedstrijdjes meepikt en niet op de bank belandt.

Ik volg die Tukkers helemaal niet meer.
0 0
foensai
kwalitatief gezien heel matig in de spits. dat is echt niveau weghorst-kramer
0 0
De_Realist
Hattrick tegen PSV aub.
8 0
flasher93
el azzouzi in fifa, zie er al naar uir. 4 sterren skills?
0 0
ProHulst0s
Alleen doet El Azzouzi zowat geen trucjes in het echt dus dat lijkt me niet.
1 0
flasher93
Ja ben al blij dat hij er bij is. Maakt het spel wel een stuk leuker om met je club te spelen. Jammer dat Dolberg er ook nog niet in zit
0 0
Mr. Amsterdam
Ik gun het hem allerbeste komend half jaar en hoop dat Ajax weer iets in hem ziet... Jaap mag weg.
0 0
waynelove
...jonk is weg?
0 0
Mr. Amsterdam
Stam bedoel in natuurlijk
0 0
Avontia
Off-topic: Galatasaray waarschijnlijk uitgesloten van europees voetbal volgend jaar ivm regel overtreding. Sneijder heeft aangegeven weg te willen wanneer dit gebeurd, omdat hij CL wil spelen. Zaakwaarnemer heeft aangegeven dat Sneijder aan het einde van het seizoen een gelimiteerde afkoopsom van 7.5m heeft.. Overmars?!!!
7 -1
Ajacied1989
Dat schijnt compleet verzonnen te zijn, aldus zijn zaakwaarnemer.
https://twitter.com/GalatasarayNL/status/690168544072470528
4 0
boye04
Ik zie liever dat ze over één/twee jaar Nigel de Jong terug halen. Zou toch wat zijn als we straks op het middenveld De Jong, Nouri en Van de Beek hebben lopen. Het water loopt al uit mijn mond. :D
1 -1
De_Realist
Voor hetzelfde geld haal je Ziyech die niet 32 is en die nog meer dan genoeg ruimte heeft om door te groeien.
0 -1
Kingoffdatoilet
Ziyech is veel minder dan Sneijder. Plus Sneijder is een man met een grote naam. Zal de huidige spelers goed doen
3 -1
De_Realist
Sneijder is een grote naam, maar hoe Ziyech bij FC Twente is bijna fenomenaal wanneer je zijn aantallen vergelijkt met andere middenvelders in de Eredivisie de afgelopen seizoenen.

Vorig seizoen 13 goals en 15 assists in 33 wedstrijden toen ze nog enig scorend vermogen voorop hadden. Qua assists kwam Wijnaldum vorig seizoen niet eens in de buurt.

Maar dit seizoen in een team dat kut presteert en met moeite scoort, heeft Ziyech er alsnog na 18 wedstrijden alweer 11 goals in liggen en 6 assists.
0 0
RusselWestbrook
Je kan het altijd proberen. Je moet het proberen eigenlijk, maar...

Hij kost maar 7,5 miljoen en is een wereldster. Je zal echt niet de enige zijn die hem wil. Dan mag je om het interessant te maken ook nog wel 7,5 miljoen tekengeld geven. Dan zit je al 15 miljoen in de min en mag je ook nog wel een salaris van 2-3 miljoen per jaar af gaan tikken.

En dan moet je eigenlijk Klaassen verkopen, anders gaat Bazoer naar de bank.

Kun je wel ineens met een middenveld Sneijder (LCM) - Nouri (RCM) - Klaassen (CVM). En daar word ik best wel een beetje blij van. Denk dat Klaassen dan ook ineens een hele goeie CVM blijkt te zijn.

Ik zou Klaassen liever niet verkopen, dan maar Gudelj verkopen en Bazoer op RCM. Verwacht toch niet echt dat Nouri volgend jaar al gaat spelen. Maar Sneijder - Nouri zou geweldig zijn.

(heel erg off: Sneijder - Nouri was belachelijk in FM in 2019 ofzo :p)
0 -2
De_Realist
Klaassen presteerde totaal niet als CVM vorig seizoen, liever niet.
1 0
Kingoffdatoilet
Desnoods huur je Sneijder van Gala, Verhuur je Gudelj aan Gala. Misschien dat ze het jaar daarop wel weer CL spelen :p
0 0
flasher93
bron? moeten wij wel kampioen worden
0 0
Qwibuss98
Ook als Klaassen niet wordt verkocht (BaaszoeRoermond) direct halen! 7,5 miljoen voor "wereldster". Middenveld met Bazoer, Sneijder en Gudelj/ VD Beek/ Klaassen.
Wow...
En daarnaast is hij voor marketing e.d. prima. En hij zal dan DE leider in het veld worden. En met een speler alá Sneijder zullen jonkies wat langer willen blijven hopelijk.

Nu maar bidden dat Gala die straf krijgt en Wesley naar ons wil komen, om daarna lekker in de zandbak o.i.d. te cashen...
0 0
Wimmel
Zou geweldig zijn maar ik vermoed dat Wes eerst nog naar de PL wil.
0 0
BaaszoeRoermond
HALEN BIJ EEN VERTREK VAN KLAASSEN
1 0
Joseph
Wat mooi, van onterecht op de bank in de jupiler league, naar basisplaats tegen PSV in de eredivisie.

Ik ben heel benieuwd naar zijn ontwikkeling, naast Willem II is nu ook Twente het volgen waard..
6 0
De_Realist
Je loopt misschien een beetje vooruit op een basisplaats, maar het is in ieder geval goed nieuws dat hij van die bank in de JL af komt.
0 0
Joseph
Misschien, maar ik heb absoluut het idee dat ze hem voor de basis gehaald hebben. Niet voor niets wilde ze hem er zsm bij hebben.
0 0
CPLP
Basisplaats? Misschien zit hij daar ook wel op de bank.
0 0
Suarez16_
Basisplaats? Zou wel mooi zijn als hij daar 2 of 3 puntjes afsnoept voor ons.
2 0
Ricoo
Zou wat zijn als ie er een of twee injast tegen die lampies. Zou ik leuk vinden.
4 0
Rommy
Dus Ajax toch actief op transfermarkt ......
3 0
jaribombari
Wie is in hemelsnaam de spits van Twente en hoeveel goals heeft ie gemaakt? Dat ik dat niet weet zegt al genoeg toch? Het lijkt me dat ie dus echt wel kans krijgt op speeltijd.
3 0
De_Realist
Olaitan - 0 goals dacht ik, ze hebben hem maar terug gestuurd naar Olympiakos want hij kwam maar niet tot scoren
0 0
Gagarin
Jari Oosterwijk, 2 goals. Beetje slungelige, Vincent Vermeij-achtige speler. Daar moet El Azzouzi de concurrentieslag echt wel van kunnen winnen.
4 0
AFCA.
Volgens mij heeft die oosterwijk zelfs een keer gezegd dat hij nog niet goed genoeg is voor de eredivisie.
1 0
JohnDylan
Ik hoop zo enorm dat El Azzouzi bij FC Twente een vaste basisplaats verovert en ook volgend seizoen aan de Tukkers wordt verhuurt. Het zou prachtig zijn als hij op 21 jarige leeftijd terug naar Ajax keert met anderhalf seizoen aan Eredivisie ervaring achter zijn naam. Van alle spitsen die Ajax heeft is hij mijn favoriet aangezien is een enorme fan van zijn speelstijl ben. Sinds El Hamdaoui heeft Ajax geen enkele speler gehad met een echt fluwelen trap en El Azzouzi heeft dat.
3 0
KlasseLasse
nog paar weken alles geven en zo snel mogelijk kampioen worden!!!
1 0
jarenfan
Marc,als je er toch bent,haal meteen Ziyech op,
doe je wat goeds.
6 -1
Roodhart
Deze jongen heeft karakter. Succes bij die tukkers en zien je gauw terug gozert. Want WZAWZDB!!!
3 0
KlasseLasse
laat het zondag maar zien tegen psv!
0 0
ajaxfanmarcel
Gelijk door handelen en ziyech halen naar ajax. Die heeft tenminste goeie passes naar de spitsen toe
2 -1
JanTa
Als hij die zelfde weg als broer Ronald gaat bewandelen dan hoeft deze tijdelijke stap helemaal niet verkeerd te zijn.
0 0
DeAjacied07
Indd of zoals Andy van der Meijde
4 0
Rudolph J
Ik ben benieuwd, hoe hij zich zal ontwikkelen. Ben een groot fan van El Azzouzi.

Helaas kansloos bij Ajax: Dolberg (Scandinaviers) is (zijn) FdB's favoriet; spannender is het niet.
1 -2
Wimmel
Met je eerste zin ben ik het eens, de 2e is grote onzin.
1 -1
flasher93
wat een onzin
1 -1
The
Ja want het hele elftal zit vol Scandinavische spelers. Hou toch op man, kwakdoos.
4 0
suske
Dolberg is kwalitatief ook veel beter dan El Azzouzi. dat is gewoon waar. En een verhuur is volgens mij beter. Zeker aan een club uit de eredivisie kan hij meer ervaring opdoen. Mits hij speelt.
4 0
Koenniiee
El Azzouzi heeft meer kans van slagen om een echte Ajax 1 -spits te worden dan Richairo Zivkovic. Ik hoop dat hij het goed gaat doen daar in Twente, maar ik ben bang dat hij alsnog weinig kansen gaat krijgen bij Frank de Boer, met het oog op de uitspraken over Dolberg. Dolberg is een groot talent, maar of Dolberg nou echt beter is dan El Azzouzi daar heb ik mijn twijfels over. En dan kan men beter kiezen voor iemand die al jaren lang in een Ajax-systeem heeft gespeeld dan een Deen die net komt kijken.
6 -1
Nummer 9
Als tie er 15 in schiet daar krijgt tie echt wel een kans van De Boer hoor..
3 0
Koenniiee
Ik hoop het.
1 0
chrisjuhhh
ik 1e instantie beter voor die jongen , maar waar is in hemelsnaam stam en ulderink mee bezig ??
nouri speel niet alles , el mahdioui ook niet , savastano ook niet , terry ook niet en dan azzouzi ook niet .
het is onbegrijpelijk !!!!!
en het vreemdste van alles met middelmaat verder gaan het is beter dan overmars de middelmaat verkoopt komende zomer
2 -1
Nummer 9
Helemaal mee eens.. Ajax heeft daar gewoon twee hele verkeerde trainers op gezet die presteren belangrijker vinden dan de ontwikkeling van het individu ...
2 0
fanforeffer
het is onkunde van de trainers .
2 0
CHRISSSSZ
Ga Twente zeker meer volgen nu Zaka daar speelt. Eindelijk verlost van Hendriks vriendje Ulderink. Ben echt heel erg benieuwd naar hem, verwacht veel van hem. Denk niet dat hij minder is als Zivkovic eerlijk gezegd.
2 -1
MS22
Zou mooi zijn als El Azzouzi en Zivkovic beide de eerste spits van Twente en Willem II worden en een goede ontwikkeling gaan doormaken de 2e seizoenshelft.
1 0
oudzuid2
hoop dat ie veel speelt daar, anders had ie net zo goed bij JA zn minuten kunnen maken
1 0
MS22
Hopelijk word Dolberg nu eerste spits van Jong Ajax en Hendriks zijn pinchitter. Dan kan Sierhuis ook hele wedstrijden spelen in A1, is El Idrissi inmiddels al terug van blessure? Weet iemand dat?
0 0
trodat4030
Adham doet alweer het overgrote deel van de groepstrainingen bij de A1 mee. Ik was in de 2e week van januari bij een training en toen mocht hij ongeveer 75% meedoen, misschien is dit inmiddels al weer wat meer. Het is een kwestie van tijd, weken, geen maanden (mits geen terugslag natuurlijk).
0 0
TikkieTerugJaap
Nu Duarte ff tekenen bij Terek Grozny en Boilesen oprotten aub, meest saaie transferperiode in jaren dit. Ben ook echt benieuwd of we van Rhijn en Serero nog kunnen verkopen.
0 0
soccerman
Laat hem zondag maar meteen in de basis staan tegen PISVEE. Hij knalt ze er wel, met een paar goeie asists van Ziyech.
2 0
chrisjuhhh
is enkel het voordeel dat hij bruma dol
1 -1
Basvann
Ik hoop dat hij Twente in de eredivisie kan houden. Horen netals nac en sparta gewoon in de eredivisie te spelen.
3 -2
ajaxminimax
Mwah of je nou kan zeggen dat sparta in de eredivisie hoort weet ik niet. Spelen nu al weer aardig wat jaren in de JL. En de club schommelde daarvoor ook tussen de eredivisie en JL in. Nac hoort gewoon in de eredivisie dat is duidelijk. Maar je hebt gelijk twente mag er wel in blijven. Ik heb liever een club als ado er uit. Of utrecht maar dat gebeurt helaas niet.
0 -1
Koenniiee
Het zou wel heel triest zijn, meneer Ulderink, als El Azzouzi zijn draai vindt bij FC Twente en niet meer voor Ajax wil spelen na dit seizoen, ondanks zijn contract. Ik zou er ook niet vrolijk van worden als je, omdat Ulderink Hendriks gescout heeft, tweede spits bent achter een middelmatige spits in nota bene Jong Ajax.
0 0
mcatarinob
Haal voor de verhuur van Azzouzi, Ziyech naar Amsterdam als hangende spits. De investering dubbel en dwars verantwoord. Wel na zondag dan.
0 0
Koenniiee
Mogen zij El Ghazi en Boilesen hebben.
0 -1
je
De Spits die in Frank de Boers profile schets past moet nog geboren worden .
1 0
chrisjuhhh
zelfs cruijff in goede tijd zou niet spelen bij hem hahaha en zeker bij het duo stam ulderink niet
0 -1
robmasselink
we zijn er blij mee heeft japie nog meer voor ons. heeft jaap wel verstand? groeten uit tukkerland.
0 0
chrisjuhhh
als JA zo door gaat krijgen jullie ipv clement , warmerdam , acolatse , hendriks er voor terug nouri , v d bruggen , savastano ., terry , owusu ow en muric , want ulderink heeft hun niet nodig
0 0
S.Ajacied
Nice dat was al wat ik laatst zei/hoopte. Die Oosterwijk speelt hij zo uit de basis man.
0 0
Maxwell5
Daar hoop ik echt op. En volgend seizoen direct bij Ajax1 aansluiten.
3 0
Eriksen11
Het kan nog leuk worden als Dolberg op de deur begint te kloppen in Jong Ajax. Dan moeten Stam en Ulderink gaan kiezen tussen Dolberg en Hendriks in de wetenschap dat FdB groot fan is van Dolberg. Dan zal het moeilijk worden om Hendriks een vaste basisplaats te blijven geven.

In ieder geval had Overmars natuurlijk moeten ingrijpen in deze situatie. Hij heeft El Azzouzi afgelopen seizoen een vijfjarig contract gegeven, dus hij had ook gewoon moeten afdwingen dat El Azzouzi meer aan spelen toekwam. Hem nu verhuren aan Twente is natuurlijk een beetje het uit de weg gaan van een conflict met Stam en Ulderink.
0 0
Gertje
Overmars man... die weet niet eens dat El Azzouzi, El Azzouzi is.
0 0
Joseph
Heel mooi voor zijn ontwikkeling, maar het blijft toch erg vreemd wat er in jong Ajax gebeurt.

Jong Ajax zou moeten draaien op talenten, maar Stam kiest voor leeftijd. Iedereen kan zien dat El Azzouzi beter is dan Hendriks, waarom is er geen controle op jong Ajax?

Jong Ajax hoort bij de jeugdopleiding, daar is prestatie ook niet het belangrijkste, maar is ontwikkeling leidend.
2 0
skaradonna
Zou misschien ook leuk idee zijn dat we effectief met ploeg uit ander land gaan samenwerken.
Bijvoorbeeld België.
Kunnen sommige spelers bij Jong Ajax rijpen, andere waarover we twijfelen brengen we onder bij het team in België. (Kv Mechelen, Racing Genk, KV Oostende, Zulte Waregem).
Of onder contract bij hen of bij ons.
Had je bijvoorbeeld hier spelers als Baily, Moses Dady, Lobotka stallen dat Ajax eerste optie heeft en andere spelers die heel seizoen niet aan spelen komen bij jong Ajax omdat ze hier al "te goed voor zijn" zoals Zivkovic, Andersen, Becker en nu dus deze ruwe diamant.
1 0
De_Realist
Als Ziyech blijf zou dit best een prima transfer kunnen zijn. Hopelijk kan hij in een matig team presteren.
0 0
wladimir
Als Ziyech, Tapia, Gutiérrez en Mokotjo blijven hebben ze helemaal niet zo'n matig elftal. El Azzouzi schiet Twente gewoon naar het linkerrijtje. Te beginnen met PSV dit weekend.
0 0
AFCA.
Dat zou echt perfect zijn. Waarschijnlijk speelt hij daar zeker omdat ze gewoon niks beters hebben. Ook goed om te horen dat hij in nederland wil blijven. Een verstandig besluit.
0 0
MNJ7
Oosterwijk ofzoiets ? Met Ziyech voor hem gaat dat miss big leuk worden ! Ga Twente nu wat meer volgen in ieder geval
1 0
DeAjacied07
Goed nieuws! Krijgt zo zijn kans om wekelijks zijn kwaliteiten te laten zien op hoger niveau en kan zich zo goed ontwikkelen. Komt ook nog een plekje voor Dolberg vrij.

Neem aan dat iedereen hier blij mee is.
0 0
vdvaart23
Top nieuws! Ben benieuwd of hij het niveau aankan. Veel mensen hier zijn lyrisch maar ik zie het behalve de doelpunten eigenlijk niet echt tot nu toe. Ik hoop dat ik ongelijk heb.

Belangrijker: wie noemt zijn kind in godsnaam Fulco? Die ouders moet je tegen zichzelf in bescherming nemen.
1 0
je
En Frank de Boer stelt alleen maar ideale schoonzonen op.
1 -5
eros
Goed voor hem om ervaring op te doen. Met Sam voor zich zal hij niet veel tijd krijgen.

Beide hebben potentie om het eerste te halen.
Sam is het Huntelaar type,... Azzouzi meer de Suarez in mijn ogen.
Helaas voor beide zit Dolberg er ook aan te komen,... die zeker het beste is van de 3.
1 -1
Maxwell5
Hendriks komt in de verste verte niet in de buurt van Huntelaar. Huntelaar had destijds al de kwaliteit om van een halve kans een doelpunt te maken. Nou dat heeft die Hendriks totaal niet, om nog maar te zwijgen over het gebrek van zijn overige "kwaliteiten".
En El Azzouzi lijkt ook totaal niet op Suárez. Ik snap deze rare vergelijkingen van jouw ook niet. Ja vooruit, El Azzouzi heeft één gelijkenis, hij scoort bijna even gemakkelijk.
Dolberg heeft gewoon bij voorbaat al de voorkeur van De Boer en co. Terwijl ik 'm voor een spits van Ajax nog best mager vindt in zijn techniek. Maar zoals ik al zei, hij is gewoon de type spits van De Boer en co; Sigthorsson, Sanogo, Milik en Bulykin. Ze hebben allemaal een matige balbehandeling. Maar krijgen dus de voorkeur omdat ze minder risico in hun spel hebben dan de gemiddelde technisch vaardige speler/spits.
1 -2
JohnDylan
El Azzouzi lijkt qua speelstijl ongelofelijk veel op El Hamdaoui. Het slimme weglopen van een directe tegenstander, de fluwelen traptechniek en de enorme rust wanneer hij in een scoringskans krijgt. Hij moet vooral inhoudt opdoen maar als dat hem lukt geef ik hem een redelijke kans om bij Ajax te slagen.
0 0
Maxwell5
Mee eens. Al is het linkervoetje van El Azzouzi wel beter dan die van El Hamdaoui ; ) En acht ik hem wat verstandiger dan zijn voorganger....hopelijk.
0 0
Oliveira
Sam type Huntelaar?? Je had bijna gelijk, als je Stuntelaar had neer gezet dan gaf ik je gelijk.
0 -2
gekkenhuis
Sam vergelijken met Huntelaar haha
0 -2
Piejotter
Heel jammer te horen, beter Sam Hendriks (ondanks zijn doelpunten) weg. Hendriks gaat zeker het eerste niet halen. Zakaria heeft nog niet een echte kans gehad bij jong Ajax. Maar het zou goed zijn als hij bij Twente van zich laat horen dan heeft Ajax volgend seizoen een goede spits voor het eerste.
Ik begrijp niet veel van Ulderink en Stam om hem weinig op te stellen.
0 -1
JPC40
ik ben bang dat hij een speelbal is geworden, ook al heb ik mijn twijfels over Azouzzi dan nog, heb je elke spits nodig op dit moment aangezien Ajax geen spits kan krijgen van buitenaf.
0 0
AFCA-CBS
Misschien kunnen ze beter Hendriks verkopen en Zakaria bij jong Ajax vaste spits maken? De kans dat hij bij twente veel gaat spelen lijkt mij minimaal.
0 0
flasher93
ach je kan het ook zo bekijken, bij jong ajax komt er een plek vrij voor dolberg en el azzouzi kunnen we wekelijks zien bij twente
0 0
Toon meer reacties