Ajax C1 op stoom in slotfase

Mr. Ajax, 19-12-2015 om 11:20, 14757 views, AS |

Het Ajax Jaarboek 2018/2019 is uit! Bestel hem nu!

Ajax C1 heeft zaterdagmiddag met 4-0 gewonnen van FC Volendam C1. Op Sportpark de Toekomst waren het Brayen Brobbey, Eros Maddy en Anouar El Mhassani die in de slotfase voor de drie punten zorgden.

De eerste echt grote kans was voor de bezoekers. Nadat eerst de paal werd getoucheerd door Tyrese Duijker, schoot diezelfde speler de rebound over een leeg doel heen. Volendam kreeg in de eerste helft de twee grootste kansen, terwijl de gastheren ook wel twee mogelijkheden creëerden.

In de tweede helft kreeg Brobbey een enorme kans, maar de jongeling liet deze onbenut. Tegen het einde van de wedstrijd was hij echter alsnog trefzeker. Op randje zestien schoot hij raak en legde hij de basis voor de zege. In de absolute slotfase liep Ajax nog dik uit naar 4-0.

Ajax profiteerde van de ruimte die Volendam weggaf na de 1-0 en een minuut voordat de reguliere speeltijd was afgelopen, verdubbelde Eros Maddy de score na een solo. Op aangeven van Brobbey scoorde Maddy zelfs de 3-0, terwijl El Mhassani de kers op de taart legde met 'zijn' 4-0.

Opstelling Ajax C1: De Ruyg; Omzigtig, Van Gelderen, Aksit, Douglas; Gravenberch, Akotei, Llansana; Brobby, Trustfull, De Kruys
Wissels Ajax C1: Ruijgrok, Maddy, Mbinga, El Mhassani

Doelpunten: 
1-0 66' Brayen Brobbey
2-0 69' Eros Maddy
3-0 70+2' Eros Maddy
4-0 70+3' Anouar El Mhassani

Volg de wedstrijd via Twitter:

(Foto's: Black Bath Towell Photographers)

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Onpartijdig
Kan iemand mij vertellen hoe groot het talent van Brobby is? Ben wel benieuwd of hij uiteindelijk meer talent heeft dan bijv sontje hansen, die kleiner en bewegenlijker is, maar natuurlijk niet zo sterk.
0 0
IamLegend
trots op de jongens van c1!
1 0
J00DT0TMIJND00D
Als er maar 1 jeugdwedstrijd op het programma staat, dan zou het wel zo mooi zijn als Ajax TV live het zou uitzenden.
0 0
JohnDylan
Ik vind dat ze wedstrijden van talenten onder de 16 sowieso niet uit moeten zenden. Daarbij zit daar ook qua wetgeving bepaalde haken en ogen aan. De wedstrijden van de A-jeugd zouden ze wel gewoon elke week moeten uitzenden.
0 0
FlyingDutchMan
Was al blij dat ik vorige week de A1 kon zien. Mijn jaar kan niet meer stuk :p
1 0